Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunnia
tag
Hogy lehet a windows live regben átirni az országot, hogy tudjak multizni?
Vagy létre kell hoznom egy új felhasználot? -
Hunnia
tag
Fel kell rakni az 1.2-es patch előtt az 1.1-est? Mert én mindjárt az 1.2-est raktam fel.
-
Hunnia
tag
válasz
Mariann294 #12774 üzenetére
Akkor nemis tudok játszani vele? Mindig kilép, általában mikor már éppen befejeznék valamit sikeresen.
-
Hunnia
tag
Na azért ez elég gáz,nem?! Mindenkinél más miatt, de mindenkinél szar. Ez ám a rablás. Nálam xp-n van és, újrahúzás után lett telepitve a progi.
Próbálgassak patch-et, drivereket és ezek kombinációit?! Meg én jöjjek rá, mi a gáz, egy 13e ft.-ért vásárolt játékon?!
Hát nagy szart inkább széjjeltöröm ezt a szart oszt b....k rá, de hogy többet az én pénzemet nem látja ez a tervzőgárda, kiadó stb. az tuti.ya, ls megyek cod5 multizni...
-
Hunnia
tag
Srácok én nemtudom mi van, de mindig kifagy a game. Van mikor 1óra múlva, van mikor 5 perc. 4870-ből 3db-ot próbáltam, mindegyik új volt, most 285 van a legújabb driverrel. Volt egy zsir új samsung 2343nw, azzal "not optimum mode...", fagyott ki, most van egy samsung 2343bw. Most a kép kimerevedik úgy fagy ki, és ha be tudom zárni, a gép marhára belassul a következő újrainditásig.
Semmi másnál nem csinálja ezt a konfigom.Mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest