- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz Tatejkas #8041 üzenetére
Nálam akkor csinálta ezt ha a CC beállitásainál nem auton volt a hangformátum.
Hanem be volt pipálva minden, akkor a DTS nem ment át nekem se , amint visszatettem autora (hogy az avr által lejelentett formátumokat átolja) egyből megjavult.
Mondjuk nekem 4k van de nem hinném hogy van különbség.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
A legutolsó frissítéssel, a fő képernyőn az alkalmazások fölé bemászik egy streaming szolgáltatás, ha leszedem akkor egy másik . Lehet ezen módosítani , hogy ismét az alkalmazások legyenek legfelül?
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Másnál is megváltozott a főképernyő? Nekem most kerek app ikonok vannak felül, mintha eddig nem így nézett volna ki.
Ja és ma feltoltam egy frissítést, nem akarom elkiabálni de lehet megoldódott az akadozó lejátszás (pár filmbe belenéztem de mintha megszűnt volna).[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz attiati #7846 üzenetére
Úgy kell elképzelni a CC felületét , hogy a képernyőn látható kijelöléseket tudod leokézni és a kijelölést tudod léptetni a távirányító gombjaival ( vagy a TV távval, vagy a cc távval - oda vissza működik a CEC miatt) ezért írtam h a tv táv dedikált tekerés gombjai nem fognak működni a cc n , de pl a tv távval ugyanúgy tudsz a CC n lépkedni és okézni, ergo ha van egy lejátszó OSD menü akkor simán tudsz tekerni. Jellemzően az ilyen előre hátra tekerést szokták kezelni a CC re telepíthető lejátszók egy balra nyíl/ jobbra nyíl megnyomásával.
Annyira egyszerű az egész , de mégis kicsit nehéz elmagyarázni ha még nem használtál ilyesmit.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
-
-
Biga123
addikt
válasz zsolt501 #7817 üzenetére
I'd like to inform you that Google is aware of this issue that some users are encountering, please be assured that the Google engineering team is actively working on a fix, and an update will be rolled out as soon as possible.
Posted by Jimnuel R4282 answers | 90% ratingMeg vagyunk mentve, úton a segítség .
-
Biga123
addikt
válasz instantwater #7811 üzenetére
Plex videó lejátszás.
tele van vele a net h valamit elbaltáztak az egyik droid frissítésben. Itt is volt már róla szó.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
Van arra valakinek tippje hogyan lehet a fejlesztői lehetőségeknél beállított dolgokat permanensen megtartani, mert hiába állítom be a HW fedvémyek tiltását, áramtalanítás után mindig be kell állítani, anélkül akadozik a lejátszás, elég idegesítő.
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7703 üzenetére
Szerintem úgy lehet kevés lesz neki a kakaó.
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7701 üzenetére
iphone tükrözésben nagyon korlátos
De az teljesen normális, ha hotspot van akkor már a telón nem kell wifizned, hiszen ő szolgáltatja a hálózatot a cc nek .
A lényeg hogy 1 hálózaton legyenek.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7699 üzenetére
Többször tükröztem már cc re telós hotspottal.
Mondjuk az is igaz h a telón volt mobilnet , pedig nem kellene beleszólnia a net kapcsolatnak.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz SlyChocolate #7697 üzenetére
A teló is arra a routerre csatlakozzon amire a chromecast.
De egyszerűbb ha a telón csinálsz egy hotspot ot. És a chromecast arra csatlakozik---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Smartube tud 5.1 et?
-
Biga123
addikt
válasz zsolt501 #7658 üzenetére
"developer options-ben a HW overlay kikapcsolása megoldja"
Ezt a CCwGTV ben tudod megtenni a rendszerbeállításokban
How to enable developer options in Chromecast with Google TV?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz Crvsh3R #7656 üzenetére
"developer options-ben a HW overlay kikapcsolása megoldja"
Nekem konkrétan hányingerem volt az elején amíg nem volt bekapcsolva a frissítés váltás.
Ergo nálam annak kikapcsolása nem opció. UH köszi[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz zsolt501 #7654 üzenetére
Az egyik frissítés tette offra a CCwGTV -t .
#7577Crvsh3R
Ezt kipróbálhatod nekem megoldotta, de úgy néz ki h minden áramtalanítás után el kell vele babrálni.Mondjuk az furi h csak plexnél van ez, ott be van kapcsolva h kadencia helyesen játszon le ? Ergó váltja a frissítési frekit pl egy 24 fps es videónál?
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
Rosszul fogalmaztam. Úgy értettem h a a smart tvk csak dlna val érik el a mediát. Az androidos képes máshogy is. De természetesen dlna val is.
Úgy tudtam a serviio lan on ingyenes. Ugyanúgy megy tovább ha lejár a trial period.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz instantwater #7624 üzenetére
Igen mert ott több lehetőséged van dlna n felul
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
Ez itt eléggé off topic.
De a varázsszó a DLNA
Elvileg a win tudja native, de fapados módon.
Léteznek értelmesebb megoldások pl seviio.
A mai smart tvk dlna-n látják a tartalmakat általában, kivéve ha androidos a tv.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz slice14 #7597 üzenetére
Tök jogos amit írsz, de amíg pl chrome add-on ként feltehetek adblock-ert ami megszűri a YT reklámot, minden mókolás nélkül (mindkettő google ugye) akkor mért ne tenném.
És ugye mindent szabad amit nem tilos.
Amúgy meg ha YT -on is reklámot kell néznem akkor , nem fogom nézni . Elvagyok nélküle.
Bár mondjuk az érdekelne h a reklám költséget pl nézettségi statisztika (a reklámok megnézése/lejátszása) alapján fizeti a megrendelő, vagy fix összeg?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Hali
Szintén CCwGTV 4K , azzal lehet valamit kezdeni ha például ha felbontást váltok plex ben vagy Smart tube app ban akkor végtelen villogásba kezd a monitor és nincs kép, olyan mintha végigpásztázná h mit támogat a monitor, de nem jön neki össze.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----