Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #13443 üzenetére
Mivel a többiek még nem találkoztak vele, így nem tudhatják hogy ilyen apró. Valamint a külső hasonlóság is csak most volt látható, legalábbis én eddig nem tudtam hogy nézett ki Greater Lord Rukkhadevata. Viszont a többiek nem látták Kusanali-t, szóval nekik még így se lehet egyértelmű. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #13443 üzenetére
A hsz megírásakor egy bekezdésnek vette, ha shift+enterrel indítottam új sort, de amikor szerkesztettem, akkor felülírta és sima enternek vette, emiatt a második bekezdésről el is tűnt a spoiler tag. Mikor észrevettem, gyorsan betettem spoilerbe mindent (remélem nem látta senki, akinek spoiler volt), így most új soronként külön van.
Mindenesetre nem jó, hogy az új sort szerkesztéskor új bekezdésnek veszi a szerkesztő.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest