Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hali srácok! Az egyik játékosom a hétvégén 70 percet nyomott a bajnokin középső középpályásként, a hétközi barátságoson meg 30 percet tolt a középpályán szintén középen. Ehhez képest a Tomattrick és a HattrickContorol szerint sem fejlődött semmit a játékszervezése, amit edzek. Én úgy tudtam, hogy a töredék idő alapján is megkapják az edzést. Rosszul tudom?
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5348 üzenetére
4 fiatal player?
Mind a 4-et egyenlő mértékben edzed? Jól tudom, kapusedzést nyomsz?
Hogy oldod meg?
Félidőben mindig cserélsz kapust?Zsolli
Ui.: tegnap egy külföldi barátságoson 4-1-re nyertem, úgy, hogy mind védelemben, mind középpályán és támadásban is felülmúlt az ellenfél
Hihetetlen
Láttam, hogy a menedzser megnézte a csapatom a meccs után. Biztos szentségelt magában.
A lényeg, hogy vereségre számítottam, de mivel csak egy barátságos edzőmeccsről volt szó, nem foglalkoztam vele. Aminek örültem, hogy most egyetlen játékosom sem sérűlt le.
Általában 3-4 gyúrót foglalkoztatok, bajnokikon nem is nagyon van sérülésem, de tegnapig a barátságosokon mindig lesérűlt legalább 1 edzett suhancom a kp-ról. Volt, hogy 2 hétre. Gondolhatjátok, mennyire nem örültem neki...
Akkor vettem egy nagyon fiatal és már jó jsz-skillel rendelkező, gyors speces suhancot, aki a tegnapi meccsen 2 gólt be is vert -
ftc
nagyúr
0-2-re nyertem
egyiket azt védő..ph-ról vett a másikat az új scatár fejelte
potn csere után
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5341 üzenetére
Végre már én is tudtam valamit "segíteni"
Gratula a gólokért.
Szezon elején vettem egy "öreg", kimondhatatlan nevű német csatárt, 3,200 e-ért. Azt hiszem említettem már itt, hogy az első heteiben (nálam) egy szintet vissza is esett a gólszerzése.
Mindezek ellenére játszatom, mert tapasztalt vén róka
Erre a mai bajnokin bevert egy mesterhármast. Pályafutása 5. mesterhármasa, 95. tétmérkőzésen lőtt gólja
Jó lenne, ha tőlem menne nyugdíjba, és meglenne a 100 tétmeccses góljaZs
-
zsolli
addikt
Szia!
Az elszíneződött csillag a játékos aktuális erőnlététől függ. Tehát amennyi a szürke, nagyjából annyit veszít az értékelésből a 90. perc végére a fáradtság miatt.
Nagyon ritkán előfordul, hogy az utolsó csillagban nem szürke, hanem piros "folt" van. Ez nagyon ritka, ez azt jelenti, hogy a játékosnak menet közben javult a teljesítménye, tehát nem elfáradt a 90. perc végére, hanem felpörgött vagy miZs
-
SLYM
veterán
mit jelentenek ezek a szürke csillagok? ugye vannak a sárgák és vannak a szürkék. a szürke csillagra ha rámegyek akkor +-+b szöveg jön ki
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Nekem is érdekes volt ez a "duplázó" meccs.
Odahaza levertem 3 - 0-ra, de felállással bogarásztam, ezért nem lett több gól.
Idegenbe ugyanolyan felállással jött (ill. Ő volt otthon), semmit nem változtatott, sőt, megnéztem, a menedzser be sem lépett, külön mérkőzésutasításokat sem adott ki, tehát az első meccsünket amikor beállította, kipipálta az alapfelállást.Na mondom szuper, akkor most nem variálok a felállással, hanem a győzelemre hajtunk
Fél óra elteltével már 2 - 0 -ra vezet az ellen. Egy csöppet kivoltam
Nem volt külön taktikája, sem megadva, sem játékosok ide-oda tologatásával...
...és uraltam a középpályát több mint 70 %-ban!Gondolhatjátok, nem voltam nyugodt
Azt a 2 csatárom lőtt 1 - 1 gólt, végül még szereztünk még egy gólt. Így 2 - 3-ra nyertünk, de nem volt egyszerű menet
Megnéztem a meccsstatisztikákat, és én 8 helyzetből csak 3-at tudtam érvényesíteni....
Zs
-
ftc
nagyúr
hm hétvégén simán nyertem idegenben akivel otthon x-eltem
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #5326 üzenetére
Szívesen, bár ez sem 100 %.
Én is még csak ismerkedem az ifi neveléssel (is).
Csak olvastam, hogy ha egy ígéretes suhancot kimaxolsz még 17 éves kora előtt, akkor a főskilljét még nyugodtan edzheted, mert így lehet, hogy nem 6,03-mal, hanem pl. 6,77-tel (hasra ütött értékek) hozod fel, ami a felnőtt csapatban vagy nálad, vagy a vevőnél egy edzés utáni szintlépést eredményezhetne.
Ha a skillje nem egyezik a nagy-csapatod edzésével, és eladod, akkor többet ér a srác, mert a vevők is látják a PsicoTsi-vel, hogy szintlépés előtt áll.Én most vettem egy fiatal játékost (17 éves 27 napos asszem), akinek megfelelő volt a jsz-e, de láttam, hogy szintlépés környékén van. Licitálásnál amikor rámentem a játékosra, ott már jó jsz-t írt
Valszeg a tulajnál kapott még egy edzést, ami szintlépést eredményezett, de ez már csak a transzferlistára tétel után következett beZs
Ui.: jaaa, és itt van egy olyan oldal, ami az ifiket kezeli: http://www.hattrick-youthclub.org/site/welcome
-
zsolli
addikt
-
DopeBob
addikt
Ifiknél mi a jelentősége annak, hogy néhány képességnek a kis kockái sárgák?
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Bajnokin 2-0-ra nyertem. Ellenfelem 4-3-3-ban játszik, relatív erős védelemmel és támadással. A "kis arányú" győzelemnek köszönhetően visszaestem a 2. helyre gyengébb gólkülönbséggel.
4-5-1 és 3-5-2 variációval sikerült megvernem. A jól fejelő és a technikás ifjonc középpályásaim találtak beIfi bajnokin esélyem nem volt a középpályán, ezért 2 kp és 2 szélső védekezőbe állítva, és ellentámadás taktika alkalmazva. Extra kp-t (jó fejelő speces) alapon hagytam. Lőtt is két gólt
Végül 1 - 3-ra nyertem, úgy hogy lebirtokoltak. A védelmem viszont iszonyat brutál volt.
Akit eddig a kapuban "alkalmaztam" ifiknél (egyedül Ő volt képes 1,5 csillagot összehozni
), arról kiderült, hogy középszerű gólszerzése lehet. Köv. meccsen második félidőben lehúzza a kesztyűt, és megy csatárnak
Zs
-
ftc
nagyúr
Tegnap 2-2 s vicces emrt majdnem 70%-ban én uraltam a játékot
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Tegnap barátságoson egy külföldi csapattól kikaptam 0 - 2-re. Végül is nem ez a probléma, sejtettem, hogy ez lesz. Erősebb csapata van, és én is a B csapatot állítottam ki.
Ami problémás, hogy az egyik ifjonc középpályásom a meccs elején lesérült, így nem sok edzést fog kapni. Szerencsére már tapaszos.A többieknél ma este, odahaza fogom meglátni, mire is képes a jó edzőm.
Zs
-
zsolli
addikt
"Nos, Hunor Bálint 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából pocsék szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Játékszervezés képességű játékosod.
Nos, adjunk neki egy esélyt?"
Megfigyelőm középpályást keres....
No comment.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5315 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap felvételről néztem a meccset, mert dolog volt. Csoportom 3. helyezettjét fogadtam. Bevallom kicsit tartottam Tőle, mert bár a meccsei Htstats értékei alapján én voltam a favorit...
...de néztem pár meccsét, és többször is nálánál jobb értékelésű csapatokat győzött le, jellemzően szoros, sok gólos meccseken (pl. 4-5, 3-4 stb...)
A meccse előtt nekem is "szoros lesz"-t jósoltak.
Nyah, szóval hazaértem, és elkezdtem nézni a meccset. Egy kis idő után azért megnyugodtam
A fiúk 6 - 1-re nyertek
A 34 éves csatárom 2 gólt, egy másik csatárom 1 gólt lőtt!!!Ifik is megkezdték az új bajnokságukat. Egy szemtelen 7 - 0-val felugrottak a csoport első helyére. Ifi csatárom mesterhármast produkált
Suhancaim kiélvezik a sikert, mert a csoport többi résztvevője sanszos, hogy földbe döngöl minket
Zs
Ui.: Jelentem a jó/csapnivaló edző munkába állt.
-
ftc
nagyúr
Ah kikaptam 1-0 -ra nagyon közeliek az erőviszonyok ebebn a csoportban ahol vagyok
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5311 üzenetére
Lehet, hogy azt az egyet sem Ő hozta. Annó 3 megfigyelőm volt, de Ftc tanácsára csökkentettem, mert elég deficites lett volna az én szintemen
Most a melóhelyről nem tudok belépni, de majd odahaza megnézem, ki figyelt fel rá, bár nincs nagy jelentősége.
A meglévő 1 megfigyelőmmel tanácstalanságomban járom az országot. Mivel eddig nem középpályásokkal áldott meg, így más régiókban keresgélek vele. Lehet ez is hülyeség, nem tudom, ennek mennyi hatása van a talált ifikre.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5307 üzenetére
Értem.
Köszi.
Most jelenleg szélsőjátékot és védekezést edzek, mert a legfiatalabb suhancaimnak ezen képességeik a legjobbak. Utána jön a jsz és az plusz skillek (pl. átadás stb..)
Egyelőre csak 1 megfigyelőm van (heti 2 milla), és középpályást keres. Igaz eddig egyet hozott csak, a többi mind szélső, vagy csatár. Ezt nem is értem
Zs
-
pecze
aktív tag
Üdv!
Ificsapatot hogy lehet megszüntetni, mert fél éve csak a pénzt viszi.
Egy normális játékos nincs benne -
Patrick
addikt
Igen, van pár lehetőség. Én pl kapust edzek. Régebben kapusokat hoztam fel az ifikbe, majd onnan meg a felnőttekhez, bár a scout nem mindig talált kapust az ifiknek.
Igazából én most arra megyek, hogy minél többet el tudjak adni az ifikből. Védekezést edzek 541 a felállás, van 5 védőm, 1 remek, 2 jó és 2 megfelelő. Ezekből lesz egy kis pénzem. Van amelyik multis is lehet, némelyiknek spece is van.
Az, hogy valami jó multis srácot összehozz, nem csak egy fajta edzést kell kapnia, nyilván kettőt minimum, de ha csak egyre koncentrálsz nem biztos hogy megéri. Mert azért a heti 4 millát elviszi az ifiakadémia.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5304 üzenetére
Esetleg ifineveléssel kapcsolatban van valami ami megszívlelendő?
Arra gondolok, hogy főleg olyan srácokra koncentrálsz, akiknek azon képességei erősek ill. edzhetőek, mint későbbiekben a nagycsapatban?
Pl. én a felnőtteknél jsz-t edzek. Akkor az ifiknél is főleg erre koncentráljak, és esetleg spékeljem meg őket 1-2 mellékskillel? Pl. átadás, védekezás, pontrúgás, gólszerzés stb?
Jelenleg van pár tehetségem, de mivel nemrég kezdtem, ezért párat csak idősebben tudok majd felhozni, ezért úgy döntöttem, hogy azokkal az ifikkel foglalkozom, akiket később még 17 évesen felhozhatok.
Vagy esetleg olyan posztra koncentráljak, ami kifizetődőbb egy jsz-es középpályásnál?
Igazság szerint fogalmam sincs, hogy milyen paraméterekkel lehet emberkéket felhozni, de ha pl. 17 éves megfelelő jsz-es suhancot hoznék fel, azokból 1-2-t szívesen megtartanék és edzeném tovább a felnőttek közt, elvégre csak az én "fiaim"
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5304 üzenetére
Nyah, elvitték egy másik kp-mat is.
Szezon elején 1,2 milláért vettem, és elment 35 milláért.
Nem rossz
Bár, álmodoztam olyasmiről, hogy 45-50 fölé harcolják az árat, de ez elmaradt.
Vagy rossz időben tettem ki, vagy csak én értékeltem túl magamban.
A szívemhez nőtt, a legfontosabb tétmeccseimen mindig Ő volt a meccs embere.Zs
Ui.: megszívtam. Eladás után azonnal le akartam cserélni az edzőt, de a pénzügy nem frissült, azt jelezte, hogy nincs készpénzem...
...így a suhancaim első edzését a megfelelő edzőm tartotta. -
zsolli
addikt
válasz
Patrick #5302 üzenetére
Gratu!
Ifik kikaptak 1 - 5-re az uccsó bajnoki meccsen (4 csapatos bajnokság). Most kerestem egy 6 csapatos bajnokságot, ahol egy csöppet kiegyenlítettek az erők. A mostaniban 2 csapat durván erősebb volt nálam, a 3. is régebbi klubtulajdonosé, de Őt mindkétszer sikerült megvernem.
Vágom, hogy ifiknél semmit nem számít az eredmény, lényeg a tehetségekre koncentrált edzés...
...na de kérem!
Jobb úgy játszani, hogy ha ügyes vagyok, nyerhetek, ha meg bénázok kikapok.
Talán az új bajnokságban több velem egyenrangú csapat lesz.Zs
-
Patrick
addikt
Sikerült továbbjutnom a kupában.
Erőset kaptam most, de van egy ötletem, hogyan verhetném meg, remélem beválik.
-
zsolli
addikt
Üdv!
Felnőtt csapatom Svájcba utazott, egy Kupa szabályos barátságos meccsre.
Mondanom sem kell...
...szintén egy nálam nagyobb csapathoz.Nos Ő is edzésfelállásban volt. Első félidő 32. percében 1 - 0 oda.
Félidő végén látom, hogy 53%-ban birtokol, na mondom oké, övé a party.
Második félidő legelején aztán kaptam egy 11-est, amit a hátvédem be is lőtt
1 - 1 ide, vagy oda, vagy ööö izé...
Majd a 90. percig nem született több gól. Akkor jutott eszembe, hogy kupa szabályosat kerestem. Vakaróztam, mert fogalmam sem volt, beállítottam-e pontrugókat...
Míg ezen agyaltam, a 92. percben az a csatárom lőtt egy gólt, aki regisztrálásom (kb. szezon eleje) óta még nem talált be a hálóba!!!Így 1 - 2 nekem. Még bevételt is kaptam a jegyeladásokból, ami ráadásul több volt, mint a kiutazási költség
Zs
Ui.: ifik most játszanak. Első félidő: 0 - 2 az ellenfélnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest