-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7699 üzenetére
Többször tükröztem már cc re telós hotspottal.
Mondjuk az is igaz h a telón volt mobilnet , pedig nem kellene beleszólnia a net kapcsolatnak.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7697 üzenetére
A teló is arra a routerre csatlakozzon amire a chromecast.
De egyszerűbb ha a telón csinálsz egy hotspot ot. És a chromecast arra csatlakozik---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok ma vettem egy új Google chromecast tv eszközt.
A cél az lenne a nagyinál a lapos tv-re tudjak a mobilról tükrözni tartalmat.
Sajna internet nincs neki de vittem egy routert mint hálózati elemet.
Amire sikerűlt felcsatlakoznia de nem megy a képernyő tükrözés.
Mi lehet a baj, mit kellene kalapálni, hogy menjen a tükrözés? -
tylerddd
veterán
Ma ez a masina váltotta nálam a CCwGTV-t. [link] Egyelőre minden flottul ment a beállítást tekintve, remélhetőleg beválik!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Biga123
addikt
Smartube tud 5.1 et?
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Balinov
titán
Felajanlanam hogy leboltoljuk és elkudom Innét neked postán de igen bizonytalan hogy mikor jutok el postára, ha nem sürgős, szívesen segítek
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Crvsh3R
senior tag
Esetleg Google Store DE + Mailboxde ?
Amazon DE-ről anno Mailboxde-vel rendeltem FireTV-hez Pro távirányítót.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
-
addikt
Bizonyos TV-k saját távirányítójukkal tudják vezérelni a Chromecastot HDMI-CEC-en keresztül.
Nekem kb 8-10 éves Samsung TV-m van, és tudja vezérelni a Chromecastot a TV távirányító a TV-n keresztül.
Persze csak az alap navigáció megy így. A menübe lépés és a gyorsgombok nem.
Persze, ez kompromisszumos megoldás.
Valószínűleg jobban jársz, ha veszel egy új Chromecastot.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Valami 20eur között vettem googletol újat mert az eredetit a labrador megragta. Itt volt 2 nap alatt
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
|AP|
veterán
sajnos a CCTV-m távirányítója kezdi magát megadni. A felső kör nehezen vesz be egyes irányokat (le és balra).
Lehet csak távirányítót külön kapni?
Rákerestem, de amiket találtam nem biztos hogy eredetiek, illetve 8k körüli áron adják, az meg húzós. Kicsit kipótolva tök új eszközt tudnék venni...Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
tylerddd
veterán
Üdv! Továbbra sem értem, hogy az AppleTV+ miért nem Dolby Vision-nel megy. A beállításokat megnéztem az eszközön, elvileg jó, hiszen a többi streamingen bekapcsol. A tartalom maga is DV, mert az LG tévén abban megy. Valaki meg tudná nézni, hogy nála mi a helyzet? Köszönöm!
-
winbox
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Google Home-ba felvett kamerák képét hogyan lehet Chromecast-on keresztül látni, illetve ha több kamera van akkor tud egyszerre több kamera képet mutatni?
-
MrZenan
junior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!!
2 napja megvettem [ezt] az eszközt, mai napig működött is, de most használat közben eldobta a wifi kapcsolatot és nem tudom visszaállítani. Újraindítottam már többször a routert, az eszközt, de semmi nem segített. Sőt még a telefonom hotspot-jára sem reagál semmit.
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszönöm előre is! -
addikt
-
zsoltip
őstag
válasz instantwater #7668 üzenetére
De akkor a Projectivity is átrendezi a gombokat, ha erre kérem? Tehát el tud indítani más appot, mint amire van az gyárilag szánva???
-
addikt
válasz zsoltip #7667 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy a Projectivity Launcher kikapcsolta a gyorsgombokat, de továbbra is működik a Youtube és Netflix gomb.
Tehát nem nzükséges a Button Mapper, hacsak nem valami saját funkciót akarsz a gombhoz rendelni.
Én például a SmartTubet rendeltem a Youtube gombhoz.
A gyári Youtube appot le is töröltem, mert nem használom.A mappoláshoz kell a mapper, a launcher nem tudja.
A button mappert az előző hozzászólásban linkeltem.Ezt kell a Chromecastra telepíteni, majd azon beállítani.
Telefon nem szükséges, illetve amennyiben ugyanabba a Google fiókba vagy belépve Chromecaston is és a telefonodon is, úgy teleronról elntudod indítani a telepítést a Chromecastra.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
válasz instantwater #7666 üzenetére
Tehát Projectivity Launcher is tudja modifikálni a Remote gombjait?
Hogyan kell a Button Mapperrel átprogramozni, tudnál kérlek segíteni? Milyen eszközre telepítve? TV-re, vagy telefonra? Hogyan?
Köszi előre is. -
addikt
válasz zsoltip #7665 üzenetére
A Projectivity Launcher így tudja felülbírálni a gyári launchert:
Settings > General > Override current launcher.Úgy tűnik nem szükséges a launcherhez a remapper.
De én ezt a Button Mappert használtam, hogy a Youtube gombhoz rendeljem a SmartTubet.
-
zsoltip
őstag
válasz instantwater #7663 üzenetére
Bocsi, dupla.
Projectivity Launcher, hogyan tudja lecserélni a gyárit? Mi a módja, menete?
-
zsoltip
őstag
válasz instantwater #7663 üzenetére
Utóbbiban, miszerint, hogyan tudom a gyári "Netflix, Youtube és egyéb hasonló" gombokat átprogramozni, tudnál kérlek segíteni? Milyen appal és milyen eszközre telepítve? TV-re, vagy telefonra? Hogyan?
Köszi előre is. -
addikt
Projectivity Launcher le tudja cserélni a gyári launchert, de tegyél fel mellé egy button remappert is, ha a netflix/yt gombokat használni akarod.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Google TV launcher, ha letiltásra kerül, hiába van telepítve FLauncher, nem indul el, csak fekete képernyő, minden nélkül.
Miként lehet vajon launchert cserélni, úgy, hogy az működjön is?Számomra a Goolge TV launcher sokszínűsége helyett egy egyszerű alkalmazás listát szeretnék látni. Se több, se kevesebb nem kellene...
-
Biga123
addikt
válasz zsolt501 #7658 üzenetére
"developer options-ben a HW overlay kikapcsolása megoldja"
Ezt a CCwGTV ben tudod megtenni a rendszerbeállításokban
How to enable developer options in Chromecast with Google TV?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Crvsh3R
senior tag
válasz zsolt501 #7658 üzenetére
Amit múltkor linkeltem Google fórum topic ott a streaming szolgáltatók appjait is írták ha jól emlékszem, szóval szerintem maga a rendszerfrissítés vágta tönkre a rendszert, nem hinném hogy az app lenne elrontva.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
zsolt501
nagyúr
válasz Biga123 #7655 üzenetére
Váltja a képfrissítési frekit, a TV vissza is jelzi, hogy pl. 24p-re vált, de olyan mintha közben a film meg nem lenne szinkronban ezzel, ha kikapcsolom a váltást akkor kevésbé zavaró, de észrevehető hogy nem az igazi így sem.
Ha jól értem akkor maga a plex app van elcseszve?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Biga123
addikt
válasz Crvsh3R #7656 üzenetére
"developer options-ben a HW overlay kikapcsolása megoldja"
Nekem konkrétan hányingerem volt az elején amíg nem volt bekapcsolva a frissítés váltás.
Ergo nálam annak kikapcsolása nem opció. UH köszi[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Biga123 #7655 üzenetére
Bekapcsolva (volt is), vált is, de frissítés óta akad. Azóta inkább ki van kapcsolva, így legalább működik a következő javításig. Remélhetőleg akkor majd javítják.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Biga123
addikt
válasz zsolt501 #7654 üzenetére
Az egyik frissítés tette offra a CCwGTV -t .
#7577Crvsh3R
Ezt kipróbálhatod nekem megoldotta, de úgy néz ki h minden áramtalanítás után el kell vele babrálni.Mondjuk az furi h csak plexnél van ez, ott be van kapcsolva h kadencia helyesen játszon le ? Ergó váltja a frissítési frekit pl egy 24 fps es videónál?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Érdelkődnék másnál is előfordul e Chromecast with Google TV esetén ha Plexből játszotok le valamit (nem kodi plex) hogy valami iszonyat modon mikrolagol a lejátszás.
Más fil, vagy stream szolgáltatás esetén nincs gond, (nem a hálózattal van gond) plex frissítés óta van bajom, vagy maga a készülék szedett le valami új verziót, de így élvezhetetlen hiába rakom újra a készüléket vagy csak az alkalmazást a mikro lag ott van...
Plex HTPC és egyéb lejátszás esetén nincs gond, nem a szerver gyenge, csak megírom ez kitesztelve.
Gondolkodtam hogy felteszem a Kodit és bele a Plexet, de nem tudom hogy kellene öszehozni, van itt akinek sikerült összehozni Chromecast with Google TV készüléken?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsoltip
őstag
Hogyan lehet biztonsági mentés lt készíteni a TCL TV beállításairól?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nézem a Megfojtott virágokat AppleTV+ -on. A CCwGTV-nem Dolby Vision-nel megy, míg az LG tévémen igen. A beállításokat megnéztem és elvileg jó.
-
Crvsh3R
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy CCwGTV-nél Plex esetén megoldható valahogyan, hogy ne transzkódolja az E-AC3 hanggal ellátott videó fájlokat?
-
zsoltip
őstag
Külső APK-ból telepített appok nem jelennek meg az alkalmazások listájában. Csak a beállításokba belépve, ott az alkalmazások almenüben tudom elérni és megnyitni ezeket. Hogyan tudom "láthatóvá tenni" őket vajon?
-
addikt
Sikerült valakinek nagyobb méretű HDD/SSD-t csatlakoztatni a Chromecasthoz?
Szeretnék egy 500 gigás külső merevlemezt csatlakoztatni.
Jelenleg NTFS-re van formázva, amit egyből leválaszt a rendszer.Redditen azt olvastam, hogy az exFAT sem támogatott.
FAT32 pedig ennél a méretnél nem megfelelő.
Most routeren keresztül dlna-val tudja olvasni a Chromecast, de így nincsenek bélyegképek VLCben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
vacs
Topikgazda
-
addikt
-
vacs
Topikgazda
"telefonjaink a routerre kötött hdd-re mentik a telefonnal készült képeket minden este FTP-n"
Az Asus routerben létrehoztam egy FTP hozzáférést a hdd-hez.
Mi Androidot használunk, így megvettem a Folder sync Pro appot és ebben állítottam be hogy mit, mikor, hova szinkronizáljon!(^)(>.<)(^)
-
Balinov
titán
válasz instantwater #7637 üzenetére
Csatlakozom
BUÉK
-
addikt
-
tylerddd
veterán
Szintén Asus routerrel van upnp és samba megosztásom. A CCwGTV-re telepített VLC-vel is elérhető a tartalma.
Azért nem dobtam be ezt a lehetőséget, mert nem tudjuk, hogy van-e erre alkalmas router.
-
winbox
senior tag
+1
Nálam is ugyanígy egy ASUS router a DLNA szerver, rajta lóg egy külső HDD és kész is. Sőt, egyből tud tölteni filmet, sorozatot a HDD-re, ami nincs streamingen azt így töltöm. Mivel nekem csak az 1080P-s Google TV-m van, max fullHD filmek vannak rajta, de minden megy tökéletesen, VLC visz mindent. -
vacs
Topikgazda
Jut eszembe, hogy akár egy routerre dugott hdd is tökéletesen alkalmas dlna szervernek!
Nálam az Asus routerre van kötve egy 5 TB-os hdd és erről nézzük a filmeket, sorozatokat tv-n, tableten, telefonon is akár! Kevesebbet fogyaszt, mint egy pc/laptop és folyamatosan elérhető!
Sőt a telefonjaink is erre a hdd-re mentik a telefonnal készült képeket minden este ftp-n!
Érdemes ezt is fontolóra venni![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Biga123
addikt
Rosszul fogalmaztam. Úgy értettem h a a smart tvk csak dlna val érik el a mediát. Az androidos képes máshogy is. De természetesen dlna val is.
Úgy tudtam a serviio lan on ingyenes. Ugyanúgy megy tovább ha lejár a trial period.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
vacs
Topikgazda
Átlagos felhasználáshoz szerintem teljesen felesleges a Plex!
Nekem asztali gépen Serviio szerver fut ezer éve, tökéletes.
Nem kell fiók se, egyszer be kell állítani és működik!
Mondjuk fizetős, de ezen lehet segíteni, dobj privátot, ha érdekel.Biga123:
Az Androidos Google TV-k is tökéletesen kezelik a dlna-t, kérlek olvass utána mielőtt butaságot írsz![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
addikt
-
Biga123
addikt
válasz instantwater #7624 üzenetére
Igen mert ott több lehetőséged van dlna n felul
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Böngészőben ott a cast gomb, azzal mennie kellene az RTL Most-hoz hasonló hivatalos oldalakkal, de pl. a sorozatbaráton és hasonló oldalakon megosztott linkes online megosztókkal gond szokott lenni. De ehhez böngésző kell, nem tudom a Win11-ben milyen beépített megoldás van, de szerintem arra nincs szükség.
Gépre letöltött filmekhez elég lehet az adott mappa hálózati megosztása, upnp, dlna esetleg a fentebb említett Serviio.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Nálam Dell 7537-es laposnál i5-4200U procit fullra hajtott chrome böngésző castolós megoldása (CCwGTV eszközre) és szaggatott a tartalom küldése 5GHz wifi hálózaton.
A tiedben lévő i7-7600U is ugyanúgy 2 magos, bár magasabb órajelű, nem tudom az hogyan viselkedik a castolás idején, de a wines castolás is megfelelő kellene legyen
A laposodnak mini Display Port kimenete van, így azt át kellene alakítani HDMI-re pl. [MINI DP - HDMI ÁTALAKÍTÓK]
read-only mode on the forum
-
spe88
senior tag
válasz tylerddd #7622 üzenetére
Most raktam fel a Plexet. Azt hiszem rájöttem ennyi idő után, hogy ez úgy működik: reggelek egy fiókot, a szerveroldalon tehát a laptopon található tartalmakat feltölti mindenféle fancy dologgal stb. És ezeket látom a tv-n is ha oda valahogy feltelepitem a Plexet, amit még nem tudom, hogy hogy tudok. És akkor ott is belépek a Plex-fiókomba, hogy ugyanazt lássam, mint a laptop appban.
Nekem nem ez kell, mert például ezzel nem tudok böngészőben futtatott dolgokat nézni tv-n, pl RTL Most. (nem, nem én nézem. )
Szóval nekem nem ilyen Plex meg Kodi és társai kell, hanem egy castoló szoftver, ami stabilan működik, nem úgy mint a natív castolója a Windowsnak.
Emlékszem, ezek a problémák kb 10 évvel ezelőtt már más rokonnál megtaláltak, de úgy tűnik kísért. Arra gyanakszom, hogy nem a szoftver szar, hanem mondjuk a router instabil vagy ilyesmi. De csak van annyi puffer a tv-ben, hogy pillanatyni jeleldobásnál ne álljon meg a film a tv-n.[ Szerkesztve ]
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
blg
senior tag
válasz instantwater #7624 üzenetére
nem komoly, az androidos tévék is tudják a dlna-t
-
spe88
senior tag
válasz tylerddd #7622 üzenetére
Samsung ue40ku6000, hát akkor sejtettem, hogy nem úszom meg DLNA nélkül meg hasonló okosságok nélkül. Gondoltam tart már ott a technika, hogy elindítok valamit a laptopon, és a jelet mindenféle agyérgörcs nélkül tolja ki tévére úgy, hogy ne fagyjon meg pár perc után.
Ahogy utánaolvasgattam másnál sem stabil ez a nativ win castolo szoftver.Valoban offtopic, mert nem GoogleCast. Majd máshova rakom át, ha találok jobbat. Ilyen castolos topicként ezt találtam.
Köszi, akkor próbálkozom a Plexszel, még nem használtam.
-
addikt
-
Biga123
addikt
Ez itt eléggé off topic.
De a varázsszó a DLNA
Elvileg a win tudja native, de fapados módon.
Léteznek értelmesebb megoldások pl seviio.
A mai smart tvk dlna-n látják a tartalmakat általában, kivéve ha androidos a tv.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
spe88
senior tag
válasz Balinov #7620 üzenetére
Nem nagyon értek túlzottan a dolgokhoz. Hogy fogom látni a tv lejátszójával a laptopot? Illetve amennyire tudom ezek a tévék nem a legügyesebbek a médiák lejátszásában, kevés codec van bennük, ezért szokták ajánlani médialejátszót a forrás és a tv közé. Ezért gondoltam, hogy ha csak átküldöm a jelet wireless az egyszerű és stabil, de tévedtem, hisz állandóan ledob.
Ki tudnád kicsit fejteni, hogy hogyan gondoltad? Köszi
-
Balinov
titán
Miért nem csinálsz a laposon egy hálózati megosztast és a tv lejatszojaval lanon nézel filmet?
-
spe88
senior tag
Van egy Lenovo Thinkpad L570-es notebook és egy Samsung ue40ku6000 okostévé.
A notebookon Win 11 fut, szeretnék róla filmet nézni a tévén. A Win 11 natív tudja ezt a megoldást, pár kattintással ki is teszi a tévére wifin, hisz ugyanazon a hálózaton vannak. Megy minden jól, majd olyan 5 perc múlva kifagy, a tv elveszti a kapcsolatot. Kerestem más szoftvereket, de azok jóval macerásabbnak tűnnek még tutorial alapján is, mint a natív Win. Tud valaki ajánlani olyat, ami működik? Köszönöm
Arra is gondoltam, hogy megosztom HDMI-ről, de annak ellenére, hogy mindenhol azt írják, az én laptopomon még sincs HDMI-kimenet.
Köszi
-
sepsi0
őstag
válasz Krystal_s #7614 üzenetére
Szia!
Nem próbáltam még a programot, de esetleg Steam Link?
Régen volt eszközöm, az jó volt. Elvileg van az áruházban.
Amikor cél eszköz volt a steam link, akkor kiléptem az asztalra és működött, átvitt mindent.
Windowsban gondolom a hálózat felderítés engedélyezve van.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Krystal_s #7614 üzenetére
Szerintem az egy régebbi technológia, nagyon nyögvenyelős volt anno, jó néhány évvel ezelőtt, amikor próbáltam, az akkori tévém alapból tudta. Tudom, nem egy high tech megoldás, de ha lehetőség van rá, kösd ki kábellel a laptopot a tévére.
-
tylerddd
veterán
válasz Krystal_s #7612 üzenetére
A Chromecast is olyan lenne. Amik úgy működnek vele, ahogy elő van írva, azok a hivatalos streaming oldalak. A mindenféle online filmmegosztós oldalakról rettentő instabilan, rossz minőségben, akadozva, (nem égetett) feliratot lehagyva mennek át a tartalmak.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, elnézést, ha "hülyeséget" kérdezek, vagy kicsit off, de már nem tudom hol kérdezhetnék a témában. Ez a 7. topik és sehol nem kaptam választ, mintha valami nem létező dolgot akarnék.
Előzmény... most yettel tv van, amihez egy ZTE ZXV10 B866 Boxot használunk. Ebben alapból van Chromecast. Edge, Chrome böngészőkből szoktam átküldeni videókat az Android TV-re (box). Viszont CSAK olyan videókat küld át, amelyiknél megjelenik egy Cast jel.
Ahol nincs jel, ott csak fekete képet küld át a tv-re....
Szívesebben használnám a Windows - Csatlakozás vezeték nélküli megjelenítőhöz, mert akkor a notebook teljes képernyőjét küldené át, nem csak egyes videókat, de a listában nem jelenik meg az Android TV, csak külön az Egyéb eszközöknél....
Leírások szerint a ZTE box tudja a Chromecast, Miracast funkciókat....
Érdeklődni szeretnék, ha vennénk külön Google Chromecastet, akkor Notebookról (Windows 10) bármilyen netes videót, vagy teljes képernyőt át tudnék küldeni rá, vagy ugyanilyen korlátozott módon működne, mint a jelenlegi eszköz? -
tylerddd
veterán
Üdv! Rég jártam erre, a mindenféle nálam jelenlévő bug miatt már teljesen átszoktam az LG tévém appjaira. Nincs semmi hír rendszerfrissítésről (olyat olvastam külföldi topikban, hogy 14 lesz rá), ami gatyába rázna a cuccot? Köszi!
-
vacs
Topikgazda
válasz zsoltip #7609 üzenetére
Ezeket inkább a tcl topikban kérdezd meg.
Nekem is TCL835 van, pár felesleges gyári app valóban van rajta, de az nem zavar, youtube helyett tettem rá egy SmartTube-ot és használom.(^)(>.<)(^)
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
TCL 805 TV készülék esetére konkretizálva kérdezek, de alapvetően a Google TV platformot használó készülékekre vonatkoztatva.
Érdemes a Recovery-be belépni, és wipe dalcick cahce, és wipe cache metódussal élni? Egyáltaltán hogyan lehet előcsalni ezt TV-ken? -
Balinov
titán
azt néztem, köszi, csak mint írtam, usb Hub már adott, csak hülye fejjel nem olyat vettem anno, amin eleve van LAN. Szóval tényleg csak ajánlott usb3.0 lan adaptert keresek, amit a meglevő usb hubbal tudok használni
-
slice14
veterán
Szerintem ne keverjük ide.
A YT esetén a hirdetésmentességért fizetek, és nem azért hogy ne az adataimmal kereskedjenek. Én inkább a releváns reklámokat preferálom,, mint a tampon és pelenka reklámokat a weboldalakon.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
kivlov
aktív tag
válasz slice14 #7602 üzenetére
Látod fizetsz a Tv-ért mégis kapod a reklámot magadnak is ellentmondasz...
Ettől még nem lesz warez a reklámblokkolás semmilyen formában.
Előfizetés mindenkinek szíve joga de nem ez volt a téma. Szerintem is megéri egy gyros ára amit nap mint nap használ az ember.
De ha egy cég az adataiddal kereskedik és abból tud algoritmust és mindent is fejleszteni és mindezt akkor is megteszi ha fizetsz a szolgáltatásért az nem zavar?Semmi kötekedés de érdemes lenne messzebbről átgondolni a dolgokat, nem csak egy szűk látókörből szerintem...
-
slice14
veterán
Miért is? A tv szolgáltatásért fizetek. Az más kérdés hogy a tv csatorna az összeg töredékét kapja.
Lényeg az hogy amit nap mint nap használok, annál inkább fizetek (itt a youtube-ra gondolok) a reklámmentességért. Mert azért ha jobban belegondolunk, van aki fizet a spotify-ért és sír hogy az YT tele van reklámmal. Mikor gyakorlatilag abból az összegből ott a YT Premium, amibe benne van a YT Music is.Ezzel befejeztem.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Balinov
titán
Na, szajkarate helyett on topik kerdes
Ccwgtwhez anno vettem usb hubot, de elkovettem azt a hibát hogy nem lanost vettem
Kérdés hogy usb3as GB lan adaoterekre mennyire kényes? Amazonon ilyen 10-15euros sávban nézegetek
Van valami ajánlott usb3.0 lan adapter?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyaralás topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...