Hirdetés
-
GAMEPOD
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Én ezt használom Clickable Links
-
San398
őstag
válasz
Gabesz1019 #4612 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő ami kattintható linket csinál a szövegkét látható url-ből: [link]
-
San398
őstag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy egy mezei weboldalhoz mi a búbánatnak GPU gyorsítás??Ki lehet egyáltalán használni?Van olyan weboldal ahol látható a gyorsítás előnye?
-
San398
őstag
válasz
Watercolour #3997 üzenetére
Hát ez nem oldja meg mert már az összes be volt jelölve.Mindig megnyílnak ablakok!
-
San398
őstag
válasz
Watercolour #3994 üzenetére
Fel van telepítve de még is van olyan oldal ami megnyílik!
Egyéb ötlet? -
San398
őstag
Valaki tud erre valami megoldást? [link]
-
-
San398
őstag
Hogyan tudom letiltani azokat az oldalakat amik egy általam megnyitott weboldalnál egy külön ablakban megnyílnak automatikusan?Melyik pop-up blokkoló működik rendesen? A beállításoknál "Tiltsa le a pop-upokat minden webhelyen" be van jelölve.
Előre is köszönöm. -
San398
őstag
Nem akarom elkiabálni de úgy tűnik meglett a sorozatos fagyások okozója! kopp-kopp
A bűnös a Nod32 2.7 álltal használt imon.dll. Feltelepítettem a legújabb 4.2-t és 3 napja nem láttam a már általam nagyon utált és idegesítő "Chrome leállt és újraindul" üzenetet. -
San398
őstag
Feltettem az AdThwart kiegészítőt és a Chrome kérdés nélkül lecserélte Adblock Plus-ra! Eltávolítottam az Adblock Plus-t majd visszatettem az AdThwart-t. A Chrome ujra lecserélte Adblock Plus-ra! Mit tudok ellene tenni! A Chrome-ot támogatja az Adblock Plus fejlesztője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest