Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Namelesske #6696 üzenetére
Mi számít bugnak, olyan dolgokat blokkol, amiket nem kéne?
Véleményem szubjektív...
-
laszlohu
addikt
Beírom az URL - be, hogy
chrome://extensions/
majd kikapcsolom, ennyi.
Miután letöltöttem a data.hu-ról, amit akartam,
meg visszakapcsolom az Adblockot.[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Namelesske #6693 üzenetére
Pontosan mivel ad többet a plus? Ha olyasmivel ami annyira nem fontos, akkor elég Nekem a sima is. Nem vagyok béta ellenes, csak ha hatékony a sima is, akkor jó az Nekem.
(#6692) laszlohu: Tehát akkor ha ilyen link van direktben, akkor ha rábökök, nem csinál semmit, vagyis ha meg akarom nyitni, tehát összességében addig le kell állítani, utána vissza.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés.. Adblock-ot sokan használtok? A kérdés vele kapcsolatban, hogy tényleg csak reklámokat blokkol? Tehát nem fordul elő olyan, hogy valami más dolgot blokkol, amit nem kellene?
Véleményem szubjektív...
-
pukkancska
tag
Hello
Mit kell állítani ahhoz, hogy ne húzogashassam az ablakokat?
Tehát legfelül a füleket tudjam mozgatni jobbra-balra (rendezgetni), de ne tudjam lehúzni, hogy egy új ablakba tegye át? -
rt06
veterán
válasz hackeeeee #6675 üzenetére
koszonom a tippet, meg fogom probalni
bar nem fuzok sok remenyt hozza, nem sok szemet lehet benne, csak olyankor hasznalom, mikor val;ami oknal fogva mas bongeszovel nem tudk egy stream-et megnezni (most pl az opera adblock-ja miatt, mert nincs kedvem azzal szopni, hogy valyon melyik script szukseges a stream megtekintesehez)
ez meg 1-2 havonta van csak, azon kivul nincs is hasznalvaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom beállításokban kapcsoltad ki.
(#6674) rt06: Az a baj, hogy Néha érdemes letörölni, adatokkal együtt, és tisztán telepíteni, mert hiába törölsz ki belőle mindent kézzel, mégis marad szemét, vagyis Én ezt tapasztaltam. :\
Nekem is párszor már segített ez.. Sőt volt olyanom, hogy bizonyos oldalakat hibásan jelenített meg, újratelepítés megoldotta..
Ph-val máig betegesen működik, és azzal nem tudok mit kezdeni...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
rt06
veterán
az mert van, hogy ez a bongeszonek nevezett hulladek ketto darab alacsony minosegu elo videostrem lejatszasahoz megeszik kozel 1.4 gb memoriat? (amig futott a chrome, 2 GB volt a hasznalt fizikai memoria, amint lelottem, visszaesett 630 MB-ra)
es ami meg fontosabb, mit tudok kezdeni ellene? (leszamitva azt, hogy mas bongeszot hasznalok)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rumola
csendes tag
sziasztok két napja nem tudom letiltani a google instant-ot. Mind a2 helyen probáltam. tudom hogy firefoxban van rá odszer, de én chrome-t használok. letiltom lementem, de a következö iduláskor megint instant ba keres. van tippetek???
KösziRumola
-
myke01
senior tag
Hogyan tudom az Internet Download Manager-t (IDM) a Chrome jobbgombos menüjébe építeni ?
Akárhogy állítgatom az IDM beállításait ,sehogy nem jön össze. Próbáltam a Download Assistant bővítményt is (azzal beépül ), de az nem az "igazi", csak egy lehetőség van : az összes link letöltése az oldalon . Abból meg elég kínos kiválogatni a kiszemelt linke(ke)t . -
laszlohu
addikt
A legújabb stabillal nálam van egy kis gond :
Ha rámegyek a szokásos oldalra, azt írja, hogy a flash playerem verziószáma :
10.3.183.5 ( gcswf32.dll , beépített) az alábbi linken :http://www.adobe.com/software/flash/about/
Elvileg a legfrissebb verzió kellene hozzá :
10.3.183.7Érdekes, hogy az 5 - ös végűvel crash - elve játsza le a videók audio részét,
de a 7 - es végűvel viszont jól játsza le. -
eastsider
nagyúr
véletlen eltávolított cookiek, jelszavak visszaállítására semmi esély?
-
Hege1234
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
horvathd
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz hackeeeee #6655 üzenetére
Ezt a megoldást találtam.Sajna nem túl penge az angolom,
The "m" just means that you have multiple versions of Chrome installed in C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\Application. You might have multiple versions of Chrome if you didn't download the latest version, but updated to it. The new version won't replace the old one, in case of installation failures. So in essence, when Chrome detects that you have more than one version of Chrome, it displays "m" after the version number in the [About Google Chrome] window.
-
hackeeeee
Jómunkásember
13.0.782.215 m?
Véleményem szubjektív...
-
őstag
válasz Namelesske #6650 üzenetére
Köszi! Végül is igaz, általában abban vagyok, de ennek ellenére is jó lenne egy ilyen gyors törlő kiegészítőről tudomást szereznem, de nem nagyon találok a neten sem...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Rototti
senior tag
-
xcds
őstag
Frissítés után pár száz megával kevesebb ramot eszik már.
-
őstag
Létezik-e ahhoz hasonló chrome add-on, mint az FX-ben a Close N' Forget?
-
ToBeY
nagyúr
Valamit hegesztettek a 13-as verzión,mert eddig 107 volt a vége most pedig 217.
Vajon mi lehet ez az apró változás? -
agent_k
őstag
Oké köszi! A duplakattos az jó.
Már csak a képesre kellene megoldást találni. -
-
ToBeY
nagyúr
Akkor megnyugodtam hogy ez normális,és nem nálam hülyült meg chrome!
-
ToBeY
nagyúr
Másnak is sok ramot eszik 13-as Chrome?Nekem van úgy,hogy 300mb is simán megeszik.
-
myke01
senior tag
válasz agent_k #6629 üzenetére
Ez a dupplakatt-os verzió .
Kérdésem :
Hogyan tudom az Internet Download Manager-t (IDM) a Chrome jobbgombos menüjébe építeni ?
Akárhogy állítgatom az IDM beállításait ,sehogy nem jön össze. Próbáltam a Download Assistant bővítményt is , de az nem az "igazi", csak egy lehetőség van : az összes link letöltése az oldalon . Abból meg elég kínos kiválogatni a kiszemelt linke(ke)t . -
xcds
őstag
-
agent_k
őstag
Kérdezném, hogy kiegészítés létezik-e a chromehoz, mint a firefoxhoz:
Imagezoom (képen jobb gombot nyomva lehet nagyítani, kicsinyíteni forgatni)
Textlink (nem linkelt hivatkozásra dupla klikkre megnyitja azt) -
Namelesske
addikt
válasz tomgabor #6627 üzenetére
Hát szerintem úgy a célra vezető, ha felrepítesz egy másik témát, mondjuk default silver jó is lesz, majd vársz míg leszinkronizálja, ha egyáltalán használod a syncet, majd megpróbálsz vissza térni az oldalra és feltelepíteni azt, ha nem sikerül előtte vissza állítod a gyári témát a beállástokban majd megint vissza térsz az oldalra, elvileg menni fog.
Mod: Egy kilépés belépés a Webstoreba se árt.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Google Mail Checker Classic-ot hogyan lehet beállítani úgy, hogy anélkül is jelezze az olvasatlan leveleket, hogy bejelentkeznék a gmail fiókomban? A Firefox webmail notifier-ben szépen be lehetett állítani ezeket a dolgokat, de itt alig van beállítási lehetőség.. Esetleg mást próbáljak?
-
törölt tag
válasz Salvador20 #6622 üzenetére
ehhez ugye az kell, hogy a hiba előtt legyen állítva már a szinkronizálás. ha már akkor is hazsnáltad a funkciót, akkor meg kell keresni a profil könyvtárat, ami a c:/documents & settings/application data/local/share/google/chrome/(...) alatt kell legyen, vagy valami hasonló helyen (nem tudom most megnézni, nincs itthon windows kéznél). ezt úgy ahogy van törölni kell. ha nem engedi, akkor nyitsz egy task managert (tálcára jobb klikk->feladatkezelő), és a processes (folyamatok) fülön megkeresed, hogy fut-e még chrome.exe. ha igen, akkor ki kell lőni, majd újra próbálkozni a mappa törlésével.
a fent említett mappa amúgy rejtett, szóval simán intézőben nem fogod ugye látni, be kell előtte kapcsolni, hogy mutassa a rejtett fájlokat is.ha nem volt előtte szinkronizálva a profilod a google szerverrel,akkor macerásabb, mert egyesével ki kell mazsolázni a használható részeket a profil könyvtáradból. például úgy, hogy átmásood az egészet egy másik helyre, az eredetit törlöd, majd visszamásolgatod részenként, és megnézed, hogy mikor indul el a chrome rendesen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szinkronizálással kapcsolatos kérdés.
Szóval, ha 2 gépen 2 különböző dolgot akarnék szinkronizálni, ahhoz mindenképp 2 gmail acc kell? Tehát 1 fiókon belül 2 gép adatait fel lehet tölteni, vagy erre nincs lehetőség?
Csak mert a notin kicsivel másabbak a könyvjelzőim, mint az asztali gépen, és ugye mind2 fontos, mert notin van olyan, ami az asztalin nincs, és fordítva.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz Salvador20 #6620 üzenetére
múltkor nekem is cisnálta. szerintem valami frissítéssel érkezett bug lehet. a legegyszerűbb az, ha letörlöd a profil mappádat, és újra szinkronizálod a szerverről. az is lehet, hogy ehhez feladatkezelőből kell kilőni az összes chrome folyamatot, mert nálam ezután a iba után néhány megfagyott a háttérben, és nem engedte törölni a könyvtárat máshogy.
-
Salvador20
őstag
Sziasztok, egy olyan gondom van, hogy: Tegnap bekapcsoltam a gépem, a google chrome indításakor kiírta, hogy a program nem tudta betölteni a felhasználó egyedi beállításait, vagy valami hasonló, azóta eltünt minden bővítmény, minden beállításom, keresési előzmény, minden theme, tehát mint egy újonnan telepített chrome. Mit csináljak és hol találom a kicsomagolt bővítményeket?
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
myke01
senior tag
Hali!
Akárhogy állítgatom az IDM beállításait ,sehogy nem jön össze. Próbáltam a Download Assistant bővítményt is , de az nem az "igazi", csak egy lehetőség van : az összes link letöltése az oldalon . Abból meg elég kínos kiválogatni a kiszemelt linke(ke)t . -
Poplacsek
senior tag
válasz Csakénvagyok #6617 üzenetére
-
Poplacsek
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani a Chrome-ban, hogy a Cookie-kat ne az alapértelmezett helyre, hanem az általam kijelöltre mentse?
Köszi! -
törölt tag
igen, az amúgy szeretem, mert tényleg nagyon szép, praktikus, és kicsi, csak a középső gomb elég bizonytalan, inkább oldalra kell tolni a görgőt, mint befelé, és néha úgy kattan, hogy azt hiszem el fog törni :/
laszlohu: köszi, most egyelőre nem akarok nagyonekgeret venni, de majd ha ez beadja a kulcsot, akkor megnézem bár lehet, hogy inkább BT-os egeret kéne, úgyse használom másra a gépben ezt a funkciót, és akkor nem lógna ki semmi a laptop oldalából.
-
törölt tag
hmm, másnak nincs problémája a fülek bezáró gombajival a dev csatornás változatban? sem lmde, sem oneiric alatt nem kattinthatóak a füleken a bezáró gombok, csak a jobbklikk->close tab megy, vagy a ctrl+w...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest