Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz Joe123 #79298 üzenetére
Samart opció jo benne. Beállítod a kívánt hőmérsékletet pl esetembe 38 fok (persze az erősítőben a maghőmérséklet magasabb de ezt lazán kell bínria) így 34 fokon elindul legalacsonyabb venti fordulaton. 38 fokon meg a beállított max venti fokozaton. Tehát a beállított hőmérsékletnél is meg lehet adni mennyi legyen a max venti fordulat. Van rajta riasztás is aminek hőfokát be lehet állítani, ha eléred ezt a fokot akkor viszont sípolás kíséretében felrakja max venti fordulatra. Kijelző dimmelhető és kikapcsolható. Nem az a verzió van ami átra tolja ki a levegőt így a tetején van még egy végfok, de az nem izzad.
Nekem a macskám miatt volt szükséges, ne hemperegjen a végfok szellőző rácsán.
Persze aki nem kergeti meg néha a rendszert pár órára annak kb felesleges, viszont ha kis helyre van beszorítva az erősítő szerintem hasznos. Olvastam olyanokat aki 30 fokra állítja, de minek... Az én végfokomnak hűtés nélkül kell kb 30 perc mire bemelegszik normálisan használva 34 fokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest