Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2083 üzenetére
ja ja... de lehet, hogy az eredetit is vissza lehet rá rakni, bár az elég érdekes lenne.
Amúgy a 6750-es proci alig melegszik, és ha nem akarsz állat feszemelős tuningot, akkor egy AC Freezer 7PRO is elég lehet hozzá, és fele annyiba sem kerül, mint egy drága hűtő...
-
GreatGodzi
tag
válasz GreatGodzi #2079 üzenetére
nekem is szar az angolom, de alami olyasmit írnak, hogy le kell venni a passzív bordát az alaplapról mielőtt felrakod a procihűtőt... és cak a saját felelősségedre blabla... de hogy utána hogy rakod vissza...
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2076 üzenetére
Nem olyan rossz az, ha oldalról fúj a táp felé a hűtő, feltéve ha a tápodnak van leglább 12cm es ventije alul, mert így az alaplapról elszívja a meleget a procihűtő, és elfújja a táp felé, ami meg kiszívja a gépből. De azért gondold át jól a vételt, mert egy drága hűtőt nem szivesen vág ki az ember az ablakon, mikor már 1 óra kínlódás után sem lehet felrakni...
A P35-DS4-en lévő passzív bordát (azt a részét, ami az északi híd felett ven) amúgy lehet egy kicsit elfordítani, hogy több hely legyen, de ezt csak óvatosan, nehogy lesarkazódjon az északi híd, vagy elrepedjen a heat-pipe... -
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2070 üzenetére
ez jó kérdés, mert néhány hűtő tényleg nem fér rá... a BigTyphoon pl. ráfér, én ezt ajánlom neked, meg úgy tudom a Scythe Ninja is, a többi nagytestű hűtőnél pedig nézd meg a honlapjukon az alaplap-kompatibilitási listát (már ha van ilyen)
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2066 üzenetére
az 1.0-ás P35-DS4-el megegyezik
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Delta Force béta teszt
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...