-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Az egy jó kérdés, még annyira nem tapasztalgattam ki, de elképzelhető.
A progit feltöltöm mindjárt a tárhelyemre, hogy akit érdekel, letölthesse!
Na fent is van: Bővebben: link /110Kb/
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
A látogatás ideje miatt nem elkerülhető a tábla teljes nullázása, ezétz újra kellene rakni az összes invitet.
Ek meg 20 invitnél kisebb a gubanc is, ezért jobb.
Holna kérlek jelezz, ha megoldató az akció.
--MÁS: Ki ismeri a google talkot? google talk címem=mail címem
Ha ismert Gh0sT a google talkot, netalán megvan, ott elérsz, vagy messengerem is üzemel. A számlálóvan meg sajna nem tudok mit csinálni.
Valószínűleg itt már csak a szolgáltatóváltás segít.
De hová meneküjek? Csöbörből vödörbe lesz, attól félek.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Aha, köszönöm.
Ek ilyen méretű feltöltéseknél nem érdemes egyenként, hanem kimásolod az összes linket és egy txt fileban elkülditek, mert csináltam magamnak (nekünk) rá egy kis egyszerűsítést, de ezt nem publikálhatom, mert a sok paraszt szétganézza az oldalt.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
-
attavanti
tag
Valamit csinalnak a gmailon, mert ket napja nekem olyan hihetetlenul lassu volt, hogy irtam is nekik, se emailt fogadni, se irni nem tudok, de elindul a letoltes csak sajnos megall.
Valaszoltak kis turelem es masnaptol meg viharzik a dolog, a kuldes eddig sosem volt ilyen gyors mint most, vissza is tertem ezert az smtp.gmail.com-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest