Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Na ma pénz állt a házhoz, így megejtem az edzőcserét, illetve kilátásba helyezek 2 kp váráslást is, öregebbet 100k/db áron.
Meglátjuk hogy sikerül, plusz a mostani 30k-s stadiont kellene bővítenem még egy 10k-val, de az már a jövő zenéje sajnos.
-
plus44
veterán
Én az 5ből kieső csapatot vertem idegenben 1-0ra, szóval a bajnokság nem indul rosszul, kupában kellene valamit alkotni, de szerintem megint kiesek a mostani fordulóban.
-
plus44
veterán
Döntés előtt állva: Adjam el mind az 5 titáni magyar játékosomat és vegyek helyettük öregebb, kevésbé erős (ragyogó, wc szint környéki) játékosokat, vagy hagyjak mindent változatlanul és próbáljam meg a 3. szeonomat is ilyen siralmas mínuszos pénzügyi helyzetben? Mi lenne jó megoldás? Mert szép az, hogy ragyogóval van aki már a 4 felé halad, de én eg titánival nem tudok az 5be feljutni....
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
90%, hogy most 1-2 héten belül bezárom az ifi akadémiát és átállok a húzós módszerre.
-
plus44
veterán
Most még könnyű, de majd utána.
-
plus44
veterán
Lehet a patrióta beszél belőlem, de ez egy rohadt elcsalt meccs volt, nem érdekel ki mit mond...
Amíg nem tudom, hogy nem ehet, addig nálam igen a válasz.
-
plus44
veterán
Huh, bent van. Most kell kihagyni Bulgária!
-
plus44
veterán
A kapusunk is belőtte, mondjuk ez várható volt, most kell megfognia!!!
MONDTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is kihagytuk, persze, valószerű.....
-
plus44
veterán
Idegörlő...
Megfogjuk most, megfogjuk, vagy mellémegy!
-
plus44
veterán
2-1, de még mindig jól állunk!
szerk: egyenlítettek, 2-2
-
plus44
veterán
válasz
Sixkiller6 #19012 üzenetére
2-0 IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19006 üzenetére
Szörnyen mínuszban vagyok, haza meccseken keresek 10e pénzt pluszban, idegenben vesztek 30-40et. Nagyon magasak a fizuk, a stadiont pedig a semmiből ugye nem tudtam fejleszteni. Most 30ezer embert bír el, nem valami világbajnok, de egy darabig jó lesz, most minden reményem a kupa lesz, de ugye semmi bevétel most, csak a nagy kiadás, már edzőt sem tudok konvertálni, csak kupa után, tehát megint nem nagyon megyek 2 körnél tovább. Ördögi kör ez, ha megragad az ember. Másfél szezon óta nem termeltem semmi pluszt, kapuseladásból fedezem a kiadásaimat, tehát azért edzem a kapusaimat, hogy ne menjek csődbe de előrébb ugye nem jutok, csak stagnálok. Jelenleg a kasszábn 10e pénz van...
-
plus44
veterán
Megvolt a kapusom első válogatott mérkőzése. Sajnos beengedett egy gólt, de így is nyertünk 3-1re!
-
plus44
veterán
Normálon mentem, már úgyis mindegy volt, sajnos lemaradtam a bajnoki címről, következő szezonban megint megpróbáljuk. Megint gólkirály lettem, immáron 20 góllal, nem panaszkodok, de lehetne jobb is.
Bocsi még csak most értem haza, végig kell még néznem a meccseiteket, de mindenkinek grat a szezonhoz!
-
plus44
veterán
Mikor érdemes új edzőt konvertálnom át? Mehet már most holtszezonban készülve magas TS-sel a kupára, vagy még ráér?
-
plus44
veterán
TSI: +9920 / -5430
ÁF: 5,64
Forma: +9 / -3 -
plus44
veterán
TSI: +10790 / -1780
ÁF: 5,43
Forma: +10 / -6 -
plus44
veterán
Baromira pénzszűkében vagyok, így lehet eladom a B kapusomat és a kapott pénzből csak stadiont fejlesztek, illetve hagyok tartalékot is, plusz veszek egy közepesen erős ifi kapust, akit tudok még fejleszgetni addig, amíg igényt tartanak az A kapusomra U20nál. Szar ez így nagyon, meg van kötve a kezem rendesen, de hétről hétre egyre nagyobb mínuszban vagyok...
-
plus44
veterán
TSI: +8490 / -9160
ÁF: 5,29
Forma: +7 / -5
SKillUp: 15 -
plus44
veterán
Na én is behúztam, már csak 2 pont az előnye elől, de ehhez valahol ki kell kapnia, ebbe viszont nekem már nincs beleszólásom. Hozom a meccseimet, aztán kiderül.
-
plus44
veterán
TSI: +22610 / -1410
ÁF: 5,21
Forma: +5 / -6
SkillUp: 16Egész jó edzés, már a második!
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #18675 üzenetére
Még ano 6-7 (8?
) évvel ezelőtt, mikor játszottam, nem volt olyan rossz, mondjuk ki tudja azóta hogyan változott. Viszont ha konstans szarokat dobál a rendszer, akkor pénzügyileg sokkal jobban megéri talán a másik (remek szinten), tudva, hogy lehet ott is jókat kifogni/kapni.
-
plus44
veterán
Én lehet átállok a húzós rendszerre....
-
plus44
veterán
HatStats 232
Védelem: 107
Középpálya: 60
Támadás: 65
LoddarStats 16.52Normálon, megerősített szélső védelemmel.
-
plus44
veterán
Ha ezt a meccset lehozom (és utána is jön minden papírforma szerint), akkor még akár első is lehetek. Nem gondoltam volna, de bizony ennyit számít 1-2 jobb forma... Visszanézve mennyi idegességtől megszabadíthatott volna a HT. A csapatom simán megvan, csak ilyen formákkal úhy játszanak, mint egy középszerű skilles...
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #18631 üzenetére
Itt én vagyok szerintem az egyetlen, akinek minden héten 10-15 között romlik a formája és csak A csapatos embereknél (amióta megvettem a titáni garnitúrát /2 szezon/ egy kezemen meg tudom számolni hányszor hoztak 3-4nél több csillagot....), szóval nekem már ez is nagy szó.
-
plus44
veterán
TSI: +31010 / -4070
ÁF: 5,25
Forma: +10 / -7
SKillUp: 15Végre.
-
plus44
veterán
Isten Éltessen!
-
plus44
veterán
TSI: +13020 / -9930
ÁF: 5,14
Forma: +12 / -7
SkillUp: 15Természetesen a titániaknak csökkent.
-
plus44
veterán
Baromi magasak a bérek és már 2 szezon óta nem termelek semmi, mert mindig mínuszban, vagy nullán mozgok. Kamu ez a titáni szinten csökken a bérük x%-ot duma. Nekem egy játékosnál csökkent 172-őt...kb. a s.ggemet kitörölhetem vele...
-
plus44
veterán
A jó öreg megint villant 4 góllal. Ebből 3x is gólkirályság lesz.
Kár, hogy 5 pont van az első és köztem, második lehetek, első már maximum matematikailag...dehát
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18472 üzenetére
Itt nem számít annyira a védelem, inkább a kapus (meg ugye a pontrúgás képesség), ezért ezekkel lehet szépen haladni, főleg ha isteni pontrúgással vettél játékost baromi olcsón.
Patrick: Chrome áruházból töltsd le, és csak telepíti magának. Én azt használok, és 2 kattintás volt az egész.
más: na igen, ez a PPM 2 nap után jobban fekszik, mint a HT...
-
plus44
veterán
Milyen meccsem volt
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18425 üzenetére
Ráadásul az u20 jelöltről (aki hármas formával nem fog bekerülni, feleslegesen megy rá az idő...), de beszélhetnék itt szinte az összes titáni játékosomról, akik szintjük ellenére sosem hoznak, csak 3-4 csillagot maximum, messze tudásuk alatt teljesítenek. Nem csoda, hogy alig nyerek valamit, mikor a szar formák miatt nem úgy teljesít a csapat, ahogy egyébként tudna.
Igaz már többször írtam, de nem tudom felfogni azt, hogy a HT le is írja, a formát nem lehet befolyásolni. MIVAN?? Lehetek akármilyen jó edző, gazdag menedzser, ha szar a forma, visz mindent, összeomlik a csapat, mint a kártyavár. És hogy ezt nem lehet befolyásolni, ilyen a való életben sincs, akkor egy "szimulátorban" ?? Ne nevettessen már senki, könyörgöm...
-
plus44
veterán
TSI: +17710 / -18120
ÁF: 5,10
Forma: +3 / -11
Skillup: 18Nagyszerű formák megint...
-
plus44
veterán
TSI: +12090 / -14410
ÁF: 5,38
Forma: +9 / -5
Skillup: 17 -
plus44
veterán
Nem semmi volt azért, tényleg grat baszki.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18253 üzenetére
Nem, ami fura, én meg nem vitatkozom, lévén inkább már szabadulnék tőle és kezdenék új edzést kp-val, de ha már bérbe adom a seggem, nem hátrálok ki, na meg tény, kapus fronton elég gyenge az u20 felhozatal...
Egyébként mivel ennek tényleg csak megtiszteltetés, csúnyán esetleg hírnévi értéke van, kezdő menedzserek számára ez kb olyan, mint a regisztrálás után világklasszis játékost venni. Fekete lyuk, mert rövid távon tönkre teszi őket...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18247 üzenetére
Ákos Rajk
17 éves és 86 napos, következő születésnap: 2013-03-13Formája jó (7), erőnléte megfelelő (6).
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék (2), és középszerű (5) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
HTMS-pontok: Képesség: 212/Lehetőség: 1731
Jelenlegi képességekVédés: nagyszerű (9)
Védekezés: csapnivaló (3)
Játékszervezés: katasztrofális (1)
Szélsőjáték: csapnivaló (3)
Átadás: katasztrofális (1)
Gólszerzés: katasztrofális (1)
Pontrúgás: középszerű (5)Dávid Kása
19 éves és 10 napos, következő születésnap: 2013-05-28Formája csapnivaló (3), erőnléte megfelelő (6).
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló (3), és csapnivaló (3) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
HTMS-pontok: Képesség: 555/Lehetőség: 1864
Jelenlegi képességekVédés: titáni (15)
Védekezés: megfelelő (6)
Játékszervezés: pocsék (2)
Szélsőjáték: katasztrofális (1)
Átadás: katasztrofális (1)
Gólszerzés: katasztrofális (1)
Pontrúgás: megfelelő (6) -
plus44
veterán
válasz
Speedhs #18231 üzenetére
Semmit nem kell, ha csak nem akarsz sz.pni.
Egyébként nekem azért kell variálnom a erőnléttel, mert u20-ra esélyes kapust edzek és ott van kalkulált fejlődési terv, ait követni kell. El is térhetsz tőle, akkor a megfelelő scout-tal (megfigyelő) kell ezt letárgyalnod. Röviden ennyi, de én mondom nektek: nem éri meg. Mondjuk a kapus edzés sem, de ez most mindegy is.
-
plus44
veterán
Azért az durva, hogy soha egyszer nem jutottam túl a 2. körön, pedig 3 titáni védővel, titáni kapussal, és az 5ből 2 titáni fiatal és 3 lenyűgöző, idősebb játékossal, valamint egy isteni pontrúgással rendelkező csatárral állok fel. Szánalom, nektem meg hajrá skacok, így tovább!
Most új taktikát vetek be, minden meccsen játszatom bizonyos kulcsjátékosaimat, megnézzük miként változik a forma. Ha továbbra is szar, hagyom a fenébe az egészet és megy minden úgy, ahogy éppen sikerül...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #18171 üzenetére
Sok a meló mostanság, így ilyen stand by üzemmódban leledzem.
Középen támadt, ez volt a szerencsém, mondjuk érdekes, hgy mindegy milyen védőt veszek 3 hét alatt kiállíttatja magát. Vagy 2 sárgával, vagy egyből pirossal, de 10ből 8x nem tudok felállni a 3 védőmmel, mert 1 mindig pihenőn van...
-
plus44
veterán
A mai mérkőzésemen 4 doog történt: piros nekem, sérülés neki, kezdő és végső sípszó. Pontot loptam idegenben, ennyi elég volt, de nem izgultam halálra a meccsemet...
-
plus44
veterán
szart nem ér egyik edzés sem, a kp-n kívül. Csak évekig vagy ugyanott, közben meg mindenki lelép téged... Amint vége ennek a hülye u20-as edzésnek, mindent eladok, a pénzből veszek 10 minőségi ifit kp posztokra, vagy 5öt de azok specesek és mellékskillesek, és áttérek kp edzésre. Ennyire egy elcseszett játékot én még nem láttam. Megyek inkább Fekete Özvegyezni...
-
plus44
veterán
TSI: +26200 / -840
ÁF: 5,97
Forma: +7 / -4Nem túl izgalmas edzés, de legalább már átlag 5-ös formáim vannak az A csapatban is.
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
De szarul fizet a gólkirályság... Minek nyerem meg minden szezonban, nem is tudom..
-
plus44
veterán
89' percben kaptam be az egyenlítő gólt. Nincs szerencse.
-
plus44
veterán
Megéri egyeltalán a megfelelő vezetői képesség? Vagy többet érek egy jó vezetőivel?
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #17645 üzenetére
Ki lehet fogni, nem para és 280-300 körül vettem a sajátjaimat, de az igazság az, hogy tényleg drágák, viszont előre kell gondolkozni, hogy a fizuból visszahozza a különbözetet, főleg mivel gondolom hosszú távra tervez mindenki egy egy jobb játékossal.
-
plus44
veterán
BUÉK így kicsit megkésve is, srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest