Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Huh, finoman szólva is elegem lett ma
Rush, rush, rush Egyszerűen már a napi feladatot sem tudom megcsinálni, van egy viszonylag jó paklim, de semmire se megyek vele...Erre mit csinálok? Összedobtam egy Rogue rush paklit és ~15 perc alatt meglett a napi...(5 win)
[ Szerkesztve ]
-
Chronos85
tag
válasz TheProb #10595 üzenetére
Magenek erőssek még az alap lapjai. Sajnos az álltalad említett shámli és druida nem használható alap lapokkal. Sőt igazából olcsónak se mondanám egy-egy ütőképes deck összeállítását.
Nincs mód jelenleg sajnos, h friend listedről megnézzék a lapjaidat. Felvehed videóra vagy lövögetheted a shootokat. Jobb oldalt tudsz szűrőt állítani h az alapokat ne rakja bele, illetve alul ha beírod a keresőbe, h rare akkor csak azokat látod.
Aréna és Constracted között van átfedés, de inkább keress direkt ilyen leírásokat heartheaden. Itt a Tools alatt van aréna draft is, sztem kicsit sok legend és epicet ajánl fel, de nem rossz (vissza is tod nézni, hogy mikből válaszottál).
Az aréna belépő ára fix 150g kivéve elsőt mert az ingyenes. Itt eltérnek a vélemények, de ha nem akarsz a játékba pénzt ölni akkor arénából több goldot kilehet szedni, hamarabb tudsz ütőképes decket összerakni. Összefoglalóban van táblázat is winekre bontva. Ollie cikkjei nagyon jó ki indulók, elötte csinált egy csomó youtube videót (aláírásában link) van amit kommentel is magyarul elsőket angolul. Ha nem gond az angol akkor Trump aréna videóit is nézegesd nyugodtan sokat lehet el lesni belölük.
Ha arénázni akarsz fontos hogy ismerd a classokat és lapokat. Ezért sztem addig ne ess neki arénának amíg legalább 10es szint nincs meg minden classal. Ekkor már lesz egy kis pénz magod is. Közben ugye olvasgattad a leírásokat meg videóztál. Mivel nincs két egyforma draft ezért inkább a mehanickát probáld ellesni. Minden képpen javasolt a mage, druid, pala hármasból vmelyiket választani ha lehet. Ezekkel lényegesen könyebben boldogul egy kezdő.
Ne keseredj el, ha nem sikerül elsőre sokat nyerned. Probálj tanulni az esetből, hogy késöbb jobban menjen. Ettől függetlenül előfordul, hogy nincs szerencséd vagy az ellennek hatalmas mákja van... Viszont egy jól össze válogatot pakli már fél siker.
Redcaster 9winből 3-4 megvolt az első 5 arénámban. De én elötte sokat néztem Twitch-en, ezért is írom h rengeteget lehet mások játékából is tanulni. Nyílván ha tolod bele a 2 eurókat elöbb utóbb rájössz te is az apró trükkökre. Szerencsére mostmár van rengeteg jó leírás (magyarul is) és videó. Persze ez miatt kevesebb a gyengébb játékos is.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ti milyen eredményeket értetek el az első arénáitokon? Én eddig 4 1:3-as EU-s, és egy 2:3-as amerikai arénán vagyok túl, és nem tudom, hogy én csinálok valamit rosszul, vagy más is így megszenvedett az első több wines runért mert így eléggé kezd elmenni a kedvem arénától
-
ígyvanferi
addikt
Ez azért nem teljesen igaz, ahogy írtam is, 4-nél van a fordulópont, onnantól válik jövedelmezőbbé.
(#10603) Redcaster: én az összes aréna eredményem feljegyeztem, így itt az első 10 (csak a winek száma): 2 - 3 - 4 - 3 - 2 - 4 - 0 - 3 - 1 - 2. Ez 2,4-es átlag. Viszont ha a legutolsó 10-et nézem, annak már 4,7 az átlaga. Szóval én semmiképp sem adnám fel a helyedben. Válaszd ki a kasztot arénában, aztán nézz meg azzal egy-két aréna videót Ollie-tól vagy Trumptól, csak utána draftolj és játssz, s máris jobban fog menni.
-
-
TheProb
veterán
válasz Chronos85 #10602 üzenetére
és a többiek: Igen én is úgy akarom, hogy először meglegyenek a lvl10-ek, aztán majd eldől hogy melyik jön be a legjobban.
ui.: Volt ellenem előbb egy pap aki ahogy néztem, teljesen a gurubashi berserker köré építette a decket, amikor le tudta rakni, kb szarrá buffolta és meg is nyerte vele a gémet, healelte folyamat, archerrel buffolta magának, stb. Elég durva volt, most előző meccsben én is kipróbáltam és nem rossz. Ahogy látom vannak is rá külön speckó deck-ek
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
válasz Redcaster #10603 üzenetére
Semmi baj nincs ezzel a kezdéssel, én már kb 5 hónapja tolom a játékot, és mostanában is előfordult az 1:3. Nem csak a skilltől függ. Persze amint egyre többet tanulsz, annál jobb lesz arénában az átlagod. Olvass a taktikákról és nézz videókat. Én elsősorban Trump videóiból tanultam, de ahhoz jól kell tudni angolul.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Chronos85
tag
Gondolom ez a shámános draftból lett. Jó öreg golden common azért adja, de legalább a lap jó (bár a gold az nagyon min. gyanús). A nyitáshoz meg grat.
Szerk.: Alap becsúsznak simán ilyen betlik a nagyoknál is, ezzel nem tudsz mit csinálni. Persze vannak akik 80% feletti winrate-et tolnak, de ők többnyire a fentebb említett 3 classal tolják ha tehetik. Pont ma láttam Krippet egy rugó deckel 10et ment a köviben egy erősebbet kraftolt, de csak 1 vagy 2 win jött össze neki. Pedig ő is napi 10 órát tolta, mostanában HoS-ozik, viszont ő nem nagyon magyaráz, ezért Trumptól többet tudsz tanulni.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz TheProb #10607 üzenetére
Igen, priest elég durva tud lenni ha jól jönnek a lapok, múltkor egy ilyet toltam vele
(#10608) ollie
Rendben megfogadom a tanácsokat, most jelenleg gold gyűjtögetős fázisban vagyok, hogy ha esetleg kidobom a 150 aranyat, akkor ne legyek egyből 0nál és esetleg tudjak újra próbálkozni...[ Szerkesztve ]
-
válasz Chronos85 #10609 üzenetére
Igen, a shamanos. A gyengéje amúgy a Hex totális hiánya volt, bár épp nem is hiányzott annyira, ugyanis egyszer sem nagy minionokkal győztek le. Ja, még fegyver sem volt benne. Az egyik vesztésem egy facehunter, a másik egy shaman ellen volt, akinek sokkal jobb deckje volt az enyémnél, pl. Hexelte a nagy minionjaimat, és több Lighting Stormot is kijátszott.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kvelstadt
veterán
válasz Redcaster #10603 üzenetére
Nekem az első aréném 0:1 lett mert akkor még lövésem nem volt az egészről és kiléptem..
(#10605) ollie
Az arénás blogod innentől nekem szentírás!
A 12:2-höz hatalmas respect! Már a 10:1 is awsome volt számomra..
Az avatarod pedig rárakatom a Lord of the Arena kártyára."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
whitezo88
nagyúr
ez nem ér én miért nem draftolok ilyen jókat most is olyan hulladék druidát tudtam csak összerakni, hogy nemigaz. eddig 1-1 igaz, de első rögtön egy 3 polys, firebalos, skillstrikes, Illidanos-mindenes mage volt...
más: Trump stream, rank7 most a shamannal. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hamarosan a 12:2-es shaman runt is fel fogom tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
[ Szerkesztve ]
-
-
Scale
őstag
Ha egy questet egyszer lecseréltem azt már többször nem tudom?
[ Szerkesztve ]
-
-
Scale
őstag
válasz Sirandrish #10627 üzenetére
Hát akkor vagy nem játszok ma vagy megcsinálom mivel ilyen, hogy 30miniont el kell pusztítanom vagy mi.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
Mai ranked roppant izgalmasan kezdődött. Első 6 kör 2xmurlock, 2xhandlock, 2xzoo. De, csak pozitívan, az utolsó zoot megfogtam Már csak 4 win a napihoz, halleluja!
-
whitezo88
nagyúr
Tides 265re esett vissza rank1rol miota mas paklikkal is jatszik.
-
DjDanee87
addikt
4 napja nyitottam dupla legendary-t, erre ma ismét szerencsés pakit kaptam:
Ráadásul még él a nerf miatt a full Dust törés, így cseréltem is Cairne-re. Assasinból van már 2 arany, kutyákból is volt 2 sima, így ez is még 40 dust
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Mióta nem lehet asztalra lerakni a játékot?
Kicsit kiírhatnák gyakrabban is, h még mennyi nap van hátra
-
P00By
nagyúr
4 paklit is átvariáltam rush-ra, kíváncsi leszek...
Phoenixy: Köszi! Arra gondoltam, h kiírja állandóan, mennyi nap van még hátra.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Phoenixy #10637 üzenetére
Mivel kb minden megmozdulás után kiírja hogy komoly összeget mernék rá tenni hogy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Phoenixy
senior tag
válasz Sirandrish #10639 üzenetére
... és tényleg állandóan kiírja.
Eddig nem így volt, szóval azt hittem komolyan mondta, de akkor lehet, hogy nem.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Druid 11:3 arena run, NA server
Az egyik vesztés a battle.net kapcsolat szakadása miatt volt. Ez a draft csak átlagos szerintem, szóval elég jó volt ettől ez az eredmény.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #10639 üzenetére
Vagy két napja nem léptem be és csak lestem hogy most megint béta vagy mi a szösz?
Egyébként nálam teljesen megszűntek a lebegő kártya bugok.Toltam ma a napit, vagyis 3 napit mert egy 60as 5 warrior win volt a többi meg cserélés után is idézz ki x minion-t meg üss le x miniont.
Csóri miracle rogue, Szétkombózta magát én meg wirhlwind-ekkel meg hasonló 1manás sz.rokkal semlegesítettem. Ráadásul facre ment ugyh a sérült lényeim szét tudtam buffolni.
Végül kitolt egy edwin-t ami lett 12/12 én meg egy csóri owl-al silenceltem. betolt 3 threaten-t és feladta."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
föccer
nagyúr
válasz DjDanee87 #10634 üzenetére
Áhh, akkor most már tudom, hogy hová lett átcsoportosítva az épklimból az összes legend
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sirandrish
legenda
-
kervantas
aktív tag
válasz Sirandrish #10648 üzenetére
Állítólag hétfőn este jön a cd-keyem.
-
P00By
nagyúr
válasz Sirandrish #10648 üzenetére
Az engem nem érint
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest