-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Akkor Muszklifarm Bullet Proof ami eléggé drága, vagy olcsóbb Twinlab Melatonin Dots...
Bullet Proof tartalmaz ZMA-t és csomó mást.
-
Tyer
őstag
válasz megint én #39597 üzenetére
Miért csökkenteni?
(#39592) kolosanyi:
Jól nyomod...
Nekem nincs nyakam... Ilyen genetikai selejt vagyok, szoval sok értelme mérni...
80-as derék kéne. jelenleg 102-nél járok. A vállam pont optimális...
Szoval van mit formálni...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
megint én
őstag
Hogy lehet lecsökkenteni a minimumra a tesztót?
Ha vérvételre megyek, akkor pár nappal előtte nincs edzés, sex, meg minimális kaja, sok vízzel? Ez így jó? -
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #39591 üzenetére
Szerintem faszán néz ki egy ilyen fizikum. Az arányok nálam meg ilyenek voltak szeptemberben (lassan mérni kéne megint, de nem foglalkoztam ezzel):
Nyak: 45 cm
Váll: 140 cm
Mellkas: 110 cm
Derék: 99,5 cm
Felkar: 43 cm (mindkettő)
Alkar: 36 cm
Comb: 70,5 cm (bal), 71,5 cm (jobb)
Vádli: 43 cm (bal), 43,5 cm (jobb)
Mindegyik feszítés nélkül.
Ehhez voltam 114 kiló 17-es testzsírral. Most nem tudom, mi a helyzet. Szemre a karom és a mellem fejlődött, illetve erőben folyamatosan javulok. -
_NCT
addikt
Altatón kívül nincs más, amitől mondjuk tudnék is aludni??? Assault-os nap volt ma, meg is látszik, reggel 6kor kelnem kéne és rohadtul nem tudok még aludni.... Fittnek érzem magam...
Vagy túledzettem magam...
ZMA-nak van jótékony hatása még úgy tudom,de jó lenne valami természetes dolog is, gyógynövény, ilyesmi.... Bevertem 1 liter meleg tejet is már, de semmi.....
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
myprotein:
kifogytak az 5 kilósból vagy már
csak 2.5 kilós-t lehet venni ? (ízesítetlen) -
Lipton
őstag
A marketing mennyire dolgozik. Bifidusz, matrix, immundrendszer... Csak a fele marketinges penzt a termek minosegere koltenek mar boldogak lehetnenk 6 eve immunszupresszalt vagyok (12 orankent 2 fajta gyengito gyogyszer folyamatosan). Elvileg szarabbul kellene menni az edzesnek is, betegnek kellene lenni allandoan, stb. Ennyi ido alatt 2x faztam meg enyhen.
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Dicker
őstag
válasz Morris #39566 üzenetére
Ez, és ez így hirtelen úgyszintén négyezer. Szerintem ezzel jól ki lehet húzni, hacsak minden másnap is szedi valaki.
Egyébként az ízületvédő elég kúraszerűen, ha nincs állandó gondod. Én is még mindig évi kétszer tartok 3 hónapot.
Illetve tervezek most egy Twinlabos Bone Support-ot is (1500 mg Calcium, 750 mg Magnesium, 800 UI D-vitamin, Ostivone 600 mg, Boron 3 mg, és 100 mg izoflavon). Megelőzni a oszteoporózis. Pontosabban kitolni pár évvel. -
jézusom
addikt
Látom mindenki tolja a kálciumot ezerrel. Azt ugye tudjátok, hogy van pár dolog, ami nélkül fel se szívódik. És ez nem ilyen kiskegyedes duma
Egyébként, nem tudom ki eszik sajtot pl, de az ilyen 1500-2000Ft/Kg osak tele vannak vele, konkrétan krétaporral.
Napi 10-20 deka trappista mellé fölösleges cal-mag
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ez nem sok és össze lehet úgy szedni, hogy olcsón megvan.
Morris: Artúrguárdot mondod? Nekem nem ért semmit kb., bedobáltam már két dobozzal. [link] Legközelebb inkább ilyet veszek megint, csak most más nem kellett, nem érte volna meg megrendelni. 360db-os aztán viszontlátás. Omega3-ból is megvettem az ezreset.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
-
Dicker
őstag
válasz Morris #39561 üzenetére
Nem négy szem egy adag? De még az is kevés, ha nem szedi az ember mellé a többit, legalább, ami lényeges. Vagy a sima C-re gondolsz?
Kalcium, magnézium, c-vitamin, télen d-vitamin, b komplex, omega3 legalább.
Egyébként az egyszerűbb 30-as pakkok érnek ennyit.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Nem kimondottan gyúrós témában jövök ide de a legtöbb edzés témájú topik halott, úgyhogy itt tenném fel a 2 kérdésemet:
Milyen C vitamint ajánlanátok? Csak általános immun erősítésre, semmi extra.... ez a C-1000 pl jó?
Ill. egy pulzusmérő órát szeretnék, de nem mellkasra csatolósat, és ne horror áron. Milyen márkát/típust érdemes vennem?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Blackhole13
senior tag
5kg-os Myprotein honnan a legolcsóbb mostanában? Van a topiknak kogszdílere?
-
_NCT
addikt
Megkóstoltam a Banános-Epres ON Whey-t, sztem nagyon jó,rohadtul jól oldódik, talán ha beleköptem volna a shaker aljába és úgy rázom össze, még akkor is 100%-ig feloldódott volna
Crea-core HCL is rohadtul jól oldódik, az íze viszont kegyetlenül sz*r, a citromos Chemotox-hoz hasonlít
-
Dicker
őstag
Azért akkora gond nincs.
LinkDe a szuperszett, az a minimum. Még mellnél is szoktam, és combnál is (egy jó guggolás, kitörésnek párja nincs). Leginkább csak az intenzív edzések fejtik ki a hatásukat nálam, olykor még óriássorozatokat is beiktatok, viszont ott vállnál már fokozatosan kell figyelni a gömbízületre, a 15 perc bemelegítésnél minimum. Nem kockáztatom a vállam. Az edzés meg: Vállból nyomás állva, és oldalemelés szuperszett (vetkőző sorozattal az utolsót), egész kellemesen megindítja az edzést, az úgy bejött. Utána meg jöhet a többi, bár azok nem állandóak, mindig attól függ, hogy hova tudok menni edzeni, és ott mik vannak, levezetésként meg megint egy nyomás vállgépen. Minimum 25 sorozat van edzésenként. De próbáltam már 15-el is, az nem vitt előrébb.
-
korcsillio
addikt
válasz BÁ Nutrition #39541 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz korcsillio #39540 üzenetére
dicker szolgálatban
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Radnix
senior tag
-
Tulku
veterán
válasz Dicker #39490 üzenetére
Szuperszett, triszett...ezek hatàsosak lehetnek ilyenkor, legalàbb is nekem.
A vàll egyébként igen nehezen indul el ha lemaradt, nagyon vigyàzni kell az arànyokra.
Meg lehet próbálni kis vàlledzést beiktatni mell hàt utàn ( mell utàn első, középső, hàt utàn hàtsó) aztàn hét végén teljes vàlledzéssel végezn. -
GyurosAki
tag
válasz Xantor #39531 üzenetére
Engem ti ejtetek ámulatba Én addig bírtam nézni, hogy "szevasztok fi"
Két és fél hét lázasvírusosbetegséges kihagyás után elég durva, hogy majd 20kilót vissza kellett venni guggolásból és felhúzásból. Remélem hamar visszajön az erő... Így már nem lesz meg karácsonyig a 3x5x100kg guggolás. Elszállt a célom és vele a motivációm.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #39525 üzenetére
Egyébként ez megint érdekes téma. Én azt vettem észre, hogy elég jó hatásfokkal képes alkalmazkodni az ember az edzéshez. Ha nincs állandó variálás, rövid úton oda vezet, hogy nem lesz megterhelő az edzés, aztán a fejlődés is megáll. Itt cseszi el nagyon sok kezdő is szerintem, egyszerűen nem váltanak, mikor kéne. Meg ebből eredhet az a sok rizsa a keménysittescsávókról, akik bent minden nap nyomták a fekvőt a cellatársukkal a nyakukban meg tolódzkodtak és mégis hogy ki vannak baszva. Persze ez pusztán csak feltételezés.
(#39526) MMA87
És mi lenne ha az edzésen változatnál? Nagyon edzésgyakoriság, nagyobb intenzitás, kisebb volumen. Egy próbát megér, lehet, hogy nem leszel ilyen fáradt és jobban is fejlődsz. -
kolosanyi
veterán
Srácok, nagyon megy itt a téma. Viszont elképzelem mi lenne, ha azt az időt amit erre fordít a topic, az edzőteremben töltené, még az is lehet, hogy mindenki izmos lenne.
-
_NCT
addikt
Holnap megyek a kreatin HCL-ért meg az ON whey gold-ért... Kíváncsi leszek a sokak által istenített fehérje milyen lesz...
De a legkíváncsibb a betiltott HCL-re... Ha ez se használ, illetve jön be, akkor asszem kreatint hagyom a f*szba....
Haverom tolta az Arnoldos Whey-t. Hát az tényleg egy fos, adott egy turmixot, de kárvót.... Még a Biotech-es is jobb volt, pedig az már teljesítmény
[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz Dicker #39512 üzenetére
MP Arnoldos Iron whey-ét. Remélem nem valami szemét lesz.
Hát az bizony egy szemét. Csak meg kell nézni az összetevőit.
67%-os, hozzáadva glicin, taurin, ami köztudottan csak azért van hogy a fehérje %-os értéke magas legyen, alapból egy kurva jó kis trükk.. Meg ugye mindenki tudja mi az a glukoz polimer. Értelmes protienekben ilyen szarok nincsenek.Glicin a fehérjékben nagyon kis mennyiségben található. Ez alol kivétel a kollagén. A kollagén 35%-ban tartalmaz glicint. Élelmiszerek esetén a glicint és nátriumsóját (nátrium-glicinát) pékáruk esetén ízfokozóként alkalmazzák, valamint egyúttal táplálékot szolgáltat az élesztőbaktériumoknak is. Napi maximum beviteli mennyisége nincs meghatározva, nincs ismert mellékhatása. Élelmiszeripari felhasználásra általában zselatinból állítják elő.
Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate), Amino Matrix [L-Glycine, L-Taurine, BCAAs (Leucine, Isoleucine, Valine) (3.1.2 Patent Pending Ratio), L-Glutamine], Natural and Artificial Flavors, Cocoa Powder, Glucose Polymers, Suspension Matrix (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Guar Gum), Flax Seed Oil, Sea Salt, Acesulfame Potassium, Sucralose, Enzyme (Lactase).
[ Szerkesztve ]
-
346wtq
újonc
Javaslom az első hsz-t kidobni és helyettesíteni ezzel a videóval.
[link][ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz wertigo1984 #39507 üzenetére
Akkor te még nem próbáltad a GN Lab BEEF proteinjét. A Carnivor elbújhat mellette. 85%-os, agmatin szulfát, glutamin-polihydrat + BCAA-k.
-
_NCT
addikt
Ma Assault mentes edzés volt..... Azért a 1.5 adag elég keményet ütött tegnap, pörögtem tőle rendesen, sőt néha olyan érzésem is volt, mintha beb*sztam volna edzés közben
Ma viszont tényleg rájöttem, hogy azért ér valamit. Sőt, nagyon sokat... Ma kb már a bemelegítésnél elfáradtam, pedig 12 órát aludtam (tudom, rohadjon rám a kerítés )
Hiába voltam kipihenve, ég és föld... Edzés végére meghaltam ma kb, tegnap meg elfáradtam, de nem volt ilyen halál közeli állapot....Viszont szándékosan nem akarom mindig tolni, az se jó....
Ráadásul tegnap még 1kor sem tudtam aludni...
-
prot-ko
csendes tag
válasz narancsnn #39500 üzenetére
Facebookon keress rá Horváth Balázsra, és 2.000Ft értékű ca/mg/D3/cinke (90db-os) kapsz még mellé.
Így a proteined kijön 16.900Ft. Veszel még mellé 1kg glutamint 6.900Ft-ért és már posta sincs.Ami most nagyon jó áron van náluk 23.990Ft/6kg MHN 100% whey meg 8.990Ft-ért 2kg casein -natúr ízben.
-
Dicker
őstag
válasz Radnix #39511 üzenetére
Vagy alvadt bikatejből.
Egyébként gyengék felrázni a shakert. De az amerikaiak kitalálták erre is valamit. Turmix gép meg orándzsdzsúsz..
Vagy tesznek bele szénhidrátot, és nem tudják, hogy azt külön kell összerázni, hogy ne ragadjon le.Nálam volt Carnivor is, meg Stillmass-os marhafehérje is, de nem volt vele gond. Előbbinél, aki bírja az étcsokit, annak ízlik. A héten meg letesztelem a MP Arnoldos Iron whey-ét. Remélem nem valami szemét lesz.
-
rmartin94
aktív tag
válasz wertigo1984 #39509 üzenetére
Utóíz megvan nálam is. Akkor csak az enyém oldódik ilyen szarul, mondjuk nem csoda, jóval olcsóbb mint a Carnivor.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
válasz wertigo1984 #39507 üzenetére
Carnivorral nincsenek ilyen problémáid?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
Iszik rajtam kívül valaki marhafehérjét?? Tegnap jött meg az ízesítetlen marhafehérje izolátum, ma ittam az első adagot, ízre abszolút semleges, oldódása viszont rettenetes, 4-5 perc rázással se oldódott fel teljesen, meg habzik mint az állat. Másnál is vannak ilyen tapasztalatok? Innen rendeltem:[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...