Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Blizzard szettem van Ganyuhoz, van rajtuk extra Critdmg. Alapjába véve critdmg circletet szoktam neki adni, de mivel nem rakhattam be másik cryo karaktert a +critrate-ért ezért kicseréltem keqing crit rate circletével ideiglenesen. 206% critdmg van előbbi setupban, most 156% volt így soloban.
Második is közben sikerült mégegyszer Keqinggel. Lehet egyszerűnek tűnik (mondjuk egyszerűbb volt mint az első) de kellett egy kis idő míg ráéreztem a buborékok időzítésére, emellett még arra kellett figyelni hogy a kis slimeok mindig electrochargeolva legyenek hogy ne támadjanak, vagy az auto attackok által kellett ellöknöm őket hogy ne lépjenek be a támadási pozíciójukba.
Harmadikat nem tudom hogy fogom megcsinálni sebződés nélkül, mivel nincs meg Xiao és nincs greatsword karakterem sem kihúzva, akiknek nagyobb a plunge sebzésük A rohadt íjászok meg levegőben is eltalálnak ha csak spammelem a plunge attackot. Majd próbálkozok még.
Te melyik karakterrel csináltad meg?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő