Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
thezollie #9146 üzenetére
Gladin használható kódok:
[fc] = Color (szín)
[fs] = Size (méret)
[ff] = Font (betűtípus)
illetve a szokásos Italic (dőlt) [i] + [/b], illetve Bold (vastagított) + .Ennyi jutott most eszembe. Ja igen: az [i], [b] mintájára akár mehetne az [u] is, ez valamiért mégsem működik
.
Vagy fenntartott prefix vagy amit sokkal kézenfekvőbbnek gondolok: egyszerűen kihagyták az átkódolásból.. -
DarkPaladin
csendes tag
válasz
thezollie #9143 üzenetére
TheZollie!
A lényeget értem, ezek szerint Te nem érted, miért szóltam:
nem hiszem h. a privát cuccok a publikusra tartoznának.
Ezt el tudod küldeni nekik pl. Glad üzenetben bár az levágja a többszörös szóközöket, ha ez zavar, akkor e-mailben, itteni privát üzenetben, akárhol megoldhatod...
Sztem felesleges ezzel a publikus részt terhelned (eléggé zavaró).
Köszi!A HTML kódok Google-ben: van ott bőven, tessék lapozni is, ha kell!
De mondok könnyebbet:
ha pl. PhotoShop-ban kinézel bármilyen neked tetsző színt, akkor alul a hexában megadott színkódot egy az egyben ki is másolhatod, így nem kell semmilyen átszámítási műveletet végezned (16-os számrendszerre), hanem csak copy-paste.
A művelet természetesen bármilyen más normálisabb képszerkesztőben is működik.n
Próbáld ki, így azért könnyebb!Ami a páncélt illeti: 39-es Aréna végére már kb. 6000-es páncél érhető el (Táliths-okat érdemes keresni, abban az Arénában már az a "menő" felszerelés).
A 3800-as páncél érték a 29-es Arénában is könnyedén elérhető (Heaven-t érdemes hozzá választani, ezzel nemcsak a páncélod nő, de a +20% Karizmával még meg is oldja a szinten általános Karizma hiányt).
Remélem sikerült segíteni.
Üdv!
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
thezollie #9109 üzenetére
TheZollie!
Úgy látom h. hasonló szinten állunk..
Ha gondolod tekints rá a karakteremre, Lvl 28-on állok ugyan (nem 30-on), de az üthetőségi szintemen nincs ellenfél
Ez pedig +11 szintet jelent (azaz Lvl 39-ig verek mindenkit.
Stat-ok fejlesztésében nem teljesen értünk egyet:
a 30-as Arénában sztem a cuccok jóval TÖBBET számítanak, mint a Stat-jaid.. (lásd anno az első Rayols-ok megjelenése.. itt pedig a Táliths-ok visznek mindent!).
A Táliths gyakorlatilag olyan, mintha összegyúrnád az alábbiakat egybe:
+ Peragos (magas Páncél - azért nem Heaven, mert a Heaven-nel ellentétben Karizmát pont nem ad
+ Rayols / Bacias (+7 Sebzés)
+ OF Silence (+20% Képz)
+ Adendathiels (+22% Erő)Mennyire durva már.. ezt összeszedned ezekből a cuccokból JÓVAL fentebbi cuccot adna ki.. (kb. Lvl 60-70-es jönne ki belőle.. de inkább 70-80-as).
Na EZÉRT nagyon durva a Táliths a maga szintjén - és EZÉRT számít nagyon is sokat, hogy ott a lehető leggyorsabban átöltözz az új cuccokba.Akárcsak az első Ray-ok megjelenésének idején. Emlékszik rá sztem mindenki.. ott is az volt: aki nem Ray-ban van, az esélytelen! (Majdnem) akármilyen Stat-okkal rendelkezik..
Márpedig nekem elhiheted: a szintemen nem számítanak alacsonynak a Stat-jaim, mégis azt mondom h. az önmagában nem elég --> itt Gladiatusban igenis számít a megfelelő felszerelés is!
Fontos h. a szintednek és a saját képességeidnek megfelelő legjobb cuccok beszerzésére törekedj! Ez is egyfajta igényesség.. ;)
-
Hun'reeth
őstag
válasz
thezollie #9109 üzenetére
No offense!
Respektálom az eredményeidet szó nincs róla! Csak gondoltam nem árt ha látsz olyan karaktereket is akik szintén nagyon fejlettek (voltak). Én már nagyon rég voltam 30-as szintű de a mai napig megállnám a helyem az akkori karakteremmel. Sőt!
Az S2-n nézd meg "Monyok" nevű jóbarátomat. Ő 37-esként hagyta abba már vagy 1 éve! csak nem törölte magát. Az én volt cuccaim (páncél, pajzs, stb. vannak jószerivel rajta.ő a mai napig igencsak erős szerintem azon a szinten.
Mellesleg újra megvan az 1.000.000 arany fejpénz.
(70-es aréna)
-
heihachi
addikt
válasz
thezollie #9094 üzenetére
Néhány hsz-el ez előtt még azt írtad, hogy az intelligenciára is érdemes rágyúrni
Én azt szoktam, hogy a maradék aranyat annak gyakorlására költöm, hogy ne maradjon nálam egy arany se.
Amúgy szvsz az alkat sem hülyeség, engem egy időben állandóan nullára vertek le, amikor a nagyon sokkal erősebbek megtámadtak, onnantól persze boldog, boldogtalan levert. Na most, hogy van mondjuk 2000 életerőm, már nem ver le egy két erősebb ellenfél támadása sem nullára (kivéve amelyik még így is), és nem rajtam élősködnek a gyengébbek, akik kiszúrják, hogy hp limittel lenyomhatnak. -
Cinege1
csendes tag
válasz
thezollie #9094 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget
Lenne még egy kérdésem, hogyan tudnak megtámadni közvetlen miután csatáztam és épp küldetésre mentem, mert nekem mindig azt írja, hogy fáradt az ellenfelem és nem enged
Azért bánt mert van egy játékos aki nagyon erős és rajtam éli ki szadista hajlamait
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest