Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz Bacusuz #10412 üzenetére

Te tudod, de kérdés az, hogy hosszútávon mi a drága és mi az olcsó? Az drága e, ha megveszed és (szerintem minimum) 10 évig nem az lesz a gondod, hogy mit vegyél a beszart (és még csak nem is biztos, hogy olcsó) másik márkás termék helyett. Vagy csak használod. Kérdezz meg (akár itt) egy szervizest, hogy melyik márkából visznek be (akár konkrét típusra lebontva) a legtöbbet javításra. Jellemzően a garanciaidő lejártának évében.. ;] - mily véletlen. Na most vagy veszel 3 gagyit 10 év alatt és még mindig egy gagyi géped lesz, ami akármikor betérdelhet, vagy veszel egy drágábbat/jobbat. Én ilyen biztos, hogy nem vacillálnék. Gondolom, most betámadnának néhányan, hogy persze nekem könnyű, mert kintről kapom a fizut. Felesleges. Attól, hogy megtehetném, még nem fogok fél milláért mosógépet venni. Szerintem van egy középút, de ez mindenre vonatkozik. Szinte. A legalja szart nem szabad megvenni, mert nem kell csodálkozni, hogy egy 120 ezres (mondjuk Ariston) kazán ennyit tud. De mint mondtam, ezt elég sok mindenre le lehet vezetni. Minden termékvonalon van belépő szint, (na ezt kell kerülni) közép szint és top. Szerintem minimum a közép az, ami vállalható. Hozzátéve, hogy ez csak az én véleményem. (Tudom, hogy nem olcsó a Miele, az egyik üzletlánchoz beballagva, (Euronics) kizárólag rendelésre hoztak volna, pedig nem került többe, mint a bent lévő jobb mosógépek egyike :D.) Összevetve az árakat, kint olcsóbban meg lehet venni szerintem. Egy konkrét típust nézve az itthoni 370 ezres ár ott ezer euró lett volna. Akkor még 301 ft volt egy euró. ;] .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés