Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tomgabor #6599 üzenetére
Sehogy, csak egy téma lehet aktív mindig...Az amit utoljára telepítettél.
Srácok lenne nekem is egy kérdésem. Azt meg lehet valahogy csinálni hogy miután kilépek a böngészőből, a következő belépésnél ne kelljen újra belépnem minden oldalra és fórumra? HIába állítom be minden oldalon azt hogy belépve maradja, miután kilépek a chrome-ból, a következő belépésnél újra be kell lépnem mindenhova.
Live-Die-Respawn
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok. Letöltöttem 5 féle témát a Chrome-hoz, települt is, de hogy tudok váltogatni közöttük
-
klayton#1
tag
Valaki esetleg talált rá módot, hogy Chrome-ban menthető legyen a Neptun login és jelszó? FF alá még volt egy autologin script, ami Greasemonkey alatt működött, viszont ez Chrome alatt nem megy. autocomplete=on kiegészítő nekem régen működött, viszont most nem megy.
(verziószám: 15.0.854.0 dev-m)
-
Sonja
nagyúr
Közben letöltöttem a Firefox 6-ot, és sajnos ott is ugyan ez a szitu! Szóval ez Flash probléma, csak fogalmam nincs, hogy hogy oldjam meg?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Igazad lesz hunfatal! Youtube nézése közben 70%-os a prociterhelés! Az about:flags részen hiába kapcsolom be a GPU gyorsított 2D képernyő opciót, akkor is marad ennyi. Valakinek valami ötlete?
-
L7wy
őstag
Felmentem erre az oldalra, és
ez lenne a problémám, hogy nincs megadva egy minimális érték, amire lehet kicsinyíteni az ablakot, valaki tudna rá javítási módszert? Chrome már többször is lett újratelepítve. Ha bug, és van itt olyan aki küldözget bugokat Googlenek akkor ne sajnálja jelenteni[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
TazLeacher
nagyúr
Mert pl.: amikor keresek valamit, akkor több 10-20-50 oldal találatait nézem végig, és nincs kedvem állandóan kihuzigálni, meg egyenként bezárogatni. Meg egyébként is, nehogymá' én alkalmazkodjak hozzá, és változtassam meg a szokásaimat...ugye abban egyet értünk, hogy nem ez a normális?
-
fatal`
titán
válasz TazLeacher #6580 üzenetére
Mitől nehezebb új fület nyitni, aztán ha végeztél azt bezárni, mint nyomogatni a vissza gombot?
Szerk.: Egyébként megnéztem, nálam is a találatokra ugrik vissza.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz TazLeacher #6583 üzenetére
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz TazLeacher #6580 üzenetére
csináltam egy 2 perces swf-et, nézzétek meg:
ITT[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
TazLeacher
nagyúr
Nálam általában akkor van baj, ha gyorsan csinálom. (Ha elolvasok egy cikket, és utána megyek vissza ritkábban). Tehát ha rákattintok, látom, hogy nem ezt kerestem, és egyből vissza, de van hogy még 1-2 perc múlva is szívok.
Mi a trükköd?
Szerk.: hunfatal:
Lehetőség szerint nem bonyolítani szeretném az életem, hanem egyszerűbbé tenni. Ez nem megoldás a problémára, hanem a probléma kikerülése. Ha nem megy az autóm, attól nem lesz jó, ha BKV-zom...[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz TazLeacher #6575 üzenetére
Nyisd görgővel a találatokat új fülön, problem solved.
-
wwhy
veterán
válasz TazLeacher #6572 üzenetére
nálam ez is rendesen működik, visszalép a találati listára;
semmi titok amióta olvastam a problémádat, kattintgatok/keresgetek összevissza, lépek vissza ezerrel, de röccenés nélkül működik, mindig a találati listára lép;
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz TazLeacher #6575 üzenetére
Nekem is kész van tőle az agyam,kezdetektől használom ,de lehet én is lecserélem,már jó ideje ilyen...Meg kéne nézni a hivatalos fórumát,mit írnak.
-
TazLeacher
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz TazLeacher #6572 üzenetére
Nálam is ugyanaz,és mindenkinél,hogy miért nem tudni.
-
TazLeacher
nagyúr
Gyors kérdés, mert már kiakadok:
Miért csinálja az a Chrome, hogy rákeresek valamire Google-ba, kidobja a találatokat, rákattintok az elsőre, de amikor látom, hogy nem érdekel, és nyomok egy vissza gombot, akkor nem a találati listára, hanem az "üres" Google oldalra dob vissza, és írhatom be megint, hogy mit akarok. Régen ez alkalomszerű volt, most már alkalomszerű, ha normálisan működik. Mi a bibi?
Köszi
-
Sonja
nagyúr
De eddig nem fogta?! Semmit nem állítottam át, és nem telepítettem új plugineket!
(#6569) wwhy: Azért neked is szépen felugrik a procihasználat az oldal betöltése közben! Valami nem oké ezzel a Chrome verzióval szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Mi a fenétől van az, hogy sokszor 99%-os a prociterhelésem, függetlenül az oldalaktól?! Addig görgetni se bírom az oldalt, bármelyik tab-on is vagyok?! Átlagban 50-60% a terhelés. Csinálhatja esetleg valamelyik kiegészítő?!
Szerk.: Pl. ez az oldal is 60%-ra terheli, és nem tudok addig más oldalt görgetni.
[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
Üdv van arra megoldás hogy:
1.)egyes weboldalak görgetésnél akadoznak
2.) win 7 64 bit em van és proci terhelés negyon magas néha!
3.)youtube video néha magátlu ugymond "bezoomol"
Ha tudtok segiteni megköszönöm!"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Sátán44
addikt
Szeretem használni az egeren lévő görgőt 3. gombként (lenyomom és csak húzom lefele az egeret) és úgy szoktam híreket olvasni. FF-ben szépen olvashatóak a szövegek ilyenkor, de itt a chrome-ban ugrálva halad lefele és így olvashatatlan a szöveg! Ez ellen lehet vmi tenni?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
fatal`
titán
Nálam működik a saját adblock listámmal. A két magyarból van összeollózva, kiszedtem belőle 1-2-t, ami ilyen hibákat okozott, meg vannak saját feltételeim is. Akinek kell, priviben odaadom a címét.
-
laszlohu
addikt
Az alábbi linket nem tölti le a Chrome
( más linkeknél is szokott ilyet csinálni) :csak egy üres oldal van
http://data.hu/get/3390796/tcpmp.zip
Más tapasztalt ilyet?
Van, aki le tudja tölteni, de én nem.[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Hali.
Újabb kérdés merült fel.
Magyar a chrome-om, de még is a UK google keresőjét használja, pedig átállítottam a HU-sra.
Tény, hogy Angliába vagyok, de hogy lehet a magyart visszaállítani? Egyébként a co.uk is magyar nyelvű, csak ugye nem a magyar találatot részesíti előnyben, illetve nem lehet oldalt kiválasztani, hogy csak magyar nyelvű találatokat mutasson.
Köszi előre is.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Zefír
őstag
Fuh de nehéz felfogni ezt a szinkronizálást emberek! Csak elkéne olvasni a beállítási lehetőségeket. Aztán csáááh. Egyébként szerintem ez egy nagyon okos dolog. nekem nagyonbejön.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, megcsináltam. Egyelőre úgy néz ki minden stimmel. Bár lassan lesz egy winresi mert nagyon nem olyan az egész amilyennek kell lennie, de addig kibírom így.
A sync kicsit megtréfált, mikor először indítottam nem rakott mindent vissza a helyére, így újraindítottam a Chromeot és jó lett.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #16820480 #6543 üzenetére
Jah igen..
Hát gondolom, hogy az üres profillal csak nem írja már felül a meglévőt..
Tehát akkor most ha 1 gépről feltöltöttem az adatokat, akkor innentől kezdve amelyik gépen belépek a szinkronizálásba, onnantól kezdve azt tölti le.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz Vasinger! #6539 üzenetére
nem, ez kétirányú szinkronizáció, nem felülírja az egyiket a másikkal, ahnem kiegészíti. egy üres rendszernél ez ugye úgy néz ki, hogy a szerverről lemásolja a gépre, mivel feltölteni nem tud semmit. ha egy olyan gépen állítod be, ahol vannak már adatok,akkor azokat is hozzáadja a szerven levőhöz (legalábbis könyvjelzők terén ez van, a beállításokat nem tudom).
-
Vasinger!
nagyúr
válasz #16820480 #6537 üzenetére
Oké, beállítottam a szinkronizálást, megadtam az e-mailem és a jelszavam. Ha most újrarakom az egészet, akkor ugyanezt kell megcsinálnom és letölti? Nem igazán értem ezt a rendszert, nem újra fel fogja szinkrózni a frissen telepítettet?
hackeeeee:
De a jelszavakat is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Vasinger! #6534 üzenetére
az a baj, hoyg szerintem a chrome nem csinál külön könyvtárat az egyes profiloknak, ahogy a firefox, hanem beolja egy mappába őket. nem tudom, hogy vissza lehet-e szerezni az eredetit. elvileg a documents&settings/appdata/local/google/chrome/... könyvtárban kell legyen a profilod.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #16820480 #6528 üzenetére
Hmm... Ez már egész jól hangzik.. És akkor, ha bejelentkezek, akkor folyamatosan szinkronizálja, vagy csak amikor Én szeretném?
Valamelyik nap ki is próbálom sztem..
Thx.
(#6529) Zefír: Olyat csinál néha, hogy kis méretben indul el, de nekem a könyvjelzősávomat még sosem keverte össze.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Zefír
őstag
Nagyonkó dolog, én is használom, bár amikor beállítottam a laptopon, és az asztalin, kicsit összeugrott a 2 böngésző, és a könyvjelző-meg minden összekavarodott. de 1 percembe telt elrendezni.
A szinkronizálás időtartama is beállítható asszem.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #16820480 #6526 üzenetére
Lehet majd kipróbálom.. Könyvjelzők terén fontos lenne.. Jelszavakat ugye képes vagyok beírni, az annyira nem fontos.
Beállítások terén akkor gondolom teljes mértékben azokat, amiket beállítottam az adott böngészőben, azt beállítja másik gépen is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
-
m4rtinz0r
csendes tag
Doublepost bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Kéne egy hozzáértő segítsége.
Feltettem a 15-ös bétát innen és az a bajom, hogy az összes bővítményem eltűnt és a megnyitott oldalaim is elvesztek.
Hogyan tudnám visszaállítani a 13-asra az állapotát a Chromenak? Egyébként a névjegy még mindig csak 13-at jelez.
A nemrég bezárt oldalak közül vissza tudnám nyerni a munkamenetemet, de ha új lapot nyitok, akkor nincsen. Az előzményekben nincs valahol ilyen hely?
[ Szerkesztve ]
-
m4rtinz0r
csendes tag
válasz Apollo17hu #6451 üzenetére
Üdv. Lenne egy olyan problémám, hogy elfelejtettem a citromail-es jelszavamat, semmiféle alternatív email cím sincs és jelszóemlékeztető se. (tudom hogy felelőtlenség) Viszont el volt mentve a helyes jelszó a böngészőmben(Google Chrome), a sok probálkozás után sikeresen (sajnos) megoldottam, hogy a rossz jelszót mentse el. Valaki nem tud esetleg olyan programot, amely a régi jelszavakat is vissza tudja fejteni?
-
Zefír
őstag
Kipróbáltam ezt a Preload Instant Search-t és durva, 0-1 mp a google keresés : O
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz hackeeeee #6514 üzenetére
Amióta gépem van, mozillat használok, de mostanság használhatatlan, rengetegszer fagy meg, nem tudom mire vélni a dolgot, semmilyen kiegészítő nincsen fennt a rókához, nem véletlen. Most untam meg a sorozatos fagyásokat, töröltem a mozillát, chrome meg így az első 5 perc alapján szimpi. Főleg a sebessége.
-
-
Kassadin
addikt
Hali! Letöltöttem a legújabb chrome-t, de sajnos a telepítés közben kapok egy hibaüzenetet:
"Kérjük, ellenőrizze hogy a profil létezik-e, és hogy Önnek van-e engedélye olvasni és írni annak tartalmát".
Ezzel mit tudok kezdeni?
Üdv: Kassadin -
Zefír
őstag
Köszi a válaszokat srácok!!! Nagyon rendesek vagytok!
Végre egy topik ahol segítenek az embernek
-
Pubszon
veterán
Hi.
Milyen kiegészítéssel tudom azt megoldani, hogy a tabok közt az egér görgő görgetésével tudjak váltani?
Köszi.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom nem sűrűn használja még senki.. De amúgy asszem kipróbálható...
Vagyis már nem találok róla linket, régebben a béta letölthető volt..Most nincs róla semmi extra, csakennyi..Megtaláltam: ChromeOS Linux de ez asszem nem a hivatalos OS...
Na és annyi, hogy Samsung Chromebook, arról van teszt is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest