Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyárfás

tag

válasz musli26 #20873 üzenetére

Én jelenleg IV. osztály 3. helyén állok, de ellentámadást játszom, nem birtoklást. Szerintem olyan 16-17-es szintű játékszervezés megy azoknál a csapatoknál, ahol birtoklásra mennek jobban, ja és ez persze csak a középső középpályásnál. A szélsők jsz képességét így nem tudom megítélni.

Mivel mondtad, hogy megvan 3 csatárod, így gondolom nem sok esélye van, hogy DF-et játszass, ennek még meglepően nagy hozzájárulása van középpályához.

Tehát! Valahogy a fentebb említettnél kell majd erősebb középpályát kialakítanod és szerintem ne feledkezz meg az új SE rendszerről, amit most a régi rendszerre építő csapatokkal szemben kihasználhatsz, mivel új játékosokat veszel és olyan SE berendezkedést alakítasz ki, amilyet akarsz.
    Elsősorban birtoklásra hajtó csapatoknál most egy fullos pontrúgó és sok jól fejelő játékos hasznos lehet, akiket viszont már nem hátvéd és középső középpályás pozícióba helyeznék el, mivel a technikás jól fejelő ellen esemény sokkal gyakoribb és nagyobb valószínűséggel is eredményez gólt szerintem. Emellett írja a magas XP és alacsony XP eseményeket, amelyeket egy birtokló csapat kihasználhat. Nem fontos ezeket a speceket hoznod, csak a nagyobb birtoklás nagyobb eséllyel hozza ezt az SE-t és könnyebben levédekezed az ellenfél szögletét is, de nem vesztesz azzal sem, ha mondjuk kiszámíthatatlan játékosokat hozol. Itt egy [link] ha még nem találkoztál vele és egy idézet belőle:
    "A szöglet (és szöglet+H), magas XP és alacsony XP eseményeknél a labdabirtoklás aránya határozza meg, hogy mekkora eséllyel ki kaphatja meg. A többi eseménynél a középpálya nem számít, csak a speces játékosok száma."

Ennyi. Azért feltételeztem, hogy 2-5-3, 3-5-2, 4-5-1 felállásokkal vagy és birtoklásra hajtasz, mert írtad, hogy játékszervezést edzel.

Új hozzászólás Aktív témák