Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #5198 üzenetére
Be kéne, de az első hsz így is ezer éves.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz koshmar #5197 üzenetére
Tömörített fájlban gondoltam.
DE nem muszáj, mert pl. imageshack.us-en akár albumot is hozhatsz létre a képekből, és ico-t is elfogad.hunfatal: be kéne pakoltatni az első hsz.-be, nem hiszem, hogy most már véletlenül valaki rátalál, csak úgy, ha rákeres a nevedre.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
koshmar
addikt
válasz Sk8erPeter #5195 üzenetére
Eddig két embernek küldtem el e-mail-ben, és nem szakadtam meg, szóval
Meg abban sem vagyok biztos, hogy a képfeltöltő oldalak ico-t engedélyeznének-e.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #5195 üzenetére
Én már egyszer feltöltöttem a régi ikont. Bár a link nem tudom, hogy él e még.
-
szata.68
senior tag
Helló
Be lehet azt valahol állítani,hogy az olyan oldalak,amik balra tolva jelennek meg (nagy monitoron,pl az otp bejelentkezés után),azokat középre igazítsa?
Üdv.
szerk.:
Tibii91 át tudnád küldeni a GC ikon Z edition 1-et nekem?
Meg egy rövid tippet,hogy hogyan cseréljem le.[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
Ugye a legújabb Chrome-ban beépített Flash van.
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy ha meg van nyitva a Foobar2000, akkor nem játssza le a hangot a YouTube? -
hackeeeee
Jómunkásember
Jé, eltűnt az unknown..
Véleményem szubjektív...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerk.: akkor tárgytalan, ezek szerint tűzfal para, örülök, hogy megvan a hiba oka.
Innen nehéz megmondani, milyen szabályokat állítottál be vagy alkalmaz automatikusan a tűzfal, és hogy ez miért böngészőspecifikus. Csak érdekességként kipróbálhatnád Firefox ill. Opera alatt is.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Pá
addikt
válasz Sk8erPeter #5182 üzenetére
Böngészés során esik szét. A lementés csak egyfajta teszt volt, pont azt szerettem volna leszűrni belőle, hogy a két (három) böngésző mennyiben értelmezi másképp az adott honlapot.
Én nem értek hozzá, de ha valaki véletlenül igen, az ebből ki tud bogozni valamit.
Annyi pl biztos kiderült a történetből, hogy az én feltelepített böngészőm sem hibás, szóval meg tudja jeleníteni rendesen a weblapot, ha minden elem rendelkezésére áll (vagyis az IE vagy a portable által lementett verzióval próbálkozom), de mivel a netről nem jeleníti meg rendesen, arra következtetnék, hogy a neten keresztül egyes elemeket nem lát, vagy valamiért nem jól értelmez. Ebből már talán ki lehet indulni, hogy merre keressem a hibát.
szerk:Most, hogy ezt leírtam meg is van a hiba. A tűzfalam kavar be, ha azt kikapcsolom, akkor remekül megy a honlap. Nah akkor át is költözöm a comodo topicba. Viszont nagyon érdekes, hogy ha IE vagy portablen keresztül nézem a honlapot, akkor a tűzfal engedi, lehet, hogy megadtam valami egyedi szabályt chromera, ami bezavar?
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Sk8erPeter
nagyúr
Már bocsi, de kit érdekelnek a LEMENTETT fájlok?
Hát a lementett honlap simán lehet, hogy szétesik, mert mondjuk nem ment le hozzá stíluslapot, vagy ha le is ment, akkor esetleg nem azt, ami a helyes megjelenítéshez kellene, VAGY a lementés során az elérési utak nem stimmelnek, vagyis hiába van letöltve egy CSS-fájl, mondjuk nem ott keresi a böngésző, ahol fizikailag található, stb...Tehát a lementésre mondjuk nem éppen a hagyományos böngésződet kellene használni, hanem olyan jellegű programot, mint a HTTrack Website Copier, ami pont ilyen célra való...
Eddig azt gondoltam, az eredeti helyén esik szét nálad az oldal...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
San398
őstag
Én ezt használom Clickable Links
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Tálydi
senior tag
válasz laszlohu #5170 üzenetére
Nem segít
(#5171) Tibii91:
Címsorban benne van, látszólag tölt is, igazából semmi.Más:
Láttam egy logout cikkben (nem találom), hogy a chrome-nak van valamilyen "link kiegészítője", tehát, hogy pl. a linkek kékek-.rá katt-> bent az oldal. Ennek tudja valaki a nevét?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
fatal`
titán
Úgy tűnik, hogy túl jó is lett, most már mindent 7x hoz be.
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a chrome-mal, hogy egy ideje, ha megnyitom, semmit nem hoz be, csak kb nyolcadszorra, utána viszont tökéletes. Már vagy 2 hónapja használom, eddig semmi baja nem volt, csak most kezdte, mi lehet a probléma?
Köszi!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Pá
addikt
-
xcds
őstag
-
Pá
addikt
Itt pedig a sima chrome és a portable lementet fileai Látszik, hogy a portable sokkal több mindent lement.
A portable lementett verziójában is ugyanúgy 12 hibát ír az elemzés, mint a sima chromenál, mégis teljesen hibátlanul jeleníti meg.
#5162: bocsi, ezt a hszedet csak most vettem észre, korábban teljesen átsíklottam rajta. remélem most kaptál elég infot, amin lehet gondolkozni, de szólj, ha még kell valami, screenshot vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
A bal oldalon az IE-lel lementett verzió van megnyitva, a jobb oldalon pedig a Chrome-mal.
Az ablakok jobb alsó sarkában látszik, hogy az IE-s verzióban 3 hibát talált az elemzés, a Chrome-osban pedig 12-t. Sajnos nem értek hozzá, így értelmezni már nem tudom a hibaüziket.Még egy screenshot
bal oldalon a Chrome lementett elemei, jobb oldalon az IE
annyi tűnt fel nekem laikusként, hogy a chrome a képeket meg sem jeleníti és le sem menti, de a probléma azért ennél komolyabb lehet, mert nem csak ezzel van baj[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Ha chrome-mal lementem a weblapot és megnyitom a mentett verziót, akkor ugyanolyan rosszul hozza be, mint a netről.
Ha viszont IE9-cel mentem le a weblapot és azt nyitom meg a chrome-mal, akkor teljesen jól jeleníti meg. Így valami ötlet?
Próbáltam összehasonlítani a két letöltött verziót, de annyira különbözőek, hogy nem jöttem rá hol lehet a hiba.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát igen, de az is tény, hogy ennyi infó alapján nehéz érdemi segítséget nyújtani...
Még egy screenshotot sem mellékeltél, hibakonzolon található infókat, stb...
Azt se tudhatjuk magunktól, hogy nem kavar-e be esetleg valami bővítmény (lehet, hogy mégsem volt az annyira "szűz" telepítés ).Sk8erPeter
-
Pá
addikt
válasz Sk8erPeter #5160 üzenetére
nem jött be
sajnos a teljesen szűz chrome is hibásan hozza beha senkinek sincs jott ötlete, akkor megvárom a következő frissítést, hátha az helyre rakja
amúgy utálom az ilyen bugokat, amiknek semmi értelmük és gőzöm sincs mi okozhatja''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Sk8erPeter
nagyúr
Portable-nek is nyilván kell hely, mert kibontja magát, és admin-jogok nélkül futtatható, mintha "telepítettél" volna egy programot.
Egyébként elviekben portable változat is pakolhat be registry-kulcsot engedéllyel (ha a jogosultságok nem engedik neki, nyilván nem ).Furcsa, ha a gyorsítótár és sütik törlése nem oldotta meg, akkor igazából értelmesebb ötletem most nincs, mint egy uninstall, majd szűz telepítés. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Pá
addikt
válasz Sk8erPeter #5158 üzenetére
bár a szó jelentését ismerem, nem tudom ebben a kontextusban mit takar az, hogy portable
definiálnunk kéne először ki mit ért telepítés alatt, mert ez a portable telepítési helyet és szabad területet kér tőlem...szóval mit értesz az alatt, hogy nem kell telepíteni? nem eszi be magát a registrybe meg ilyenek?
bocs ha láma kérdések, eddig azt hittem a portable az a mobil verzió okostelefonokra vagy ilyesmi és nem foglalkoztam vele
mindegy, most felteszem egy pendrivra, ha már portable
szerk: úgy látszik rájöttem mire való a portable
egyébként kipróbáltam és remekül megnyitja a honlapomat, szóval valszeg a telepített chromeommal van valami
what is my next move?[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pont az a lényege a PORTABLE-nek (direkt írom csupa nagybetűvel, értelmezd ), hogy nem kell feltelepíteni.
Azzal legalább látod, működik-e, és magával a telepített böngészővel csesződött-e el valami az újabb verzió telepítése óta.
laszlohu már be is másolta a címet korábban, ahonnan leszedheted (én nem próbáltam még, nem volt rá szükségem).Sk8erPeter
-
Pá
addikt
válasz Sk8erPeter #5156 üzenetére
nem akarom feleslegesen feltelepíteni
miben fog nekem segíteni, ha pl látom, hogy az alatt működik?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
ezek sajna nem segítettek
portablet nem próbáltam''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
laszlohu
addikt
Írdd be a címsorba :
about:flagsés mindent kapcsolj ki, amit bekapcsoltál ( ha bekapcsoltál )
-
laszlohu
addikt
Ha nem az alábbi van fönn a videókártya driverből,
tedd fel az amd catalyst - ból a 11.4 - est.[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz Sk8erPeter #5150 üzenetére
persze, azokat folyamatosan törlöm rutinból
de most direkt kipucultam mindent és nem segített''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Sk8erPeter #5148 üzenetére
Valakinek van ötlete, hogy akkor nálam miért van teljesen szétesve?
-
Pá
addikt
Nekem ez az oldal halt be teljesen az új chrome óta. Másnál megy rendesen?
-
RpPRO
őstag
Nalam meg feher kep es ha valtok masik fulre es vissza, akkor a masik fulon levo oldalkep marad ott.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Pl. ezt az oldalt megnyitja nektek a krom? Nem ertem, frissitettem legfrissebb dev-re, legfrissebb adblockra es azota furcsasagokat csinal, amit nem szokott.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Ezt az adblock - ot mindenképp tegyétek fel,
https://chrome.google.com/extensions/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=hu
És hozzá ajánlott frissíteni az alábbi honlapon lévő dolgot, amit ma frissítettek és működik Chrome-on is.
http://www.fanboy.co.nz/
Ui.: nálam egy ilyen gif okozott összeomlást,hogy 1pix.gif de amióta frissítettem fanboy adblockhoz adott szűrőivel , azóta nem omlik össze.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Most tértem át Firefoxról Chrome-ra. Az lenne a kérdésem hogy azt meg lehet csinálni, hogy pl a torrent fájlokat megnyitáskor ne mentse le a letöltési mappába hanem csak nyissa meg? előre is köszi
-
SzlobiG
félisten
üdv!
Már régóta chromeot használok és jó ideje olyan hibával, hogyha itt a fórumon rámegyek egy topikra azt sokszor nem hozza be és eldobja újra rá kell kattintani.
Tapasztalt valaki ilyet? Direkt kipróbáltam 1 napig IE 9-et használtam ott nem jelentkezik a hiba szal a gond a chromeal van.
-
laszlohu
addikt
Én innen szedtem le :
http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable
11.0.696.60
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Google Chrome telepítője nem hajlandó nálam végigfutni? A "connecting to the internet" -nél beáll és nem megy tovább. Olvasgattam neten, de megoldást nem találtam. Tűzfal nincs, admin jog pedig tudtommal nem is kell ehhez a művelethez (bár úgy is megpróbáltam).
Xbox GT: nozsolt
-
laszlohu
addikt
Helyesbítenék, azaz ha rögtön induláskor a full-screen-re nyomok, akkor accelerated, de ha kilépek esc-el és újra full-screenre teszem, akkor unsupported.
-
laszlohu
addikt
Más:
Azt vettem észre a canary-ban, ha a Youtube-on videót nézek,és ha rákattintok
a Show video info - ra , akkor volt már, hogy működött az
Accelerated video rendering, de ebben a verzióban végig undefined video rendering.[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Egyébként ki tudja, lehet, hogy még a végén ez a szó is része lesz a magyar nyelvnek, ugyanúgy, ahogy a "komputer" (pl. "komputerzseni" ), "fájl", "flopi" és hasonlók, hátha lesz egy "kressel" szó.
(#5129) laszlohu: az angolt a magyar helyesírás szabályai szerint kisbetűvel kell írni!
Neveztessük át a fórumtémát (júúúj, majdnem topicot írtam! ) "Google Chrome+nyelvtanóra napi 15 percben" címűre.
laszlohu: amúgy múltkor én is kaptam nyelvtani kioktatást, pedig kétlem, hogy rászorulnék. Úgyhogy nézd el ezt.
DE Te tényleg elképesztő sokszor használod tök feleslegesen a "crash-el" szót.Mellesleg a magyarosított szavak sokkal rosszabbak, mint a crash-el, ez tény, lásd pl. az "applikáció" szót - ilyen nincs, mégis használják, még szakirodalmakban is. Olyan szó van, hogy "alkalmazás", ha már az "application" angol szóról fordítunk.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
laszlohu
addikt
Mi ez nyelvtanóra?
Azért írtam crash - et, mert a számítástechnika hivatalos nyelve az Angol és azért , mert az összeomlik -ot sokkal tovább tart leírni.
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #5126 üzenetére
tudom nem lenézésképp írtam , én meg mindjárt befleshelek
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #5126 üzenetére
persze csak hatmillió szóköznek tűnik, de ezt nyilván a sorkizárás okozza.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most már én is kezdem unni ezt a szót...
(#5125) F34R : szerintem ntomka is tudja, mit jelent az, hogy "crash"... Csak nem érti, ahogy én sem, hogy miért kell ennyire ragaszkodni ehhez a szóhoz egy magyar fórumon - mondjuk én is használtam korábban, én is be lettem oltva emiatt, de nem ennyiszer írtam le egymás után, főleg nem úgy, hogy "becrash - el" hatmillió szóközzel a kötőjel előtt és után.
Idézet: "A tegnapi development-el még crash - elt, a stabillal is crash-elt, de a mai devvel már nem crash-el "
Vagy itt: "nagy
valószínűséggel az okozta nálam a crash - elést bekapcsolt hardware acceleration mellett."[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
laszlohu
addikt
GratulaÚjabb áttörés.
Ez a development szuperül működik, crash - elés nélkül.
13.0.755.0 (83886)
egy ilyen fájl is van benne:
crash_service.exeés ma frissült is a fenti fájl, 2 db, webgl - el kapcsolatos dll - el együtt
A tegnapi development-el még crash - elt, a stabillal is crash-elt,
de a mai devvel már nem crash-el és a videókártya hőmérséklete is csökkent.Köszönet.
-
_Sanci_
csendes tag
Sziasztok!
A könyvjelzőket tárolja-e valahol valamilyen beállítások vagy hasonló fájlban a Chrome?
Mert sokszor idegesítő, hogy xp telepítés után a sok hasznos oldalt - amit a korábbi rendszeremen megjegyeztettem vele - újra meg kell keresni.
-
ntomka
nagyúr
Na megérkezett a kanáriba és a chromium dailybe: [link].
ツ Headphones on - World off
-
Watercolour
aktív tag
válasz laszlohu #5115 üzenetére
Az általad belinkelt Microsoft Support cikkben említett Msimn.exe az Outlook Express futtatható binárisa, az, hogy hasonló hibaüzenettel hal el, mint a flash player, totál véletlen. A linkelt cikkben található hibaleírás az Outlook Expresszről szól, ami egy levelezőprogram. A flash playernek totál semmi köze az e-mailekhez.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz laszlohu #5110 üzenetére
"ha egy e-mail érkezik ismeretlen feladótól, akkor is a fenti memória hibával elszáll, legalábbis ezt olvastam a microsoft honlapján."
Mutasd már meg ennek a forrását, kérlek!Ez így eléggé üt. Mégis milyen programon keresztül szállna el a Flash ismeretlen feladótól kapott levél miatt?
Sk8erPeter
-
laszlohu
addikt
Ha akadozik, kapcsoldd ki a hardware acceleration - t a flash playerben.
Ma jobban utánanéztem a korábbi problémámnak a memóriás dolog.
Sok esetben előjöhet, de én kettőre gyanakszom, ami nálam van,
vagy túl kevés neki az 1 GB ram,
a másik , ha egy e-mail érkezik ismeretlen feladótól, akkor is a fenti memória hibával elszáll, legalábbis ezt olvastam a microsoft honlapján. -
RpPRO
őstag
Amennyire szeretem a chrome-ot (epp 12.0.742.9) XP alatt hasznalni, annyira nem win7 alatt. Dual boot a rendszer, ugyanazokkal a verziokkal, ugyanazokkal a beallitasokkal, rendszeresen gyomlalom mind2 os-t. XP kezdo memoriazabalasa 271mb, win7-e 601mb, nem szoktam kifogyni a 2 GB memoriabol, de win7 alatt rendesen beakad flash-es oldalakon. Fene sem erti ezt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz laszlohu #5107 üzenetére
Remélem nem Windows alól futó memóriatesztelőt használtál...
A videókártyád milyen hőmérsékletű? Elég durva hőfokokat kibír egyébként, de ha mégis túlforrósodna, akkor előbb a videókártya- és házhűtést kellene megoldani, nem a Chrome beállításaiban és más szoftveres dolgokban kotorászni.
Sk8erPeter
-
laszlohu
addikt
A memtest megvolt, hiba nélkül lefutott.
Ha beírom a --no-sandbox kapcsolót, akkor csak egyszerűen leáll és nem írja ki a memória problémát.
Más:
viszont azt nem értem, hogy a catalyst control center -ben rámegyek a performance
amd overdrive - ra,
majd beállítom a high performance gpu clock settings - et pl. 400 mhz - re,
flash lejátszáskor akkor is 600mhz - en ketyeg flash lejátszás közben.A fenti dolgot azért csinálnám, hogy hátha a videókártya forrósodása miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Steelmanus #5101 üzenetére
Nem azért váltottam 64 bitesre, hanem azért, mert a winchesterem bekrepált, ui. akkor még rá tudtam fogni a hibás winchesterre, hogy "biztos az miatt van", de sajnos nem.
Amúgy egy zöld vagy szines csík jelenik meg, majd utána omlik össze.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz laszlohu #5100 üzenetére
Igen, de nemreg atvaltottal 64 bites verziora, gondolom azert mert a kiakartad probalni egy ilyen rendszeren is. Elotte 32 bites volt Neked ha jol emlekszem es mivel minden, a bongeszok amiket kiprobaltal es a Flash is 32 bites miert gondoltad hogy 64 biten jobb lesz a helyzet, hiszen az meg tobb eroforrast kivan es a szereny 1 Gb memoria mellet a rendszernek eleg sok fajlt ki kell lapozni hogy egyaltalan tudjal bongeszni, es filmet nezni.
Az alaplapod nem latszik az adataidnal csak azert irom hogy lehetoseged lenne-e memoriat boviteni mert azt meghalalna az OS akar 32, akar 64 bites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest