Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
Nekem is érdekes volt ez a "duplázó" meccs.
Odahaza levertem 3 - 0-ra, de felállással bogarásztam, ezért nem lett több gól.
Idegenbe ugyanolyan felállással jött (ill. Ő volt otthon), semmit nem változtatott, sőt, megnéztem, a menedzser be sem lépett, külön mérkőzésutasításokat sem adott ki, tehát az első meccsünket amikor beállította, kipipálta az alapfelállást.Na mondom szuper, akkor most nem variálok a felállással, hanem a győzelemre hajtunk
Fél óra elteltével már 2 - 0 -ra vezet az ellen. Egy csöppet kivoltam
Nem volt külön taktikája, sem megadva, sem játékosok ide-oda tologatásával...
...és uraltam a középpályát több mint 70 %-ban!Gondolhatjátok, nem voltam nyugodt
Azt a 2 csatárom lőtt 1 - 1 gólt, végül még szereztünk még egy gólt. Így 2 - 3-ra nyertünk, de nem volt egyszerű menet
Megnéztem a meccsstatisztikákat, és én 8 helyzetből csak 3-at tudtam érvényesíteni....
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Dell Optiplex 3050 Micro - 3 hónap próbagari
- Ingyenesen elvihető tárgyak
- Yamaha hs8 white studio monitor
- Thermaltake SWAFAN 12 RGB. Fehé 2 doboz 3 darabos ventilátor szett vezérlővel kábelekkel dobozával.
- Dell Latitude E5440 Intel i3 4GB Ram 120GB SSD 3 Órás Akku Pici Esztétikai Hibával Olcsón Eladó
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest