Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Miért pont Kazuha, Zhongli, Cyno?
Mármint megértem, mert a férfi karakterek közül Alhaitham, meg talán Diluc mellett magam is Kazuhát és Zhonglit kedvelem leginkább és Cyno se utolsó, de miért "csak ők"? Vagy húztál ki másokat is?Szerk: Szerintem nem baj, ha "régebbi" karakterek mennek a levesbe, hisz ha akarod bármikor előveheted még őket. + ha újabb és újabb karaktereket kell kifejlessz, akkor egy kicsit több értelme van minden nap elővenni a játékot, van valami cél azon kívül, hogy kipucolja az ember a mapot vagy 5 év múlva a sztori végére érjen.
A több fejhallgató előnye is az, hogyha ráunsz az aktuálisra, akkor csak kicseréled egy másik hangzásúra (bár egy ideje átálltam earbudra, de abból is kettő van, amiket x havonta kicserélek, mert néha csettintésre elegem lesz az aktuális hangjából).[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mike
veterán
Másik meg az, hogyha jön valaki új, azt most kinek a helyére tegyem be. Elkezdtem fejleszteni dendro Travelert, erre itt van Nahida, Traveler megy a fiókba. (amúgy nem megy, mert a sztorit vele játszom) De pl ezért nem kell a Shogun. Mert akkor meg Cyno megy a levesbe (ahogy ment Razor Cyno miatt). plusz ott van Kuki? aki még jópofa, Cyno mellé pont jó lesz, de akkor meg Fischl teljesen felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest