Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
A segítségeteket kérném a zsodosok felszerelésében frank n stein és zagrash ellen mert eljutok a főellenségig de velük nem nagyon tudok mit kezdeni.
Milyen felállással ill taktikával lehet lebombázni őket?
Gondolom ez a dolog nem csak engem érdekel és remélem kicsit fellendül a topic is mert sajnálom ha elhallna -
NinjaGaiden
csendes tag
Ilyen linket még egyszer nem szeretnék meglátni...
[ Módosította: Thrawn ]
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
instant_h2o #9196 üzenetére
-
instant_h2o
csendes tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
tomezs123 #9191 üzenetére
Káromkodást megkérlek mellőzd.
Az alvilágban amúgy nem feltétlen a páncélon van a hangsúly (alacsony szinten különösképpen nem), hanem inkább blokkolási értéken.Állíts fel egy jó blokkoló zsoldost, blokkoló cuccokkal feltolni 90%-ra a blokkolási értékét és a többieket támadásra + még egy gyógyító sem fog ártani (gyakorlatilag csak a fő ellenfélnél lesz szerepe, sztem az első fő ellenfélhez szinte luxus, gyorsabban leviszed, ha 1 blokk + 4 támadó felállásban küzdesz ellene. Ami ennek a megoldásnak a hátránya, hogy sajnos a későbbiekben viszont mégis szükség lesz Gyógyítóra, így +1 átöltözést (és teljes cucc ÖL-é válását és ezzel elvesztését) jelenti.
Ezért én azon a szinten még az alábbi felállást javaslom (ezzel viszonylag hosszú távon kihúzod és csak akkor kell átöltöznöd, amikor a szint miatt amúgy is már illendő lenne).
Javasolt felállás: (kb. Lvl 10-től 29-49ig*)
- 1 blokkoló
- 1 gyógyító
- 3 támadó
*Taktika kérdése, hogy ki meddig használ egyáltalán gyógyítót.
De egy idő után (kb. 50es szinttől felfelé már nem igazán látom értelmét, ott már inkább átveszi a szerepét a 4 támadó + 1 blokk felállás. Ahogyan a blokkolónál is inkább a blokkoló érték helyett inkább a magas Páncél értékre érdemes helyezni a hangsúlyt (pl. rengeteg Táliths, majd a 70es Arénában már Táliths Heaven cucc, később Ophienzas, stb).
De most vissza a Te szintedhez (ugyan nem írtad, de a megadott paraméterek alapján gondolom kb. 10-19es Alvilágról lehet szó).Ami fontos:
1.) Blokkoló zsoldos:
- Erő: Elsődleges. Ebből jön a blokkolási érték és sebzést is ad. Mivel neki cuccból nemigen fog jönni plusz sebzés, így szüksége is lesz rá, hisz a későbbi körökben folyamatosan magán kell tartania majd az ellenfél ütéseit, vagyis felül kell múlja majd Veszély értékben a többiek erősebb sebzését is.
- Karizma: Ez szintén kritikus. Kell a dupla találat (2x üthet 1 körben) elkerülésére, illetve amikor ő támad, 2x jöhessen.
Ezenkívül pedig magán kell tartsa az ellenfél ütéseit, ezzel pedig közvetlenül Veszély értéket kap (+10 Karizmánként +1 Veszély értéket).
- Fürgeség:Cuccai:
Elsősorban a blokkolásra adjon. --> ebből 90%
Másodsorban Fürgeségre vagy közvetlenül a Rugalmasságra (OFF: rossz fordítás miatt a játékban ez "Érték növelése" néven szerepel. Igazán kijavíthatnák már ennyi idő utánN)
Ami még érdekes lehet: a blokkolási értéket is megkaphatod Erőből vagy közvetlenül blokkolási értékre adó cuccból. Érdemes ebből is megfelelően összeválogatva öltözni, hogy kihozd belőle a maximumot minden téren.
2.) Támadó zsoldos:
Elsősorban sebzésre koncentrálj.
Magas alapsebzés + kritikus sebzés.
Ez szintenként változó, hogy hol mire érdemes elsősorban rámenni: pl. ahol a Rayols-ok feltűnnek (19es Aréna vége), ott egyértelműen ezeket érdemes előnyben részesíteni, mert óriási a különbség.
20-29es arénában Ray + kritikusok is kellenek már keményen.
..
magasabb szinteken az of Halál (+16), Execution (+14), Destruction (+10), Szilánkosodás (+11), Elképesztő támadás neveket érdemes elsősorban keresni (zárójelben a kritikus sebzésük mértéke: kék esetében mindegyik +1gyel még erősebb, de egyéb paramétereiben van, hogy gyengébb, így érdemes azért megnézni alaposabban, nem minden esetben jobb a kék.
(pl. Good Parádé zöldben +26% Erő, míg kékben csak +20%).Stat-okban:
Képz: Elsődleges. Mivel ebből kapsz Sebzést is (akárcsak Erőnél, de ott mellette blokkolást, amire támadó zsoldosnál nincs szükséged, míg a Képz-ből másodlagosan kapott +krit.Sebzést igencsak meg fogod köszönni))).
Erő: Mellette azért nem árt, ha ez is viszonylag magas, így egy egész jó alap sebzéssel rendelkezik a zsoldosod
Kar: Ez talán még az Erőnél is fontosabb jelen esetben! A szerepe: (akárcsak védekezésnél) dupla támadáshoz (2x jöhessen egy körben).
Spec.: kritikus sebzés.
Ahogyan a blokkolónál a blokkolási értéket, itt viszont az alap sebzés melletti viszonylag erős kritikus sebzési értéket érdemes még maximalizálni.
Így egy magas Karizmával és magas krit.Sebzéssel rendelkező zsoldos ugyan szenvedhet a nevek különbözősége miatt akár -10-20 sebzés hátrányt is, mégis a végeredményben már az én 29es szintemen is akár +60-70es különbség jöhet ki ezek kihasználásával.
Érdemes tehát ezekre is odafigyelni - megéri!Gyógyító:
Ezek felépítése a legváltozatosabb. Mind Stat-ban, mind a használt cuccokat tekintve, ezt inkább nem is részletezném, mert ezt külön hosszan lehetne taglalni, hogy milyen taktikai felálláshoz milyen Stat és hozzá milyen cuccok támogatásával lehetne optimalizálni a legjobb teljesítményt.
De néhány próbálgatással mindenki rájöhet a neki tetsző cuccokra, aztán kedvére garázdálkodhat a Gyógyítója támogatása mellettMindenkinek további kellemes Alvilágozást!
DarkPaladin, s1U.i.: Elnézést, ha kicsit túl hosszúra sikerült, de igyekeztem direkt amennyire lehet átfogó jelleggel leírni a főbb taktikákat és használt cuccokat.
-
hegeda16
csendes tag
Sziasztok a 2-es szerveren vagyok egy a szintemhez képest atom jó karival Hegeda a neve a 2-9-es arénába majdnem bajnok lettem... karaktert cserélnék szívesen egy mimimum 70-es szintűvel!
-
Hun'reeth
őstag
válasz
DarkPaladin #9190 üzenetére
Abszolút igazad van sajnos. Ha megnézed a karim (S2, név Hunreeth-->mi más?
)
a profil leírásomban én is hasonló dolgokat feszegetek.
Ezzel együtt nem okoz gondot se a rendes arénában se a turmában nyernem.Sőt a turmát immár a 80-as arénában én uralom ahogy így volt a 70-es és 60-as turmával is. Sőt a 90-es első emberét is le tudom győzni. Épp a turma az a hely ahol az áldásokkal nem sokra megy az ellenfél mivel csak magát tudja áldani az pedig ott nem sokat ér. Persze a klónseregek (azonos zsoldosok, azonos fegyverekkel, cuccokkal) itt is okozhatnak gondot de legyőzhetőek.
Sajnos a legtöbb, legnormálisabb ember aki annó velem egyidőben kezdte már mind abbahagyta és főképp az áldások miatt.
-
tomezs123
csendes tag
irjatok levlben hogy lehet legyüz ni gustavot
-
tomezs123
csendes tag
fakszom nem tudom legyőzni gustavot pedig 33 vagy töb a sebzésem 17-valamenyit véd a péncélom amikor majnem sikerül akor b.aszi meg halni
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
instant_h2o #9189 üzenetére
Igen, igazad van.
De a kérdés továbbra is él, csak pontosítanám (ezek szerint nem voltam eléggé egyértelmű):
MEDDIG legyen a prémium játékosoknak előnye?Hogy az áldásos dolognál maradjunk, pl. egy olyan áldást én eléggé "áldatlan" állapotnak neveznék, ami ad magas szinten mondjuk +30-50 Sebzést vagy +80-100 Karizmát...
Ez már nem a normál úton behozható kategória..Tehát sztem ezzel már eleve elrugaszkodott a GF a normál játékfejlesztéstől. Azzal nincs bajom, hogy legyen előny (persze, elvégre ezért fizet az a játékos, aki ilyenre előfizet), de a baj az, hogy mivel EKKORA előnyt biztosít, így aki nem fizet elő ezekre, az lemarad. De csúnyán.. így MUSZÁJ lesz neki megvennie, hisz máskülönben a szépen és gondosan, több év munkája alatt összerakott karaktere egy vacak, összetákolt kari által is veszélybe kerül.
Ez szerintem eléggé gáz..És mondom mindezt annak ellenére, hogy engem személy szerint ez még nem érint, hisz egyrészt (hál'istennek) ennél azért bőven erősebb vagyok, így a szintemen lévő gladiknak még ekkora erős húzást nem adna egy ilyen plusz bónuszra előfizetni, másrészt akinek egyáltalán jelentene, az biztos, hogy azokat a magas alapokat valamiféle komolyabb munkával érte el - az ilyet pedig tisztelem, tehát nem hiszem, hogy bárkitől is a szintemen tartanom kellene. Ez inkább olyan Lvl 70-80 körültől kezd el igen komoly szinten jelentkezni. De ott már valóban jelentős a különbség, ami ilyen módon elérhető.. ez pedig számomra sérti az egyenlő esélyek elvét. Egy ennél kisebb %ot adó bónusz sokkal reálisabb lenne (előnyt tehát továbbra is adna, de ennél kisebbet, ami nem venné el a jelenleg még nem fizetős játékosok kedvét a játéktól).
Számomra az egyenlő feltételek sokat jelentenek - úgy vélem ez azért feltétlen alapja kell legyen egy jó játéknak.És épp itt kanyarodnék egy gondolat erejéig vissza a fent említett BF-hez: én ismerem (sőt még mindig játszom, bár Gladi után _alaposan_ hátrasorolva) a BiteFight-ot is.
Nekem annak idején éppen azért tetszett meg a Gladi, mert a BF-hez képest jóval egyenrangúbb feltételeket teremtett.
(Gondolkodni kellett, mivel jó felszerelés, jó Stat-ok és most már a Turmát nézve jó taktika: ez mind kell a végeredményhez.
Ez azt is jelenti, hogy hiába vagy pénzes, aki eszesebb, ügyesebb, tapasztaltabb, az akár gyengébbként is legyőzhet. Ergo nem csupán a pénzről szól..
Valamint maga a harcrendszere is igazságosabb (az ottani 20%-nak itt gyakorlatilag nyoma sincs.. egy "normális" véletlen-rendszer van csak, ami kockadobásos szerepjátéknál is bőven benne van a pakliban, tehát azt mondom teljesen rendben van.
Az igazságosság és egyenlőség tehát azt is jelenti, hogy aki többet foglalkozik a karakterével az fizetés/nem fizetéstől függetlenül bizony meg is fog látszani a karakterén.
Az én szintemen ez még csak-csak érvényesül.. de feljebb tényleg sajnos érződik a hatása.. néha sajnálom a fenti emberkéket, mert vacak ilyen mesterséges satuba zárva játszani -
instant_h2o
csendes tag
A fizetéses dologban egyetértünk.
És félreértés ne essék, én nem védeni akarom a fennálló "rendszert"/ játékmenetet,de alapjaiban véve továbbra is ingyenes a játék. Az, hogy valaki profi szinten akarja tolni, és a legjobbak közé akar kerülni, az mindig, és mindenhol költséges dolog.Más kérdés, hogy lassan az anyám tyúkja áldás is megvásárolható.
De nyilván nem csak a magyar piacban gondolkozik a cég, és feltehetőleg megelőzte ezen prémiumok bevezetését valami kutatás. Tehát volt rájuk igény.
Persze azzal egyetértek, hogy ne az domináljon, hogy ki tud több pénzt beleölni, hanem a jó karakterfejlesztés, és a "gépe előtt töltött idő" is visszatükröződjön a végén.Mondjuk azt hozzátenném, hogy más játékokban pl.: Metin2 vég nélküli a prémiumok száma.
Több eredeti ötletet én is díjaznék, akkor talán ismét nekiállnék játszani a gladival.
Gondolok itt pl. szint függő küldetésekre, lehetőségekre, vagy hasonló. Tehát x szint után tudnál csak ezt, vagy azt csinálni. Így lassabban is unná meg az ember a játékot, mint úgy, hogy kb 10. szinttől fogva ugyanazokat csinálod "halálodig". .)De ez mind nem rajtunk múlik, hanem az ötletgazdákon, a designereken, meg a gazdasági vezetőkön.
-
Louro
őstag
A legtöbb ilyen böngészős játék lehúzásra megy. Bitefight, angyalok és démonok, gladiatus és társaik. Bevezetéskor lehet jó az elején pénz nélkül is, de utána úgyis lesz annyi függő, hogy a fizetősökre alapoznak. Egy időben én is próbálgattam és nekem nincs annyi időm, hogy fél óránként, óránként ránézzek egy karakterre, mert 3-4 támadás és ha erős is voltam, tuti lecsaptak. Na meg, ha nem fizetek, akkor a fizetősök nagyon elhúznak és még ha kisebb szintű is, akkoris 100%, hogy elver.
Travian, galactica, ogame,... is erre épít. Ellehet lenni velük fizetés nélkül is, de nagy előnyt nyújt a prémium. Építési sor és társaik. No comment. Ilyen játékokkal max az játszon, aki olyan helyen dolgozik, hogy folyamatosan tudja figyelni a karakterét és nem cseszegetik emiatt benn -
DarkPaladin
csendes tag
válasz
instant_h2o #9186 üzenetére
Víz (i_H2O)!
Amikor azt írtam h. az ember alapvetően ne a pénzével játsszon, akkor elsősorban pont nem a prém-re (most már régóta: centúrió) gondoltam, hanem elsősorban pl. a kivásárolt, esetenként pedig kifejezetten klónozott tárgyakra, illetve a rengeteg áldás (+Karizma, +Seb, +2 szint, +exp pontok, gyorsabb küldi váltás, stb-stb..)
Ezek rettenetesen más irányba vitték el a játékot az eredetihez képest.. És nekem nem tetsző irányba...Az én egész karakterem pont arról szól, hogyan csinálhat magának BÁRKI erős karaktert úgy, hogy közben nem kell semmilyen szinten a pénztárcájába nyúlnia (vagyis tényleg anyagi háttértől függetlenül bárki számára elérhető a módszer, csak némi gógyi és sok-sok szorgalom, belefektetett idő és munka kell hozzá). De elérhető.
Ezek a fenti dolgok viszont teljesen lekorlátozzák a játékot egy abszolút fizetős rétegre (akik viszont ezeket MIND igénybe veszik, de igénybe is KELL, hogy vegyék, hisz mivel a többiek is így játszanak, egyik "hátrányt" sem engedhetik meg maguknak.
Na ez számomra a szomorú.. hogy a játék készítőinek sikerült elérniük, hogy ENNYIRE a pénz számítson.
Az, hogy némi előnyt élveznek a fizetős játékosok (lásd régi prém szolgáltatás: 15 perc helyett 5 percenkénti csata, több exp.pont, stb), az rendben van. Valamiből kell fejleszteni a játékot is.De ezzel az a bajom, hogy:
1.) A játékot semmilyen szinten nem fejlesztik, csak a lehúzásra megy rá minden újabb és újabb fejlesztés, sem a rég ismert hibák kijavításával nem történik semmi, sem pedig érdemben újdonságot fejleszteni nagyon ritkán nyúlnak hozzá.
(Utoljára a v4.0-ban a Circus Turma és Alvilág megjelenése hozott ilyen jellegű újdonságot, de sajnos ott is néhány kidolgozottsági hiányosság azért fent maradt mind a mai napig :S(
2.) Az arányok nagyon fontosak!
Ha a játékot lehet teljesen ingyenesen is játszani (ahogy hirdetik), akkor bár némi hátránnyal, de valóban játszható legyen ingyenesen is.
A TOP karaktereknek ez lehetetlen.(Én anno emiatt döntöttem a másféle fejlesztési út mellett, illetve így kevésbé vagyok időhöz kötve.. nekem mind a munkám, mind egyéb elfoglaltságaim miatt nehéz volna megoldani a folyamatos gép mellett üldögélést.. (magasabb szinten fotózom, ez pedig időigényes elfoglaltság)
A jelenlegi fejlődési módom mellett ezt megtehetem (ráadásul még relatíve erősebb is tudok maradni a szintemen), így számomra ez nyerőbb fejlődési forma.
De azért tényleg sajnálni tudom csak a magasabb szintekre törő nemfizetős emberkéket: ez a játék már nem igazán az ő játékuk többé...ÖL-re tippem azonos: sztem is a régi verziós "tuning" cuccok kijáratása volt a cél.
Persze ez sem a legjobb megoldás.. ráadásul megint olyan érzésem van, hogy a fürdővízzel a gyerek is kiment, hisz többet vesztenek (pláne a folyamatosan szintben növögetős játékosok), míg ha vki nem lép szintet, akkor ezek az eszközök nem fognak kimenni sosem a használatból.
Így sztem megint nem a legmegfelelőbb megoldást választották - ahelyett, hogy valóban egy rendesen leprogramozott megoldás jött volna (szinten túli fejlesztések a szinthatár eléréséig használhatatlanok lennének).
Akkor mindenki meggondolná, hogy mi értelme is van mondjuk egy Lvl 1-es fegyvernek, amin +22es köszörűkő van, ha azt csak akkor használhatom, amikor amúgy is láthatom a +22es követ. Na így már tényleg kidobásra került volna (méghozzá rövid úton) az összes ilyen tuning eszköz.
Ehelyett megint lusták voltak, megint félrenyúltak..Ez persze részemről is csak magánvélemény, de a tények igazolták már párszor.. (akármilyen sajnálatos is
)
-
instant_h2o
csendes tag
Legjobb tudomásom szerint ha prémiumos vagy, ha nem, akkor is ugyanolyan vacak cuccok vannak mindenhol.
Az ÖL-t is passzolom, hogy miért jó. Talán "mert csak"?
Személy szerint arra tippelnék,hogy ki akarták takarítani a régi "túlfejlesztett" cuccokat. De hogy azt is miért - az is passz. De egyelőre ez a legjobb tippem.Kicsit ellaposodott számomra a játék. Túl monoton. Azért bőven lehetne ebbe még ötletet vinni, mint pl. fegyverek hatósugara, két fegyveres felállás, stb. Persze ez nem kis tervezői, és programozói munka lenne.
-
DarkPaladin
csendes tag
-
xXVixiXx
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem kérlek segítsetek!Hogyan lehet a Gladiatusba a server3ba regisztrálni?Magát,hogy hogyan kell regisztrálni azt tudom csak azt nem,hogy hogy lehet a s3ba!!! KÉRLEK ÍRJATOK!NAGYON HÁLÁS LENNÉK!!!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
-
DarkPaladin
csendes tag
Erre rögtön kérdés:
Magasabb szinten nagyon sok emberkétől hallottam ilyen taktikát:
mind Alvilágot, mind normál Arénás cuccokat egyből 4-5db-ot vásárolnak ki a jobb cuccokból és így "klónozott" felszerelés garmadával állnak neki.
Mit gondoltok róla, nem illúzió-romboló ez egy picit? Nekem az lenne...(Bár ehhez persze hozzátartozik az is, hogy régebben gyakrabban adott jó cuccot mind a bolt, mind az AU. Ha ehhez még hozzávesszük az egyre kihaló jó tárgyakat (lásd: Összetett Lelkes marhaság), akkor lassan már érthető is.. Érthető, de nekem még így némileg erkölcsi gátakat feszeget: Mennyire fontos, hogy az ember alapvetően ne a pénzével játsszon, hanem az eszével, ügyességével, kitartásával, jó stratégiával? Nekem ezek lennének a fontosabbak.. (azt'szem hogy az egész karakterem pont erről szól).
Viszont ez a módszer már nagyon furcsa irányba viszi el ezt a játékot, nem?
Ti erről mit gondoltok? -
DarkPaladin
csendes tag
Gaff:
Ebből a Death utótag csak +30% Karizmát ad (kékben) és +17 krit.Seb-et, a többit a Zombers adja. Egyébként, ha a Karizmád maximalizálása a cél, akkor Zeindras of Death névvel előbbre lennél: +54% Kari és még Lvl 91 alatt bőven meg is úszod (Lvl 61 körültől elérhető).
Azon a szinten mondjuk a kritikus Sebzés értéke már többet ér, mint akár a Zeindras +3 Sebzése, akár mondjuk egy Ray/Baci/Táliths +7ese (az of Death utótaggal még belefér simán), mivel ha duplázol, akkor ott már jóval nagyobb értékeket duplázol, így megéri erre hajtani. (Gondolom Te is ezért használod a Zomberst pl. Táliths, Ophienzas vagy Icho helyett). De ennek meg az a veszélye, hogy magasabb szinten arányosan egyre romlik a %os használhatósága a krit.Sebzésnek. Így azért eléggé ki kell számolni, hogy melyik éri meg jobban, melyikkel jössz ki jobban hosszú távonMindenesetre az Of Death önmagában adott értékei ebből a következőek:
* Kar: +5
* Kar: +30%
* IQ: -30%
* krit.Seb: +17
(ez kékben értendő, zöldben: +5 Kar, +27% Kar, -33% IQ, +16 krit.Seb) -
Gaff
csendes tag
válasz
DarkPaladin #9178 üzenetére
Nem volt elírás, Zombers Silver ring of Death (91-es, Neptun):
erő +8, képzettség +3 +20%, karizna +7 +50%, iq -30%, kritikus sebzés +28Apropó, Frank N. Stein a 68-69-ik szinten elvileg már leverhető. Amint lesz 4 db Adendathiels of hell fegyverem meglesz ő is, bár nem érdekel hányas szinten fogom elcsípni, megtorpanás nélkül megyek előre. Papa Sasama béna fegyverekkel a 62. szinten adta meg magát. (Sohasem használtam erősítéseket, mint pl. kis köszörűkő vagy karizma. 3 év alatt eddig csak 5 tárgyat vettem, azt is 12 órán belül).
-
DarkPaladin
csendes tag
Gaff! Ezt a hozzászólásodat most olvastam csak..
Gaff_#8959A "Halál" utótagú eszközök akár +30 kritikus sebzést is adhatnak (nem gyűjtöm őket, nekem 28-asom is van, de valószínűleg ennél nagyobb is akad).
Elnézést, de ki kell javítsalak:
A Halál utótag +16 krit.Sebzést ad zöldként, +17et kék eszközben.
Nem a mellé kapott Karizmával keverted? Az valóban +30%.
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
Hun'reeth #9170 üzenetére
Sziasztok.
Kezdő vagyok még a Gladiatusban. Lenne egy kérdésem: a Circus Turma-ban nem tudok harcolni. Ha kihívok valakit akkor az rendes aréna harc lesz, a csapatom nem harcol. Lehet hogy tök egyértelmű a dolog de én még nem jöttem rá.
Előre is köszi a segítséget!!
-----Más probléma is lehet.
A Turmában, ha megnézed előtte az ellenfelet és az ellenfél profiljáról indítod el a harcot (kihívás 10 aranyért), akkor egyrészt hiába áll előtted a listán, levonja érte a 10 aranyat (kisebbik baj), másrészt pedig NEM a Turmában indítja el, hanem sima Aréna harcot vív.
Ehelyett a saját helyezett 5ös listáról indítsd a támadást! Onnan nincs ilyen probléma.
Remélem valamelyik megoldja a problémádat. -
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok ismét!
Tervek szerint jövő héten fog indulni a kilences szerver (ha jól tudom, akkor keddtől várható).
Valamint szabályváltozás(ok) is várható(ak). -
Hun'reeth
őstag
Ne zavarjon, hogy nem neked írtam.
Az alvilág amúgy elég összetett dolog ha konkrét kérdésed van arra válaszolok de nagy általánosságban sokáig tartana beszélni róla.
De mindenképpen alvilágozni kell mert abban van a legtöbb arany mióta a piacot kinyírták szinte az újításokkal. -
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, ki mennyire olvassa a gladi fórumot, aki nem szokta, annak jelezném,hogy tervek szerint jövő héten indul új szerver (s9). Már most merem ajánlani!
-
DarkPaladin
csendes tag
DarkPaladin!
Nincsen véletlenül valami jó mellkasi páncélod??Üdv!
Ilyen kérdésekkel inkább a játékban keress meg.
Természetesen van mindenféle páncélzat, fegyver.. de ezt PÜ-ben célszerűbb!
Akkor ránézek a karidra és konkrét darabot tudok ajánlani (szintedtől, Stat-jaidtól és egyéb cuccaidtól függően - ami éppen NEKED a leginkább érdemes). -
Wesper
csendes tag
az ba ven allaitva a tamadok az ellenfél tmádására a gyógyító pedig gyógyításra....
-
Wesper
csendes tag
Sziasztok!
tapasztaltabb jatekosokat szeretnek segitsegul hivni...
problemam: ALVILAG
mit kell csinalni hogy kell csinalni mire jo mire nemjo mikortol lehet oda lemenni...meg stb
varom a valaszokat
koszi szepen -
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok!
Rég jártam errefelé. Kicsit leült ez a hely, de remélem még vannak aktív tagok.
Arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy szavazzatok a piaci szabályról az alábbi linken:
http://board.gladiatus.hu/index.php?page=Thread&threadID=33229Természetesen csak regisztrált fórumtagok szavazata érvényes, mivel hozzászólásban mellékelni kell a kari nevét, szervert, választ.
Szerintem megéri rászánni azt a fél percet.
-
waassy
tag
Sziasztok.
Kezdő vagyok még a Gladiatusban. Lenne egy kérdésem: a Circus Turma-ban nem tudok harcolni. Ha kihívok valakit akkor az rendes aréna harc lesz, a csapatom nem harcol. Lehet hogy tök egyértelmű a dolog de én még nem jöttem rá.
Előre is köszi a segítséget!! -
Gboti
csendes tag
DarkPaladin!
Nincsen véletlenül valami jó mellkasi páncélod?? -
Gboti
csendes tag
Helló!
Új vagyok az s1-en gladiatormarci 24 ha tudok valakinek segiteni akkor irjon! -
Wesper
csendes tag
Sziasztok...
Közérdekű...aki új és nemrég kezdte a játékot és szertne egyesülethez tartozni az bátran jelentkezzen nállam az S6-on wespi néven futok -
thezollie
csendes tag
DarkPaladin!
FlaMi üdvözöl!
Fórum cseten beszélgettem vele, irta, hogy Te tanitottad piacozni!Üdv!
Zollie -
thezollie
csendes tag
[fs]08[fc]#a0a030==========================[fc]#00e000V[/f]=[fc]#00e000A[/f]=[fc]#00c020E[/f]===[fc]#00a020V[/f]=[fc]#008040I[/f]=[fc]#006060C[/f]=[fc]#004080T[/f]=[fc]#0020a0I[/f]=[fc]#0000c0S[/f]=[fc]#0000c0![/f]=========================[/f][/f]
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000K[/f]=[fc]#00c020R[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040K[/f]=[fc]#006060E[/f]=[fc]#004080S[/f]=[fc]#0020a0Z[/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f][fs]30 [fc]#cc2200====[fc]#ff0000W[/f][fc]#ff1100h[/f][fc]#ff2200i[/f][fc]#ff3300t[/f][fc]#ff4400z[/f][fc]#ff5500e[/f][fc]#ff6600r[/f][fc]#ff7700a[/f][fc]#ff8800i[/f][fc]#ff9900C[/f][fc]#ffaa00l[/f][fc]#ffbb00a[/f][fc]#ffcc00n[/f]=====[/f][/f]
KRAKESZNEK!!!!
Sorry érte a forumozoknak!
ÜDv! -
Hun'reeth
őstag
válasz
smitiné #9140 üzenetére
Nos, egy kis gondolkodással ez is megoldható és még szabályos is.
Csak egy kis furfang kell hozzá.
Én 1 milliót kaptam a JP-ből. Amúgy 1.250.000-ig vittem el aztán meguntam.Most a 80-as arénában már 80-asként Turma bajnok lettem.
A rendes arénában nem rohanok, ráérek még bőven. Most a fejlesztésen és a lila cuccok beszerzésén van a hangsúly.
-
thezollie
csendes tag
GGrat!
Szép, erre nem tudok mit mondani :S
Kezdj újat, figyelj jobban!
Üdv! -
Wesper
csendes tag
bazz ezt nem hiszem el!!!!!
kitiltottak engem meg spanomat multizás miatt... -.-"
de kajakra azt bírom 2kmre lakunk egymástol szt kitiltanak 2038-ig -.-"
de sztem azé mer multkor lentvoltam náluk és az ő gépéről megmutattam a karimat ...ő meg automatikusan be volt jelentkezve és ezéé....
p*cs*ba... :@ -
Wesper
csendes tag
jah csináltam egy klánt puszta unalombol...de tetszik...
és nekem is bejön és köszi az oldalt...remélem tudom hasznát venni...
msned van?? mer ha lenne 1-2 jo ötlet jol jönne..ha gondolod küld el pm-be...
pisz -
thezollie
csendes tag
Nincs mit!
Látom klánt is alapitottál ;)
Bele kell még rázódni,ugye?
Nem könnyű, ajánlanék egy oldalt hozzá:
http://bierkoffglad.uw.hu/
Én ez alapján lettem első a 2-9-es arénában, azóta hasonló technikát fejlesztettem ki...
Üdv!
Zollie -
Wesper
csendes tag
koszonom szépen a segítségeteket naggyon rendesek vagytok..
Zollie megxóy az adat üziben...és köszi
-
thezollie
csendes tag
Hali!
Ird meg nekem privát üzenetben, hogy mi a neve, és elbeszélgetek vele...
Szerintem meg tudom oldani a szitut.
Klánom tagja pont bajnok a 10-19-ben.
De ha alacsonyabb szintűt kell verni, akkor is van megoldásom ;)
De mindenekelött figyelmeztetem az illetőt.
-Gladiatusban irj üzenetet!-
Üdv! -
Wesper
csendes tag
Zoli tudnál nekem segíteni, mert egy gyerek rám van szállva 5 szinttel nagyobb és élvezi h állandoan szarráver...ezzel mit lehet csinálni?? :S
meg tud hallni a karakter?? -
robekri
addikt
darkpaladin gratt a karidhoz, nem kis munka lehet benne !!
-
thezollie
csendes tag
Hali!
Wesper!
Elfogadnálak 6-oson barátnak, csak sajnos kell a hely a TOP5-nek, hogy tudjam mikor ki van online!
Sorry érte!DarkPaladin!
[ff]"Arial" szöveg [/f]
Elvileg igy kellene, sok helyen ezt olvastam. A profilon nem működik :S
[ff] után máshogy kell irni, de mindent kiprobáltam, semmi sem jó :S
Azért köszi a helpet!
Üdv!
Zollie -
Wesper
csendes tag
kosszi és ezt hol tudom hasznosítani?
nézzétek el amatuer vagyok... -
DarkPaladin
csendes tag
válasz
thezollie #9146 üzenetére
Gladin használható kódok:
[fc] = Color (szín)
[fs] = Size (méret)
[ff] = Font (betűtípus)
illetve a szokásos Italic (dőlt) [i] + [/b], illetve Bold (vastagított) + .Ennyi jutott most eszembe. Ja igen: az [i], [b] mintájára akár mehetne az [u] is, ez valamiért mégsem működik
.
Vagy fenntartott prefix vagy amit sokkal kézenfekvőbbnek gondolok: egyszerűen kihagyták az átkódolásból.. -
Wesper
csendes tag
Sziasztok minden kedves gladiatusozó...
én a napokban kezdtem el ezt a játékot és nagyon tetszik...
1-2 segítség jol jönne, hogy mit érdemes csinálni még az elején hogy faszalegyen minden...nahszal ezt jol megmondtam de remélem értitek..
u.i.: ha véletlenül ennek a forumnak lenne egyesülete akkor szeretnék csatlakaozni persze ha mindez lehetséges felőletek...
előre is kössz mindent és joo jatekot
üdv: Wesper
s6-on megtaláltok... -
thezollie
csendes tag
Hello!
Az 50-es szintű alvilág főnökét nem győztem le, viszont a 60-as alvilágot végigvittem (a főnök kivételével természetesen).
Egyszerüen mindig marad 500 élete, és már nem tudok sokat növelni a sebzésemen :S
A zsoldosaim alap-ereje 190-200 körül mozog, amennyire tudtam kitoltamNem gondoltam, hogy könnyebb a 60-as alvilág, mint az 50-es főnöke, de szerencse, hogy belevágtam, mivel igy:
1. jó cuccokat kapok: Táliths gyűrű ;)
2. Turmában tutira megállom a helyem, nehezen vernek le az elsö helyről!Üdv!
Zollie -
thezollie
csendes tag
válasz
DarkPaladin #9144 üzenetére
Hello!
Azért a Táliths cucc elég ritka, nekem csak egy sapka jutott egyenlöre...
Amugy itt a lényeg, hogy arénában nekem van legjobban összerakva a karakterem...
Hiába nagy a páncélom, ha kicsi a sebzésem (tudom táliths)
Most végre sikerült elérnem, hogy az eddigi statjaim maradjanak nagyjából, a sebzésen kb 35-tel nőtt, a páncélom meg 1200-al.
És ez nem mindegy!
Sok gladiátornak aránytalanul van elosztva ez.
Vagy nagy a sebzésük, vagy megvan az 5400-6000-res páncél, de hidd el nem mennek vele semmire nálam!Ezenkívül koncentrálnom kell Turmára is.
Kérdés:
50-es alvilág főnöke nem megy nekem, milyen zsoldosokat érdemes beszereznem?
Hogy legyözzem a fönököt a nagy sebzésre kell figyelnem.
Blokkolónál a páncélzat a fontosabb, vagy a blokkolós cuccok?
(Szinte csak Good Parade cuccok vannak rajta!)
Karizma viszont nem nagy igy :SKöszi a szinkódós segítséget!
Hogyan lehet betűtípust váltani?Üdv!
Zollie -
DarkPaladin
csendes tag
válasz
smitiné #9140 üzenetére
Ez bizony jó kérdés!
Nekem most volt rekord mennyiségű JP-om (29-es Arénában Circus Turmában 454k-val adtam át végül).
Én inkább nem kockáztattam.. ugyan ez már nekem is sok pénz, de annyit még ez a magas JP sem ér meg nekem, hogy utána meg tápolás miatt kitiltsanak..
Inkább hagytam ajándékba.. (Mondjuk barátom vitte el, így nem okozott gondot).
De más esetben nyílván nagyon nem volna mindegy - pláne magasabb szinteken még jóval nagyobb összegek mozognak így!! ) -
DarkPaladin
csendes tag
válasz
thezollie #9143 üzenetére
TheZollie!
A lényeget értem, ezek szerint Te nem érted, miért szóltam:
nem hiszem h. a privát cuccok a publikusra tartoznának.
Ezt el tudod küldeni nekik pl. Glad üzenetben bár az levágja a többszörös szóközöket, ha ez zavar, akkor e-mailben, itteni privát üzenetben, akárhol megoldhatod...
Sztem felesleges ezzel a publikus részt terhelned (eléggé zavaró).
Köszi!A HTML kódok Google-ben: van ott bőven, tessék lapozni is, ha kell!
De mondok könnyebbet:
ha pl. PhotoShop-ban kinézel bármilyen neked tetsző színt, akkor alul a hexában megadott színkódot egy az egyben ki is másolhatod, így nem kell semmilyen átszámítási műveletet végezned (16-os számrendszerre), hanem csak copy-paste.
A művelet természetesen bármilyen más normálisabb képszerkesztőben is működik.n
Próbáld ki, így azért könnyebb!Ami a páncélt illeti: 39-es Aréna végére már kb. 6000-es páncél érhető el (Táliths-okat érdemes keresni, abban az Arénában már az a "menő" felszerelés).
A 3800-as páncél érték a 29-es Arénában is könnyedén elérhető (Heaven-t érdemes hozzá választani, ezzel nemcsak a páncélod nő, de a +20% Karizmával még meg is oldja a szinten általános Karizma hiányt).
Remélem sikerült segíteni.
Üdv!
-
thezollie
csendes tag
[fs]30 [fc]#cc2200=====[fc]#ff0000W[/f][fc]#ff1100h[/f][fc]#ff2200i[/f][fc]#ff3300t[/f][fc]#ff4400z[/f][fc]#ff5500e[/f][fc]#ff6600r[/f][fc]#ff7700a[/f][fc]#ff8800i[/f][fc]#ff9900C[/f][fc]#ffaa00l[/f][fc]#ffbb00a[/f][fc]#ffcc00n[/f]=====[/f][/f]
klánlogo
-
thezollie
csendes tag
válasz
DarkPaladin #9138 üzenetére
Hello!
Látom nem érted a lényeget!
A klánomnak csináltam, innen tudják kimásolni NORMÁLISAN csúszások nélkül a kódokat, mivel ők nem értenek hozzá én meg igen, ezért megszerkesztettem nekik.
Googliba elg kicsi szinpalettákat kaptam!
256 bites kellene, de ott 16-32-esek vannak :S
Nah mindegy, megoldottam már!
Üdv! -
Hun'reeth
őstag
válasz
DarkPaladin #9114 üzenetére
Szeva!
Természetesen megnézhetsza nevem sem lesz nagy újdonság: "Hunreeth"
Mivel az aposztrófot nem vette be a rendszer.
Vannak a karakteremről az egyes arénák végéről is képek ill. linkek a profilomban, hogy milyen voltam az adott arénák végén. Azt is kuksizd meg ha gondolod.1.200.000 jp-nál járok.
-
thezollie
csendes tag
Elnézést, hogy igy megzavarom a topikot, de gladiatusnál nem megy el normálisan és nem mindenki ért ahhoz hogy kijavitsa.
Aki nem tudná mi ez: profilba beilleszted és igy szines, nagybetüket kapsz.
Profilszinezés.
Szeretek vele foglalkozni.
Ha valaki tud szinpalettát, pls szoljon, mert ahonnét én dolgoztam eltünt.
BOTS klán honlapján volt és eltünt.Üdv!
És SORRY a sok kód miatt!
Üdv! -
thezollie
csendes tag
[fs]08[fc]#a0a030==========================[fc]#00e000V[/f]=[fc]#00e000A[/f]=[fc]#00c020E[/f] ===[fc]#00a020V[/f]=[fc]#008040I[/f]=[fc]#006060C[/f]=[fc]#004080T[/f]=[fc]#0020a0I[/f]=[fc]#0000c0S [/f]=[fc]#0000c0![/f]=========================[/f][/f]
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000P[/f]=[fc]#00c020U[/f]=[fc]#00a020S[/f]=[fc]#008040Z[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080![/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]PUSZTIT (EGYENLÖRE) MAJD KERESEK SZINPALETTÁT ÉS KIBŐVITEM
-
thezollie
csendes tag
[fs]08[fc]#a0a030==========================[fc]#00e000V[/f]=[fc]#00e000A[/f]=[fc]#00c020E[/f] ===[fc]#00a020V[/f]=[fc]#008040I[/f]=[fc]#006060C[/f]=[fc]#004080T[/f]=[fc]#0020a0I[/f]=[fc]#0000c0S [/f]=[fc]#0000c0![/f]=========================[/f][/f]
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000R[/f]=[fc]#00c020I[/f]=[fc]#00a020C[/f]=[fc]#008040S[/f]=[fc]#006060I[/f]=[fc]#0040806[/f]=[fc]#0020a07[/f]=[fc]#0000c08[/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]RICSI678
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000K[/f]=[fc]#00c020A[/f]=[fc]#00a020T[/f]=[fc]#008040Y[/f]=[fc]#006060C[/f]=[fc]#004080A[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]KATYCA (EGYENLÖRE) MAJD KERESEK SZINPALETTÁT ÉS KIBŐVITEM
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000![/f]=[fc]#00c020S[/f]=[fc]#00a020I[/f]=[fc]#008040P[/f]=[fc]#006060H[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]SIPHO
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000![/f]=[fc]#00c020![/f]=[fc]#00a020J[/f]=[fc]#008040O[/f]=[fc]#006060S[/f]=[fc]#004080Y[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]JOSY
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000![/f]=[fc]#00c020T[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#006060I[/f]=[fc]#004080R[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]TAVIR
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000T[/f]=[fc]#00c020I[/f]=[fc]#00a020B[/f]=[fc]#008040I[/f]=[fc]#0060602[/f]=[fc]#0040801[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]TIBI21
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000P[/f]=[fc]#00c020L[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040Y[/f]=[fc]#006060E[/f]=[fc]#004080R[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]PLAYER
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000![/f]=[fc]#00c020Z[/f]=[fc]#00a020S[/f]=[fc]#008040O[/f]=[fc]#006060L[/f]=[fc]#004080T[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]ZSOLT (EGYENLÖRE) MAJD KERESEK SZINPALETTÁT ÉS KIBŐVITEM
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000![/f]=[fc]#00c020![/f]=[fc]#00a020R[/f]=[fc]#008040E[/f]=[fc]#006060F[/f]=[fc]#004080E[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]refe
-
thezollie
csendes tag
[fs]36[fc]#a0a030=[fc]#00e000T[/f]=[fc]#00c020I[/f]=[fc]#00a020B[/f]=[fc]#008040Z[/f]=[fc]#006060O[/f]=[fc]#004080L[/f]=[fc]#0020a0![/f]=[fc]#0000c0![/f]=[/f][/f]
[fs]08[fc]#a0a030===========================[fc]#00e000B[/f]=[fc]#00c020E[/f]=[fc]#00a020A[/f]=[fc]#008040V[/f]=[fc]#007050A[/f]=[fc]#006060T[/f]=[fc]#004080O[/f]=[fc]#0020a0T[/f]=[fc]#0000c0T[/f]===========================[/f][/f]tibzolnak!!!
-
Dzsopi1
csendes tag
Na sziasztok ehez a karakterhez mit szóltok itt a link: [link]
neis kérdezzétek mennyibe kerül a karizma. -
lordvarga
csendes tag
mégegy dolog.
ha ujrakezdem mit csináljak kezdetnek pl.:10-15 csak gyakoroljak vagy mi? -
lordvarga
csendes tag
mit tud az imátkozás utáni áldás?
mi az a törés bónusz és miért kapom?
játszik valaki az s4-en? -
lordvarga
csendes tag
segítenétek nekem egy kicsit.
a karakterem ilyen:
szint:32
erő:alap 29 simán 60
képzetség:alap 37 simán 65
fürgeség:alap 42 simán 40
alkat:alap 42 simán 56
intelligencia:alap 29 simán 29
páncél:3281
sebzés:99-109irjátok meg lécci hogy miben kéne fejlödnöm.
Előrre is kösz. -
lordvarga
csendes tag
hello mindenki.
új vagyok itt. -
thezollie
csendes tag
válasz
DarkPaladin #9115 üzenetére
Megnéztelek s1-en, hát nem vagy gyenge!
Jo alapokkal, jol felszerelve....
Grat hozzá!
Majd én is nekiállok fejleszteni magam, csak nyáron pang a piac
Alig vannak vevök...
Szeptembertöl beindul megint XD
Üdv! -
thezollie
csendes tag
Helo!
Aláirom, kellenek a jo cuccok, de minnél nagyobbak az alapjaid, annál jobban ki birod tolni a statjaidat.
Én azt akarom elérni, hogy arénánként, ne 2-szer öltözzek, hanem egyszer, de akkor minden tökéletes legyen.
Aukcion eddig nem láttam táliths cuccokat, de igyekszem!
Fél éve kezdtem a játékot, ész szerintem sikeres vagyok benne...
s1,s2- sok a régi verzios cucc még, itt nálunk kevesebb van joval....
meg kb max egyéves karakterek vannak.39-es szintig elérem a kivánt alapjaimat!
erö: 70
képzettség: 100
fürgeség: 130
alkat: 100
karizma: 110
inteligencia: 80Ez a célom, utána jöhetnek a %-os cuccok!
Nagy alapok nélkül nincs értelme a %-oknak!Turmát 31-es szint óta vezetem
vagy 200K bejött már, de most nincs csere-pajtásom, majd jön barátnőm és kb fél millánál csere lesz...Ui.: Kitiltott patyomkin, zsarolás végett, de 13-án megyek vissza.
Üdv! -
DarkPaladin
csendes tag
válasz
thezollie #9109 üzenetére
TheZollie!
Úgy látom h. hasonló szinten állunk..
Ha gondolod tekints rá a karakteremre, Lvl 28-on állok ugyan (nem 30-on), de az üthetőségi szintemen nincs ellenfél
Ez pedig +11 szintet jelent (azaz Lvl 39-ig verek mindenkit.
Stat-ok fejlesztésében nem teljesen értünk egyet:
a 30-as Arénában sztem a cuccok jóval TÖBBET számítanak, mint a Stat-jaid.. (lásd anno az első Rayols-ok megjelenése.. itt pedig a Táliths-ok visznek mindent!).
A Táliths gyakorlatilag olyan, mintha összegyúrnád az alábbiakat egybe:
+ Peragos (magas Páncél - azért nem Heaven, mert a Heaven-nel ellentétben Karizmát pont nem ad
+ Rayols / Bacias (+7 Sebzés)
+ OF Silence (+20% Képz)
+ Adendathiels (+22% Erő)Mennyire durva már.. ezt összeszedned ezekből a cuccokból JÓVAL fentebbi cuccot adna ki.. (kb. Lvl 60-70-es jönne ki belőle.. de inkább 70-80-as).
Na EZÉRT nagyon durva a Táliths a maga szintjén - és EZÉRT számít nagyon is sokat, hogy ott a lehető leggyorsabban átöltözz az új cuccokba.Akárcsak az első Ray-ok megjelenésének idején. Emlékszik rá sztem mindenki.. ott is az volt: aki nem Ray-ban van, az esélytelen! (Majdnem) akármilyen Stat-okkal rendelkezik..
Márpedig nekem elhiheted: a szintemen nem számítanak alacsonynak a Stat-jaim, mégis azt mondom h. az önmagában nem elég --> itt Gladiatusban igenis számít a megfelelő felszerelés is!
Fontos h. a szintednek és a saját képességeidnek megfelelő legjobb cuccok beszerzésére törekedj! Ez is egyfajta igényesség.. ;)
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
Hun'reeth #9097 üzenetére
Szia Hun'reeth!
Előre is sok sikert a tervezett 1.5 M JP-hoz!
És még sok-sok Milka csokit a neved mellett!!Játékban amúgy mi a neved? Az eddig kommentjeid alapján hasonló stratégiával mehetsz, csak én egy kicsivel alacsonyabb szinten.. (feltételezem úgy kb. 60-as Aréna környékén járhatsz, igaz?
Rádkeresnék majd s2-n.. Bár nekem elsősorban s1-en vannak ismerőseim, de megkuksizni azért csak szabad..;)
Üdv:
Pala---
Szerk:
Bocs, nem olvastam végig.. épp pár kommenttel feljebb látom h. 70-es Arénáról van szó.
Majdnem stimmelt ;) -
marcarc
senior tag
Valakinek lenne eladó fegyvere(200as sebzés felett) a kettes szerveren?
-
Dzsopi1
csendes tag
Sziasztok aki Debrecenben lakik és játszik a Gladiatuson az írjon.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
thezollie #9109 üzenetére
No offense!
Respektálom az eredményeidet szó nincs róla! Csak gondoltam nem árt ha látsz olyan karaktereket is akik szintén nagyon fejlettek (voltak). Én már nagyon rég voltam 30-as szintű de a mai napig megállnám a helyem az akkori karakteremmel. Sőt!
Az S2-n nézd meg "Monyok" nevű jóbarátomat. Ő 37-esként hagyta abba már vagy 1 éve! csak nem törölte magát. Az én volt cuccaim (páncél, pajzs, stb. vannak jószerivel rajta.ő a mai napig igencsak erős szerintem azon a szinten.
Mellesleg újra megvan az 1.000.000 arany fejpénz.
(70-es aréna)
-
thezollie
csendes tag
Kedves Hun'reeth!
Akkor leirom a dolgokat:
Mon, 20.07.2009 - 14:30:27 Elegendö tapasztalatot szereztél a következö szintre lépéshez. Az új szinted:30
Mon, 20.07.2009 - 21:05:26 Elegendö tapasztalatot szereztél a következö szintre lépéshez. Az új szinted:31
Ez kb aréna 60-70. helye körül történt!
Mé aznap éjfél körül levertem az elsőt 31-es szinten!
Másnap mentem a Turmába, ott 98.000 aranyat emeltem le a bajnok fejéről.
Szintugy 31-es szinten!
16 nap alatt nem tudtam nagyon fejlödni....
Még a 29-es statjaim vannak
Én 37-töl gyurok rá a fejlesztésre, mivel onnantol 33-as szitnig csatázhatok TP nélkül!
Mivel a piac pang, azért nem tudok csak arénázásból fejlödni!
Sebzésem fel tudom növelni:
134-159-ig (35-ös szinten!!!)
A páncélom is fel tudnám kb 3200-ig.
Nekem ez az optimális karakter! Igy nem vernek le könnyen, képzettség sokat számit!Dzsopi1-nak:
Nem rossz a karaktered! Nagy a sebzése ;)
Érdekel a stasztikád!
Alvilágnál és 29-es szinten levertem Pyrot, majd azokkal az alvilágiakkal 31-es szinten a 39-es tronolot!
Ügyesen kell felépíteni Őket!
Üdv! -
Dzsopi1
csendes tag
Sziasztok az én Gladiátorom így néz ki: [link]
Szerintem nemtúl erős de nemis gyenge de 40-es szinten végigvittem az 50-es szintü alvilágot és 40-es szinten circus turma bajnok voltam, ha valaki játszik a server8-on az írjon rám. -
thezollie
csendes tag
...amugy reálisan igy nézek ki:
(hozzáteszem 31-es szint ota csak az eröm változott)31-es szint óta bajnokoskodom, tegnap értem el a 8000. gyözelmem!
Jelenlegi statom:Csata statisztika:
Csaták: 8.159
Győzelem: 8.024
Vereség: 132
Döntetlen: 3
Zsákmányolt arany: 3.357.002 Arany
Elvesztett arany 14.094 Arany
Sikeres találatok 2.824.065
Kapott találatok 238.752Ha érdekel valakit keressen meg s6-on!
Bármibe tudok szinte segiteni...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest