- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
válasz privacy99 #66519 üzenetére
Tényleg van ilyen, de azt hozzá kell tenni hogy a mélynyomós erősítők (plate amp, van ennek értelmes magyar neve?) eleve talán a legsűrűbben elromló házimozis alkatrészek közé tartoznak.
Másodsorban, javítható, és egy kis odafigyeléssel sokat tehetsz is ellene. Klipsch fórumon van egy dedikált téma erre, és állítóllag az alapvetőn gond hogy az auto-on áramkör túlságosan melegszik. Választhatod azt az utat is hogy te kézzel ki-be kapcsolgatod amikor ténylegesen használod is, választhatod azt is hogy master-slave elosztókkal kapcsolod ki-be amikor az erősítő is megy, választhatod azt is hogy AVR trigger kimenetére építesz egy relét ami áramot ad, meg választhatod azt is hogy okosdugaljjal vezérled. Én a legutóbbit választottam, Shelly Plug S segítségével. Itt írtam róla, de már azzal is sokat tehetsz ha időzítővel kikapcsolod éjszakára + azokra az időszakokra amikor biztosan nem használod. Vagy eleve csak akkor kapcsolod be, ha használod - mobilról.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple Watch
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest