Hirdetés
- EAFC 25
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77 #7096 üzenetére
Nem vagyok én nyúl.
-
Henker2
addikt
Látom itt már senki sem foglalkozik velem...
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77 #7089 üzenetére
Ahogy gondolod.
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77 #7084 üzenetére
-
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77 #7084 üzenetére
Egyébként hihetetlennek tartom, hogy nem jelentettétek be a karakter átadást...
Illetve miután az megvan ne feledkezz mega multi bejelentéséről sem...
-
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77 #7082 üzenetére
-
Henker2
addikt
Üdv nektek! Nézzetek már rá a karakteremre és, ha van valami olyan cuccotok, ami javulást hozna kicsi gladiátoromnak szóljatok már. 78-as szintig látok a piacon.
Köszi -
Kicsirics77
veterán
válasz
THX
-
smiti
veterán
válasz
Fel vagy véve édes egykomám
-
Kicsirics77
veterán
visszatértem a server 1-re just karakterével
valamelyik ügyintéző fel is vehetne de gyorsan -
blgmyke
csendes tag
Megnyílt az s5-ös PH! tema! 1 emberünk van, aki nem PH!S de jófej! minden s5-ös jelentekezzen nálam!
-
törölt tag
Az alkatot hanyagoljátok, gyakorlatilag semmit nem ér.
Vitázni lehet ezzel persze, mert ha sok az ütés, akkor számít mennyit költesz kajára. De még sem így van.
Én egy aranyat sem költöttem rá, pedig benne voltam és átjöttem a zúzón.
Inkább arra figyeljetek hogy jó cuccaitok legyenek, olyan amivel több szintet ki lehet húzni.
Nem kell másodvonalbeli cuccokat megvenni, hanem csak is a legjobbat...persze azon belül is van szinteltérés, de az csak páncélban jelentkezik általában.
Ezeket a cuccokat kell felpumpálni, erre vagyunk jók mi, magasabb krakterek...egyenlőre ez még röcög de majd kialakul ez is.
...és az így megspórolt pénzt a hasznos statokba ölni.
szerk:
valmint valamivel összeszedettebben menteni ki a pénzt, legalább egy szót írjon aki segít menteni,..minden jobb mint ablakon kihányni a piac díjját...nem nagy összeg, de tök felesleges. -
smiti
veterán
válasz
Drift_Elek23 #7076 üzenetére
Nehéz lesz, nincs otthon
-
smiti
veterán
válasz
Drift_Elek23 #7073 üzenetére
Majd beszéld ezt meg Ő Nagy Vezírünkel
-
Drift_Elek23
aktív tag
nincs kedvetek bevenni a GLADMINATOR nevű egyesületet a szövetséges egyesületek listátokra?
THX -
Drift_Elek23
aktív tag
nincs kedvetek bevenni a GLADMINATOR nevű egyesületet a szövetséges egyesületek listátokra?
THX -
blgmyke
csendes tag
Én személyszerint kedvelem, jó ha van hp-d mert egy 96-101es sebzésü gyereket full hp-ről szettem le 84-92es sebzéssel... pedig jó skilljei voltak
-
blgmyke
csendes tag
mivel a felsoroltak közt karizma és fürgeség a többség: karizma: sun, courage, belief, brightness,light fürgeség: pain, fastness ezért kiegészíteném: conflict,magic,(talán grace is) a képzettséget képviselik.Erőre az uróthiens, rayols cuccok jók.Alkatra: ibiwans.
és a tuti jó sebzéseseknél : ibiwans, adentdathiels ezek sem rosszak.
És a fegyvekenél nem az a fő amit ad!! hanem a sebzés.Pl.:veszel egy ütő of beliefet (11-16 sebz) amikor vehetnél éles tőr of violence-t(18-23) csak a karizma és a páncél miatt! ÉS ha kihívnál egy violenceset, vesztenél, mert akkorákat csap, hogy azt neked több kör visszahozni! fegyvereknél jók: kicsitől magas szintig: conflict,poison,revenge,violence,frabos,uróthiens,rynightes,lothays,beasthammers,
hell,adendathiels és offos változatai, és végül a TrafansEzzel egészíteném ki de nagyon szép összeállítás
-
blgmyke
csendes tag
Jól indul az aukcíóm
-
chungee
addikt
Aham értem... akkor ez kibaszott nehéz és idő igényes
-
Sdi
addikt
válasz
chungee #7059 üzenetére
Az a lényege, hogy küzdj az arénában, és közben teljesíts küldiket is. A küldikre viszont exp pontokra van szükséged. Ezek a küldik teljesítésével / elindításával /, fogynak és csak időarányosan termelődnek vissza. Emiatt van, hogy ha elfogy az exp pont / vagy ha hosszabb időre otthagyjuk a gépet / akkor elmegy az embör fijja kakát hányni az istállóba, és addig hanyagolja a játékot. Időtöltésnek még arénázhatsz.
-
törölt tag
válasz
chungee #7059 üzenetére
A lényege az arénaharc,..az hogy erősebb legyél mint más harcosok.
Van egy szinthatár ami között harcolhatsz, ott kell minnél eredményesebbnek lenni,...ebben segít a játék többi eleme, expedíciózhatsz küldetésekért, használhatod a piacot és aukciót a jobb cuccokért, a befolyt pénzedet gyakorlatozásra költheted...mindezt azért hogy majd az arénában eredményesen harcoljál.
Vannak a játéknak szabályai, érdemes elolvasni, nehogy megszegd valamelyiket. -
smiti
veterán
Jól indul a reggel
Sat, 22.03.2008 - 08:17:55 Legyőzted az aréna bajnokát, ezzel megütötted a főnyereményt: 9.957
-
chungee
addikt
Hali!
Elfogytak a expedicióim. Mit kell csinálni -
S.Feri
őstag
Még 3 nap!
-
S.Feri
őstag
Aukcion csak tuti időre szabad menni! nem összevissza, az aukciok vége áltlában pár seccel hosszabb mint pont 30 perc.
Sokat kell lesni a piacot.
Olyan a gladi piac mint a PH! ahogy Vigneau is mondta tegnap este.Cuccok még: Sun, belief.
-
róland
veterán
Nagyon jó írás.
Kiegészítés:
Ha valaki bizonytalan egy csata kimenetét illetően, akkor tekintsen rá az alábbi oldalra:
Van sok egyéb is rajta, s már többször linkeltük itt a fórumban.
-
S.Feri
őstag
Gratulálok az új ügyintézőnknek!
)
No de lenne egy komorabb témám is!
Verjük ezt meg azt kérésekkel kapcsolatban.Ezt a dolgot mindenki kezdje saját magán először szerintem!
A fórumot a PH-n aki olvasta az azért láthatta már mik a legjobb cuccok! Ezért csak röviden pár javaslatom lenne a tagoknak. Akinek nem inge nem veszi magára, a többiek pedig a saját érdekükben fogadják meg!
Olyan cuccokat kell venni amin minimum 7 sebzés van, ehhez nem baj, ha párosul minél több tulajdonságnövelő pont eleinte, későbbiekben pedig minél több tulajdonságnövelő százalékos pont. Mindig arra kell törekedni, hogy a karakterünk tulajdonságpontjai a maximális értéken álljanak meg, esetleg többek legyenek mint a maximum lehetséges tulajdonságpontunk. Természetesen mindemellett a páncélról sem kell megfeledkezni. De ezek a "fullos" cuccok szerencsére egész jó páncéllal rendelkeznek.
Egy-két irányadó cucc neve amire keresni kell:
fastness, brightness, pain, light, courage, delicateness, 70 felett a heaven ezekben általában sok a %-os plusz.Illetve ami tuti sok sebzést ad:
- rayols, uróthiens, bacias, uridos, tálithsÉkszerekkel kapcsolatban:
Célszerű úgy venni őket, hogy egy ékszer lecserélése miatt ne kelljen hirtelen mindent egyszerre cserélni, törekedni kell arra, hogy a százalékos cuccok ARÁNYOSAN legyenek elosztva, természetesen igaz a ruházatra is.Vásárlás: ezek a cuccok ritkák, és drágák, de a befektetett pénzt meghozzák, és drágán is lehet eladni, illetve ki lehet fogni olcsón is! lásd: aukcio pl!
Illetve amit ide nem írtam le biztos, hogy megtaláljátok a Rebellisek és a Sziklaszövetség (S.S.S.) klánok tagjain. Ahogy figyelem ők az igazi ellenfeleink, máshonnan nagyon ritka 1-1 kiemelkedőbb tag.
Sajna 25 szint alatti cuccok neveire nem emlékszem, de ezzel kapcsolatban is lehet lesni:
Darkpaladin, Linda, Trox, LittleGuy és a nagy piacos karakterek, ők mindig a legjobb cuccokat viselik.Fejlesztések! Bárkinek kell bármiből nagyobb púder vagy esetleg nagy kavics forduljon bizalommal akár Redmonkhoz, akár hozzám, vagy bármelyikünkhöz.
Részemről a 20 szint alattiaktól csak azt kérem cserébe acuccokért,hogy költse a megtakarított pénz fejlesztésre, mert nálam lehet spórolni.
Ugye tyca?
Igyekezzen mindenki erre törekedni, ezzel nagyon sok támadót leráz magáról, és nagyon megerősödik, maga a páncél nem minden!
-
Thrawn
félisten
Redmonk a legmagasabb szintű harcos az 1-es szerveren!
-
Thrawn
félisten
Ügyintéző lettem!
-
kagyula
aktív tag
Lázadás a Bountyn?
-
Puyyol
tag
válasz
Drift_Elek23 #7030 üzenetére
Mintha erröl vitáztak volna feljebb...
-
smiti
veterán
válasz
Drift_Elek23 #7030 üzenetére
Ezt én nem értem
-
Drift_Elek23
aktív tag
légyszi lépjetek be ebbe a szövetségbe: GLADMINATOR
THX
-
törölt tag
nyerni minden szinten ugyan úgy lehet, ezt pedig aukción meg lehet venni rubin nélkül is.
A Rubin jó dolog, de általában csak prémre érdemes használni,....kivéve ha valami tényleg kiemelkedő van a boltban.
pl. a jelenlegi fegyverem rubinos, de feltétlen megérte..és 16rubin volt, tehát még a lélektani határon innen.
küldetésben is dobni fog ilyesmit gondolom,..de majd csak lvl100 felett szvsz. -
skise
csendes tag
végignéztem az irásokat én semmi vagyok
-
skise
csendes tag
az a gyürü nagyon durva
-
skise
csendes tag
ezt nézzétek meg
egy kicsit nehezebb már a 13as szint
Csaták: 217
Győzelem: 124
Vereség: 92
Döntetlen: 1
Zsákmányolt arany: 10.785 Arany
Elvesztett arany 10.618 Arany
Sikeres találatok 6.417
Kapott találatok 6.194 -
Vigneau
félisten
Mindjárt felrobbanok...
Csata jelentés 21.03.2008 14:58:47
Név Találatok Életerő
ballee 365 3.377
Vigneau 362 3.817
Győztes: balleeballee zsákmánya: 2.015 Gold
ballee gazdagabb lett 1 tapasztalattal.
-
Vigneau
félisten
Az üzenőfalon említett gyűrűm - Misimókusnak címezve:
-
törölt tag
Egész biztos hogy nem tudod használni.
katt ide: Gladi'Tools
mindjárt a legelsőbe írd be a szinted és GO. -
Thrawn
félisten
A Csiga-Colosseum-ból Csiga is abbahagyja, a miértre nem válaszolt.
Mi van itt? -
róland
veterán
Eladó sapka.
Ár: 7000,- arany -
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77 #6999 üzenetére
Sajnálom, hogy muszáj abbahagynod server1-en!
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #7001 üzenetére
Megnéztelek, ha gondolod van egy szövetségesed.
Gracchus néven futok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest