Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz HussarF #45185 üzenetére
Ezen látszódik, miről van szó: kép. A bal oldali rész a (szerintem) normálisabb látványú, a jobb oldali pedig a default, ez hack (a játék file-jainak módosítása) nélkül (legalábbis tudomásom szerint, ezért kérdeztem) kikapcsolhatatlan.
The only real valuable thing is intuition.
-
Segal
veterán
válasz HussarF #45192 üzenetére
Mar csak ez az uj es a Reaper hianyzik a millio feletti super autok kozul a garazsombol. Mindkettore meg van a penz is de nem szeretnek teljesen lenullazodni. Plusz szeretnem vegre letudni a raketa autot es kitt-et is. Ezen kivul is van meg kb 5 millios terv. Az egyetlen problemam hogy jelenleg eleg sz*rul allok anyagilag 8 milliom van csak igy donteni kell mi jojjon elobb
1-2 het es meglehet minden csak ahoz szabadnap kene mert ha melozom akkor alig keresek valamit aznap. Szerencsere penteken szabad leszek es elni is fog meg a plusz 25% bonusz az autoeladasra azt a napot kene meg megnyomi es akkor egesz kozel kerulhetnek ahoz hogy meglegyen minden ami fontos a szamomra.
Ha valamikor osszefutunk egy sessionba irj ram szivesen megmutatom a garazsomat mint ahogy mar tettem jopar tagnak"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Miért, mindet meg akarod venni? Nekem nagy kedvenceim az Aston Martin újabb modelljei (Vanquish, DB10 stb.) A Ferrari F12 Berlinetta és a Lambo Aventador.
A Seven 70 tökéletesen ötvözi az Aston Martint és az F12-t. Egy jó Lamborghinit akartam még, de a Zentorno az túlságosan Veneno, a Tempesta egy az egyben Huracán. A Reaper orrán azért látszanak az Aventador jegyei, de a kocsi egészében nézve egy Lykan Hypersport. Úgyhogy én így ki is fogytam a szuperautó birtoklási vágyból. Seventy 70 a király, a többi nem izgat. Esetleg még a Nero-n gondolkozok, mert a Chiron élőben is nagyon jól néz ki. A Veyron (Adder) IRL és a játékban is csúnya.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Nah, még egy ilyen kutyámajom autó
Úgy néz ki, mint valami indiai custom tuning kartonból
Jövő héten remélem a specter is megjön, abban van az utolsó reményem...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
bluuzia
senior tag
válasz MutantZombie #45177 üzenetére
#44259-es hozzászólásom kicsit módosítva:
Ahogy Cactus ajánlotta, cargobobbal is lehet vinni a kocsikat - használatával jelentősen leegyszerűsödik a szállítás.
Ha van társ, akkor érdemes Buzzarddal segíteni a szállítót.
Így kevesebbet sérül, ráadásul a raktárnál elég az érkezési pont fölé szállni, nem kell manőverezni vele. Természetesen ha helivel üldöznek, lövik a kocsit is - tehát lesz sérülés - , de könnyebben lehet menekülni előlük.
Leszállítás után a CEO iroda tetején landolva ott marad és regenerálódik a következő lopásig. De sajnos volt, hogy eltűnt onnan.
Viszont a lopott kocsinak üresnek kell lennie, mert pl. elhoztam a helyszínelő rendőrök elől egy autót (volt segítőm), de a hullát elfelejtettem, bent maradt; el is hagytam = 2900 lett a kár.Grand Senora Dessert repterén szokott állni cargobob. Ha pont nincs ott, elviszed onnan azt a helit amelyik lespawnnolt (de szép szó) és 1-2 kör után dob egyet.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Segal
veterán
Latom Rockstar gondoskodik rola nehogy elfogyjon a super auto listam
Sebaj felkerult ez az auto is a listamra."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Puma K
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #45167 üzenetére
Azért próbálok óvatosan vezetni, hogy ne törjön ki
A helikoptert ugyan így irányítom hiába van kontrollerem.
Azt csak autózáshoz és motorozáshoz használom...másra amúgy sem jó"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Mike
veterán
válasz Mr.Csizmás #45181 üzenetére
nem közlekedni akarok vele, hanem cipelni
-
Amúgy én is kerestem erre a választ. A különbség még, hogy a military változatnak van az orrán pluszban valami. Ezen felül egyesek szerint a jetsam-nak kicsit hosszabb a kötele, amin a kampón lóg, de nem tudom, hogy ez tényleg így van-e. Meg az sem világos, hogy a jetsam-esnek is golyóálló üvege van-e, mint a katonainak.
-
-
ProgenXL
őstag
Rockstar instagramján meglátom az italit, erre itt már többen megvették.
Persze tudni lehetett hogy ma bekerül valamelyik.Gunner for life
-
Mike
veterán
válasz MutantZombie #45177 üzenetére
Én beszoptam
Van Buzzard, Savage és Valkyre is. Egyik se olcsó. De cargobob az nincs
van különbség a piros és a sima cargobob között?illetve kiadhatnának vmi kamiont is, amivel lehetne szállítani
[ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
1., Ha volna Pegasus-s CargoBob-om, akkor is szigorúan védett helyről kellene lopni a helikoptert, vagy mehetnék azzal is, elfogadná az autólopáskor?
2., Ha CargoBob-s járműlopás van, akkor hogy is van ez? Mert le lett téve a parton, aztán huss a garázsig, de ott nem álltam be azonnal a sárga körbe, hanem kiszálltam a kocsiból (naívan) és... és? Na. Utána hiába szálltam vissza, az anyjának nem ment tovább. Mintha lebetonozták volna. A hanghatások olyanok voltak, mintha álló helyzetben kapartatnám, de meg sem moccant (a kereke sem) és persze folyamatosan írta, hogy lopd el a ... kocsit. Na gondoltam, akkor betolom egy másik kocsival. Természetesen nem ment arrébb (mintha betonfalnak mentem volna), de kár azért keletkezett.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve visszamentem a Cargobob-ért, aztán tipli vissza a garázshoz, ahol a fal mellől egy élmény volt felvenni a kocsit (amit meglepő módon engedett) és mikor fölé libbent a területnek, jött is záró animáció, hogy igen, sikeresen telesítetted a küldetést.
Szóval a Cargobob-s kocsiknál, ha egyszer beültem, akkor a célig húzzak el vele? Csak mert van aki írja, hogy kiszáll és leszedi az őket kergetőket, de akkor ez itt nem javasolt? Vagy ez egy orbitális BUG, amibe botlottam?Az esetleges válaszokért előre is kösz!
R.
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
Nem szorulok arra, hogy magyarázatokat/kifogásokat gyártsak magamnak. El tudom fogadni, hogy vannak nálam jobbak és van még hova fejlődnöm. Ez csak egy újabb kihívás. A gyerek egyébként kimondottan nem tűnt sérültnek. Mindenki próbálta oltani, de végül ő oktatott le mindenkit.
A kedvencem az volt, amikor valaki nagyon szidta, de írta, hogy leszarja egyébként. A srác csak annyit tolt: Why u mad then?[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
Bent van az ItaliGTB
GTA Online: Daweee93
-
brd
nagyúr
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy online játék esetén sehogyan sem lehet megoldani az állandó távoli köd eltüntetését úgy, hogy ne legyen meg a kockázat a ban-ra?
The only real valuable thing is intuition.
-
válasz Puma K #45166 üzenetére
Az enyém IRL is le van fóliázva. Nem vészes, ki lehet látni itt is. De szerintem indokolatlan nehezítés. Legalábbis ha PvP-ről van szó. Hátrányba kerülsz. Be lehet úgy állítani, hogy ha kocsiban vagy, emg ha fedezéket használsz, akkor TPS legyen, és csak gyalog legyen FPS. Úgy a legjobb.
(#45167) Mr.Csizmás
Na ezt csináld meg belső nézetből -
Mr.Csizmás
titán
válasz Puma K #45166 üzenetére
meh, úgyis kitörik az üveg, onnantól meg van kilátás
nekem a kedvencem, amikor a Chinookkal kell daruzni (ceo-s haveroknak én csinálom, mert ők hajlamosak ráesni vele a saját portékájukra), egyszerre WASD, 8-4-5-6, meg egér, hogy lásd a kampót, meg ne is ülj rá.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Puma K
nagyúr
WASD + eger.
Utanaforgatod a kamerat es eleg jol lehet haladni.Szemely szerint legjobban FPS nezetben szeretek vezetni kontrollerrel, de akkor nem szabad sotetiteni az ablakokat mert nem lehet oldalra-elorefele kilatni... kivulrol jol nez ki, de szaguldozas kozben korlatoz a kilatasban, mert csak elore latok... super sport verdanal meg vegkepp problemas tud lenni a kisebb uvegfelulet miatt. Ott mar vegkepp csolatas
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Játssz olyan sessionben, ahol vannak playerek, ha izgalomra vágysz
Kellett nekem tegnap festeni az ördögöt a falra, meg is jelent. Egy srác mászkált a Hydrával fel-alá, egyszer ki is lőtt, amikor egy helyben méláztam. Na mondom, most jól megszopatom. De akárhányszor rámentem, földön-vízen-levegőben, csak én haltam meg. Mások is próbáltak rámenni, még hydrával is, de mnidenkit kiszedett. Földhöz verhettünk a seggünket, akor sem tudtunk mit csinálni vele. Hát igen, szar az amikor valaki ghetzi, és még móresre sem lehet tanítani
-
Segal
veterán
Akkor a tegnapi nap összefoglalója
Először is a tegnapi nap nem az npc-k napja volt az online-ba sajnos egyedül kellett játszanom majdnem egész délelőtt aminek minden eladásnál ez lett a vége kép kép
Szóval üzenik az npc-k hogy játszatok délelőtt is mert unják hogy mindig jönni kell meghalni (ennél a 2 körnél szépen összeálltak a többinél össze vissza)
Délután összekerültem Sabee-val aki az irodaházam (és lakásom) előtt repkedett írtam hogy feltöltöm majd a képet. Parancsolj kép kép
Végül meg feltünt (így a háromszázadik eladás után már egyértelműen) hogy ha autót eladtok akkor az egész eladás scriptelt. Erre tökéletes példa az amikor arra a hegyre kell felvinni a kocsi(ka)t ahol U alakú visszaforditóval kell beállni (csináltam képet is kép ) mindig lesz kb 3-4 méterrel a vége előtt egy futó felfelé meg több másik hasonló eset is amik megegyeznek minden eladásnál ha ugyanoda kell venni.
Tegnap meglett a 3,7 millió tiszta haszon autó eladásból de ez már tényleg a felső határ e fölé csak akkor lehetne menni ha én nem segítenék másoknak vagy nem tartanék kisebb szüneteket napközbe de minbdkettő elképzelhetetlen dolog
Ma meló de este jövök onlinbe-ba. (A fórumba lehet hogy napközbe is bele szemtelenkedek )[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dsys
csendes tag
üdv. ne haragudjatok, de nem olvastam végig az egész fórumot, szerintem érthető okokból.
én még csak most kezdtem el játszani, mivel most tudtam venni megfelelő gépet. pazar a játék, nem is ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hanem az előző verzióval. a gta4-ben engem az nagyon idegesített, hogy az autók kameráját kézzel kellett mozgatni. ez szerencsére a gta5-ben nincs meg. van arra valami megoldás, hogy a 4 kamerakezelése is így működjön? szeretném azt is végigjátszani. -
Segal
veterán
válasz ProgenXL #45136 üzenetére
Szerintem nem erkezik holnap uj jarmu mert ez a mostani akcio 16-ig tart.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #45150 üzenetére
Naja, hát ez erősen változó.
Nekem is volt hogy insurgenntel jöttek rám... hát mit ne mondjak mikor 3adszorra szedtem ki sniperrel belőle a csávót aztán megunta.Egy kellemetlen dolog van csak ebben. Homing-al nem lehet állatkodni ha valakit szopatnál mert nem fogja be Pedig egy két gyökér ellen nagyon jó jönne, bér nem azé 1-2 perc autós üldözés közbe homing nélkül is levadászom Buzzard-al bár nem vagyok egy nagy profi harcos de azért általában én állok a fasz jó végén hehe
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
válasz freeknight #45142 üzenetére
Nyugi, nem kell ennyire "butthurt"-nek lenni egy kis megjegyzés miatt
(#45143) freeknight
Nem tartom jó kifejezésnek az ilyeneket, hogy "insurgent noob". Nyertesek vannak meg vesztesek. Insurgent jó kis eszköz, de szét lehet szedni azt is. Nem kell rosszul érezni magad amiatt, ha azzal kempelsz le valakit, aki köcsög. Ha ügyes lenne, akkor szétszedne az insurgent-tel együtt. Ha nem tud, akkor meg is érdemli, mit köcsögösködik...
A szar az, amikor valaki szemét, de még tud is játszani. Megszívat, utánamész, de bármivel próbálkozol, ő szopat téged. Mint a medve és a vadász a viccben. Na igen, ez a kínos[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz #81556480 #45147 üzenetére
Ja, amúgy nem neked akartam címezni, hanem úgy általánosságban (véletlen a "válasz"-ra nyomtam.
amúgy a safezone-t miért állítsam? az nem az, hogy a mentést az ágy mekkora körzetében lehet csinálni?
és ha auto-n van a képarány, akkor élvezhetetlen...[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz #81556480 #44603 üzenetére
mitől lehet az, hogy a játékban a képarány új vga óta elég furcsa?
először is a vga csere (hd7770 --> RX460) után mikor először indítottam a gta-v -t, keskenyebb volt minden mint kellene, a fegyverváltó kör is tojás alakú volt... akkor a beállításokban beállítottam, hogy a képarány 5:4 (1280x1024) legyen, akkor úgy nézett ki, hogy jó... bár korábban auto-n volt és úgy is jó volt minden...
aztán ma azt vettem észre, hogy mikor vannak az átvezető jelenetek, akkor a kép mind a 4 szélén becsúszik egy sáv, majd a jelenet végén kikúszik és megint jó a kép ... így kb. a kijelző felén van csak kép, ami elég szar. egyébként úgy emlékszem, hogy néztem azóta már jeleneteket és mégsem volt ilyen hiba.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #45143 üzenetére
ahh, kár hogy nem velünk voltál, proxyra rádobtam volna cb-ről valami lomot
-
freeknight
őstag
Ja, mások szivatásáról jut eszembe, tegnap volt egy gyerek, aki autolopásnál csinált nekem egy kis kárt - csak 5ezer dodót, mert etr1-el voltam, nem igazán tudott utolérni
A legjobb az volt, hogy utána ledobott egy proximity mine-t a raktár ajtajába. Na az ilyen férgeket irtanám tűzzel-vassal. Még szerencse, hogy éppen nem adtam el semmit, ezért csak engem robbantott fel a gyökér.Mondjuk utána megkerestük insurgenttel, és addig öltük, míg rá nem jött, hogy nem neki való ez a session. Azt mondjuk tény és való, hogy élveztem, mégha "insurgent noobok" is voltunk
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #45132 üzenetére
Miért, ceo és mc mókán kívül mit lehet igazán élvezni a játékban? Ott vannak a heistek, ezekből van 5, amikből csak 4 élvezetes igazán (a series a unalmas és keveset is fizet), elismerem, azok kiszabott jók, de már fejből fújom az átvezetők szövegét, nekem már unalmasak. A versenyek sem izgalmasak, mindig van egy vérpistike, aki a custom vehicle-t kikapcsolva is elhúz a rajtnál 1 kilométerre tök ugyanolyan kocsival, mint az enyém, tehát ez is gagyi, így semmi verseny nincs benne. A játékmódok közül van frankó, de azokat is hamar megunod, plusz mindig csak a legújabb fizet jól, úgyhogy ha akarsz is keresni valamit, csak egyfélét tolhatsz (meg arra jön csak maximális számban játékostárs).
Az izgalamat a heistek után csak az új járgányok kipróbálása és megvásárlása jelent, ehhez azonban pénz kell, amit shark cardon kívül jelenleg csak autóeladással tudsz teremteni.
Vagy élvezhetem még a csodálatos netkódnak köszönhetően a 10-15 perces töltési időket
Ki lett már tárgyalva, mindenkinek más az izgalmas. Te lehet, hogy például roppantul élvezed mások lelövöldözését meg szivatását az utcán, én azért annyira nem, de mégsem szóllak le miatta. Persze ha nem ezt élvezed elnézést, csak egy példát mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #45138 üzenetére
Na az meg a másik.
De az nem fog,mert akkor túl sok pénzünk lenne.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Nem kéne újabb vitát kezdeményezni. Mindenki úgy játszik ahogy akar és amíg a másikat ez nem zavarja addig semmiféle beleszólása nincs.
Holnap valószínűleg újabb járművet kapunk. Jöhetne az Itali
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
Ja igen erről beszéltél tegnap.! Hát grat Nekem az MC nem volt annyira nagyon monoton akkoriban. Azt szívesebben csináltam.
Mikor olcsóbb volt a supply meg +50% volt eladásra akkor viszont 1 hétig mi is ezt toltuk! Vagyis én nem sokkal többet játszottam de szinte mindig AFK voltam plusz akkor tájt jött a BUG.
Na akkor volt hogy 3 gyár eladás (fél óra max) napi 1 teli - 1,5milla.
Gondolhatod aki napi 2őt tudott eladni meg 4 gyára volt.HussarF
Én nagyon is sokszor.
Amióta bejött az import DLC azóta tegnap értem el az 1 milliós totalt.
MC-be bezzeg 52m a total.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Ez mind szép és jó, csak egy kérdésem lenne. A játékot mikor élvezitek?
-
Segal
veterán
válasz JakyHUN #45128 üzenetére
Én tegnap durván 3,5 milliót kerestem kocsieladásból. Igaz az egész napom ráment (délután kb 2 óra kihagyással) de rém egyszerű a dolog.
Délelőtt nyílván elkezded egyedül mert alig van fent valaki (leginkább csak vgyugyo) ekkor mivel 20 percenként lehet eladni tudsz kettőt lopni és egyet eladni utána. Magyarul minden eladás után egy plusz autó bent marad. (max 12 top car lehet bent)
Ez így ebben a formában fél óránként (20 perc várakozás plusz utána az eladás) most a plusz 25% miatt 100k amiből lejön némi töréskár a 2 autó legyen 10k a lőszer az nálam rém minimális csak uzi-t használok azt is csak 3-4 npc-ig.
Ez így egy délelőtt alatt ha mondjuk 8-12-ig számolsz az ugye 8x fél óra 720k tiszta haszon és az igazi buli délután indul mert akkor már több autó is bent porosodik amihez ha érkeznek segítők akkor 4 óra alatt simán a 2x-esét is vissza lehet keresni legyen most 1,4 millió tehát már 2 millió fölött vagy és utána ha megint 4 óra (igaz akkor már 12 óra lesz) de megvan a 3 millió fölötti összeg. Piszok monoton tud lenni egész nap ezt csinálni de ha az embernek nagy a bevásárlólistája és nem szeretne shark card-ra költeni (én tutira nem) akkor rászán pár napot főleg most amikor plusz 25% bónusz van az eladásra. Én ezt csinálom ha ráérek (ez elég ritka) a szabadnapjaimon és már csak kb 6-7 millió kell ahoz hogy az első körben fontos dolgok meglegyenek (ez a lista mondjuk elég sűrűn frissül )"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
gyugyo79
addikt
válasz JakyHUN #45128 üzenetére
Most akciósan a 300 k az hozható ha vagytok 4-en a sesson -be és mindenki ügyes. 4 autó lopása 40 perc 20 perc a körbe segítéssel az eladás amin 50 perc a CD és 100 k lehet a kár+ költség én egyedül olyan 250 k / órát nagyon kényelmesen tudok tartani egyedül csak kocsi lopásból mivel 20 percenként eladok egy kocsit és 20 percem van másik beszerzésére az 50 k az a sérülés+ lőszer és akkor nem adtam el közbe egy sentinelt nem csináltam semmit ...
Természetesen ha nem lesz akció akkor ebből le kell vonni 25k / kocsi
-
Puma K
nagyúr
válasz JakyHUN #45119 üzenetére
Lőszeren nem rugózok az fogyó dolog és nem ész nélkül sorozok mindent ami mozog és a képernyőmön látom.
Esetemben az idő meg van amikor limitáló tényező és haladni kell, de nem feszített tempóban csak úgy ahogy szoktuk... azaz mindenki teszi a dolgát a lehető legkevesebb bénázással.
Persze mi is benézünk néha valamit... ami nem baj, mert tapasztalat hogy olyan is előfordulhat.
Semmi komplikáltság nincs ebben.
Részletesen leírtam segítséggyanánt, hogyan is lehet végig vinni adott feladatot a lehető leghatékonyabban csapatmunkában.Ezek maguktól jöttek mind és alakultak ki részünkről. Legalábbis számomra biztos, mert én nem nézek videókat, hogy mások hogyan játszanak és akikkel játszok azok sem irányítottak vagy mutattak útmutatást.
Gyakorlat közben csiszolódtak-javultak a technikák.
Még mikrofonon sem beszélünk össze, vagy írogatunk, hogy menj ide csináld azt, hozd el ezt, ne oda állj, ne azzal lőjj stb-stb.
Figyelünk egymásra és a környezetre közben élvezzük a játékot.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
JakyHUN
csendes tag
válasz #92888064 #45126 üzenetére
Nem voltam pontos: kocsieladásból! Az egyéb dolgok más tészta, tisztán kocsi eladásból produkálja valaki a 200-at. Csak mert voltak itt nagy szavak, hogy ELVILEG 400, meg az inkább csak 300k... és igen, már csak azért sem lehetséges még elvi szinten se a 300, pláne nem a 400k, mert 1 óra alatt ha megfeszülsz se jön össze több, mint 160k. És ebbe megint csak nem keverendő bele a 4 autó egyszerre eladása, mert a kollekciót összeszedni még több, mint 1 óra.
-
törölt tag
válasz JakyHUN #45119 üzenetére
a rewardot kihagyom, de nem lehetetlen soloban 200k+ egy óra alatt.
1 kocsilopás, 1 eladás (10 perc ~70k haszon rossz esetben)
20 percig nem lehet eladni, úgyhogy addig kokó gyárban 1-2 alapanyag beszerzés.
2. kocsi lopás + eladás kör.
1-1,5 egység kokó eladás (1,5 egységig 1 járművel adsz el, így 5-10 perc alatt megvan, csak postáskocsival 15 perc).szóval amíg nem tudsz kocsikat eladni az időlimit miatt, addig a kokó gyárral foglalkozol. mivel a ceo épületem a kólagyár mellett van, így szó szerint útba esik.
-
JakyHUN
csendes tag
válasz ProgenXL #45120 üzenetére
Kivéve ha nem tudom emiatt kiírtani a sok lúzert netlimiterrel vagy más módon, akik közben a sessionbe csatlakoznak egyetlen céllal, hogy beleszrjanak a levesedbe én inkább nyomom tök egyedül ha kell a lóvé, mert ha nem tudok sessiont üríteni, egy idő után nem csak lóvém nem marad, de idegrendszerem se ha épp nem kell annyira a pénz, akkor lehet társasozni
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Társaságban minden sokkal jobb. Egyrészt könnyebb, másrészt nem lesz unalmas olyan hamar..
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
JakyHUN
csendes tag
válasz Puma K #45117 üzenetére
Ezzel kb ugyan azt csinálod több emberrel, mint én egyedül, csak te közben haladsz, és másra hárítod a lőszer költséget amióta megállok lövöldözni, nekem is max 1-2k károm van + a lőszer költség, de meg kell tanulni célozni és kész persze lopásnál ha van heli, akkor a lőszer ár valóban magasabb, de ha a városban kell kavirnyászni, ott még sosem sikerült 12-15k veszteség alatt megúszni. Ok, béna vagyok vezetésből, ezért nekem megállni és ellőni 1-2k lőszert sokkal kifizetődőbb.
Az idő meg nem izgat, mellesleg ha valaki bizonyíthatóan 1 óra alatt megcsinál 0-ról 200k-nál több lóvét (a mindenféle járulékos költségeket precízen levonva), azt ingyen lecumizom
@Plata: 9 autót szállítottam így le, és minden esetben csak 4 hullám volt, nem volt kivétel. Ez azért nem lehet véletlen. Ha nálad végtelen sok hullám van, akkor te mással játszol szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Puma K #45117 üzenetére
mi 3-4-en dolgozunk mindig, általában az ismerősöm a ceo, mert nekem nincs, én helizek mindig, vagy sima fuvar, vagy cargozok, amit a reptérről hordok, aki meg jön a barátlistáról, az hozza a buzzardot, vagy egyéb módon besegít, meg ha a többiek ceo-k, akkor cserélgetünk főnökséget.
-
Puma K
nagyúr
válasz JakyHUN #45090 üzenetére
Kellene szerezned játékostársakat.
Mi most vagyunk stabilan ketten-hárman vagy négyen és $2000-$2500-nál nagyobb kárt nem láttam az ellopott autóinkon. Nem ritka olyan sem, hogy $0 kárral visszük a garázsba a verdát.
Ha autót megyünk lopni akkor legalább ketten megyünk rá.
Egyikünk hozza valamelyik harci helikopterét (általában buzzard) és azzal segít az égből ha szükséges. Persze nem ész nélkül spamolva a rakétákat hanem tisztes távolságból robbantva az ellenséges járműveket.
Aki meg viszi az autót az valamilyen gépkarabéllyal szedi az ellenséget.
De csakis az ellenségeket és nem az érkező járművet akarja felrobbantani minden áron... pár pontos lövés és az ellenségek kiszedve.Ha hárman-négyen megyünk rá az autó lopásra akkor ketten visszük a verdát.
Egyik vezet másik meg utas. Ha meg lőni kell akkor darál mind a kettő valami gépkarabéllyal. A harmadik hozza a buzzard-ot és ha van negyedik tag akkor az tud hátul ülve szintén valamilyen gépkarabéllyal lőni vagy akár távcsöves puskával operálni.Ha kapod a körözést, mert rendőrök mellől kell ellopni akkor meg az leszállítandó kocsiba beülve a cél felé haladva leghamarabb Lester-t kell felhívni, hogy szedje le a körözési szintet.
Leszállításnál adott részeken a pályán meg szoktunk állni a garázsból kijőve ahol a kocsik védve vannak két oldalról.
Megvárjuk míg jönnek kocsival az ellenségek, és megint csak pontos lövésekkel az embereket szedjük ki, nem robbantgatunk. Ilyenkor mindig $0 kár van a kocsikon... innentől csak a benézett kanyarok és előzések, megszűnt tapadás, váratlan NPC autósok és a nem megfelelő sebesség lehet a gondFű: maximum High vagy alatta
Víz: maximum High vagy alatta
Tesszelláció: Off vagy max Normal ha nagyon izgulunk a pálmafák törzsére, és a domború kavicsokra..."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
nekem is 3-4 hullám dereng, de ez küldetés és jármű függő is.
___________________amúgy szerintem az alábbi módon a leggyorsabb:
kocsi vs kocsi esetén mindig annyira előzöd meg az üldözőket, hogy lásd a minimapon őket. vagyis lassítani kezdesz, amikor eltűnnek. egyszerre csak egy "hullám" kergethet, így ezzel a módszerrel minimalizálni lehet a kapott lövések számát, mert csak egyszer találkozol velük.cargobob vs buzzard esetén viszont max sebesség mellett nem bántanak, viszont ha felvetted a kocsit, akkor legnagyobb sebesség esetén erősen csökken a magasság. szóval ha cargobobbal megyek, akkor a kocsi felvétele után próbálok egy helyben minél magasabbra repülni (csomaggal egy kicsit előre is megy), majd a magasban elindulok a raktár felé.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
eddig 5 kocsin vagyok túl (nem sok, szóval nem is ugatnék nagyon bele, majd a mesterek megmondják mit kell) ebből 2x löttek rám helikopterrel. ezen felül volt 1 amit el kellett vinni a garázsból, de csak ott lőttek, 1 rendőrös, de azokat alapból lelőttem, 1-et simán el kellett venni, kirángatva a tulajt. elsőre 5x haltam meg, második esetben pedig mentem mint a hülye, nem érdekelt hogy lőnek. szerintem is inkább menni kell.
gondolom amikor helivel menenk rád, akkor kéne egy segítő aki kurumával írtja őket ha már leállsz lövöldözni
egyébként végre egy dlc ami tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Most rövid időn belül RX 470-es kártyával kétszer kifagyott a GTA, ezzel az üzenettel, hogy a játék működése leállt. Valakinek volt ilyen, ha igen erre van megoldás?
-
Segal
veterán
válasz L-e-f-i-e #45106 üzenetére
Több olyan lopás is van ahol nem támadnak ha te sem támadsz. Pl a kuruma ha észrevesz akkor lesz támadásod visszafelé ha nem vesz észre akkor nem. Állítólag a film forgatásos is ilyen (amikor a shift-el kell "elindulni")
Persze van olyan is ahol elkerülhetetlen. Én azt mondom szerintem menni kell hiába lesz 7-8k kár a kocsin ha megállsz lövöldözni akkor meg a töltényből csinálsz minimum 1-2 ezret de ha heli is van akkor több lesz az. Ami viszont döntő tényező az az idő amíg minden ötödik vagy hatodik körbe megáll az ember addig akár el is adhat egy autót (vagy akár négyet) ha egyfolytába siet vele a raktárba és az szuerintem sokkal több plusz mint ami töréskárként pluszba fog jelentkezni ha nem állok meg minden bandás lopásnál."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz freeknight #45097 üzenetére
Lopásnál támadnak, azt nem is mondtam hogy nem, ott nem számít, kizárólag eladásnál nincs támadás ha nem egyedül vagy
=^-^=
-
Mike
veterán
válasz Anulu79 #45073 üzenetére
pedig rém egyszerű
kell hozzá egy bankkártya, amit a paypal elfogad. (pl visa electron)
csinálsz egy paypal acc-ot, vmi komplikált kriksz-kraksz jelszóval (max felírod és elteszed a fiókba)
megadod a bankkártya számodat és a hozzá tartozó adatokat
lehetőleg olyan bankkártyét adj meg amin nem a millióidat tartod, de ha igen, akkor is van online vásárlási limit
ez kész
amikor fizetni szeretnél, akkor azt választod, hogy paypallal fizetés, átlép a paypal oldalára, beírod a jelszót
kiirja mennyit kell fizetni, ráböksz hogy fizetés
kész
öröm és boldogság
telepíted, játszol, ki sem kellett mozdulnod -
Logitech
aktív tag
válasz freeknight #45097 üzenetére
Lefie szerintem az eladásról beszélt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenMediaVault
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest