Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
olcsóbb de működő HDMI kábeleket keresek
TV (régebbi Sony Bravia 4k HDR)-Erősítő (Onkyo TX-NR686) közé és
Erősítő-médialejátszó (Beelink GT King) közéSzerintetek ez megfelelhet?
CC-HDMI8K-2M
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok TV beállításban kérném a segítségeteket.
TV digitális hangkimenetét mire állítsam?
'Automatikus 1:A tömörített hang módosítás nélkül kerül
a kimenetre.
Automatikus 2:Csak a többcsatornás tartalom
tömörített hangja kerül módosítás nélkül
a kimenetre.
PCM:Mindig PCM módban kerül a kimenetre.'
Az erősítő HDMI ARC csatijába van a TV dugva TX-NR686ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Zsömica #76373 üzenetére
nálam nem engedi, azt írja a legfrissebb van fent és nem is választható semmi.
"All firmware in your unit has already the latest version"
az "update via NET és az update via usb" pedig sötét színű nem választahtó opcióés azt sem értem hogyan lehet rajta frissebb mint ami letölthető
még direkt a netről is lekapcsoltam de hiába[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Zsömica #76352 üzenetére
Azt hogyan kell? nekem nem engedi
amit letöltöttem: 1071-3000-1070-0011
ami fent van rajta: 1071-4000-1070-0011usb ről sem engedi, nem tudok rámenni
van valamilyen trükkje?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Onkyo TX-NR686 erősítőmön nem működik a Tunein
Tudok keresgeélni a csatornák között csak el nem indulnak, nem töltődik egyik sem be
mi lehet a gond?
nálatok rendben van?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Ha 4K Dolby Vision filmeket szeretnék nézni amelyhez megfelelő TV-veszek az Onkyo TX-NR686 hifim nem lesz akadály a lejátszásban?
Nyilván a sorrend így nézne ki:
-Mediabox-Hdmi-TX-NR686-HDMI-TV[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Egy használt Onkyo TX-NR636 erősítőnek szerintetek most mi a reális ára?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz Menotti #51084 üzenetére
A használt is simán opció lehet.
Én nem akartam sokat költeni így használtan vettem 420 euroért egyben:
-onkyo tx-nr636
-onkyo ht-s9800thx 5.1
-onkyo skh-410bár nem tud annyit mint egy profi 5.1 szett nagy álló hangfalakkal, de bőven hoz annyit mint egy soundbar.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Van egy TX-NR636 erősítőm, ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.1-2 napja kicsit átvariáltam a lan kábeleket a lakásban, új switchet tettem fel stb. majd azt vettem észre, hogy amikor kikapcsoltam a tv-t nem kapcsolt ki az onkyo teljesen, nem is világított a sárga led jobb oldalon, a kijelzőn pedig egy kis négyzetben"22" felirat és alatta "net" felirat volt látható.
Ilyenkor nem kapcsol ki teljesen, ez érezhető abból is hogy langyos a teteje.Most miután megnyomtam egy bemenetválasztó gombot az előlapján ebben a félig kikapcsolt állapotában, meg már megint jól kikapcsol.
Mi lehetett szerintetek?
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Onkyo(tx-nr636) erősítőnél ha használok sub-ot akkor a többi hangszórót hány Hz-re állítsam, valamint az LPF of LFE maradjon 120Hz-n?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Van egy SKW-938 sub, ami néha nem szól.
A subon van egy led, mely piros ha áram alatt van de nem kap jelet és kék ha jelet kap pl mikor megy a film.
Ez így tök jó de egy idő után elcsendesedik a sub és csak a hátsó kapcsolójával ki/be tudom életre kelteni. Amit észre vettem, hogy menet közben is ha dolga volna kékre vált, de hangot mégsem ad.Ha nincs üresjáratban és dolgozik folyamatosan akkor megy amíg kell.
TX-NR636 hajtja
Nincs ötletetek mi lehet a baj?
Melyik lehet a rossz szerintetek?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
sikerült szert tennem egy onkyo:
tx-nr636 és egy
sks-ht978thx 5.1
kombóra.érdemes összehangolni az erősítőt a hangfalakkal, és ha igen mire figyeljek, mit ajánlotok?
szeretném elkerülni pl, hogy széthajtsam a hangfalakat(ha ez lehetséges), viszont örülnék haki tudnám használni a maximumot, ezt nem igazán hangerőre inkább hangzásra értem[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
A következőben kérném a hozzáértőktől a segítséget.
Van egy régi pioneer dvd 5,1 rendszerem amit szeretnék lecserélni.
Lehetőségem lenne venni használtan, kedvező áron(145e ft) az alábbi kombót:
TX-NR636
SKS-HT978THX
SKH-410
Főleg mozizásra(5,1 es filmek), és rádió hallgatásra használnám.
Egy Beelink GT-king tv okosítóról adnám neki optikán a hangot, egy 4k hdr sony tv-n nézném a képet.Szerintetek jó választás az erősítő a hangszórókhoz?
Amennyiben a válaszon kívül volna bármiféle észrevételetek , úgy szívesen venném, hisz nem igazán értek hozzá.
köszi előre isÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Először is elnézést a kérdésért, de nem tudom hová tegyem fel.Új keskeny led tv-t vettünk Apukámnak, de kicsit halk neki a régi nagy hangszórós Sonyhoz képest.
Első körben az jutott eszembe hogy veszek neki karira egy egyszerű jack csatis 2,1 PC hangszórót és feltekerem rajta a hangerőt.
Szerintetek ebben az esetben a tv távirányítóján a hangerőt lehet majd állítani, működni fog ez így?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenMediaVault
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.