Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Van olyan kiegészítő, ami egyből megnyitja a dokumentumokat a böngészőben?
-
-
Fuvaros
senior tag
Eltünt a Google térkép-ből az a funkció, hogy a megszerkesztett útvonalat elküldje nekem emailben...ezt miért csinálták? mi a megoldás?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
nyesix
senior tag
minden Chrome indításkor a "a chrome nem záródott be megfelelően" üzenet fogad a jobb felső sarokban. Ha megpróbálok elmenteni egy oldalt és kilépek, majd újra be, akkor nem látom a mentett oldalt. Cookie- törlést csináltam. Verzió: 126.0.6478.183 (Hivatalos verzió) (64 bites)
van ötlet, hogy mi okozhatja? és hogy tudom helyre hozni?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet megtenni,hogy youtube-on bejelentkezve maradok viszont chromeba nem? -
-=RelakS=-
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #33288 üzenetére
Én meg azt, hogy ha van egy kiegészítőd, aminek vannak beállításai, akkor azt feltétlenül szinkronizálni kell a gépek között.
Ez nem kikapcsolható véletlenül?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
félisten
válasz -=RelakS=- #33287 üzenetére
Remek, most már ezt is tudom...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-=RelakS=-
veterán
Megvan a megoldás
Használok egy "Force Custom Fonts" kiegészítőt az asztali gépen. Természetesen ezt átszipkázta a Chrome, és szorgalmasan be is kapcsolta. Kár, hogy nem tudta a betűtípus beállításokat is áthozni, mert ezen a friss telepítésen még semmi extra nics Pl Duolingo-ban az alap japán font ecsettel írt fontra cseréléséhez használom.
Köszi a segítséget, legalább rávett, hogy nézzek alaposabban körül.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
félisten
válasz -=RelakS=- #33285 üzenetére
Edge-l is próbáld meg, ott sem jön elő?
Windows Update-ről frissítsd le a masinát uptodate-re, hátha csoda törpénik...Sajna más ötletem nincs, de ha esetleg rájössz mi okozza, azért írd meg...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #33284 üzenetére
Időképen is láttam.
Egyelőre még kb szűz a laptop, az van rajta, amit a Windows feldobált.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
félisten
válasz -=RelakS=- #33283 üzenetére
Csak a PH-n vagy bármely oldalon előjön a jelenség?
Nem használsz valami külsős víruskergetőt, amiben van billentyűzet-védelem/monitorozás stb? (pl. ESET)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-=RelakS=-
veterán
Win11 + Chrome friss telepítés
A gondom az, hogy pl a PH oldala tele van kis kérdőjelekkel, mintha nem lenne hozzáférése ahhoz a betűtípushoz, ami pl a címsorban a nagyító, boríték, csengettyű ikonok haszálnak.
Hogy lehetne megoldani?
Próbából feldobtam a firefoxot is, ott minden egyből látszik, ezért írok a krómos topikba.Itt a szerkesztóben is kb ezt látom:
? ? ? ? OFF ? ? ? ? ? ? ? ? MS ?
Nem tudom, hogy vagyItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gabro0
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #33280 üzenetére
Nem használok se VPN-t, se proxyt, viszont nemrég óta van egy Mikrotik routerem.
Néztem Wiresharkkal, a Chrome kérésére connection acknowledge, reset flaget küld a TLS handshake után a kiszolgáló. Firefoxnál nincs gond.
Felraktam Ubuntu VM-re egy Chrome-ot, itt már más a hiba:
A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani
A(z) telekom.hu érvénytelen választ küldött.
ERR_SSL_PROTOCOL_ERRORSzerk.: Megvan a hiba, juhéj
chrome://flags/#enable-tls13-kyber - ezt kikapcsolva működik minden
Szerk2: Erre a flagre keresve tele a net, jó tudni...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz gabro0 #33272 üzenetére
Nálam sem Edge, sem Chrome alatt nincs semmi gond az általad említett oldalakkal.
Nem használsz(telepített, nem addon) esetleg VPN/Proxy-t?
HA 3rd part víruskergetőt használsz, az nem telepített esetleg valami addon-t az említett böngészőkhöz?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
pohár
félisten
éééés megoldódott, cookie-k gyomlálása után inkább a gépet is újraindítottam, és voilá, működik ez a gyász
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
sziasztok!
lassan agyvérzés kerülget... lefrissült pár napja a legfrissebb verzióra a Chrome (azóta ugye az új okádék UI van force-olva, régi kuka), és azóta nem működik a Translate sem
ami a legdurvább, hogy az itthoni gépen ki van szürkítve a hárompöttyös menüben is (pedig be van kapcsolva a beállításokban a Nyelvek részben), bent a cégnél pedig simán jó, ugyanazzal az accounttal vagyok itthon és ott is bejelentkezve... cookie-k törlése nem oldotta meg, azt próbáltam már
járt így valaki?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gabro0
őstag
Valakinek ötlete mi a baja a Chrome-nak? Mostanában elkezdett ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED és ERR_TIMED_OUT hibákat dobni ismert weboldalakra. Firefoxon és ugyanazon a hálózaton lévő mobileszközökön nincs ilyen hiba.
https://www.telekom.hu/ - ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED
https://www.oktatas.hu/ - ERR_TIMED_OUTPróbáltam már gyorsítótár törlést és a bővítmények kikapcsolását, de változatlan a helyzet.
126.0.6478.127 (Hivatalos verzió) (64 bites)
-
Zsoxx
senior tag
válasz Wanderlust #33270 üzenetére
Edge esetében változó. Az űrlapmezők tartalmát megjegyzi, csak elég ritkán olvassa be a mentésből. Tehát sokszor úgy néz ki, mintha nem jegyezte volna meg.
-
Wanderlust
tag
Most vettem észre, hogy a Microsoft Edge-ben is ez a helyzet. Egyedül a Firefox jegyzi meg a friss könyvjelzőket. Elég idegesítő. Másnál nincs ilyen probléma?
-
zoltanz
nagyúr
Ollyan beépülőt keresek, ami tudja a videók felbontását állítani. (ha nincs más mód az oldalon )
Ne keljen egy másik appot YTDLnis pl használni.
Köszönöm! -
Cs1csó
félisten
Előfordulhat, Google fiók szinkronizációd van a könyvjelzőkhöz? Lehet az zavar be. Kapásból nem tudom mi a megoldás, esetleg időlegesen kapcsold ki a szinkronizációt majd frissítsd indítsd újra a böngészőt a gépet is és teszteld aztán kapcsold be újra a szinkronizációt.
Más gépen nem léptél be? Ilyenkor is szokott problémázni. -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Nálatok nincs ilyen probléma, hogy nem jegyzi meg a könyvjelző-módosításokat a Chrome (Win 10)? Hiába törlök vagy adok hozzá újat, bezárom, elindítom újra és a régi, módosítás előtti állapotot mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Annyi lenne csak a kérdésem, hogyan tudnám ismét beállítani, hogy a keresési találatok ne az alap 10-et, hanem 100-at mutassanak oldalanként?
Tegnap este még jó volt. Viszont sehol sem találom azt a lehetőséget, hogy 100 találat legyen, ne kelljen állandóan, minden 10. találat után a következő gombra kattintani.
Régebben volt a kereső sáv alatt egy beállítás menü, ahol a csúszkát csak fel kellett húzni 100-ra és a következő kereséskor már oldalanként 100 találat volt látható.
PC-én lévő Chrome-ról van szó.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz zizidor #33259 üzenetére
Néztem chrome bővítmények áruházában, éppen ma frissült a speed dial. Most vagy ott ment el valami, vagy épp frissítéskor lőttem ki. Bár ettől még nem kellene teljesen nulláznia magát. Egy régebbi mentést előszedtem, sajna mostanába nem mentegettem le, nem számítottam ilyesmire. (ki lehet exprotálni fájlba és onnét vissza lehet importálni később). Végülis elég lenne ami alapból van a chrome-ban, csak picit kevés a 10 könyvjelző. Lehet megpróbálok valami mást, nem ismerem mik vannak, régóta a speed dial-t használom.
Köszönöm szépen az ötleteid!
[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
Így első pillantásra olyan, mintha valami történt volna valami a helyi konfigurációval (amit többnyire SQLite adatbázis fájlokban tárol). Nincs esetleg valami optimalizáló (CCleaner vagy hasonló), ami időnként kitakarítja és tömöríti ezeket?
A helyreállításra nincs ötletem, úgy tudom maga a Chome alapból nem csinál mentéseket.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
zizidor
őstag
válasz Oldman2 #33256 üzenetére
Nincs kizárva, bár én ilyennel még nem találkoztam, csak ahol több ügyfélkaput is használnak. Beleszólhat akár egy módosítás is, amit a fejlesztő csinál
A probléma ott indul, hogy kijelentkezéskor törölni kellene nekik a felhasználói sütiket, nem pedig rinyálni a következő belépéskor.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
titán
válasz zizidor #33254 üzenetére
Ma nálam is történt valami a chrome-al. Nyitottam volna új lapot, a speed dial ablak bejött, de nem volt kattintható semmi. Bezártam a chorme-ot, mikor újraindítottam, betöltött hasra egy korábbi oldalt (az van beállítva, hogy folytassa, ahol abbahagyta), a speed dial dolgaim eltűntek. Ez utóbbiakat nem lehet valahonnan előszedni? Szinkronizálás inaktív, tehát nem ott a gond.
-
zizidor
őstag
Töketlen volt a webfejlesztő! Ez a hiba olyankor szokott előjönni, ha több ügyfélkapus azonosítóval lépnek be ugyanott (ugyanaz a gép, user, böngésző). A megoldás a cookie-k törlése. Elég csak a belépési oldalon, nem kell az egész böngészőből.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Ezt a hibát kapom Google Chrome böngészőben Windows 11 Pro rendszeren, a https://tarhely.gov.hu/ weboldalon történő bejelentkezéskor.Hiba történt!
Sikertelen bejelentkezés.
Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal:
Magyarországról: 1818 (1.1-es menü)
Külföldről: +36 (1) 550-1858 (1.1-es menü)
E-mail: ekozig@1818.hu
error id: 2de6e411-0b89-454f-b076-8efe90be9b04
2024-07-03 14:39:32Ha inkognitó módot használok simán belép.Előzményeket töröltem, cache törölve. Mégsincs változás.
Köszönettel várom, hátha van rá javaslatotok.
-
Sonja
nagyúr
válasz basaharc502 #33247 üzenetére
Én minden nap használom, nálam semmi gond nincs. Esetleg egy böngészés előzményei, gyorsítótár, illetve az oldalnak a cookie törlése talán segít.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
addikt
válasz basaharc502 #33247 üzenetére
Üdv!
Én bevallom becsülettel, hogy eddig fogalmam se volt arról, hogy mi az a twich , de most rákeresve, nálam azonnal betöltött, sőt még egy élő műsort is elindítottam, hogy működik e, és igen, működik.
Ez a Chrome verzió van nálam : Verzió: 126.0.6478.127"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Másnak fut rendesen chrome-ból a twich? Belépni sem tudok a fiókomra, mert azt írja "böngésződ jelenleg nem támogatott". Megnéztem, minden friss, naprakész a chrome.
A sosem használt edge-el gond nélkül megy... -
törölt tag
Az eddig használt "--disable-features=CustomizeChromeSidePanel" paraméter a frissült Chrome/Chromium verziókban már nem működik nálam.
Kizárólag az új kinézetet tudom használni.
Van esetleg valami lehetőség a régebbi használatára vagy az végleg elérhetetlen? -
Sonja
nagyúr
válasz SunMount3r #33243 üzenetére
Nem is lesz, mert ez ilyen (lett). Sajnos. Talán a következő Chrome-ban (127) javítva lesz.
-
SunMount3r
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz SunMount3r #33240 üzenetére
Elég régóta, saccra több, mint 10 éve használja, és egyrészt furcsa, mert most nézem, hogy nincs egy könyvjelzőm sem, ami ugyan mindegy, de nálam tök normálisak a karakterek. Nem tudni, milyen optendszert használsz milyen kjelzőbeállításokkal, de alapesetben sima start gomb, és a keresőbe cleartype, fuss végig a beállításokon, ártani nem fog.
Szerintem neked erre van szükséged:49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SunMount3r
nagyúr
Annyit tudok róla, hogy mostanában már ezt a "megoldás" használja Windows a karakterek megjelenítésére és hogy a korábbi megoldásnál sokszor kevésbé olvasható.
No ez mit old meg a problémámból?
A böngésző más részein és más programokban nem jelentkezik ez a probléma. Csak most frissítés után a Chrome Könyvjelzőinél.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja lett új gépem, nem tudom van-e köze hozzá, sztem nincs. Pár update óta lefagy a Chrome, de PC-n, laptopon, cégesgépen', mindenhol néha megfagynak a tabok, felpörög a gépben az összes venti, és kakukk. Feladatkezelőben kilövöm, újraindítom akkor okés, de ezt nagyon gyakran eljátssza.van vmi tipp mit kéne ezzel tenni?
Samsung Galaxy S23+
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan Google Chrome kiegészítőt, amivel különböző oldalakon (nem Facebookon) lévő képeket lehet megosztani Facebookos ismerősöknek a képekre kattintva a jobb egér gombos menüből?
Köszi! -
Rick4
félisten
válasz SunMount3r #33235 üzenetére
Nem tudod, mi az a cleartype?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz SunMount3r #33233 üzenetére
Cleartype?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A legutóbbi Chrome frissítés óta ilyen "vékonyak" lettek a betűk a Könyvjelzősávból megnyitott könyvjelzők esetén:
A kép nem adja vissza igazán, élőben a monitoron sokkal vékonyabban tűnnek. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
zizidor
őstag
válasz pendre54 #33230 üzenetére
Így rákeresve a problémára, csupa haszontalan tippet találtam (cache törlése, Chrome frissítése, stb). Én első körben megnézném a chrome://gpu lapon, hogy milyen módon használja a GPU-t, van-e hardveres gyorsítás (Canvas, Composition, Video decode). Probléma esetén érdemes a chrome://flags lapon rákeresni az "accelerated" szóra, és ellenőrizni, hogy engedélyezve van-e az "Accelerated 2D canvas" és a "Hardware accelerated video decode".
Ha nem itt van a probléma, akkor megnézném, hogy van-e frissebb grafikus driver, mert néha becsúsznak hibák, és itt a fórumon is volt már, akinek a driver frissítés oldotta meg a helyzetet.
Szerk.: Úgy látom a RIOS nem támogatja a chrome:// linkeket.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lenne egy problémám, ami viszonylag új keletű, de így utólag nem tudom konkrét időponthoz, eseményhez kötni. Arról van szó, hogy megnyitok valamilyen oldalt, ahol a szöveges részek mellé, elérhető egy videó is. Nos, ha elakarom indítani azon az oldalon videót, az elindul ugyan, végig is megy a lejátszási csík, de végig tök fekete a kép, így néz ki:
Viszont, ha a videó jobb sarkába lévő YouTube-ra kattintok, akkor egy új lapon, már normálisan lemegy a YouTube-os videó.
Más böngészöknél ilyen probléma nincs, az eredeti oldalon is simán lejátszhatók a videók, csak a Chrome-ban megy a szarakodás. Fontos megjegyeznem, hogy a probléma, nem csak a YouTube-os videóknál jelentkezik, hanem bármelyiknél.
Én első körben valamilyen beállítási problémára gyanakszok, csak fogalmam sincs, hogy merre induljak.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Rick4
félisten
válasz zizidor #33228 üzenetére
Nem szokam elrontani a jelszavaimat, így még ezzel a problémával se találkoztam, nekem az összetett a szó natív értelmében bonyolultságot jelent, amiben többféle karakter megtalálható, tehát kis- nagy betűk, számok, spéc katakterek.
-
Sonja
nagyúr
válasz szudas #33218 üzenetére
Én ezt a topikot találtam róla (az elején németül, utána angolul van a fontosabb).
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A Google jobb felső sarokba a nevemnél hibát ír ki!
Szinkronizálást kér, összetett jelszóhoz beírom a Google mail jelszavam
és azt írja helytelen.
Mit csináljak? -
szudas
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam keresni előzmények között de nem akadtam rá a válaszra.
Benyeltem a telefon chromeján valamit.
Minden nap reggelére megnyit nekem egy "kereső" lapot.
Próbáltam egy gyári beállítás visszaállítást recovery menüből,megmaradt a probléma.
Letöröltem mindent a böngészőből,a fiók tárolt adataiból.de nincs megoldva a dolog.
Igaz minden nap egy-egy próba volt és reggelre vártam a csodát,ami elmaradt nem pedig egyszerre mindent,így szinkronizálni tudott pl a gyári visszaállás után.Hogy,vagy hol tudnám ezt a problémát megszüntetni?
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
keresési előzményeket lehet törölni valahogyan? Ha igen, hogyan?
Szeretném megszüntetni a képen látható: kezdő betűk begépelésére a főoldal helyett 1-2 alaklommal látogatott oldalak jönnek fel első találatra, holott 1x sem időztem az adott címen sokat.Törlés után is így néz ki:
[ Szerkesztve ]
-
titán
Arra van valami módszer, hogy kép vagy bármi egyéb mentésekor, ne kelljen még pluszban kattintani a mentésre? A letöltés előtt kérdezze meg, hová mentse az adott fájlokat kapcsoló inaktív, mégis mindig feldobálja az ablakot.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Már egy ideje pár weboldal (nem emlékszem mik azok) nem töltődtek be a chrome-ban, mozillat kellett hozzájuk használnom, de most egy eddig normálisan működő oldal se jön be. darklyrics.com mozillával megy, chrome valami proxy hibát ír, de nem használok proxyt. Mi a megoldás?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuffyDog
tag
Brave böngészőt.
Vírus? Vírusirtót futtas le. Bár lehet épp az blokkolja. Nem lett valami telepítve akkor amióta csinálja?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Batib
őstag
Helló!
A Chrome kb két percenként bezáródik. Ujraindítom, felajánlja a helyreállítást, el is végzi. Eltelik 2 perc s ujra bezár. Inkognitó módban is.
Volt notebook ujraindítás, cookik törlése, alaphelyzetbe hozás. Előzmények törlése, bővítmények letiltása. Ujra is telepítettem a Chrome-ot. (a maradványokat nem töröltem)
Mit javasoltok?[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
PuffyDog
tag
válasz MadGame #33203 üzenetére
Még hajnalban néhány órán keresztül próbáltam megoldani, de nem sikerült. Már vissza akartam állítani a telefont, aztán gondoltam előtte újraindítom. Megoldotta.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Valamiért pici képernyőben nyílik meg a Chrome.Hiába nyomok rá arra a kétirányú nyilra, ami teljes képernyőre teszi, ha bezárom újra ilyen lesz. Törölni nem lehet, gyári alkalmazás. Tiltottam, töröltem a frissítéseket, engedélyeztem, töröltem a gyorsítótárat, nem oldotta meg.
A Youtube szintén ezt csinálja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest