-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JakyHUN
csendes tag
válasz Puma K #45117 üzenetére
Ezzel kb ugyan azt csinálod több emberrel, mint én egyedül, csak te közben haladsz, és másra hárítod a lőszer költséget amióta megállok lövöldözni, nekem is max 1-2k károm van + a lőszer költség, de meg kell tanulni célozni és kész persze lopásnál ha van heli, akkor a lőszer ár valóban magasabb, de ha a városban kell kavirnyászni, ott még sosem sikerült 12-15k veszteség alatt megúszni. Ok, béna vagyok vezetésből, ezért nekem megállni és ellőni 1-2k lőszert sokkal kifizetődőbb.
Az idő meg nem izgat, mellesleg ha valaki bizonyíthatóan 1 óra alatt megcsinál 0-ról 200k-nál több lóvét (a mindenféle járulékos költségeket precízen levonva), azt ingyen lecumizom
@Plata: 9 autót szállítottam így le, és minden esetben csak 4 hullám volt, nem volt kivétel. Ez azért nem lehet véletlen. Ha nálad végtelen sok hullám van, akkor te mással játszol szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Puma K #45117 üzenetére
mi 3-4-en dolgozunk mindig, általában az ismerősöm a ceo, mert nekem nincs, én helizek mindig, vagy sima fuvar, vagy cargozok, amit a reptérről hordok, aki meg jön a barátlistáról, az hozza a buzzardot, vagy egyéb módon besegít, meg ha a többiek ceo-k, akkor cserélgetünk főnökséget.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest