Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bogabi

    senior tag

    válasz bringasisti #30675 üzenetére

    Hát azért az 1-2 hónapos üzemidőt én fenntartással fogadnám... Legyen egy kamera fogyasztása 3 Wh, az egy nap alatt 72 Wh, azaz egy hónap alatt 2,1 kWh - nincs olyan akksi, ami ekkora teljesítménnyel belefér egy átlagos kameraházba.

    Ahogy többen is írták, a kamerának nincs "készenléti üzemmódja". Olyan van, hogy folyamatosan rögzít, vagy csak valamilyen triggerre (mozgás, stb.), de a kamera az folyamatosan üzemel bármelyik üzemmódban, hiszen a képtartalom változása alapján dönti el a benne lévő algoritmus, hogy az most akkor mozgás, vagy más esemény.

    Az általad "készenléti üzemmódban" lévő kamera is folyamatosan elemzi a rögzített képet és dönt a rögzítés (és pl. riasztó kimenet, stb.) indításáról. Attól, hogy nem rögzít felvételt, a kamera üzemel, működik! És mivel folyamatosan elemzi a képet, így azonnal "tudja", hogy személyt érzékel-e, vagy sem (amennyiben a kamera maga tudja az emberi alak érzékelését). Nincs olyan, hogy alszik a kamera, majd valami felébreszti, aztán utána elkezdi elemezni, hogy éppen mi van a képen. Ezt folyamatosan végzi a kamera.

    A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

Új hozzászólás Aktív témák