Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Most jött ez az üzenet:
Hii Please Would u Accept my Invite to Join outwar a very interesting online mmo rpg game u have a varity of items skills and an entire devaloped world with a map and every thing u also have ur crew which u can work with other players and defeat big guardians for cool lootz no downloads or plugins required just go here to register
www.outwar.com/rec/xcite
and thx alot -
smiti
veterán
válasz
Flash Gordon #8797 üzenetére
Én is azt szoktam, sajnos már nem túl sűrűn fordul elő, hogy egyszerre többen legyünk fent a klánból
most éppen vagyunk hárman
-
róland
veterán
Manapság nagy odafigyeléssel.
A lényeg, hogy klántárssal, baráttal összebeszélve, egyikőtök kitesz valamit a piacra, amit a másik - aki menteni akar - megvesz, majd visszarak s az eredeti eladó visszavásárolja.
Az így mentett arany pedig nem kerül be rögtön a pénzed közé, hanem csak akkor, amikor TE akarod.
-
Allien
veterán
-
Tom5
addikt
Én tojok a sok hülyére...ha teljesen legálisan megtámadok valakit jön az üzenet,hogy most boldogvagyok?! Persze mikor engem aláznak egy szót sem szólok. No erre sem reagáltam.
Nemtetszik, hogy horror áron vannak a fegyverek, egy jobb fegyver 100K+ mire összegyűjtenék annyit addigra szarrá rabolnak. Ez az alvilági téma meg...tetszik is meg nem is. Viszont a két új kontinens tetszik! Szóval nyomatom még
-
Allien
veterán
(6-s szero) Az a bajom az egésszel, hogy nekem természetes, hogy ez a játék arról szólna, hogy a "küldetéseket" csinálja az ember. Ebbe bele fér, hogy az arénában ki kell hívni valakit, na bumm. De, vannak olyanok, akik szinte nem is csinálnak mást. Ráadásul, ismerik a szabályt, max mennyiszer lehet megtámadni, hogy ne tiltsák ki. Már lassan egy hónapja rám jár egy kecseg, napi rendszerességgel, napi 1-2 alkalommal. Igaz, volt eddig kb 4 nap, amikor nem jött. Ebben az a gáz, hogy sz*rul van megcsinálva a játék. Hiába próbálok mindent megtenni (kivéve a fizetés), hogy nagyonn sebzésem, és páncélzatom legyen, nem megy (egyenlőre).
Szerintem, ez a játékban egy nagy hiba. Már azon része, hogy egy ilyen senkiházi rendszeressen "akadályozhat" másokat. De, legalább tényleg erős lenne.
De, erősebb a karakterem, mint az övé, ebben a két dologban viszont gyengébb vagyok.
-
Tom5
addikt
Most nézem, hogy kép alapján a mérges elefánt tulajdonképpen egy mérges vaddisznyó
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #8781 üzenetére
Na jaaaa, már 10:30-kor itthon voltam
-
hoicsi
csendes tag
Játszottam; augusztus körül hagytam abba. Lassan elmennek az emberek onnan meg kering valami olyan pletyka is hogy központilag már nem nagyon foglalkoznak a játékkal gf-ék ezért halódik az egész. Mondjuk azóta nem néztem rá, az is igaz.
Kezdett az egész nagyon monoton lenni szóval pár napja körbenéztem mi van még a palettán és akkor találtam azt a másikat
-
hoicsi
csendes tag
Így van ezért regeltem.
Még mindig tisztességesebb mint írni 50 semmitmondó posztot aztán utólag beszúrni az aláírásba.
Szimpla ajánlás akart lenni egyébként mert a gf-es nagyonpocsékokhoz képest ez legalább magyar fejlesztés, sok ÉLŐmunkával és ennek megfelelő végeredménnyel. Modok persze kiszedhetik ha úgy érzik de azért jó volna ha kontrasztképpen ittmaradna.
-
hoicsi
csendes tag
Kicsit off:
Van itt egy másik érdekes böngészős játék, a Végzetúr. Hasonló a Gladiatushoz csak picivel összetettebb és több lehetőséged van már induláskor is -akinek bejönnek a fantasy cuccok némi poszt-apokaliptikus körítéssel annak tudnám ajánlani:
-
Allien
veterán
Asszem, nagyon érik bennem, hogy ezt a nyomi játékot abba hagyom, törlöm karakteremet. Van egy kecseg, aki rendszeressen rám jár. Persze, ez egy dolog, de eddig egyettlen levelemre se válaszolt, márpedig, ilyen paréjjal nem lehet mit kezdeni.
Ez egyértelmü, a játék hibája. Esélyem sincsen, pedig próbálkoztam. Igaz, dekvem sincsen hozzá (már), de ez más kérdés.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8764 üzenetére
Esetleg ma estefelé?
Ha nem megy, akkor megfelel jövő héten, hétvégén én is vidéken vagyok -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8762 üzenetére
Tudom, bejelöltelek barátnak, de majd lehetőleg később bizniszeljünk, OK?
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8760 üzenetére
Az is nagyon jó lenne
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8734 üzenetére
Hová tűntél s2-n? Nincs hátizsákba Táliths-heaven cuccod feleslegbe? Arany nem számít, csak még be kéne újítanom egy cipőt és egy pajzsot így az update után...
Cseszhetem a rubinokat, ha nincs egy jó cucc se... -
paulka
tag
Nincs mit
Igazság szerint az alvilághoz se kell más, csak a legjobb cuccok és 4 zsoldos
De ugye semmi hasznos tárgy nincs mostanság
A zsoldosokat viszonylag könnyebb felöltöztetni. A harcos zsoldosoknak sebzés, képzettség és az erő a lényeg, a testőröknek páncél meg fürge, a gyógyítóknak meg IQ-s és gyógyítást tuningoló cuccok.
-
robekri
addikt
Én is elpazaroltam a tárgyakat, mint a sz@rt!
Na mindegy megy az "építgetés".
-
paulka
tag
válasz
instant_h2o #8751 üzenetére
Az Ősi temploban és a Ködös hegyben megcsináltam végig az alvilági küldetéseket. (Asszem olaszban vagyok).
Amúgy egy kis segítség, hogy öngyilkos missziókba ne menjél:
Helyek, ahol alvilági küldetéseket találhatsz + erősségük:
Olaszország
Sötét Erdő - Gusztavos Vidéki Háza [szint 10.]
Ködös Hegyek - A Sárkány erőd [szint 20.]
Farkas Barlang - A sötét cselszövés barlangja [szint 40.]
Ősi Templom - Rejtett Temető [szint 70.]
Kocsma - A kocsma udvara [szint 70.]
Barbár Falu - Zagrashs erőd [szint 90.]Germánia
Barlang Templom - Sötét Katakombák [szint 50.]
Átkozott Falu - Viking Tábor [szint 60.]
A halál hegye - Rejtélyes laboratórium [szint 90.]Afrika
Voodoo Templom - A kárhozat temploma [szint 30.]
Véres Barlang - Pyro kamrája [szint 40.]
Umpokta Törzs - Piactér [szint 80.] -
instant_h2o
csendes tag
Kíváncsi lennék,hogy van-e valakinek pozitív tapasztalata az alvilági harcokkal,mert én nagy buzgón lerongyoltam rendet rakni, de az lett a vége, hogy kegyetlenül elkenték a szám szélét. Többedik próbálkozásomat sem koronázta siker. Pedig a könnyű-t választottam.
Van valami tuti stratégia az effajta expedíciókra? -
paulka
tag
válasz
instant_h2o #8748 üzenetére
Az IQ csak az Alvilági harcokban szerepel és minél nagyob annál többet tud gyógyítani a Medikusod (de a gyógyítás utasításnak kell aktívnak lenni, hogy tudjon gyógyítani).
Itt minden pöpecül le van írva az "Alvilági részről":
http://board.gladiatus.hu/thread.php?threadid=21396 -
instant_h2o
csendes tag
Csá srácok!
Az intelligencia mire "való" ? -
paulka
tag
Amúgy nagyon dúrva tárgy hiány lett, legalábbis az S1-en
-
paulka
tag
-
paulka
tag
Gyönyörű ez az újítás... nem lenne semmi bajom ha tudnék új cuccokat venni...
-
lvnt
őstag
Hát nekem eddig ez a 0.4v kicsit furcsa (értsd:bonyolult),de majd belejövök...idővel.
Azért örülök neki,hogy végre ide is megjött -
Tom5
addikt
-
Tom5
addikt
Mi ez az alvilági zagyvaság? Nem igazán értem...Megújult mostmár nálunk is a gladiatus.
Eddig semmit sem vágok -
robekri
addikt
? PH klán van S1en?
Üdv. -
smiti
veterán
Szeretem a kis huncut kíváncsiskodókat
-
ROBERTOH
őstag
Szervusztok!
A régi szép idők, amikor még én is nyomtam a játékot...
Mi a helyzet veletek? -
robekri
addikt
ez egy vicc
Szint 25
Életerő
552 / 692
Erő
43
Képzettség
87
Fürgeség
70
Alkat
77
Karizma
44
Páncél 1703
Sebzés 69 - 79
Esély a találatra 59 %
Dupla találat 3 %Szint 26
Életerő
537 / 537
Erő
61
Képzettség
66
Fürgeség
59
Alkat
31
Karizma
41
Páncél 917
Sebzés 58 - 67
Esély a találatra 48 %
Dupla találat 0 %Ezt a csatát nem nyertem meg! ez az egész egy megaLOL vagy fos??
Természetesen én vagyok a kövér!Üdv.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #8721 üzenetére
Akkor ez most neked gyenge kezdés után erős visszaesés
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #8719 üzenetére
Látod tesó ezért kell itthonról nyomni
-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77 #8717 üzenetére
imageshack.us?
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #8715 üzenetére
Hehehe, elfelejtetted hogy kell képet beilleszteni?
-
Kicsirics77
veterán
örülök,hogy a képek már megint nem jelennek meg rendesen
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #8713 üzenetére
megkezdődött
-
Kicsirics77
veterán
holnap kezdődik
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77 #8711 üzenetére
Ma mentem előszök a mókuskerékbe.
Hazajöttem és aludtam is 4 órát.
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77 #8709 üzenetére
mi van haverom, te még itt vagy? meddig tart a szabadság?
-
PazsitZ
addikt
S2-n ennyire pang az egyesület? Pedig azt úgy rémlik még én alapítottam
.
Valakinek átadtam a karakterem, mert meguntam 4x szint körül, de már nem tudom kinek... -
Sdi
addikt
Srácok az 1-es szerón balee befejezte a pályafutását, eltűnt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest