Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
tylerddd #7622 üzenetére
Most raktam fel a Plexet. Azt hiszem rájöttem ennyi idő után, hogy ez úgy működik: reggelek egy fiókot, a szerveroldalon tehát a laptopon található tartalmakat feltölti mindenféle fancy dologgal stb. És ezeket látom a tv-n is ha oda valahogy feltelepitem a Plexet, amit még nem tudom, hogy hogy tudok. És akkor ott is belépek a Plex-fiókomba, hogy ugyanazt lássam, mint a laptop appban.
Nekem nem ez kell, mert például ezzel nem tudok böngészőben futtatott dolgokat nézni tv-n, pl RTL Most. (nem, nem én nézem.
)
Szóval nekem nem ilyen Plex meg Kodi és társai kell, hanem egy castoló szoftver, ami stabilan működik, nem úgy mint a natív castolója a Windowsnak.
Emlékszem, ezek a problémák kb 10 évvel ezelőtt már más rokonnál megtaláltak, de úgy tűnik kísért.Arra gyanakszom, hogy nem a szoftver szar, hanem mondjuk a router instabil vagy ilyesmi. De csak van annyi puffer a tv-ben, hogy pillanatyni jeleldobásnál ne álljon meg a film a tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest