Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
Természetesen mind a hármat Ganyuval.
A harmadik gyakorlatilag ugyan az, mint az első.
Ahol sokan vannak, oda benyomod a virágot, meg az esőt, aztán lövöd a buksijukat. -
jonnyjoker01
veterán
Blizzard szettem van Ganyuhoz, van rajtuk extra Critdmg. Alapjába véve critdmg circletet szoktam neki adni, de mivel nem rakhattam be másik cryo karaktert a +critrate-ért ezért kicseréltem keqing crit rate circletével ideiglenesen. 206% critdmg van előbbi setupban, most 156% volt így soloban.
Második is közben sikerült mégegyszer Keqinggel. Lehet egyszerűnek tűnik (mondjuk egyszerűbb volt mint az első) de kellett egy kis idő míg ráéreztem a buborékok időzítésére, emellett még arra kellett figyelni hogy a kis slimeok mindig electrochargeolva legyenek hogy ne támadjanak, vagy az auto attackok által kellett ellöknöm őket hogy ne lépjenek be a támadási pozíciójukba.
Harmadikat nem tudom hogy fogom megcsinálni sebződés nélkül, mivel nincs meg Xiao és nincs greatsword karakterem sem kihúzva, akiknek nagyobb a plunge sebzésük A rohadt íjászok meg levegőben is eltalálnak ha csak spammelem a plunge attackot. Majd próbálkozok még.
Te melyik karakterrel csináltad meg?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
shaddy1027
tag
50 Primogems:
TBPBCL6RD4X5
8S6BU5NQUMXR"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4891 üzenetére
Ötleted alapján, megcsináltam így a harmadikat. Harmadjára sikerült.
Had kérdezzem meg? Neked nincs semmi bónusz Crid Damage-ed?, Vagy még pluszban leszedtél az artifactokból is?
Vagy az artifact builded az véletlen nem?:
"Wanderer" (Recharge-Cryo-CritRate)
A második tippem a Blizzard (ATK-Cryo-CritRate), de ehhez meg sok a sebzésed, hacsak nincs valamely substatod-ban Crid Damage.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #4894 üzenetére
Persze, értettem, de kárba nem megy, hiszen előbb utóbb biztos kellesz abból a bannerből is valami
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #4892 üzenetére
Szaerintem arra gondolt hogy másik bannertól veszi el azt a húzást, de én sem szoktam ezen annyira rágódni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4891 üzenetére
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
De azt is tegyük hozzá hogy a "túlhúzás" sem létezik a szó konkrét értelmében, mert ahogy kijön az 5 csillagos, már kezdi is számolni a következő pityt, szóval nem veszlik el a húzás
-
jonnyjoker01
veterán
Első challenge hitless kipipálva extremely hard-on
Másodikat már megcsináltam keqing-el sebződés nélkül, de nem vettem még fel.
Harmadikat most fogom megnézni, kíváncsi vagyok milyen.
Üdv. Johnny
-
Zyrksh
lelkes újonc
válasz Roland861010 #4886 üzenetére
Pontosan ugyanazt kapod 1×10 vagy 10×1 pörgetésre. Különbség, hogy egyessével nyomva nem tudsz túlhúzni. Például 10-est elnyomva elsőre kieshet a kívánt 5⭐, akkor van rá esélyed, hogy a maradék 9-re újra beadja. Ezért miután megszerezték a kívánt karaktert/fegyvert, sokan inkább a következő banneres karakterre tartogatják a primokat. (kivéve, ha C6 vagy R5 a cél)
Továbbá a 75-ös "soft pity" csak urban legend. -
Sirandrish
Topikgazda
A mai challenge is lement.
A változatosság kedvéért, ezt most Diluccal toltam leEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4886 üzenetére
Nah hát ez a játék pont kivétel, mert teljesen mindegy hogy egyesével vagy tizesével nyitod. A dropot nem befolyásolja. Minden 10. (maximum) garantáltan lila, és ez akkor is így van ha egyesével nyitod.
Amúgy meg mindegy hogy kinek mi az alap, az viszont nem mindegy hogy 6ot vagy 60t pörgetsz-e
Itt egyébként az első 2x10wishen tudsz spórolni, mert ugye az csak 8 fate-be kerül 10 helyett, de onnantól sajna mindig ugyanannyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Roland861010
addikt
válasz Sordoran #4884 üzenetére
Ez így kicsit zavaros de nagyjából értem amit írsz Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad amúgy a "matek" részét a banneres karakter forgatásnak.
Ennyire nem gondoltam túl de ezek szerint a készítők igen.Sirandrish: Igen 6*10 azaz 60 pörgetésből lettek meg de ezt én nem is gondoltam másképpen...
Ki az aki egyesével nyitogatja és várja a csodát.
Eddig bármilyen hasonló játékkal játszottam mobilon mindig a 10 pörgetés volt az ami nagyobb eséllyel adta a jobb itemet vagy karaktert. Nem csak azért mert 10-et pörget az ember hanem azokra mindig volt valamilyen kedvezmény. Sok ember ugye inkább megvette mert sporolt 10-15% -ot amit a készítőknek azért honorálni kellett.Szóval nekem ez valahogy alapnak tűnt, hogy nem veszem alapul az 1es pörgetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4883 üzenetére
Gondolom 6-7x10 dobásról beszélünk. Az elég átlagos, persze lehetett volna sokkal rosszabb is
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4883 üzenetére
90 wish összesen, tehát 9*10 is lehet. Igazából már a 76. dobástól megnő nagyban az esély, tehát az, hogy 90-ig el kell menned ritka. Amit tudnod érdemes, hogy annak az esélye, hogy kiesik az aktuális banneres karakter (ami most Venti) 50% elsőre, második alkalomnál már 100%. Tehát most megkaptad Venti-t, következő 5*-nál 50-50% hogy az kapod aki a banneren kiemelt. Ha most nem őt kaptad volna, de újra pörgetsz egy 5*-t, akkor már fix ő lett volna.
Ezt azért érdemes megjegyezni, hogy ha olyan 5* karakter jön majd aki nagyon kell, tudd, hogy fixen őt kapod majd, vagy csak 50% eséllyel.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Roland861010
addikt
válasz Sordoran #4882 üzenetére
Á addig nem várok akkor marad ez a pyro
Amúgy most nézem a Ventis bannert 0,6% esély ,hogy essen egy 5* karakter, meg valami olyat írnak, hogy 90 dobás után tuti..A 90 dobást azt úgy kell érteni hogy 90*10 vagy 10*9?
Elég nagy mákom volt akkor igazából mert 6-7 dobásból meg lettek... a karakterek. -
Sordoran
addikt
Google-be beírtam hogy Genshin Baal, és ezeket dobta ki. Csodálkoztam is, hogy dobott ki képet róla, ezek szerint inkább csak mint minta/alap hozzá mit lehet elképzelni majd. Annyit tudunk, hogy Baal/Raiden Shogun (ezért is van talán Raiden Mei képe hozzákötve), és női karakter lesz, ennél több most felesleges is. Illetve pár apró infó ami a játékból derül ki. (itt is Raiden Mei képe van berakva)
Roland861010: Klee re-run lehet jönni fog, az ő bannerján majd szerencsét próbálhatsz. Illetve Eula mellé jön majd egy 4* pyro még.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4875 üzenetére
Nekem van Dragonsbane is, meg a Dragonspine spear... utobbi inkabb majd Rosarianak valo. mind1 az biztos hogy en is elhanyagolom Xianglinget.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4875 üzenetére
Diluc, Ganyu, es Ningguang mellé már nem fér be MainDPSnek, viszont mivel C6 így mindenképp használnám. Mivel Diluc és Ganyu felesleges 1 partyba, de a tűz meg hasznos, ezért Ganyu mellé is ideális lenne supportnak. Nah, holnaptol kicsit nekifekszem a csajosnak...persze semmi komoly :)
-
Roland861010
addikt
válasz jonnyjoker01 #4873 üzenetére
Köszi szépen!
Razort kezdtem el mainelni mert elég jól adja. Nagyon sok bosst amik eddig nem mentek le most ő lehozza szinte egyedül.
Néha Noellet behívom egy kis heal miatt de inkább ha dps kell még akkor Xingqiu E majd megint Razor.
Xianlingnak supportként van craftolható fegyvere ? Mert 40-re mindenképpen fel akarom húzni. -
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #4874 üzenetére
Akkor egyáltalán nem. 4 csillagosok közül Lithic spear, Deathmatch vagy a Dragonsbane ami elfogadható, sajnos nincs sok választási lehetőség, mert a legtöbb polearm normal és charged attackokkra van ráállva.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4873 üzenetére
Azt már kérdezni akartam, ha Xiangling supportnak van használva, akkor is faja neki a Crescent pike?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4872 üzenetére
Xiangling (fő DPS) - Venti (CC support) - Xingqiu (vaporize support DPS) - Barbara (healer) csapatot raknék össze belőle. Crescent pike nagyon erős Xianglingnak, le is tudod kraftolni majd. Venti az egyértelműen kötelező a csapatba, ultija nagyon erős. Xiangling maciját bedobod és mindenki égni fog, aztán lehet Xingqiu E és ultijával folyamatosan Vaporized reakciót előidézni, ami rengeteg extra sebzés. Jelenleg az egyetlen normális healered az Barbara, az is kell azért a csapatba.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4869 üzenetére
Persze, minden karakter erezhetoen C2 folott kezd erdekes lenni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Tartaglia tetszik, de aC1 nem dob akkorát hogy úgymond eldobjam az 5 csillagos droppomat rá, egyszer meg már megvan ugye
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4867 üzenetére
Nah nem C6 es mar nem is tetszik? Rosaria egy kamu nover.. totalis ellentete Barbaranak. Kivancsi lecek reaja
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #4866 üzenetére
Jólvan..majd rámegyek arra ami jön, és tetszik
A lényeg hogy Tartaglia nem kell megint, csak a RosalindaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #4864 üzenetére
Ayaka-ról nem szólt a fáma. Igazából ő kicsit spéci eset, mivel már a játék megjelenése előtt is benn volt a bétában. Viszont a megjelenése sose volt kéz közelben, hiszen Inazuma-hoz kötődő karakter. Persze mindig van aki azt gondolja na majd következő patch-ben, de nem így megy ez. Vagy Inazuma beérkezésekor, vagy közvetlen azt megelőző patch-ben lesz benn. Tehát jelenlegi állás szerint nyár vége/ősz eleje.
Eula tényleg kicsit fű alatt jött amúgy, legalábbis van még több más pletyka karakter akiket régóta várunk.F34R: Meglátjuk, mindenesetre ezek a képek nagyon babák. Anno elkezdtem Honkai Impact 3rd mobilon, és szerettem is, de elvesztettem nagyon a nyersanyag menedzsmentben és félbe hagytam. Viszont lehet újra nekifutok majd.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #4862 üzenetére
Én már nem bírom aggyal felfogni ezt a rengeteg csinglicsungli karaktert
Előbb Ayakáról szólt a fáma, majd bejött emez, de már azt se tudom merre vagyok arccalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Áh, köszönöm nem. A Staff of Homa után megfogadtam, soha többet fegyver banner. Azon bejött a tuti, de még egyszer nem kísérlek meg hasonlót. Maximum ha már két teljes csapatom meglesz, és pletyka szintjén sincs olyan karakter érkezése, aki érdekel. Most kell Rosaria, Eula, és Ayaka is, na meg kitudja mi jön még közben. (
)Ayaka várhatóan az első Inazuma karakter lesz, de ott lesz még majd az electro archon Baal, biztos durva lesz ő is ha ezek a képek valósak Sirandrish: Ejnye, hát pedig beszéltük már itt.
1.5-ben fog jönni várhatóan. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #4857 üzenetére
Ezt nem tudom cafolni mert vegulis az ijjrol sem derult ki semmi. A teny nyugtat hogy gatcha ugyis szoval sosem lesz meg.
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4810 üzenetére
Köszi, Sikerült!".
1. csapat
Ninguang, Noelle, Amber, Venti2. csapat
Ganyu Barbara Mona Sucrose
Mona és Amber saját ötlet, gondolván, hogy a tauntjaikkal, elvonják a kristályról a mobok figyelmét. Így az első körben megmaradt 46% élete a kristálynak.
A második körben sikerült egy Burst kombóval indítanom, szóval éppen hogy, de az is meglett.
A probléma ezután jött. Nem volt mivel leszedni a Fatiui katonákról a barriert.
----------------
Következő felállás.1. csapat
Ninguang, Noelle, Amber, Chongyun2. csapat
Ganyu Barbara Mona Sucrose
Így már sikerült a Fatuikat is elintéznem 2 csillagra, de mivel összesen csak 5 csillagom lett, ezért nem engedett tovább.
Majd még próbálkozom. -
Sirandrish
Topikgazda
Fischl nekem C6..Barbi C4, így ő jöhet. Viszont én max 2x10et húzok bele, mert Tartaglia nem kell C1en
-
Sirandrish
Topikgazda
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #44330240 #4847 üzenetére
Na hol is kezdjem...
137x húztam Hu Tao-n a következő single pull garantált 4* és még emellett 2 4 csillagosat tudok behúzni a soft pity (76) előtt. Bepróbálkozok mert se Zhongli, se Hu Tao nem jött össze.... No de: Barbara és Fischl van mellette a bannerben. Fischl-t nem bánnám, mert Keqing mellé nem lenne rossz support, sőt. Viszont esküszöm ha Barbara rajta van a banneren mindig őt húzom ki. Már C14 lehetne. Ettől függetlenül bepróbállozok, remélem jön egy Rosaria ebből a 3 esélyből.
Endora kell Már kezd elegem lenni a gold seelie hangjából, jó lesz a váltás. Aranyosabb is sokkal
Erre nem figyeltem fel a livestreamben de ez nagyon fasza hogy egy teljes Act-ot kapunk a fő sztorihoz. Már hiányzott nagyon Aether és Lumine szála, nagyon kíváncsi vagyok hogy folytatódik a sztori, ez várós nagyon!!!
Marvelous Merchandise pedig jöhet. Mindig jól jön a primogem
A második fele 1.4-nek sokkal jobban tetszik mint ami eddig lefutott. A most futó event kapcsán is lenyugodtam, élvezem ezt a saját kihívást amit felállítottam magamnak (solo hitless extremely hard). Ganyut választottam végül mert Keqing az electro reakciók miatt sebződik, ha az enemy-n rajta van pyro, akkor sima támadáskor sebez az overload. Ningguang az egyedüli DPS karakterem még, de vele meg úgy érzem túl könnyű lenne a jade screen miatt. Ganyu mobilon jó kihívás Majd ha sikerül, felveszem és felrakom youtube-ra. Már van egy nagyon közeli próbálkozásom, 17/20 és 4/4. Egy íjász viszont lelőtt
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #4848 üzenetére
Nekem is Rosaria kell, de Fischl is nagyon jól jön még pár. Amíg kiesik egy Rosaria addig húzok, utána stop, tartalékolni kell Eula-ra is.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4848 üzenetére
Nekem is kellene.. de minimal huzas lesz csak.
Viszont a mostani weapon banneren az ijjat szinte lehetetlen kihuzni... Meg a whaleknek sem megy[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #44330240 #4847 üzenetére
Egy Rosaria rendel...más nem kell.
Jó...ha esik mellé egy Barbi, azt nem bánomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Genshin Impact Patch 1.4 - 2. felvonás összefoglalója
Tartaglia Banner
2021-04-06 18:00 - 2021-04-27 14:59
"Childe" Tartaglia (Hydro) 5*
"Thorny Benevolence" Rosaria (Cryo) 4*
"Shining Idol" Barbara (Hydro) 4*
"Prinzessin der Verurteilung!" Fischl (Electro) 4*
Weapon Banner
2021-04-06 18:00 - 2021-04-27 14:59
Skyward Harp (Bow) 5*
Lost Prayer to the Sacred Winds (Catalyst) 5*
Alley Hunter (Bow) 4*
Favonius Sword (Sword) 4*
Sacrificial Greatsword (Claymore) 4*
Favonius Codex (Catalyst) 4*
Favonius Lance (Polearm) 4*
Wishful Drops Event
2021-04-09 10:00 - 2021-04-16 03:59
Archon Quest / Chapter 1: Act IV - We Will Be Reunited
2021-04-12 04:00 után véglegesen elérhető lesz
Marvelous Merchandise Event
2021-04-16 10:00 - 2021-04-23 03:59 -
Roland861010
addikt
válasz Sirandrish #4845 üzenetére
A mai lement extrembe is de a tegnapi nem adja nem jó a setup hozzá szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4844 üzenetére
Hát ki kell próbálni, aztán Ventivel szemenlőni mindet
-
Roland861010
addikt
válasz Sirandrish #4843 üzenetére
Lehet le menne a mai mert ezek a "ballonok" legalább együtt mozognak.
Tegnap legnagyobb problémám az volt hogy az aréna legtávolabbi pontjába eledtek az íjászok.
Így az kicsit necceseb volt már hardon de még 30s maradt így is. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4842 üzenetére
Igen...szerintem az 5 szintkülönbséget tartja a játék, mert én is 95ös mobokat kaptam.
A lényegi rewardot normalon adja, szóval nincs nagy gebasz, ha nem megy le a legnehezebbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Roland861010
addikt
válasz Sirandrish #4841 üzenetére
Hát a tegnapi sem ment és a mai sem csak hardig mert az extrem 5 lvl nagyobb mobokat dob be. És szegény kis low budget karik nem bírják.
-
Sirandrish
Topikgazda
A mai kihívás sem volt túl acélos
-
Shiro
senior tag
válasz Roland861010 #4838 üzenetére
A kovácshoz kell menned. Kelleni fog egy "Northlander Claymore Billet" De egyet tudsz venni Souvenir Shop-ban is. Ezenkívül kell majd 50-50 Chrystal Chunk és White Iropn Chunk is.
ui.: 1.2-ben átnevezték Prototype Archaic-ra.
-
Roland861010
addikt
Helló,
A Prototype Aminust hogy tudom le craftolni?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4836 üzenetére
Az se rossz azért
Én bossozni szoktam úgyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #4830 üzenetére
Nincs annyi challenge, 7db van összesen. Szóval 420k mora és 420 primogem összesen.
Én most azt találtam ki hogy solo hitless kihívást csinálok magamnak, így legalább tudom gyakorolni az attack patterneket és a dodgeolást.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4828 üzenetére
Igen erdekes szerintem is igy.. valakinel nehez van akinel meg konnyu.
Itt meghatarozott ido alatt kell csak teljesiteni a szintet. slussz. -
Sirandrish
Topikgazda
Minek takartam ki a neveket, ha aztán mindenki bejelenti hogy ő melyik?
Amúgy betettelek az összefoglalóbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #4824 üzenetére
Jáj a fölső az én vónék.
Ha itthon vagyok, fut a háttérben, független attól ép mit csinálok.
Erről szólva pár napja említetted, hogy aki szeretné annak a játékbeli elérhetőségét beírod az összefoglalóba.Szóval ha bárki a későbbiekben zaklatni kíván annak időmtől és hangulatomtól függően felajánlom magam:
IGN: Shiro
UID 706815785 -
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4827 üzenetére
Persze, az összes event WL szinthez van igazítva hogy mindenkinek legyen esélye.
Ezért is mondtam hogy nehéz megmondani hogy neked menni fog-e, de valószínűleg igen. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát éppen ezaz
A 4824hez meg..az a lényeg hogy más ne tudjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4828 üzenetére
És megy vagy 10(?) napig, szóval az 600 primogem
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #4817 üzenetére
Milyen ládát? Már összegyűjtöttem mindet
#4824 én be tudtam magam azonosítani, így nem megfelelő a személyes adatok védelme én vagyok Razorral
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #4821 üzenetére
Fantasztikus
Igen lenyomtam kevesebb mint egy perc alatt. Nagyon furcsa volt, hogy gyorsabban haltak meg a mobok mint Abyssban annak ellenére hogy 90-es szint felett voltak.
Arra számítottam hogy hasonló lesz a kockás eventhez és tényleg lehet szabad akaratból nehézzé tenni, de még egy nyamvadt pont rendszer sincs vagy idő számláló hogy legalább saját magunknak állítsunk fel kihívást.
De legalább jó mennyiségű nyereményt ad, 60k mora és 60 primo naponta az elég jó szerintem.
Üdv. Johnny
-
Roland861010
addikt
Gondolom ez is igazodik az én szintemhez.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4824 üzenetére
nem... siman csak nolifer kar hogy azt a sok piros csikos nevut nem ismerem biztos jofejek
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
nalam pl epp hogy meglett extremen. ha nem volna Csonglinek a Meteor Burst jo nagy szarba lennek en is.
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4818 üzenetére
Ezt nehéz megmondani mert mindenkinek más, Andris is írta hogy gyerekjáték, nekem is simán lement a legnehezebben.
De 3 nehézségi szintből választhatsz valamelyik biztos menni fog.jonnyjoker01
Ne nagyon reménykedj, ha egyre nehezebb lesz naponta akkor a végére talán lesz benne, de ez így egy 1-2 perces menet lesz neked is. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4819 üzenetére
Gratula
Úgy látom mindkettőnknek ezen a héten érett be a dolog
És duplán emelem a kalapom, amiért mindezt mobilon prezentálodEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
Na végre ez is sikerült
6 csillagot még megcsinálhatónak érzem, a második chamberben a frost cicin cseszett ki velem, mindig fent volt a pajzsa és nem tudtam hogy kell leszedni pyro reakción kívül (a repülő kis fosokat kell leszedni hogy eltűnjön a pajzs).
9 csillag az egy messzi álom, főként azért mert nincs még egy igazán erős DPS-em. Ganyu húzta a szekeret leginkább, Keqing csinálta a dolgát, de mobilon Ganyuval játszani főleg ezen a floor-on elég nehéz. A célzással nem lenne még sok probléma, de nagyon macerás rendesen dodgeolni. Az vett el sok időt hogy sokszor célzás közben staggereltek, mivel nem tudok kényelmesen dodgeolni az irányítás miatt. Olyankor 2 másodperc instant elveszik sebzés nélkül.
Jöhet az új event, remélem tényleg van benne valami kihívás.
Üdv. Johnny
-
Roland861010
addikt
Helló,
Az új event mennyire nehéz egy kezdő játékos számára?
Csak mert este tudok csak belogolni, hogy rá nézzek.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Mivel a 21 belépés összesen nincs 3 perc, így talán megérheti azért
Ha azt nézed hogy ennyiért meg kell csinálni a napikat, vagy megkeresni 20 ládát, akkor egyből jobban megéri[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #4814 üzenetére
Köszönöm szépen! Előző hónapban emlékszem, hogy megnyitottam, de bezártam, mert úgy voltam vele, hogy nem valami jók a rewardok. 60 primogemért lépjek be 21szer... Majd meglátom
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ez nem volt 2 perc
Minden napra 1 csata...legalábbis ha kapásból lemegy a legnehezebb fokozaton.
A mai simaügy volt.
Arra azért figyeltek a készítők hogy a legkönnyebb fokozat rewardja a primogemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #4748 üzenetére
20 perce keresem a web eventet, de nem találom kaphatok róla egy linket?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4811 üzenetére
Igen..arra tökéletesen emlékszem. Mármint a taktikára. Hogy melyik mobnak mi a prioritása és a többi...megvan. De a gyakorlatba átültetni.....háááááát, még nem sikerült
-
jonnyjoker01
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4807 üzenetére
remelem nem este nagyon kjvancsi leszek ra en is.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az új event 9kor(vagy 10?) fog indulni?
-
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4803 üzenetére
geo traveller annak is jo
-
Roland861010
addikt
Barbara mennyire jó heal?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest