-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josy
csendes tag
Kedves b14!
Természetesen kipróbáltam a szignatúrádban lévő (már ha tegezéssel meg nem sértelek) címet is, ami továbbdobott ide: ''http://my.dot.tk/cgi-bin/bn01a.taloha?flddomainname=B14WORLD'' Nevezett helyen pedig fölöttéb szerény ánglius tudásom azt mondatja velem, hogy itt .tk végződésű domain címet tudok regisztrálni... ami igazán kedves ajánlat, de jelenleg nem erre volt szükségem... -
Terapeuta
őstag
Én is visszaraktam amit leszedtem...de a pop3 elérésem nem műxik...
a gmail súgoja szerint beállítottam mindent pop3, smtp, portok
de az outlook feljelentkezésekor mindig nem egyezik az username, pass üzenetet ír vissza...pontosabban mindig feldobja a bejelentkezés ablakot, de nem fogadja el...mindig ismételten feljön... Weben természetesen fel tudok menni, tehát tudom a jelszavam
Engedélyeztem a beállításokban is a pop3 elérést...de mostmár tényleg tanácstalan vagyok...Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
brownus
veterán
Nekem nagyon tetszik! a Te oldaladról invitáltam meg magamat amit most megköszönök!
és végre időben elmennek, és megérkeznek a leveleim, nem úgy mint a freemail-vel!
a felülete is átlátható, könnyen kezelhető és már most 2,5G a tárhely, ami nem semmi.
Hány gmail használó lehet most a világon? csak azért mert ehhez már kell erőforrás! mindenkinek 2G feletti tárhely.. -
bandiras2
senior tag
Tulajdonképpen lusta vagyok, de aki tőlem akar meghívót, az legyen szíves bejelentkezni nálam. Bárkinek szívesen küldök aki veszi a fáradtságot hogy ír egy privit vagy mailt. 1-et éppen most küldtem el.
Gmail-Yahoo
gmail dolgozik 10 mega fölötti állományokkal, de amikor tovább akartam küldeni yahoo-s havernak egy 12 megás állományt, akkor az visszadobta fileméret hibával.
GmailA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
norbiphu
őstag
holnap folytatom van még legalább 200 - 250
vmi gebasz van a feltöltéssel felnyomtam a textfájlt de ráklikkelsz és a fájl tartalmát hozza be
felvettelek msnen remélem mailcím = msn.
ha nem megy mailben a fájl ok?[Szerkesztve]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
iwu
addikt
hát annyi, hogy ha az egyik outlookkal letöltöm a leveleket (pl a cégnél), akkor a webes felületen olvasatlannak hagyja, de otthon mégsem húzza le az outlook (meg az incredimail sem).
a saját mailszerveren működik ez , teljesen korrektül. mindekét kliens lehuzza azokat a méleket, amiket még nem szedett le...
ÜdW!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
attavanti
tag
De itt az uzleti erdekek vedelmerol van szo, es ahhoz joga van egy cegnek, akarmennyire is nem tetszik a fogyasztoknak. Mondjak mas peldat? A MacOS minden mac-en ment eddig, most fog menni Intel alapu gepen de kikotik, hogy csak azon az Intelen fog menni amelyikben lesz egy speci chip. De kar lenne folytassam a peldakat, a cegeknek minden joguk megvan arra, hogy az uzleteik erdeket megvedje.
-
L3zl13
nagyúr
-
Dexter68
addikt
Bakker... Ezen sírok már hetek óta... 7-es van, meg a plus, minden címemet látom rajta, a G-mailt nem. Ja most esik le, hogy mit írsz De már így hagyom. Én a 7-essel reggeltem g-mailes címre.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Gh0sT
addikt
Olyant esetleg nem tudsz csinálni, hogy a linkek egy olyan alodlalon lesznek, amit csak akkor lehet elérni, ha valaki begépeli a képernyőn megjelenő grafikus karaktersort? Tudod, mint a legtöbb helyen, ahol regisztrációt kérnek. Ezzel talán a robotokat valamelyest ki lehetne szűrni. A szolgáltatóváltás részemről megszavazva. Nekem mindegy hogy hol van, én rakom fel az invite-okat ahogy csak bírom.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Szerintem ráültettek valamit. Gondolom megoldható, hogy egy program óránként egyszer felnéz az oldaladra és amennyiben talál működő linket, azt beregisztrálja. Ha nem talál, akkor visszanéz egy óra múlva. Ettől még a látogatás számláló sem fog kiakadni.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Csináltam egy screenshotot:
Bővebben: link
Ezt tutira nem rendes felhasználók regisztrálták be.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Néhány kérdés:
1. Megoldható-e, hogy az adminisztrációs résznél a link feltöltésének ideje is szerepeljen?
2. Csak nekem fagy le néha az adminisztrációs oldal? Néha csak vár és nem jön be semmi.
3. Mik kerülne arra részre (melyik linkek)? Amikre egyszer kattintottak?Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Dexter68
addikt
Tök jó! Mára újragenerálódott az 50 meghívási lehetőségem
Látom, regisztrálgatnak rendesen a népek
A fele az én nevemet adja meg...
Van, aki az én céges címemet... Honnan tuggya?Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
ReJim
őstag
a beszállós dologról csak annyit, hogy ha tudom hol az invitálás, akkor én is küldök...
az ötlet a honlaphoz kapcsolódik: meta - oldalleírása legyen kitültve, beregelni, néhány keresőbe: hogy megtalálja több kereső...
sajna nincs időm, mert mostanában elfoglalt vagyok...
mod: na az f@sz@... ez nem jutott eszembe...
[Szerkesztve]</end.?>
-
Caesarion
aktív tag
Hagyd csak, képzled, képes volt külön mailt írni nekem hogy küldjek neki. Ha a lustaság fájna, ...
MOD: visszajött a meghívó sikertelenségre hivatkozva: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 10): 511 sorry, no mailbox here by that name
kösz bcs, kipróbálom... de a Gmail notifier honnét tudja majd hogy a https-et kell majd megnyitnia?
MOD: asszem műxik...
[Szerkesztve]Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Caesarion
aktív tag
Küldtem 45 invite-ot.
Attol tartok hogy az invite-os b14 honlap felügyeleti gárdájába nem lépek be , de továbbra is szívesen küldöm a meghívókat, a köz javát szolgálva.
Egyébként az email-küldési problémám nem szűnt meg maradéktalanul , továbbra is szokta nekem kiírni a gép (IE 6.0) az ''oops...'' kezdetű hibát a levelek elküldésénél az utolsó momentumban. Aztán többszöri ''send''re kattintás után ''erősebb kutya tartja fenn a fajt'' jeligével csak elküldi a leveleket... mi lehet a gond? az IE? ( csak mert Firefox is ezt produkálta). Vagy a panda-tűzval? vagy a router?Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Caesarion
aktív tag
''...inaktívkodtak...'' ez jó, ezt felírtam a személyi szótáramba.
Az invite-ok akkor konvojban másznak majd hozzád... a dead-link törlés pontosan hogy történik? mert a honlapodon a beillesztés menüt látom csak ... vmi felségjogot kapnék a honlap szerkeztéséhez?
illetve nagyon diplomatikusa kerülted el segélykiáltásomra a választ: mi oka lehet hogy nem bírok emailt küldeni?? mert ez a fajta hibaüzetet inkább server-hibára utalna, de a többieknek műxik a dolog, velem meg miért kivételezneTe is fiam, Bluetooth ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest