Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Blizzard szettem van Ganyuhoz, van rajtuk extra Critdmg. Alapjába véve critdmg circletet szoktam neki adni, de mivel nem rakhattam be másik cryo karaktert a +critrate-ért ezért kicseréltem keqing crit rate circletével ideiglenesen. 206% critdmg van előbbi setupban, most 156% volt így soloban.
Második is közben sikerült mégegyszer Keqinggel. Lehet egyszerűnek tűnik (mondjuk egyszerűbb volt mint az első) de kellett egy kis idő míg ráéreztem a buborékok időzítésére, emellett még arra kellett figyelni hogy a kis slimeok mindig electrochargeolva legyenek hogy ne támadjanak, vagy az auto attackok által kellett ellöknöm őket hogy ne lépjenek be a támadási pozíciójukba.
Harmadikat nem tudom hogy fogom megcsinálni sebződés nélkül, mivel nincs meg Xiao és nincs greatsword karakterem sem kihúzva, akiknek nagyobb a plunge sebzésük
A rohadt íjászok meg levegőben is eltalálnak ha csak spammelem a plunge attackot. Majd próbálkozok még.
Te melyik karakterrel csináltad meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest