Hirdetés
-
GAMEPOD
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #33259 üzenetére
Néztem chrome bővítmények áruházában, éppen ma frissült a speed dial. Most vagy ott ment el valami, vagy épp frissítéskor lőttem ki. Bár ettől még nem kellene teljesen nulláznia magát. Egy régebbi mentést előszedtem, sajna mostanába nem mentegettem le, nem számítottam ilyesmire. (ki lehet exprotálni fájlba és onnét vissza lehet importálni később). Végülis elég lenne ami alapból van a chrome-ban, csak picit kevés a 10 könyvjelző. Lehet megpróbálok valami mást, nem ismerem mik vannak, régóta a speed dial-t használom.
Köszönöm szépen az ötleteid!
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- Elite: Dangerous
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls IV Oblivion
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest