Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Tud valaki valamit a Beko, Liebherr márkákról hűtőben? Csak 55 centi széles fér el, és nem túl széles a választék (van még pár Electrolux és Indesit, aztán kb. kifújt sajnos).
-
Rivaul
addikt
Köszi.
Egy ilyennel oldom meg az áramtalanítást.
Egy régi 3 biztosítékos elosztóra van 2 dugalj rakva és arra ez a két eszköz. Ahogy elkezd hűteni a hűtő és beindítom a mikrót akkor azonnal levágja, és ugyebár sokszor melegítés közbe következik be a dolog.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Acef
addikt
Nem lesz baja, csak ha lehet, akkor ne a kompresszor működése közben áramtalanítsd.
Elég macerás lenne napi 3-4x cserélgetni a csalakoztatott eszközt, inkább egy kapcsolós dugvillát + elosztót használnék erre a célra.
Egyébként a hűtők ~150-200w-ot vesznek fel. Ez okozza?
-
Rivaul
addikt
Ha szükséges a magyarázat azt szívesen megadom. A ház egy 70 éves valami. Xar vezetékek stb. Át lett építve a 3. gyerkőc érkezése miatt de ahova került a konyha ott csak 2 konnektor van és 6-7 méteres körzetben semmi. Az a baj hogy a mikró és a hűtő osztozik ezen a két konnektoron. Viszont ha bekapcsolom a mikrót akkor leveri a biztit. Így addig lenyomnám a hűtőt amíg melegítek. Most ez lenne a helyzet egy 3 hónapig, amíg rendesen át nem lesz vezetékezve és meg nem lesz csinálva a dolog. Ennek fényében tud valaki választ adni?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
nagyúr
Én csiszolásra tesco-sat és egy B&D használok (nem szeretem annyit cserélgetni a korongokat), ha tönkretenné a por akkor kidobom.
A tescosat is már több 3 éve használom, igaz csak csiszolásra vagy inox koronggal kicsi fémek vágásra.
Szerintem ha nem akarsz gyémántkoronggal kerámia lapokat vagy gress lapokat vágni akkor nyugodtan megveheted a tesco-sat.Ha pénzkereső napi 8 órás munkára kellene akkor Hitachi-t vennék, vagy kipróbálnék egy Milwaukee-t.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
csiszológépet nem érdemes venni
csak sarokcsiszolót (flex), csiszolókorong rá, és kb 50× gyorsabban halad az emberha egy lécből le kell szedni 2-3mm-t akkor simán flex+24-es csiszolópapír, pár másodperc alatt végzek
lamellás csiszoló nem igazán jó fára
csiszoló papírkorongból én 24-től 80-ig használok,
ne tévesszen meg, a 80-as papír a magas fordulatszám miatt olyan a flexben, mint a kézben egy 150-es vagy 200-as csiszolópapír
az felett meg kézzel csiszolok24-es papír jó festékleszedésre, ha eltömődik, akkor meg kell drótkefézni és mehet tovább
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz EQMontoya #9991 üzenetére
Köszönöm, a csiszoláshoz esetleg valami? Láttam olyat aki flexre rak csiszolópapírt és úgy csinálja, de jobb volna nekem a hagyományos csiszológép is. Elég sok fafelület akadna a házban: ajtókeretek, ajtó, ablak keret stb, régen mindig hagyományosan csak papírral megcsináltam, de most nem akarom életuntig azzal.
-
EQMontoya
veterán
Ütvecsavarozóval széttéped szerintem a bútort. Olyan nyomatékot tudnak, hogy a légkulccsal barom módon felrakott autókereket is leveszik, mint cigány gyerek a kilincset.
Ha találsz Makitát, ami belefér a keretbe, akkor go for it.
Bútorszereléshez egyébként egy Bosch Ixxo is tökéletes, még akár bútorlapot fúrni is.Same rules apply!
-
rwin5
őstag
Sziasztok, lakásfelújítást kezdünk, és két dologban kérnék segítséget:
Milyen fúrót ajánlotok, illetve ütvefúrót? (melyik a jobb, kisebb bútorok csavarozásához?)
Illetve nagyon sok csiszolni való volna, láttam már számos boltban csiszoló gépet, érdemes-e ilyet venni vagy sem? Illetve ha igen milyen típust?Mindkettőre maximum 20-20e ft-ot szánunk, és szeretnénk ha tartós lenne
-
Met
nagyúr
Ha már ketten értettétek úgy akkor lehet én értettem rosszul
Lehet azért mert nem tudok logikus magyarázatot arra hogy miért kellene párszor áramtalanítani"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Egy hűtőgép napi 2-3x kikapcsolása pár percre aztán vissza, az okoz neki valami lelki sérülést?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz RootRulez #9981 üzenetére
Mi nem szoktuk kihúzni, igaz a miénk egyszerű tekerős-gombos szerkezet, kijelző és egyéb extra nincs rajta.
A helyedben én felhívnék egy szakit hogy normális-e a hang (akár az is lehet, a szám.tech. eszközöknél is előfordul).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A kérdésem a következő. Kihúzzam-e a mosógépet, amikor nincs használatban? Fogyasztás és élettartam szempontjából jelent-e valamit?
Most hívták fel rá a figyelmem, hogy valami sípol benne.
═════════════════════════════════════════
-
Mercutio_
félisten
válasz andatti #9978 üzenetére
Általában nem a motor, hanem a vezérlő panel döglik meg DD-s gépekben, ezért mernek 10 év gart adni motorra.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
andatti
senior tag
Végül megvettük az einhell ipari porszívót, de most a mosógép döglött be /boss/ szerelő szerint nem éri meg javítani.
Az új gép elvárásai:
Minimum 7 kg töltet
A++
Legalább 1200 fordulat
Súlyautomatika gyorsmosás alap. Most hirtelen más nem jut eszembe. Heti 5-10 adag mosást bírnia kéne. Mutter paplant is mosna, ha bírná a gép, bár az már necces, szerintem mindig túlerőlteti. Lehet akár 140-150 rugó is, de akár a fele is, bár az igények miatt nem lesz olcsó. Még "szemezek" az lg direct drive-os mosógéppel, de nem tudom eldönteni, hogy marketing, vagy tényleg jó, a motorra 10 év garanciát adnak.
Szóval milyen strapabíró mosógépet ajánlotok? -
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #9974 üzenetére
Hát ahol nagycsaláddal vagy nyugdíjas korra nincs saját kégli, ott azért nagyobb gondok vannak, mint az energiatakarékos hűtő.
@Met: ez van, e-közigazgatást nyomatnak, ez most a csapásirány, meg is értem egyébként. Marinéne is meg tudja kérni az onokát vagy a könyvtároskisasszonyt hogy csinálja meg neki a tanácskaput az internettbe.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #9973 üzenetére
Így csak azok fognak, akiknek telik saját kéglire DE ha már szóba jött a téma: Van olyan A+/A++ alulfagyasztós hűtő ami elég olcsó ahhoz, hogy motiválva legyen a nyugger hűtőcserére?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
szerintem adjunk lakást is meg életjáradékot annak aki A+ hűtőt akar venni
szvsz. jól van ez így, nem kérnek sokat. ügyfélkapunak alapnak kell lenni lassan, természetes, hogy nyomják, és nyomni csak így lehet, ha kötelező feltétellé teszik ilyen ügyekben (adóbevallásnál mégsem tehetik kötelezővé), a magántulajdon meg azért fontos, hogy ne legyenek visszaélések vele. ha ez nem lenne feltétel, akkor a fél ország beszámlázott gorenjével trükközne a támogatásért.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Brave_86 #9970 üzenetére
A vissza nem térítendő pályázati támogatás által lehetővé válik a magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára, hogy állami támogatással, csökkentett vételáron szerezzék be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket.
A beruházások megvalósulásával - a hűtő- vagy fagyasztó-berendezés cserével - minimum 10 %-os energia- vagy 20 kg/év szén-dioxid-megtakarítást szükséges elérni.
A vissza nem térítendő támogatás mértéke a háztartási nagygép vételárának 50%-a, de maximális értéke A+ kategóriájú gépek esetén 25.000 forint, A++ és A+++ kategóriájú gépek esetén 35.000 forint háztartási nagygépenként.
A pályázatok a megjelenést követően, a 2014. október 27-e és 2014. november 30-a közötti időszakban, illetve a támogatáshoz rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon, továbbá igazolniuk kell, hogy a háztartási nagygép üzembe helyezésének helyszínéül szolgáló ingatlan a tulajdonukban áll.
A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el.
Bravó, a célcsoport egy tetemes része az életben nem veszi az ügyfélkapus akadályt, egy másik része pedig nem rendelkezik saját lakással
[ Szerkesztve ]
-
Brave_86
aktív tag
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Manapság 100 ezer körül milyen mosógépet érdemes venni, elől-töltős kell legyen kb ennyi a kritérium (plusz tartós )? Az előző is kihúzta 10 évig, nem ártana ha ez is kihúzná...
Köszi
-
DonMenyet
tag
Sziasztok
Hátha tudtok nekem valami okosat mondani. Egyes mosógépekben van Aquastop/Vízzár.
Ha jól értem ez egy plusz biztonsági funkció, ha a mosógép meghibásodik (és mondjuk pont nem ez a funkció romlik el), akkor nem áztatja el a fürdőt.
Kérdésem, hogy honnan tudja a mosógép, hogy elromlott és épp a fürdőt áztatja és nem mondjuk a lefolyóba tolja a vizet? -
Acef
addikt
válasz StarKiller89 #9959 üzenetére
Nem kaptál hozzá egy kis műa lapkát, amit bele kell tenni a mosószertartályba?
(Nem emlékszem, hogy jár e hozzá) -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Volna egy Teba típusú gáztűzhelyünk, hasonló ehhez. Tavasszal vettük a lakást, ez volt itt. Eleinte egész flottul ment, csak az első pár napban gyulladt nehezebben. Mostanában azt csinálja, hogyha csak 1 láng vagy a sütő ég, akkor tökéletesen teszi dolgát, ha viszont vagyunk olyan mohák és 2 lángot használnánk vagy égne a sütő + 1 láng, akkor a később begyújtott elalszik. Mit lehet ezzel kezdeni esetleg?
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
Az normális, hogy a Samsung WF60F4E0W0W típusú mosógépemnél, ha betöltöm a folyékony mosószert az adagolóba, akkor lassan elkezd befolyni a gépbe a mosószer? Ez nem is lenne probléma, de ha mondjuk olyan programot választok, ahol előmosás kell, akkor már nem olyan nagy buli, hogy idő előtt befolyik. Vagy esetleg ezek más helyre mennek?
| Samsung Galaxy S23 |
-
RootRulez
félisten
válasz Samsung SPS #9957 üzenetére
Értem. Igazság szerint semmit sem ír ki ha nyomom a gombokat... Viszont így a jó, mert ha kiírna valamit, az a hibakód lenne és akkor hiba is lenne.
Akkor a távirányítás itt ezzel nem működik.
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
van egy Electrolux mikróm (21400s) amivel amúgy nincs probléma...talán csak egy valami.
Ha MicroPopcorn-t szeretnék vele pattogtatni, akkor látszik igazán.
A készülék indítás után zúg-búg ahogy kell...aztán egy kis reccenés....és pár másodpercig kisebb a zúgás...majd újabb reccenés és nagyobb a zúgás (a tányér forog rendesen) No a lényeg, hogy indítom a MicroPopcorn-t, pattog, majd kattan a gép, a pattogás alábbhagy...utána pár másodperc múlva megint kattan egyet, újrapattog...és így tovább.....mintha egy 10-15mp-re abbahagyná a melegítést és csak "kevergetné" a benn lévő dolgot.......nem tartom ezt üzemzavarnak, szerintem jól működik a gép, forró az étel..csak nem értem, miért áll le újra és újra a melegítés....
...a micropopcornom ami kipattog az elég, ami nem pattog ki....azzal nem vagyok előrébb (3-4percig próbálom 6-800W-on ....hátha kitalálom a megfelelő idő/teljesítmény kombót...most úgytűnik a 600W-on 4percig változat a nyerő...nincs megégve, aránylag jól kipattog, de azért jócsomó megmarad a zacskó alján kipattogatlanul
Néztem a kézikönyvet...nem látok benne utalást ilyemsmire.
Nálatok is ilyeN?
Üdv. Lacam
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Vettem egy Samsung WF60F4E0N2W/LE típusú mosógépet. És letöltöttem a telefonomra a SAMSUNG Smart Washer alkalmazást. Nem tudom valaki állította-e már be, de nekem nem sikerült. A kézikönyv és az app is másképp mondja, hogy lehet kicsikarni a mosógépből a "kódot", amivel felismertethetném azt a telóval, de egyik módszer sem működik.
Eleve ez a mosógép vajon képes rá? Mert a használati útmutató több modellhez is való.
mod: ha működne is valami hálózathoz kéne csatlakozni a mosógépnek...
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van itten valaki, aki ért a mosógépszereléshez? Az imént történt valami a mosógéppel. Centrifugálás közben, mikor éri el az ezres fordulatot, akkor iszonyatosan elkezd valami csattogni benne, mintha valami fémalkatrész leszakadt volna és azt dobálná. De pl. 800 RPM-ig semmi.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
elvtarsak most nezm, hogy pana msoep 5ev garral, van be[probalta mar vki? nana, hogy a 10kg inverteres akadt meg a szemem
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
akyyy
senior tag
űVan itt ilyen topi? Na akkor segítséget kérek
Először is üdv.
Van egy Eta 1466-os porszívóm. Volt már benne porzsák de gondoltam itt az ideje kicserélni benne mindent.
Vettem a tescoba egy menalux 1900p-s porzsákot (hátulján ott szerepel a neve)Valóban elvileg jó bele a porzsák. De a csomagba volt egy nagy fehér szűrő is, illetve egy nagy fehér pamutszerű valami.
A porszívóban a porzsák mögötti részben van egy fehér szűrő de sokkal kisebb, mint amit a dobozba tettek. Vágjam ollóval méméretre, vagy hogy van ez?Illetve az a pamutos valamit hova kéne tennem?
Csináltma képeket is:
Tehát
Ez az ami eddig benne volt fehér szürő.
Ott van benne eredetileg.
Ezt a fehér nagy pamutvalami volt benne a dobozba.
Ez pedig a nagy fehér szűrő. Odatettem koszos régit is, látni hogy sokkal kisebb..
Ez pedig az új. Miért van ott az olló ikon? miért ilyen levágott mind a 3 csúcsa? a réginek miért nem ilyen?Ha beleteszem, látszódik, hogy elvileg jó, de mégse akar teljesen bele menni. nyugodtan erőszakoljam bele és majd elválódik az a barna négyzet a zsáktól?
-
ildi_
tag
válasz k.kristof #9939 üzenetére
Én nem javíttatnám. Mi úgy jártunk egy Indesittel, hogy kijött a szerelő, elvitte, aztán telefonált, hogy 30-40 ezer a javítás (siccc!) és ha kérjük visszahozza, az esetben kiszállásit kell fizetni, 8-10 ezret, ha nem, akkor nem kell fizetni. Utóbbit választottuk, nem foglalkoztunk vele. Ezek után nagyon jóindulatúnak kell lennünk, hogy ne feltételezzük azt, hogy megjavította és még nyert is rajta valamennyit.
-
k.kristof
őstag
Sziasztok!
Whirplool AWE 7619 típusú mosógépünk mosás közben úgy döntött, hogy fényeit eloltja, és némaságba vonul. Azóta semmire nem reagál, a vizet már leeresztettem és a ruhákat kiszedtem, de félek, hogy vége van. Érdemes még vajon hozzá szerelőt hívni? Garancia már nincs rá.
-
Mercutio_
félisten
Sityi-sutyiigyis - úgyis te leszel a hibás, csak azt döntheted el gond esetén mennyit szivsz majd, mint most is.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-Solt-
veterán
válasz canniball #9935 üzenetére
Egy nőt meggyőzni ilyen dolgokról... kitalálja, hogy nem szereti a gipszkartont. Érvelsz valamit, hogy az miért jó, és a vita azzal lesz lezárva, hogy "de ez az én konyhám"!
Na mindegy, legközelebb majd kész tények elé állítom... még mindig jobb, ha duzzog pár napig, mintha ilyenkor napokig engem esz az ideg ezek miatt!
www.smart-bus.hu
-
canniball
nagyúr
Értem, akkor nem szóltam.
A legközelebbi lakásfelújításnál meg nyugodtan csináltassatok nagyobb helyet, aztán gipszkartonnal el lehet takarni a konyha felől a felesleget és gépcsere esetén csak ezt kell kiigazítani.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-Solt-
veterán
válasz canniball #9930 üzenetére
Hátul teljesen szabadon szellőzik...
(#9931) Mercutio_: Passz... sejtésem sincs. Egy varisztor lett cserélve, ezen kívül semmit nem tudok. Mondjuk most még az is eszembe jutott, hogy nincs-e benne biztosíték valahol...
32000.- Forint a panel, ha te jársz utána. Ha a szerelőt kérdezed, akkor 40-60000.-Ft! A gond a beszerzési idő...
Egyébként gyanús a dolog, mert 2 év alatt a második panel száll el benne... mindkettő hatalmas pofont kapott. Szó szerint kilyukadt a varisztor teteje... olyan volt mint egy vulkán!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Mercutio_
félisten
Nem lehet, hogy az eprom-ot is felül kell benne írni kondicsere után?
Amúgy mennyi egy ilyen panel, ha elszáll az eredeti?
-
-Solt-
veterán
-
DonMenyet
tag
Ez sajnos 185 cm, azt hiszem Boschból láttam inox kivitelt alacsonyabban.
-
-Solt-
veterán
No a paneljavítás sajnos nem jött össze, az új panelra meg vagy 2-3 hetet várni kéne, így eltelt a nemi szervem a macskazabálók által készített háztartási gépek minden alfajával...
Legyetek kedvesek ajánlani nekem valami jó ár / érték / megbízhatósági mutatóval rendelkező hűtőgépet az alábbiak szerint...
- max szélesség 64 cm
- max magasság 180 cm
- alul fagyasztós
- inox ( ne kérdezzétek miért nem jó a fehér, én sem tudom... nőőők! )Előre is köszönöm Urak!
www.smart-bus.hu
-
neduddki
nagyúr
válasz PainKiller13 #9924 üzenetére
HI!
egy 8080IX-em van jopar eve kivaloan teszzi a dogat, neh ale kell olvasztani, enenk oromere vettem egy wm14xx-eset, mert 140cm-bol az tunt a legjobb minosegunek, hat egy rakas vacak:- (((, ami most kell majd az acel ~180as magas na az a zorvenynel is 165khuf-nal indul
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz PainKiller13 #9921 üzenetére
HI!
vegyel, azta majd ragyusz hova lett ahutokben a zorvny minisege:- (
udv
neduddki
mod: amugy fajo sziveel a jozsef koruti boltben nem latok acel csak hutot egy darabot se ~180cm kornyeken
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz PainKiller13 #9921 üzenetére
Sok sikert hozzá.
Ez egy jó ajánlat (csak neduddkinak szokása az elérhető legdrágábbat linkelni )
-
Brave_86
aktív tag
MM-ben 5 év garancia - Bosch hűtők és fagyasztószekrények teljes körű gyártói garanciával!
-
nagyúr
válasz StarKiller89 #9913 üzenetére
Elindítod, a sima öblítővizet kinyomja, ezt felfogod kádba, ebbe beledobálod a koszos ruhákat beáztatáshoz.
Ezzel vizet spórolsz, a gép pedig megkapja az "A" helyett az "A+" takarékossági plecsnit."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
20e ft környékén milyen porszívót érdemes?
-
talpas
aktív tag
válasz VIPowER #9725 üzenetére
Nos nem sok nap telt el a HEPA újra cserélése óta, már szétrepedt az is! 5x5-ös szoba 2x, előtér többször, háló festés alatt volt, most ketten nejemmel piszkolunk, unoka meg még nem tud porolni. Robogós baráttól vettem két fajta légszűrőtáblát és beszabtam én is. Így a sorrend az alábbi lett, jobbszélső a fedél alatti. Aztán lehet vágok még 1 kockát aldis páraszűrőből, elég tömörnek tűnik.
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
nagyúr
válasz StarKiller89 #9907 üzenetére
A mosógép normál program alatt 3× enged ki vizet, 1 fő mosás után, 2 öblítés öblítőszerrel, 3 öblítés tiszta vízzel. Az öblítő Stop csak a harmadikat tartja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz StarKiller89 #9907 üzenetére
-igen, tudja
-ennél mosás közben jobban habzik a víz mint a bubble nélküli gépekben ("kompresszor", levegőbefúvás), ennek valamelyest nagyobb a tisztítóhatása
Nem kell kapcsolni, automatán indul[ Szerkesztve ]
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung WF60F4E0W0W típusú mosógépet, engem az öblítés menete érdekelne, a kézikönyv nem igazán tér ki erre. Tehát lemegy a főmosás, a program elején beállítom az öblítő stopot, hogy egy kicsit ázzon a ruha az öblítős vízben, de ugye azt tudja a mosógép, hogy az utolsó öblítésnél, az öblítő stop előtt kell beleengednie az öblítő folyadékot?
Másik téma ez az eco bubble, ez hogy s mint működik? Erre nem találtam program kapcsolót.
| Samsung Galaxy S23 |
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
alt 10A korneyekn vam a szivargyujto terelhetosege, szerinted abbolmijjen porszivo jon ki?
udv
neduddki
mod: ha ojjan sozortok van int nekunk volt a tacsko-foxi keverek /pedoig az rovid volt/ akkor semmire esakkor hun vna meg ahosszu
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest