-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Lecseréltem a GF 1030-as kártyámat egy Radeon R7 260X-re - utóbbin van DP, így ki tudom használni a 100Hz-es a monitorom képességeit (a 1030-ason csak HDMI volt, ami 85Hz-et tud csak).
A kártyacsere óta a Chrome fura lett, görgetés közben láthatóan akadozik a felület, illetve a YouTube videók teljes képernyős módban kb 10 FPS-sel mennek. Ha kilépek a teljes képernyős módból, akkor folyamatos. Néztem GPU-Z-vel, de 1-2%-on megy csak a videokártya.
Ami fura, hogy Firefox alatt minden folyamatos, és a GPU-Z szerint ezzel a böngészővel sokkal intenzívebben számol a VGA.
Chrome alatt megpróbáltam kikapcsolt hardvergyorsítással is, de nem változott semmi.
Van ötletetek? Driverek, minden friss.
Köszönöm!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Lenovo Yoga 910 – szinte már tökéletes
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest