Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaff
csendes tag
-
mleslie
tag
Ahogy én hallottam, már gyakorlatilag mindenhol bevezették csak nálunk nem.
-
mleslie
tag
Tudni már, hogy mikor jön a 0.5?
-
FefeeX
veterán
Én két gyógyítóval nyomtam, meg 1 védővel, 1 támadóval, és saját karakter is támadó volt. A szintemnél magasabb helyeket mind pucoltam (mondjuk a támadóknak mind rayols/uróthiens cuccai voltak
)
Sok fenyegetést kell gyüjteni a "tanknak" hogy ne mást gyepáljon be az ellen. Ezután pedig kell a sok életpont, mert ugye abból él a "tank", plusz a blokkolások... -
savee
csendes tag
Hello mindenkinek én az s3-on játszom savee néven.
Olyan kérdésem lenne hogy milyen felosztásban érdemes alvilágozni gondolom elég egy gyógyító de a többieket hogyan válasszam ki?
Előre is köszi.
Savee -
Gaff
csendes tag
Szerintem is valami programozási malőr lehet. Feltételezésem szerint valami kompenzáció is létezik a játékban, hogy a kicsiknek is legyen némi esélyük.
Úgy tűnik egyes képletekbe nem lettek belekalkulálva a szélsőséges helyzetek (őröké rendben van, 50-es főellenfelé nem). Az evidens, hogy a 11-esek kritikus sebzése ki van maxolva (crit. damage: 90%, skill: 57, charisma: 77, damage: 120-155), inkább az az érdekes, hogy a köztes őrök esetében rendszerint blokkolódik az ütések java, míg ugyanez a zsoldos a főellenfelet minden körben megüti, és szinte mindig kritikus sebzéssel, tehát gyakran 200 fölött üt.
Ha lesz egy kis időm lefordítom magyarra az alvilági csata analizátoromat, kíváncsi vagyok a konkrét számokra, hogy egyes helyzetekben hány százalék blokkolódik és mennyi a kritikus.
Korábbi tesztjeimben Zagrash (100-as főgonosz) esetében már nem jöttek be a tizenvalahányas szintű zsoldosok, az őrök ellen azért úgy-ahogy elmuzsikáltak.Talán a 60-as alvilági szörny is elcsíphető lesz hamarosan
-
FefeeX
veterán
válasz
Flash Gordon #9007 üzenetére
gyanítom (bár már nem most hagytam abba, hanem pár hónapja) - hiába cuccolod a 11est mikor nulla kb az alap statja...
-
Gaff
csendes tag
Jól elbeszélgetek itt magamban, de hátha valakit mégis érdekel.
A 50-es védőket Csontvázharcos, Mutáns kripta-bogár stb. rohadt nehéz megölni csak 11-es zsoldosokkal, 40-es + 11-es vegyes csapat a nyerő, de a főgonosz nagyon nem csípi az alacsony szintűeket, második alkalommal a 27-ik körben vérzett el. Míg a 37-es alapkarakter csak 296-ot karcolt rajta, az egyik 11-es 27 kör alatt adott neki 4071-et! -
Gaff
csendes tag
Rég nem próbáltam, most nekiugrottam Lord Aesteronnak, és a 33-ik körben - régi Quakes kifejezéssel élve - "eldobta a zsákot". 37-es vagyok és kaptam egy baltát, ami alapból 68-103-at üt. A drágaságom 58-as, szóval egy darabig csak az alvilágban tudom használni, de akkor mostantól özönhetnek hozzám az 50-es főellenség cuccok
-
FefeeX
veterán
válasz
heihachi #8997 üzenetére
Na nemár... Én piacolással, 2 hónap alatt, napi 6-8 óra minimum odafigyeléssel első voltam -9, -19, -29 arénában, nulla külső segítséggel - bár kétségtelenül a diplomáciai érzék is számít, meg hogy tudod-e menteni a lóvét, ami nálad van...
Beérni be lehet a top karikat, mivel előbb-utóbb mindenkinek elege lesz és nem játszik már annyit mint előtte, azonban ez nem egy < fél év projekt. Itt naponta rajta kell lenni az aukciókon, a piacon stb, folyamatosan. Aztán egyszer csak, mikor már csak 4-5 ember van szinten belül, aki meg tud verni, megunod az egészet, és otthagyod (mint én tettem)... Mondjuk kétségtelen, akkoriban volt időm meló közben is nyomni
Ehhez nagyon nagy mértékben taktikai érzék kell (vagy know-how) plusz megint nagy mértékben diplomácia (de csak akkor már, mikor van mire tárgyalni, nem ám az első szintű, segíts nekem mert király vagy emberekGood luck mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest