Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz Gigi01 #47294 üzenetére
Vedd meg batran alapesetbe nagyon jo moka. En is vesztettem tegnap 4 vagy 5 kocsit (nem tudom Kele vegul beert e vele) dr ezeken tul kell lepni es jatszani tovabb.
Ha mar crew-on beluli gyilkossagokrol beszelgetunk engem multkor tobbszor is lelott Kelehun crewtars!! Az hozzatartozik az igazsaghoz hogy parbajpisztolyoztunk de akkor is volt pofaja leloni...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hegyipapa
senior tag
-
Logitech
aktív tag
válasz Laraxior #47287 üzenetére
Valamelyik nap engem is kilőtt egy crew tag, egy másik emberrel együtt 1 autóban ültek és kiszedtek többször is. Írtam hogy ezt abbahagyhatnák, de semmi válasz nem jött. Kicsit odébb keveredtek, indítottam egy autólopást, már visszafelé jöttem, amikor felrobbantottak autóstul. Megint írtam hogy crew tag autóját nem kéne bántani. Erre se jött semmi reakció. Kicsit később megint írtam neki, hogy valamit reagáljon már, akkor írta hogy ő a rokona a gyereknek és a haverjával együtt ők kicsik, azért nem tudja hogy mi van...
-
Gigi01
őstag
Én mióta megjelent a játék,folyamatosan követem ezt a topikot.Még most sem merem megvenni,olyanokat olvasok.Pedig mióta a próbaváltozatot kipróbáltam,megfogadtam,hogy kell nekem.
-
Laraxior
titán
100-as szint feletti. Utána már nem tudtam Hydrát szerezni, mert a másik két balfasz, akikkel végülis az összetűzésem volt, már állandóan kiszedtek, úgyhogy inkább kiléptem.
Na mindegy, ha esetleg összefutok bárkivel is, én használom az "Y"-t, úgyhogy nem kell aggódni.(#47292) Mr.Csizmás : Volt rajtam bounty, meg mercenariest is küldtek rám.
Beléptem a sessionbe, mondok tök jó, csak 3-an vagyunk. Két rózsaszín volt, pont közel a garázsomhoz. Gondoltam autókázok egyet a Neroval, elnéztem feléjük, de lőttek rám mint az atom. Mondom oké, akkor úgy állok a dologhoz. Elkerülöm őket nem lesz gond. Persze a Nero nem armored, így épphogy tovább tudtam állni. Semmi baj, elmentem másik irányba. Aztán láttam, hogy autót szállítanak a fiúk, az egyiket felrobbantottam A másik beért, ekkor kaptam a bountyt, meg a mercenariest. Aztán láttam a térképen, hogy előszedték az Insurgentet. Elmentem a Hydráért, még mielőtt betaláltak. Aztán ugye leszedett a jóember, utána meg esélyem se volt megint Hydrát kérni, mert jöttek az Insurgenttel. Kiléptem.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Anulu79
addikt
Szerintem a crew több mint a fele nincs itt a ph-n hanem csak valakinek a valakije aki itt beajánlotta.
-
Segal
veterán
válasz hegyipapa #47288 üzenetére
En szerencsere dolgozom igy en kihuzhato vagyok a listabol de szerintem is johet nyugodtan a nev had tisztuljon a crew.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
Hála a jóistennek megint belefutottam egy crew tagba aki minden szívfájdalom nélkül leszedett
Éppen kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy arra figyeljek, hogy vajon egy csoporttag hátba támad-e. Mivel ahogy megjelentem a sessionben már lőttek rám, eljutottam a Hydámig, gondoltam visszavágok, csak ilyenre nem számítottam.
Úgyhogy, mivel semmi nem garancia arra, hogy a csoporttagok ne támadjanak be, ezért keresek másik crew-t.
Azért, hogy arra nem képesek egyesek, hogy egy "Y"-t nyomjanak amikor belépnek, elég szomorú.
Javaslom, hogy lehetne a csoporttagság egyik kitétele, hogy az elemi elsőt sikerrel elvégezte az illető, hogy ezt az egy betűt ismerje.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
gyugyo79
addikt
Amúgy csak nekem volt olyan érzésem, hogy a sebzést a szinttel skálázza amúgy is a játék (még az se mindegy, hogy pld. Heist -be a hostnak milyen szintje van tehát minimálisan könnyebb ha alacsony szintű indítja vagy mindenki jelentősen alacsonyabb szintű mint én)? Mert én kb. sose éreztem magam nagyobb terminátornak azzal, hogy kaptam + 20 hp -t adott szint elérésénél mert nekem érzésre pld. a missonkba amikből ami tetszett megcsináltam tízen X szinttől 100 -ig iszonyat sokszor és kb. ugyan annyit bírtam a végén is mint az elején. Szóval az én szintemmel együtt az játék skálázta az NPC -k szintjét is szerintem.
Egyedül aminek éreztem hatását a találati pontosság miatt a fegyver használat volt én kb csak ezt emelném ki mint amit én igazán hasznosnak éreztem, az erőnél az , hogy jobban talpra estem a repülésnél, hogy kevésbé rángat, vezetés meg olyan gyorsan meglett, hogy nem is emlékszem már olyan jó ha van de kb mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
-
Plata
félisten
MC-ben ha segít eladásnál 30-40 ezer is jön,vagy több,és egyszerűbb mint Heist,meg gyorsabb is.
-
Triathlete
senior tag
Segal és Dawe-vel értek egyet. Célozni kell tudni meg mozogni. Az emberi képességen több múlik mint a kamu skillen meg a szinten. Armort sohasem használok. Van sok olyan 200 feletti játékos aki még az NPC-t is állóhelyből lövi. Tegnap kipróbáltam kocsilopás közben mikor jönnek védeni az NPC-k ha mozgok és úgy lövök, sokkal nehezebben találnak el. Csatlakozzon szerintem is mert jól lehet haladni ph-s sessionben.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Daw93
senior tag
Szerintem meg sokkal több múlik az emberen mint a karakteren. Láttam már olyan játékost 100+ meg 200+ karival aki többet feküdt mint lőtt a heisten, félbe kellett hagyni, mert elfogyott az összes armoruk..
Szerintem csatlakozzon hozzánk ph publicba, mindig van mc eladás meg autó eladás is, én ezt csinálnám.GTA Online: Daweee93
-
Segal
veterán
Talán ha 2-3 heist van amihez kell minigun vagy rpg a többihez tök fölösleges. PS finálénál is meg lehet beszélni hogy a kicsi maradjon a bankba és visszajönnek érte vagy aki kiment robbantja a motorokat saját magával együtt és akkor az egész csapat a motoroktól kezd restart után
Itt inkább arról van szó hogy nem ismeri a heisteket a kicsi főleg a glicheket és inkább olyat vesznek be akivel kevesebbet kell chatelni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #47275 üzenetére
Heist-ekhez nem ért a karaktered statjait is feltolni,Stamina sok bringázással gyorsan felmegy,a Strength teniszezéssel vagy golfozással nő gyorsan,vagy leállsz valahol pár órát verekedni.
Minél erősebb a karid annál jobban bírja a gyűrődést,maxos strength-el lazán le ugrik magasból is.Viszont ha nincs neki húzva már kis magasságból pofára esik.PS fináléban a menekülésnél lazán átugrik a kerítésen le a sikátorba,nem sérül,erő nélkül valszeg pofára zúg és le sérül.Láttam már olyat aki belehalt az ugrásba mert béna volt a karija.Maxos erővel lazán leugrik a karid ott.
Nekem már nagyon kis szinten maxos volt a stamina és az erő.Rengeteget bringáztam meg golfoztam,mert jó móka.
Stealth-en kívül minden maxos.
Még a Lung capacity is mert a yacht alatt sokat kergettem a halakat.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Triathlete #47277 üzenetére
Nem azért vágnak ki mert jó kedvükből csinálják vagy élvezik hogy kitolnak veled.Bár lehet hogy van akinél ez is közbeszól.
De heist-en hard fokozaton egy 25-ös szintű csapattag elég sok gondot okozhat.
GTA Online-ban az életerőd a szinteddel nől és 100-as szinten éred el a maxot.Huszönötös szinten még csak egyszer kapsz hp növelést,vagyis kb mindenkinek egy lövés vagy egy hard heist-en.És nincs rendes páncélod,nem is lehet nálad sok belőle.Valszeg fegyvered sincs olyan amilyen kellene.Minigun RPg meg hasonlók kellenek komolyabb heist-hez.Meg lehet csinálni a Heist-et kis szintűvel is,ha a többiek vigyáznak rá vagy bent marad kurumában.De PS fináléban nincs már többé kuruma,25-ös szintűt úgy kilövik mint a pinty.Még ha van heavy heist ruhája is akkor is sokkal sérülékenyebb egy 100-as szintűnél,100-as karinál super heavy armor van,akár 10 darab,de egy 25-ös szintűnél mi lehet?Én fejből nem emlékszem de talán light armor.Abból is max 1-2.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Telefonon keresztül csatlakozz és akkor bedob mindenhova. Én mikor ezt csináltam három percet sem kellett rá várnom.
Sokaknak kompenzálás a játék. Neked ezt nem kell komolyan venned. Engem is volt, hogy kivágtak anno a 25-ös szintem miatt. Nem igazán érdekelt, a fenti módszerrel pár perc múlva másikban voltam.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Segal
veterán
Motoros club-ot.
-
Anulu79
addikt
Köszi a tippeket! Egyébként az MC mit takar? Heistekhez próbálkoztam csatlakozni meg indítani is de valahogy nagyon ritkán jön össze a létszám. Kérót és egy armored kurumát vettem csak meg a szükséges lőszereket.
Igazából úgy vettem észre, hogy a legtöbben annyira komolyan veszik ezt a játékot mintha az életük múlna rajta. Vagy kidobnak a csapatból ha sikerül csatlakozni vagy be sem vesznek a kis szintem miatt. De hát akkor próbálkozom a további zsugorisággal.
-
Triathlete
senior tag
-
-
Anulu79
addikt
Ha nincs még ceo iroda akkor milyen pénzzerzési lehetőséget tanácsoltok amivel jó summákat össze lehet szedni? Ceo-ra gyűjtök de még csak az ajtóra való van meg.
-
Segal
veterán
2 plusz 1 érdekesség ma estére
Ezen besz*rsz egyes rank-al saját motorosclubja van képAmiről beszéltem ma este a sessionbe. Halálra rugdosták az npc-t a tűzoltók Meg ne kérdezzétek mit ártott nekik. kép
A plusz 1 érdekesség meg hogy hétfőn érkezik az 1080Ti a gépembe
Végre újra 4K lesz a felbontás és nem ez a borzalom QHD."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
MutantZombie
tag
Hirtelen annyi észrevételem lenne, hogy a járművek kiszállításakor a garázs előtti területre sztm nem annyira szerencsés helikopterrel leszállni, mert mikor az autók kiszállítása megkezdődik, akkor előfordul (velem már 2x is), hogy a kocsi lényegében egy helyen áll a helivel, és nem egyszerű onnan sérülés nélkül elvinni a célterületre.
Kovaandr-nak/nek meg (bár nem tudom, hogy olvassa-e, vagy része-e ennek a fórumnak/topic-nak) kösz, hogy kihozott a mocsárból, ahova sikeresen leszálltam egy repülővel :-)
Üdv!
Rettenthető
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
ProgenXL
őstag
válasz freeknight #47262 üzenetére
Mostanában nem kaptam csak azért kérdezem hogy másnál mi újség ezzel kapcsolatban
De ma felmegyek tuti azzal kezdené csk azért is[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
freeknight
őstag
-
ProgenXL
őstag
Saving failed hibával mi a helyzet? Rég láttam már.
Gunner for life
-
Anulu79
addikt
válasz noblem1983 #47256 üzenetére
Nem volt fent korábban törve a játék ami után maradhatott valami ami bezavar?
-
noblem1983
senior tag
válasz Mr.Csizmás #47255 üzenetére
Tuning nincs. Friss a win 10 de majd ha hazaérek ddu-val leszedem a 17.2-t és felrakom a 17.3.1-et
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Mr.Csizmás
titán
válasz noblem1983 #47253 üzenetére
ccleanerrel pucolj le mindent, meg drivereket újra. nekem is volt ilyen gondom.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rup1u5
nagyúr
válasz noblem1983 #47253 üzenetére
Proci, VGA tuning van?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
noblem1983
senior tag
válasz noblem1983 #47244 üzenetére
Próbáltam a Setting-es átírást, Social Club-ot újratelepítettem, Direct X és Framework 3.5-öt is feltelepítettem és semmi. A játék ugyanúgy leáll Valaki tud még mást ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Megerkezett a mai ajandek 250k
-
törölt tag
válasz freeknight #47241 üzenetére
-
tomazin
veterán
válasz Hauptmann #47246 üzenetére
Multkor en voltam a host, beallitottam non contactera es annak ellenere,h ugyanaz nyerte meg mind egy csomo ember jott versenyrol versenyre. Simanal ha 5ember marad az mar sok.
Hirlevel temahoz: en sem vagyok sehova feliratkozva, de van egyedi ajanlatom.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz freeknight #47241 üzenetére
Mintha azt mondta volna valaki, hogy ha túléled a bounty-t, akkor tiéd a teljes összeg.
Anulu79,
Kb. mindig ennyi a köcsög, ez sajnos a versenyekkel jár. Nem tudom, miért, de nagyon ritka a non-contact verseny.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz noblem1983 #47238 üzenetére
Mikor az elején kimennék az utcára, hogy kocsit válasszak akkor crashel-be. Próbáltam safe mode-ban, rendszergazdaként indítani semmi eredmény. A social club lecserélését meg nem engedi mert le se engedi törölni alapból magát a S.C-t
-
Segal
veterán
Ahogy ígértem a ma esti sessionbe a harmadik autó (hijak) tuningolása. videó
-
freeknight
őstag
válasz Hauptmann #47240 üzenetére
Szerintem meg semmit nem kapsz érte, azt a 2ezret ilyen "good behaviour" bónuszként kaphattad kb egy időben a bounty lejárásával.
Végülis nem egy nagy teljesítmény túlélni egy bountyt, egy ingame napra beülsz tévézni az irodádba vagy a házadba és meg is vagy, ezért nem kéne millióknak járni
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Az úgy oké, hogy túlélem a 9 ezres bounty-t, és csak 2 ezret kapok?
-
noblem1983
senior tag
Sikerült beszereznem a játékot és most már játszanék de kapom ezt a "játék működése leállt" problémát (Win10 X64) A telepítő elején emlékszem kiírta, hogy a valamelyik korábbi Net frameworkot rakjam fel de mivel 10-en alapból 4-es van már ezért azt kihagytam. Ez okozhatja a problémát? 17.2.1-es Ati Driver van fent
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Ez a kétéltű cuccal való Stunts versenyek is elég bénák. Azt hiszem, jöhet a következő kiemelt téma.
-
Segal
veterán
válasz Sz_Imre #47234 üzenetére
Nekem a szokasos problemam van mind a 4 jarmu megvan
Egyedul a repcsi nincs meg a jelenlegi akcios kinalatbol de azt meg minek vegyek amikor a repteren mindig van es a pegazus is oda rakna"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Sz_Imre
senior tag
válasz Wiz Khalifa #47230 üzenetére
Pedig a töltő képernyőnél is írja ezeket, csak azt elfelejtettem lefényképezni.
Ebből én már 2 járművet megvettem (S. Hakuchou drag, P. osiris), teljesen megérte.
(#47231) rup1u5: Egyedi tuning járműnek is elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
válasz Wiz Khalifa #47230 üzenetére
Nekem ugyanezek akciósak. Ez ilyen személyes akció, mint ami a múltkor Gyugyonak volt. Azthiszem fel kell iratkozni hozzá a Rockstar hírlevélre.
GTA Online: Daweee93
-
Sz_Imre
senior tag
4 jármű akciós március 22-ig.
Kép (gyors összevágva) -
Locutus
veterán
válasz UnConnecteD #47224 üzenetére
Super classba tették, de ott csak 22. a laptime-ok alapján. Szal nemhogy a legjobb, de még kb a legszarabbak között van
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
freeknight
őstag
válasz Kelecar #47226 üzenetére
Nekem se jön be az irányítása, de ez egyéni ízlés, én a sokkal érzékenyebb kocsikat szeretem.
Viszont valami nagyon el van baszarintva ezzel a gp1-el. Az én példányom kegyetlen lassú, többen is lehagytak a saját gp1-kel, igazi versenyautókról, pl x80 vagy nero custom nem is beszélve, azok úgy lehagynak, hogy látni sem látom őket. Free roamban reptéren, illetve versenyen is.
Nem tudom mi baja lehet, de redditen sem csak én panaszkodtam, és már youtube-on is láttam videót a hibáról. -
Kelecar
aktív tag
Hát nekem az irányíthatósága nem jön be annyira. T20 meg Nero pl. nekem sokkal kezesebb.
-
ProgenXL
őstag
Nagy sebességnél éles kanyarba azért nyomni kell a féket Az Osiris is hasonlóan kanyarodik csak hát az összkerekes. Ez meg hátsó de nekem is nagyon bejön.
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Gunner for life
-
Segal
veterán
válasz Brenor #47220 üzenetére
Összesen 6 ingatlanod lehet. (legjobb esetben 6x10 férőhely) Plusz ha garázshelybe gondolkodsz a CEO-ba lehet még venni 60 férőhelyet és a Motorosclubbodba tárolhatsz 10 motort. Ez így összesen 130 jármű. 120 autó és 10 motor vagy a motor lehet több is de akkor az már az autók rovására megy. Az sem probléma ha elösször 6 vagy 2 férőhelyes ingatlant veszel mert a késöbbiekbe beszámja a játék egy másik ingatlan árába ha kéred de kb féláron.
-
Brenor
aktív tag
Összesen mennyi ingatlan lehet vásárolni? Úgy tudom, hogy több féle ingatlan van. Valamelyiket érdemesebb előbb megvenni? 150k-ért kinéztem egy tengerparti lakást.
-
Gyula84
veterán
válasz Wiz Khalifa #47208 üzenetére
Nézd meg regeditbe ott van-e, ha nincs van rá megoldás. Mikor nem töltöttem le újra csak a socialclubot installáltam akkor jártam így.
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Segal
veterán
Közbe még 2 gyors videó
Ferrari F40 tuningolás
Lambo tuningolás"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Egy képet én is hoztam az esti találkozórol ami egész jól sikerült
képPlusz az előtte csinált hülyülésről is 2
kép
képHa már így benne vagyok a feltöltésekbe akkor a múltkori Kele.s hülyülésről (ramp buggy vs rakéta kocsi) is 2 kép (mindkettőn rajta vagyunk mind a ketten )
kép
kép"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hegyipapa
senior tag
-
Segal
veterán
válasz Hauptmann #47210 üzenetére
Ha kelloen sok ideig nem halsz meg lekerul.rolad ha meg kinyirnak akkor is lekerul
-
Hauptmann
addikt
Ha valaki online-ban bounty-t tesz rám, az mikor és hogy tűnik el?
Mentem egy rakétaautós versenyt, nem vagyok tőle elájulva.
-
Anulu79
addikt
Az mitől lehet, hogy állandóan ugyan arra a 2-3 szerverre dobál ahol csak pár (max. 4-5) ismeretlen van?
-
Brenor
aktív tag
válasz Kelecar #47205 üzenetére
Ja, hogy kis szintű vagyok hozzá? Én azt hittem, hogy a szintemhez igazodik. Jól van akkor hanyagolom én csak ezért kezdtem bele, mert vágytam egy kis san andreas hangulatra, de így inkább később fogom megcsinálni. Azért berakhattak volna egy figyelmeztetést, hogy túl magas nekem, mert hát kb. rank 5 szinten kaptam meg az első Lamar küldit és azt hittem, hogy nyugodtan belekezdtetek.
-
Kelecar
aktív tag
válasz Brenor #47200 üzenetére
lvl 10-en ne legyél meglepődve, hogy könnyen meghalsz. Nagyon gyenge még a karaktered. A max hp-d is a szinted növekedésével inkrementálódik.
Majd ha eljutsz odáig, hogy lesz Irodád és autóraktárad, akkor fogsz igazán bosszankodni néhány Import küldetés miatt Mi a 2-400 szintű karaktereinkkel is szoktuk szívni a fogunk amikor 1 random biztonságiőr 1 kilométerről kispisztollyal kiszed minket 1 lövésből
Azt javaslom, ha nem mennek a Lamaros küldik ezen a szinten, hanyagold 1 ideig. Van sok más lehetőség Online amivel el lehet játszadozni, aztán később is vissza lehet rá térni. Nekem speciel nincs is kész az összes Lamaros küldetés.
-
Gyula84
veterán
válasz Wiz Khalifa #47195 üzenetére
rendesen raktad fel? még annó regeditben ott a gta5?
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest