Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacika001
aktív tag
válasz
nicoka #11103 üzenetére
Na az a küldetés engem is felidegesített,ötödjére sikerült.Egyszerűen kiszaladtam az épületből beültem egy kocsiba és elhajtottam,nem kezdtem lőni a zsarukat.
Most viszont megint elakadtam Packie egyik küldetésénél,kétszer próbáltam eddig,először mindent lassan megfontoltan,utána mentem mint az állat,de az eredmény ugyanaz,amikor felmegyek a lépcsőkön a cash-ért,és jövök lefelé akkor Packie mindig meghal.Nem tudom mit rontok el.
-
Lacika001
aktív tag
Na mégegyszer:
A Vlad utolsó előtti küldetésével (Clean Getaway),amikor a Blista Compactot el kell lopni,nem tapasztalt senki semmi furcsát?
Mert nekem nem jó valami,elvileg az automósóba kell vinni a kocsit de azt nem is jelöli nekem a térképen,és a garázsba se enged be. -
Lacika001
aktív tag
Hali
Elakadtam egy küldetésnél,még az elején,amikor vonatozni kell,majd egy Blista Compact-ot ellopni,na szóval ellopom,elviszem a garázshoz,de ott nem nyílik fel a garázsajtó,és ha kiszállok a kocsiból,utána nem enged vissza sem.
Mi a fenét kell akkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest