Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
thomasvold #185633 üzenetére
Pergetni én is "szoktam" tavaly 4x voltam (május közepén egy tisztító, június elején akác, július végén forgó és szintén egy másik ismerősnél forgó)
azelőtt meg csak egyszer forgó. Talicskáztam, fedeleztem, kezeltem a pergetőt, sőt még a kaptáraknál is segédkeztem (az kemény volt a válladat kinyírja rendesen a keretek emelgetése)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Steel acélbetkós bakancs
- Brandit Phantom acélbetétes bakancs
- Polaroid arany / barna unisex napszemüveg polarizált lencsével, szövet tokkal
- WINTER SPA fürdőszett díszdobozban, 150 ml tusfürdővel, 80 g fürdősóval, illatos gyertyával
- NIVEA FOR MEN borotva HQ6710 Dobozos! - 3 körkéses, vízálló, zselés - 2x5 csomag zselével! Újszerű!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest