Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Hasonló elképzeléseim memória csere irányában nekem is voltak már,de szerettem volna 2 egyforma a szettet meglévőből így a kisebb hűtőbordás memória felé még komolyabban nem nyitottam.
Persze a legegyszerűbb megoldás még mindig az lenne amit te is felvetettél a memóriák kapcsán.
Így biztos bővülne a ventilátorok lehetséges listája 25 mmren,nem mintha bajom lenne a fent lévő Coolink Swif 2vel,de színvilágban akkor még komolyabban nem gondolkoztam.Gyors megoldás is kellet akkor,mert a gyári Thermaltake megadta magát.Átfutom még ezt egy pár soron,valahol ezek szerint engednem kell az eddigi elképzeléseimből.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest