Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Amúgy csak nekem volt olyan érzésem, hogy a sebzést a szinttel skálázza amúgy is a játék (még az se mindegy, hogy pld. Heist -be a hostnak milyen szintje van tehát minimálisan könnyebb ha alacsony szintű indítja vagy mindenki jelentősen alacsonyabb szintű mint én)? Mert én kb. sose éreztem magam nagyobb terminátornak azzal, hogy kaptam + 20 hp -t adott szint elérésénél mert nekem érzésre pld. a missonkba amikből ami tetszett megcsináltam tízen X szinttől 100 -ig iszonyat sokszor és kb. ugyan annyit bírtam a végén is mint az elején. Szóval az én szintemmel együtt az játék skálázta az NPC -k szintjét is szerintem.
Egyedül aminek éreztem hatását a találati pontosság miatt a fegyver használat volt én kb csak ezt emelném ki mint amit én igazán hasznosnak éreztem, az erőnél az , hogy jobban talpra estem a repülésnél, hogy kevésbé rángat, vezetés meg olyan gyorsan meglett, hogy nem is emlékszem már olyan jó ha van de kb mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest