Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Az általad linkelt leírás teljesen jó, in general.
Nálam további kritérium volt, hogy a sütikről és a reklámblokkoló használatáról ne küldjön értesítést, értsd. az oldal teljesen vegytisztán, mindenfajta beavatkozás igénye nélkül jelenjen meg.
1) filters/szűrők-ön belül: hírdetésblokkolás: itt mindenre pipa.
2) filters/szűrők-ön belül: annoyances/kellemetlenségek: itt is mindenre pipa.
2) vegyes: az AdGuard hozzáadása a böngésző helyi menüjéhez: szintén bekapcsolom (vagy ez alapból aktív?), így manuálisan is ki tudom szedni (pl. facebook pc-n jobb felső sarokban át tudnak csúszni a szűrőn, ezért kézileg kigyomlálom, majd ráfrissítek, ezzel menti).Ha ez megvan, akkor: chrome - bővítmények - frissítés. Kész is, mehet a szörf.
Android-on: felajánlja, hogy mit kapcsoljon be, azokat célszerű + dns-t mindenképpen érdemes engedélyezni, ezzel egy helyi vpn-t hoz létre, ami semmit nem enged át, értsd. az alkalmazásokból is kigyalulja. Ehhez szükséges a certifikációt lementeni, majd az útmutatóval manuálisan hozzáadni a rendszer: biztonság részhez. Nem bonyorult, 3-4 kattintás.
Továbbá, az alkalmazásnak engedélyezni, hogy korlátozás nélkül fusson a háttérben (üzemidőből 24 óra alatt 1%-ot harap le).
Más android-os AdGuard ajánlást szabályzat miatt privátban tudok írni.Korábban próbáltam több alternatívát, egyik sem volt számomra megfelelő. AdGuard-al a fentiekkel hosszú évek óta hibátlan.
[ Szerkesztve ]
『𝖕𝖔𝖈𝖔 𝖋4 - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14』
-
titán
-
titán
válasz Cs1csó #33537 üzenetére
Igaziból nem értem miért kell ezen bármit magyarázni, de legyen.
Azt írtam, hogy Gondolom az ublock origin ki fog kopni, kár érte.
Erre abból következtetek, amit be is másoltam (a bővítménynél van feltüntetve az áruházban).Olyat én nem írtam, hogy ne lenne szüksége az embereknek reklámblokkoásra és hogy ennek ne találnák meg a módját.
-
Cs1csó
félisten
Akkor kérdezem megint: miért kopna ki? A manifest v3 miatt? Ez egy ügyes próbálkozás a gugli részéről de ha jönnek majd a kikerülhetetlen reklámok azoknál is akik eddig boldog tudatlanságban használták a böngészőjüket nem hiszem, hogy beletörődnek hanem vagy maguk keresgélnek vagy egy a témában járatosabb ismerősüknek szólnak és az segít.
Amúgy Gorhil megcsináltam az Ublock Origin Lite-ot ami úgy tudom azért működik.
-
titán
Érdekes nálam gond nélkül működik, bár a napokban éreztem néha rakoncátlankodást a chrome-ublock működésében. Régebben próbáltam az adguardot, mintha az lassabban működött volna. Gondolom az ublock origin ki fog kopni, kár érte.
Előfordulhat, hogy ennek a bővítménynek a támogatása hamarosan megszűnik, mert nem követi a Chrome-bővítményekre vonatkozó bevált módszereket.
-
eisento
addikt
Látom nem nekem van csak gondom, eddig ublock origin volt fent de tegnap ota pl. youtube videok elotti reklamokat szepen "atugrotta" de matol 6-8mpig fekete kepernyo tolt majd utana ugrik at a tenyleges videora. van valami hatekony megoldas?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
zizidor
őstag
válasz kristof123 #33528 üzenetére
Céges gépen én az UBlock Lite-ot használom, meglepően jól teljesít.
Magán gépen és mobilon meg Brave (web3 stuff letiltva), ahhoz nem is kell bővítmény.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Cs1csó
félisten
válasz kristof123 #33528 üzenetére
Ublock Origin Lite, vagy AdGuard ingyenes böngészőbővítménye
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
A uBlock Origin-t a mai naptól kezdve nem tudom használni, ehelyett keresek valamilyen bevált reklámblockoló kiegészétést Chrome-hoz.
Tudnátok valamit ajánlani helyette? Van egyáltalán ilyen jó reklámblokkoló chrome-ra, vagy böngészőt kéne váltanom és azon uBO-t használni?
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv,
K. -
atala
addikt
Sziasztok!
Mostanában, amikor pl GLS futár címkéket készítek elkezdte feldobálni hogy menteni szeretném-e a címet. Természetesen nem akarom. Ki lehet-ez úgy kapcsolni, hogy az automatikus kitöltés megmaradjon?
Mert most egyben van a kettő.
Ha kikapcsolom a "Címek mentése és kitöltése" opciót, akkor nem ajánlja fel a mentést, de a kitöltést sem.
A kitöltést azt szeretem, de ez az állandó felugró ablak idegesít. -
-
borges7
aktív tag
Már gyanús volt, hogy régóta nem frissítettem a böngészőt, mert mikor megnéztem, mindig azt írta, hogy naprakész, ezért letöltöttem a telepítőt, és be is igazolódott, hogy az egy újabb verzió, mint az enyém.
Hogy tudom mégis frissíteni, ha a névjegynél azt írja, hogy naprakész? Vagy csak újratelepítéssel lehet megoldani?
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #33506 üzenetére
Mégiscsak driver probléma volt. Telepített egy újabbat saját magától, most jó a Chrome is.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig ilyen anomáliával nem találkoztam, amióta használom a Gmail-t és a Google Drive-t.
Küldtek nekem egy Google Drive linket és benne több videóval és egy mappával - eddig semmi különös.
Rámentem a letöltésre, szépen elkezdi betömöríteni és hibát ír ki. Ezeket mellékelem. Kipróbáltam egyesével leszedegetni a fájlokat, el is jutottam egy darabig, de ez nem a legjobb megoldás.
Még ha a végére is jutok, akkor is, van amit letölt és van amit nem tölt le. Ezt is mellékelem (windows intéző screenshot).Kipróbáltam több böngészővel is: Google Chrome(inkognító módban is), Edge, opera, Firefox (inkognító módban is). Ugyanaz a jelenség.
Böngészési adatokat 1hónapra visszamenőleg töröltem.
Google beállításoknál a harmadik féltől származó sütik letiltásánál, kivételnek hozzáadtam a "drive.google.com"-ot is. Eddig ezere a megoldásokra bukkantam, de nem jártam sikerrel.
Még a tűzfalat és az AD blokkolókat is kikapcsoltam erre az időre (de máskor, meg mindenkor is működött a fájlok letöltése )
Szóval remélem jó helyen járok.
Előre is köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Lecseréltem a GF 1030-as kártyámat egy Radeon R7 260X-re - utóbbin van DP, így ki tudom használni a 100Hz-es a monitorom képességeit (a 1030-ason csak HDMI volt, ami 85Hz-et tud csak).
A kártyacsere óta a Chrome fura lett, görgetés közben láthatóan akadozik a felület, illetve a YouTube videók teljes képernyős módban kb 10 FPS-sel mennek. Ha kilépek a teljes képernyős módból, akkor folyamatos. Néztem GPU-Z-vel, de 1-2%-on megy csak a videokártya.
Ami fura, hogy Firefox alatt minden folyamatos, és a GPU-Z szerint ezzel a böngészővel sokkal intenzívebben számol a VGA.
Chrome alatt megpróbáltam kikapcsolt hardvergyorsítással is, de nem változott semmi.
Van ötletetek? Driverek, minden friss.
Köszönöm!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
ggg666
őstag
Most komolyan! Ettől már hülyét kapok! Ismét face alól nem lehet posztolni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest