Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
-
Segal
veterán
válasz bucihost #48811 üzenetére
Pedig ütni kell
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz bucihost #48805 üzenetére
Csíkok számától függ. 1 csík stock-ot el tudsz vinni egyedül. 2-höz már általában kelleni szokott 2 ember és így tovább. De előfordul nagy ritkán, hogy a full 5 csíkhoz is elég 1, de az azért ritka. Általában 3 jármű van az 5 csíkhoz is. Azt is el lehet vinni egyedül is, csak egyrészt idő, másrészt meg, ha publicban vagy, védtelenk a parkoló járművek.
(#48806) gabesz222
Ez tényleg jó gyors volt.[ Szerkesztve ]
-
Kelecar
aktív tag
válasz bucihost #48805 üzenetére
Mi mindig a drágábbat csináljuk mindenből, bár 2 másik ember nem árt hozzá.
Az tök random mit ad be. Van hátizsákos, motoros, repülős, helis, postakocsis, kukás, teherautós.
Van amit egyedül is meg lehet csinálni, de a legtöbb szerintem necces. Többen jó csinálni a segítők is kapnak (általában) 30k-t[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz bucihost #48767 üzenetére
Fasza...
Lesznek meg itt szerintem ticket kuldesek...
Ma reggel is felugrottam onlineba gyorsan (mielott elindultam az s8+ert ) erre 2 barat van fent de mindketto egyedul felelembe...
Nagyon nem.jo ez igy
En most atpakoltam 35milliot zsebbe de ez sem megoldas ha 90milliot dobnak ram...
Valahogy nem szeretnek megint levelezni a supportal."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wrongduke
aktív tag
válasz bucihost #48644 üzenetére
Teljesen egyetértek. Mikor én is bekérdeztem itt, hogy nem lehetne ezt ésszerűsíteni az volt a válasz, hogy arra vannak az architect iroda és rámutatott a WC-re. Ezek szerverek. Annó kitalálták, hogy így lesz és senki nem mer hozzányúlni. Nem ismerem a pontos működésüket, még a sajátomat se nagyon amin dolgozom, viszont ha mocskos gazdag akarsz lenni, akkor ki kell találni valami progit ami real-timeban rendezi ezeket a logokat.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
válasz bucihost #48586 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem ez még abból az időből van, amikor kibannoltak.
(#48587) Gotmogh
Érdemes mindig végigfutni a playereket (esc->online->players) és ha 500as szint felett van, akkor érdemes gyanakodni (amióta megtudtam, hogy UCIL barátunk is felmoddolta magát 600valahányas szintre, azóta nem rakom magasra a gyanakvási szintet ). Ha valaki 1000+ akkor automatikusan nyomhatod a reportot.
(Ha valaki nem tudná: Report után az exploits-ra kell nyomni, ha modért akarsz jelenteni valakit)
A K/D arány is nagyon árulkodó szokott lenni. ilyen több tíz vagy százas K/D-knél is automatikusan mehet a report.Egyébként a múltkor egy páran bent voltunk, már nem tudom kik, amikor láttuk, hogy BubuHun barátunk huszonvalahanyas szintű. Sikerült belple kiszedni, hogy új karaktert kezdett, mert kb mindene, ami az előző karin volt, az moddolásból volt és szeretné tisztességesen csinálni. Erre másnap ahogy belépek és bedob egy random sessionbe, látom, hogy már pénzkunyerálás megy a cseten. Ez még hagyján, hirtelen azt látom, hogy BubuHun is ott rinyál a pénzért. Ráírok, hogy mi van, eddig tartott a nagy tisztesség? Erre válasz: hát tudod, a lustaság. Mondom oké, én le is töröltem a barátok közül és sztem jobban jár más is, ha így tesz. Sztem ő tipikusan az az ember, aki moddert hozhat a session-be.
[ Szerkesztve ]
-
Gotmogh
csendes tag
válasz bucihost #48586 üzenetére
Én is írtam egy levelet Segalékkal kapcsolatban kb. ugyanaz a sablon jött, mint HussarFnak, hogy a lejgobb megoldás ha reportoljuk a cheatert játékon belül. Persze nekem pénzt nem adtak a kellemetlenségekért . Erre persze visszaírtam nekik, hogy eddig se kezdtem el keresni a cheatert pláne mostanában, amikor másodpercek alatt tűnik el a pénzed, meg amúgy is honnan kéne tudnom ki a cheater ha pl. mindenki egy helyre teleportálódik. Ez a válasz jött:
Thank you for contacting Rockstar Support
Thank you for asking, please know that our primary enforcement focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. It also bears mentioning that because game mods are by definition unauthorized, they may be broken by technical updates, cause instability, or affect your game in other unforeseen ways. The hackers or cheater will be flagged in our system soon or later and we will take necessary action against them once they are identified.
Also we suggest you not to practice such in the game. We greatly appreciate your loyalty in the game.
Best regards,
Dannie C
Rockstar Support -
válasz bucihost #48582 üzenetére
Nagy részét valószínűleg egy algoritmus végzi és nem kézzel csinálják. Azt belövik úgy, hogy tényleg csak azokat fogja meg, akik csalnak, így biztos elengednek több csítert is, de legalább ártatlanokat nem fognak meg. Persze nem tudni, hogy milyen paraméterekre ugrik az algo, így azért nagy ritkán előfordul, hogy olyan is fennakad a hálón, akinek nem kéne.
-
Kiskokó
veterán
válasz bucihost #48365 üzenetére
Igény van rá de összehozni, hogy ki mikor van fent necces.
DE ha van egy állandó szerver ami nem baj ha üresen áll sokszor akkor én szívesen veszem a címet bár én még TS -re nem tudok menni pár hétig. Utána is csak általában hétvégente tudok TS ezni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
válasz bucihost #48291 üzenetére
Na ez durva. De akkor jól belemásztál az arcukba, ASZF-nek meg minden szarnak utánaolvastál Grat!
De egyébként hogyhogy ennyi screenshotod volt róla? Észnél voltál és toltad is egyből őket? Meg milyen programmal csináltad? Ha jól emlékszem, akkor a sima print screen nem működik, mert én próbáltam, de valahogy nem volt kép, amikor próbáltam a vágólap tartalmát megjeleníteni. Meg azzal egyébknét sem tudtál volna több képet csinálni. A steam-es F12 meg gondolom nem fényképezné le a tálcát még akkor sem, ha ablak módban futtatod.
(#48293) D4M13N
Sztem minden esetben 2ezer, nem kell ahhoz CEO-ban vagy MC-ben lenned. Ad még pluszban lőszereket is.(#48298) Puma K
Tehát, ahogy ő is mondta, meghagyta a lehetőséget, hogy patkány legyél Mert ez tényleg a kibaszásról szól, (meg persze az azzal járó adrenalinnal) mivel anyagilag nem igazán tudod indokolni, hogy kb annyit kapsz érte, amennyibe kerül az egész akció.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bucihost #48285 üzenetére
Legutoljára nem az volt, hogy a szokásos 1 hónap ban és karakter resetet kaptál? Érdemben mit változtattak?
A levelezést tényleg bemásolhatnád, akár az eredeti szövegezést is szívesen vennénk, hátha valakinek később segíteni fog.Jackie_Chan: Mi lett a nyertes kombináció?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz bucihost #48285 üzenetére
Grat. Részletezhetnéd a dolgot, mert sokan kíváncsian lennénk, hogy miből állt a bizonyítás és hogy ítélték meg végül, hogy mégis ártatlan vagy. Amúgy anno azt írtad, hogy 1 hónapod van játszani és ez már letelt. Akkor most mégis tudsz majd vele foglalkozni?
(#48286) Segal
Pedig a GTA-nak pont a nyelvhasználat az egyik erőssége. Igazi trollok. Anélkül kicsit félkarú óriás szerintem. Amúgy én jól beszélek angolul, de fekák olyan szleng szövegeket nyomnak, hogy még felirattal sem értettem sokszor, hogy mit beszél Lamar.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz bucihost #46885 üzenetére
En nem foglalok allaspontot az ugybe de ha valoban igy tortent ahogy allitod akkor nagy tragedia nem tortent mert 1 honap mulva 4 nap alatt megint 70-es szintu lehetsz ha meg megsem igy tortent akkor a kapzsisagon miatt megerdemled a pihenot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
freeknight
őstag
válasz bucihost #46885 üzenetére
Jöttek már ide sírni "régi ph-sok", nem is egy. Kedvencem az a csávó volt, aki azt állította, azért bannolták, mert rádobtak 40k-t . Ezeken én már csak nevetni tudok.
A valóság ezzel szemben: rám is dobtak már többször pénzt, talán már 1 millió értékben is, de én sosem kérem, és amint reagálok, lépek is. Ez egy olyan dolog, amit publikban egyszerűen nem lehet elkerülni, sőt ph sessionben se teljesen (neveket nem mondok, de mentem én már ph taggal olyan PS finálét, ahol nem jöttek ránk a zsaruk )
Lám nem bannoltak. Egyszer nyitottam egy ticketet a rockstar felé, hogy vegyék le a csalt pénzt, amire válaszként megérkezett a hivatalos álláspontjuk: ha nem te moddoltál, nem bannolnak, csak később leveszik a jogtalanul szerzett lóvét a számládról. De azóta se nyúltak a számlámhoz, szóval még ebbe is beleszarnak.
Ne parázzatok srácok, CS fórumba is betévedt néha-néha egy ember, aki semmit nem csinált, csak azért bannolták, mert bugos a VAC-rendszer .
Itt is időről-időre megjelenik ez a téma, szerintem az ilyen hsz-eket törölni is kéne egyből (meg a ki hogyan játszik témát is). -
válasz bucihost #46880 üzenetére
Pedig bennem pont ugyanaz merült fel, mint ergepard-ban. Én is kaptam már millió körül cheatertől, és azóta sincs semmi probléma. Te elvileg 28-én vetted meg a játékot, 3 nap alatt bannoltak és azt állítod, hogy 70+ -os karid volt. 3 nap alatt? 0-24-ben nyomtad? Sztem még az sem lenne elég.
Nem egyszer volt már, hogy idejöttek sírni, hogy ártatlanul bannolták őket, aztán nem egyszer kiderült, hogy volt azért ott egy-két érdekesség...
Persze én elhiszek neked bármit, nekem nem fáj[ Szerkesztve ]
-
ergepard
tag
válasz bucihost #46857 üzenetére
Aha, nagyon sok munkád veszhetett el a bannal.
Februar 28-án írtad ezt:
"Sziasztok!
Beruháztam a game-ra, nézegettem tutorialokat stb de nem jöttem rá, hogy first time mivel szerzek pénz pl autóra , házra, stb? "
Majd Március 3-án már a bannodról meséltél.
Nagyon is úgy látszik, hogy te "gyorsan" akartál pénzt szerezni és egy kamu sztorit írtál le. -
válasz bucihost #46839 üzenetére
Mindenesetre , sok sikert, hogy rendeződjön !
Én 8.7k Fizettem egy Steames Gift -ér (napokban) és elégedett vagyok.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Segal
veterán
válasz bucihost #46816 üzenetére
Ha visszaolvasol picit par napja ott az enn"talalkozom" is. Csak gyorsan csinaltam egy kepet es mar tuntem is el a sessionbol. A leirasod alapjan ugyanugy jartunk. Esetedben meg az a hiba sem lephetett fel hogy betetted a penzt a bankba vagy elkoltotted. Altalaba ezek a letiltasok masnapra szoktak megerkezni. Sajna nem te vagy az elso mar tobb magyar jart hasonlo modon. Tenni semmit sem tudsz ellene en irtam hogy ertelme nincs irni a supportnak. Leszarjak. 1 honap mulva kezdheted elolrol (mar ha van egyeltalan kedved ezek utan). Ha esetleg vettel valamikor shark cardot azt megtarthatod.
En is izzadtam az eset utani ejszakan de szerencsere megusztam."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz bucihost #46812 üzenetére
40k-s penzcsomagokat szoktak dobalni. A napokba en is aldozatul estem egy ilyennek es ramdobtak tobb mint 1 milliot mire ki tudtam lepni. En nem tudom te mennyit kaptal de hogy ennel tobbet kellett az biztos...
Ilyen esetben a legbiztosabb dolog azonnal az alt+f4 bill kombinacio mert azzal azonnal lepsz is ki.
Szerintem sokat varhattal es boven sok millio eshetett rad. Sajna hiaba irsz a supportnak semmi sem fog valtozni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ProgenXL
őstag
válasz bucihost #46812 üzenetére
Javaslom írj a supportnak mindenképp. Az se jó ha hagyod elúszni a dolgot.
Egy próbát megér.Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz bucihost #46810 üzenetére
Azt nem feltétlen nézi hogy te pontosan honnan kaptál lóvét csak hogy szabálytalanul jutottál hozzá. Ilyen esetekben csak kép vagy videós bizonyíték menthetné meg a karaktered szerintem.
Ez egyébként anticheat tehát a rendszer észlelte a dolgot és bannolt sajnos.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bucihost #46807 üzenetére
Igazából sehova nem érdemes. Jelenlegi álláspont szerint ban-t nem vesznek le, páran már próbálkoztak vele, ha olvassák, akkor majd reagálnak, hogy nekik hogyan sikerült. Ez egyébként egy 30 napos ban és tiszta lap az online felületen, azaz április 2.-án új karaktert kell készítened az online felületen. Ha esetleg volt Shark card vásárlásod, akkor azt visszakapod online.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Triathlete
senior tag
válasz bucihost #46747 üzenetére
Ezen a linken többek közt az is szerepel, hogy mi az ami ellopható az utcáról. E-oszlop.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Locutus
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
-
tomazin
veterán
válasz bucihost #46621 üzenetére
Nincs kozte 2k ha megfelelo helyrol veszed. A steames eseteben tudsz a steamrol tolteni, rockstar eseteben viszont csak a r potato szervereirol. Tehat frissiteskor, telepiteskor jon ki a kulonbseg. Ha neked eleg az 50kbps akkor r ( nem tudom pontosan mennyi, valaki a multkor irta), ha nem akkor steam. Magaban a jatekban nincs difi.
Kozben latom volt aki megvalaszolta.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bucihost #46621 üzenetére
Dobozos: Rockstar social club rendszerében aktiválható, onnan is letölthető.
Online vásárolt: Rockstar social club rendszerében aktiválható, onnan tölthető le.
Steam-en vásárolt: Steam rendszerében aktiválható, onnan tölthető le. Emellett Rockstar social club regisztráció is szükséges a játékhoz. Előnye, hogy a letöltéshez és patcheléshez a Steam saját szervereit használja, ezáltal bizonyos esetekben gördülékenyebb a frissítés.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest