-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
[link]
Új standard meta snapshot. Zoot szerintem picit alulértékelték.
Asszem ma este craftolom le a miracle legendeket.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
whitezo88
nagyúr
mechazod Brawl van megint. Új deckkel persze. Ellenfelem coinolja Millhouset... FailFish
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fogtunder #51441 üzenetére
Van benne valami, bár a gorehowl ad 1 húzást váo. Paladin ellen lehet kicsit gáz talán, shaman ellen meg nem érdekel az overdraw, akár 8 lapot is elégetek, csak hagyjon a retek doomhammerjével.
Te konkrétan melyik deck-kel tolod?
saen: Hát igen, enrage az jó, de ha csak simán megsebzed akkor healeli a priest.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #51439 üzenetére
ezen én is gondolkodtam, de ha nem aggro ellen játszok, így is égetem néha a lapokat, még húzni nem biztos, hogy akarok, úgyhogy akkor lehet inkább ooze kellene, az legalább early game nem fegyveres classok ellen. tauren brave-et cabalozni meg egyértelműen csalás kategóriába esik
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
Ezért se számít milyen a decked, ha arénában még durvábbak jönnek szembe [link]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fogtunder #51438 üzenetére
Ja, warrior az érdekes. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha gyorsabb fajta, akkor gáz van. De azoknál 1 van általában. Ha lassabb, akkor 2 van nála, de mindegy is mert csak simán elvered annyi value van a deckben.
Cabalt megéri tartogatni a 2/6 tauntra, az nagyon fáj nekik.
Gorehowl ellen szerintem betechelek egy harrisont valami helyére ha sok jön."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #51437 üzenetére
nálunk olyan össze-vissza lopkodás volt, hogy én már követni sem bírtam, entomb, shifting shade, curator, volt olyan pillanat, mikor 4 volt a paklimban és a kezemben összesen. és szerencsére ki bírtam húzni belőle az aoe spelleket és nem volt válasza, mikor másodikként kiraktam N'zothot.
amúgy továbbra is a warriorok erdejében járkálok, amivel nem is lenne baj, csak annyi verzió van belőle, hogy sose tudja az ember, hány brawlt kell körbejátszani.
-
fogtunder
nagyúr
vicces ez a nekromanta pap mirror, egy meccs alatt 7 sylvanas
-
salaam
senior tag
-
JNashville
senior tag
Mai Aréna jelszava: the value is real, 4 winre kaptam:
1 Old Gods pack (1 epic, 1 rare)
1 Classic (1 epic, 1 rare)
55 gold2 értelmes spellel, viszont működő mech szinergiával.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Kanczy
veterán
válasz rumos XIII #51409 üzenetére
Rank 74 legend másik accon, mióta újra elkezdtem játszani, ezen r2 a csúcs.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #51430 üzenetére
pont ez az, hogy már nem akarok, simán ki lehet farmolni mindent, ha napi szinten játszik az ember és standard óta ezzel nincs baj, még ha lassabban is haladok ladderen, mert legalább van variancia, nem ugyanazokat a játékokat játszom folyton.
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #51427 üzenetére
Mire kijön az adventure, addigra már nem csak az arra szánt 2800/3500 goldot kell összegyűjteni, hanem a következő kiegre is lennie kell már valamennyi gold, különben nem fog rá összejönni a 10k.
Persze ha tolni akarsz be pénzt, akkor az adventure-t érdemes megvenni.
Dive ever, work never.
-
penge111
addikt
Na, ma meglett életem első legend lapja pakliból:King Mukla, használható ez bármire, vagy inkább törjem! Max valami aggro deckbe tudom elképzelni, de még oda se nagyon. Szerintetek?
"-King Mukla: Rush és mill deckek szeretett kártyája volt, néha még feltűnik, de megtartani csak akkor érdemes, ha van deckünk, amiben játszanánk." ezt és hasonló dolgokat olvastam én is a ti véleményetekre vagyok kiváncsi
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
fogtunder
nagyúr
én sem akarok már wotog paklit nyitogatni nagyon, a használható lapok nagy része megvan, ami hiányzik, azt meg le tudom gyártani, ha akarom, úgyhogy most már elkezdem kuporgatni az aranyat, majd ha lesz legalább 450, akkor arénázgatni. a következő ugye adventure lesz, ami 2800-3500 gold, ennek a felét össze kellene szedni legalább, mire kijön, de inkább az egészet, mert utána megint lesz egy gyűjtögetős, amire kell megint 75-100 pakk.
rumos XIII (#51409): rank 1, de ha komolyan veszem a dolgot és éppen időm is van rá, rank 5 meg szokott lenni.
(#51424) Scrake^;DD: én is költöttem a játékra, ennél bőségesen többet, de nem látom ilyen tragikusnak a dolgot, egyrészt mert rengeteget játszottam vele és arra átfordítva nem szürreális a dolog, másrészt a naxxot pl. nagyon sokat használtam, az, hogy most kirotált, egy dolog, de legrosszabb esetben is sokkal jobb a dust/gold értéke, mint 35 pakknak.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Rank 3 egyszer, Rank 5 párszor, de általában Rank 6-7-8 valamelyikén végzem. Ha kicsit jobban foglalkoznék a létrázással, valószínűleg mindig meglenne a Rank 5, de az Arénát jobban csípem. Ott többször is összejött már a 12 win (Mage, Shaman, Priest, illetve talán Druid is).
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
jó kis 1-1 mage ellenfél: 7. körig 2 frostbolt, poly, fireball, missiles, apprentice, tazdingo...
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
Legend, de az ehavi rank9 eddig nehezebbnek tűnik mint anno a leg...nemtom mivan
[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz Scrake^;DD #51421 üzenetére
Még ki se hűlt az old godok helye, te meg már a következőt várod?
Elvileg azt nyilatkozta a blizzard, hogy évente 2 gyűjtögetős és 1 adventure típusú kieg jelenik meg mostantól. Én arra tippelek, hogy augusztus / szeptember? lesz az adventure és karácsony előtt pedig a másik gyűjtögetős, és következő év tavasszal (mint most) vált majd a standard. Az eddigiekből kiindulva 4 v 5 wing várható, és 700/g wing. Viszont ha ilyen mennyiségű használható lappal jönnek a gyűjtögetős kiegek, lehet érdemes évente valamennyi pénzt beletenni a játékba, és többször kitárgyaltuk, hogy érdemes az adventuret megvenni pénzért, és gyűjtögetni a goldot a packokra. -
Scrake^;DD
aktív tag
Kövi kieg mikor jön ki? mert még mindig gyüjtöm a goldot az adventure kiegre. Hány szárnyat éri meg megvenni?
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
MODERÁTOR
Rank 2 még a legelső kieg megjelenése előtti hónapban. Akkor próbáltam először és utoljára a legend rankot, a szezon vége előtt 1 héttel indultam neki. Aztán be is fejeztem a játékot hosszú időre, pár hónapja játszogatok megint, de szinte csak a napi questeket csinálom. A napokban kezdtem el tervezni, hogy megint nekimegyek a legend ranknak, de rájöttem, hogy se kedvem, se időm nincs annyit játszani a HS-sel.
Annak idején amúgy szinte csak arénáztam, de az aréna minden kieggel egyre rosszabb, mert egyre nagyobb szerepe van a randomnak, így már kb semmi motivációm nincs játszani. Na most minden legendet elért játékos azt mondja, hogy szinte csak idő kérdése, hogy legend legyél, az arénánál a siker sokkal jobban függ(ött) a skilltől, de sajnos ez már ott sincs így, a random dominál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
R1
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon sajnálom hogy nem csináltam fotót róla így nem tudom mi volt a legalacsonyabb rank amin voltam. Amiről képem is van az az 1804 legend. De mintha 1000 alatt is lettem volna.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
alevan
őstag
Rank 10. De általában Rank 15, mert nem tudok megállni az utolsó pillanatokban és össze vissza nyerek és vesztek
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
salaam
senior tag
Legend.
-
itldj
aktív tag
Rank 1, illetve többször is volt már r 2 / 3.
Neverlegend /BabyRage -
Scrake^;DD
aktív tag
Minden seasonben ránk 10 alatt vagyok
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
saen
veterán
Rank 3, ez viszont már jópárszor.
-
KaraDani
addikt
-
F-ECT$
titán
-
rumos XIII
aktív tag
Kinek mi volt eddig a legjobb helyezés a létrán?
-
F-ECT$
titán
válasz dejaris #51397 üzenetére
A promo kártyák azok lettek, főleg a murloc legend miatt.
gmx9: nem nagy minta, de nekem ma priest dominance sárkány deckkel meglett 8 winből, és még 1 rankot is léptem 12-re. Chillmaw meg sincs pedig, de most viszonylag sok volt a wari, a control és a tempo ellen is jó a deck, vertem c'thun druidát, shaman ellen kb 50-50, és nem is tudom, hogy jött-e más.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
Na, ilyen már rég volt, kár h lemaradtam rank25 too hard
-
törölt tag
a mai nap tanulsága: a pyromancer + excavated evil kombó csak egy bug volt és javították.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest