- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Pixel 8-hoz milyen tokot és fóliát ajánlotok? És kb mennyibe kerülnek ezek?
-
emitter
őstag
Köszi a tippet. Nem vagyok képben a vámokkal, adókkal.
A Google garancia külföldön vásárolt telefonra is ugyanúgy érvényesíthető adott esetben itthon a hazai Google-nél? Vagy van amire külön figyelni kell ilyen vásárlásnál?
@ugyes: a példában szereplő 136 ezres vám nem tűnik 27%-nak, inkább 78%-nak.. (a szállítással növelt 173 ezer Ft-ot alapul véve)
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Arra várok, hogy a Pixel 8 ára lejjebb menjen. Eddig csak a hazai forgalmazók árait nézegettem, most kíváncsiságból felmentem az amazon.com-ra és elképedve látom, hogy a Mo-ra szállítás költsége lényegében megduplázza a készülék árát..
Valamit én nézek be, vagy mi itt a turpisság?
[ Szerkesztve ]
-
emitter
őstag
válasz nutfile #4881 üzenetére
Ebben a GSMArena cikkben a 8A-t a 8-cal hasonlítják össze, képminőség terén is - hát én nem sok különbséget látok a képek alapján, számomra a 8A minősége is teljesen megfelelő. És a cikk konklúziója is ez. Persze, vannak egyéb tudásbeli különbségek a 8 javára, pl. makró mód.
Hivatalos összehasonlítás specifikációk alapján: link
-
emitter
őstag
válasz Dare2Live #4523 üzenetére
"fotó/vido vonalon a pro legnagyobb előnye a tele. Ha az kell tényleg megérheti. Ha nem a sima bőven elég."
Sima alatt itt a 8A-ra (is) gondolsz?Az eddig elmondottak alapján akkor a 7 Pro és a 8A között vacillálok, nekem a hátralévő ~3 év támogatás kevésnek tűnik, én szeretem a végkimerülésig használni a teleofnomat, a mostani is 4,5 éves. Telét nem sűrűn használnék valószínűleg, hogy csak ezért megérje a Pro.
Cserébe a 8A-ra még 2 év gyártói garancia is lenne, míg egy használt 7 Pro-ra nincs gari.
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Pixel 8 sorozaton belül a 8A-hoz képest megéri a felárat a másik kettő közül bármelyik? Leginkább a fotós képességei miatt vennék Pixelt; nem játszanék, nem néznék/rögzítenék 4K videót (gondolom ezek miatt jelentkezhet leginkább a több helyen olvasott melegedés probléma); a töltés lassú sebessége sem zavarna.
Max. 150 ezer Ft körül szánnék rá.Látom, hogy van használtan Pixel 7 Pro is ezen az áron, csak nem tudom, hogy megéri-e. Nekem nagyon vonzó a 8-ra adott 7 év sw-frissítés, míg a 7-re ha jól tudom, már csak 2 év van hátra? Illetve hát nyilván garancia sincs már egy használt 7-esre.
Ha van olyan itt, aki használt többféle Pixelt is az említettek közül és van saját tapasztalata, összehasonlítási alapja, örülnék ha megosztaná
Köszi!
-
emitter
őstag
Sziasztok!
8a-hoz egyedi tok kell, vagy van a Pixel sorozatból olyan, aminek a tokja jó hozzá?
Konkrét bevált tok is linket szívesen fogadokIlletve fóliát mennyire ajánlotok rá? Nekem a jelenlegi telón évek óta csak tok van, fólia nincs. Igyekszem rá vigyázni, persze időről időre leesik, de eddig szinte egy karc sincs a kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával