Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
válasz
musli26 #20873 üzenetére
Én jelenleg IV. osztály 3. helyén állok, de ellentámadást játszom, nem birtoklást. Szerintem olyan 16-17-es szintű játékszervezés megy azoknál a csapatoknál, ahol birtoklásra mennek jobban, ja és ez persze csak a középső középpályásnál. A szélsők jsz képességét így nem tudom megítélni.
Mivel mondtad, hogy megvan 3 csatárod, így gondolom nem sok esélye van, hogy DF-et játszass, ennek még meglepően nagy hozzájárulása van középpályához.
Tehát! Valahogy a fentebb említettnél kell majd erősebb középpályát kialakítanod és szerintem ne feledkezz meg az új SE rendszerről, amit most a régi rendszerre építő csapatokkal szemben kihasználhatsz, mivel új játékosokat veszel és olyan SE berendezkedést alakítasz ki, amilyet akarsz.
Elsősorban birtoklásra hajtó csapatoknál most egy fullos pontrúgó és sok jól fejelő játékos hasznos lehet, akiket viszont már nem hátvéd és középső középpályás pozícióba helyeznék el, mivel a technikás jól fejelő ellen esemény sokkal gyakoribb és nagyobb valószínűséggel is eredményez gólt szerintem. Emellett írja a magas XP és alacsony XP eseményeket, amelyeket egy birtokló csapat kihasználhat. Nem fontos ezeket a speceket hoznod, csak a nagyobb birtoklás nagyobb eséllyel hozza ezt az SE-t és könnyebben levédekezed az ellenfél szögletét is, de nem vesztesz azzal sem, ha mondjuk kiszámíthatatlan játékosokat hozol. Itt egy [link] ha még nem találkoztál vele és egy idézet belőle:
"A szöglet (és szöglet+H), magas XP és alacsony XP eseményeknél a labdabirtoklás aránya határozza meg, hogy mekkora eséllyel ki kaphatja meg. A többi eseménynél a középpálya nem számít, csak a speces játékosok száma."Ennyi. Azért feltételeztem, hogy 2-5-3, 3-5-2, 4-5-1 felállásokkal vagy és birtoklásra hajtasz, mert írtad, hogy játékszervezést edzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest