Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Az egész délutánom ráment arra, hogy az összes geoculus meglegyen. Abból kicsit több van, és mivel fejből nem tudom melyik volt már meg, egy fél órás guide videó alapján az összes helyére elmentem. Végülis 74 darab hiányzott, és így meglett az anyag a nine pillars küldetéshez is.
Közben a heti BP limitet is elértem, pedig a holnapi napik és még 2 heti hátra lenne. BP lvl21, pedig múlt héten nem is foglalkoztam vele. A héten iszonyat időt toltam a játékba, és holnap szerintem anemoculus vadászattal zárom a hetet. Jövő héttől újra meló, így örülök majd, ha a napikat letolom és elköltöm a 160 resin-t.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
Sracok ki mit favorizal; Kontroller vagy Bill+eger kombo?
-
Mike
veterán
maradt 4 piros kristály
na ez lesz szopás megtalálni -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #2693 üzenetére
A 2 torony összesen 6-8 sec, és mivel már 35ezredjére csinálom azt a küldit, már nem foglalkozom mással...épp repül felém 4 nyilvessző, meg a pajzsos cimbi épp leszúrt rittbergerrel uggrik az agyamba, de én lesz*rom, és már teleportálok is a kövi helyre ami kell
Belefáradtam már a 12milliomodik trash mob levadászásába, még akkor is ha pár ütés csak.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #2692 üzenetére
Jah, közelharcival érthető. Amúgy nem egyszerűbb akkor előbb levágni minden ellenfelet, és utána leütni a tornyot? Vagy ilyenkor folyamat jönnek ellenfelek amíg állnak a tornyok? Régen csináltam már "normálisan", Fischl-el mindig sniperkedem csak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #2691 üzenetére
Mert én Diluccal csapkodom le, és nagyon sokszor előfordul hogy a torony "arcából" hátrafordul, mert az ellenfél ott van. Úgy szoktam hogy én és az ellenfél között legyen a torony, mert akkor az aim is arra húz amerre kell.
Ha eszembe lesz, csinálok egy videót a jelenségrőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #2684 üzenetére
Tornyok lelövésénél miért számít? Én Fischl-el charged attack-al lövöm le őket távolról, és így nem is kerülök combatba se, tehát megúszom harc nélkül. 3-4 lövés/torony és kész a küldi.
Amúgy ez az auto aim ps-n legtöbbször nem probléma nálam se. Simán arcába mászok annak akit elsőnek akarok elintézni és kész. Egyedül a geo hypostasis-nál rossz, mivel itt a kőoszlop tetején az istenért se őt sebzi a karakterem. Mármint egyik kőtömbnél folyton az oszlopot sebzi, másiknál viszont nincs probléma, vagy csak 1-2 lövés megy félre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah már annyira untam a banánt hogy csak feljebb mentem WL-be, hátha jobb a dropja a fagyis virágnak....hát nem jobb
Viszont végre összegyült annyi cucc hogy Qiqit feltudjam húzni 90re, így a main teamembe most már mindenki 90esEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2688 üzenetére
Biztos hogy van amikor kapóra jön, de engem pl halálra idegel mondjuk egy domainben hogy nem azt ütöm akit akarok (teszem azt egy low hp-s enemyt), hanem aki közelebb van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #2687 üzenetére
Igen, ez már egy jóideje fennálló probléma. Ha nem is szószerint célzás, de azért 180 fokos fordulatot nem kéne vennie.
Másik oldalról meg mikor Bennett hosszantartott E-jét használom és odébb megy az enemy arra is korrigál és nem a semmibe ütök szóval van jó tulajdonsága is, de lenne mit csiszolni rajta. -
Sirandrish
Topikgazda
Megszámlálhatatlan hasonló játékkal játszottam már, és még soha nem okozott problémát a célzás, szerintem ebben is meg tudnám oldani.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2684 üzenetére
amúgy általában jól működik és kényelmes is, de vannak helyzetek amikor nem, szerencsére ezek a ritkábbak
ha te célzol az olyan lesz mint a morrowind. 3 mm-rel arrébb ütögettem a semmit, az ellenfél meg közben kinyirt -
Sirandrish
Topikgazda
Én most Qiqit kezdtem el felhúzni, és ugyan nem számoltam, de kb 14-16 Cryo virágot tuti mentem 2 nap alatt, ezelatt 1 gemstone esett, 1 chunk, a többi mind kisebb drop.
Nekem ezzel nem is lenne bajom, ha nem 180 resin jönne be egy teljes nap alatt..
Szerintem ez így ebben a formában katasztrofális, mert ez csak direkt hátráltatás a játék részéről amit nagyon nem szeretek.
Kelljen érte menni..nem bánom, de akkor engedje meg hogy menjek, mert az hogy ezerszer kell bemenni, de nem tudok, az gáz..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Autoaimnek hívják..
Pár napiküldinél, amikor a tornyokat kell leverni már számtalanszor előjött a probléma.
Konzoloknál még azt mondom hogy csak-csak, de PC-n egérrel be tudom célozni az ellenfelet, legalább kikapcsolható lenne...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2680 üzenetére
pl teljesen háttal a szörnynek ütném a parázstartót, erre megfordul és ellövi a tűzgyújtást a semmibe.
éppen megfagyok, a térképet szeretném kinyitni, erre behozza a wish
csak ilyen apróságok -
jonnyjoker01
veterán
Igen ugyanez miatt szenvedtem én is most Albedo felhúzásával. Ningguangot felhúztam 90-re, mivel a játék kezdete óta jött annyi nyersanyag hogy nem okozott különösebb problémát. Viszont albedo-nak 0-ról kellett összegyűjtenem a dolgokat, egész héten minden resinem csak a geo kockába ment és így lett most 80-as Kéne neki még 1-2 hét szerintem hogy 90-es legyen de hanyagolom, annyi pluszt nem ad, hogy megérje ebbe energiát fektetni.
Üdv. Johnny
-
csuzda
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2673 üzenetére
Jó tudni, hogy nem kell minden nap etetni a rókákat Szívós állatok, kibírják
Új hónap jött, a boltban Xiangling és Fischl a 2db havi megvásárolható hős. Gyorsan bevásároltam belőlük, mert se az előző hónap (Barbara, Kaeya) nem fogott meg, se az azelőtti. Bár akkor lehet még nem volt elég Masterless Starglitterem.
Ha már Fischl-nek csak 1 constellation kell, hogy erősebb legyen neki Oz és nagyon elgondolkoztam, hogy Sucrose-nak is jó lenne az 5. C, mondom pörgetek annyit, hogy megkapjam ezeket.
10. nyitásra: The Widsith
19. nyitásra: Benett
22. nyitásra: Dragon's Bane
23. nyitásra: Benett
33. nyitásra: Chongyun
39. nyitásra: Benett
43 nyitásnál álltam meg, mert elfogyott mindenem. Ebben volt talán 3db 10es pakk, a többi egy darabos nyitás. A két fentebb említett karakterem nem fejlődött tovább, de lett egy nagyon erős Benett-em (C5) és Chongyun lett az első max Constellation-os karakterem (persze a travellerem után). Szegényt ideje lenne lvl 20-ról tovább húzniEz még annyira nem is bosszantó, mert Benettel nagyon jól jártam. Viszont ez: [link]
Ez enyhén szólva is pofátlanság a játék részéről... Múltkor valaki kiakadt, hogy milyen rossz drop, hogy chunk-nál jobb felemelkedés követ nem ad a játék. Az indított el bennem egy gondolatot, hogy elkezdem vezetni a bossok jutalmait. Ha a fragmenteket, chunkokat, gemstone-okat kifejezzük sliverben (pl: chunk = 3 fragment * 3 sliver, azaz 9 sliverrel ér fel) akkor elég szégyenletes képet kapunk a játéktól.
20 alkalomból 16szor rosszabb dropot kapok mint 1 chunk! 2 alkalommal kaptam gemstone-t, aminek örülök, de hogy 1szer kaptam chunkot az vicc... Egyszer előfordult, hogy 3 fragmentet kaptam, mellé 1 slivert, így az a 4. alkalom, hogy jobb a loot mint 1 chunk... A képen látható, hogy 14szer mentem az electro hipo-ra, és abból 151 slivernek megfelelő követ kaptam. 6 gemstone kell 80->90re, az 162 slivernek felel meg. 109 slivernek megfelelő kő kell 1->80ig, de ettől tekintsünk el.
1 karakter felhúzása 80->90re: kell hozzá kb 16 boss leölés, ami gem költés nélkül 4 teljes nap. Hozzá tartozó könyvek kifarmolása 3,6 nap. Vagyis picivel több mint 1 hét felhúzni egy karaktert. 8 karakternél ez 2 hónap, vagyis 4 teljes abyss ciklus. 1 karakterem van 90-en, és a mostani abyss-ra fel tudok húzni még kettőt... Azt is csak azért, mert könyvet kevesebbet kell farmolnom a battle passnak köszönhetően. És még artifactot nem farmoltam, se talent könyvet... Siralmas.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Azért az in the mountain küldetésben szépen előjönnek az irányítási problémák, és a fejlesztők anyucikája is előkerül
-
Mike
veterán
boldog új évet!
-
Sirandrish
Topikgazda
Primogemben gazdag Boldog új Évet mindenkinek!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2673 üzenetére
Nekem egy hiányzott, ami az volt hogy egy csónak mellett egy lyukat kellett "megnézni", és adott egy ládát amiben volt. Kicsit büszke vagyok, mert az összes többit magamtól találtam meg..
És ezt is megtaláltam volna ha jelezte volna a térképEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Urzu_7
aktív tag
Na, pont ezért van a csapatban Barbara, kicsi víz és utána Lisa 2-4k csapásonként a végén vissza Barbarára utána megint Lisa. Amióta megvan Barbara azóta ez a felállás. Mondanom sem kell hogy Lisa 90-es, az elemental mastery-je 687, a talentek 7-es szintűek. Atrifactból az Instructor set van rajta ami csak 4 csillagos. A fegyvere egy Sacrificial Fragments (R2) 454ATK és 221EM. Szóval... Tápos.
Amber-ben azt szeretem hogy
cukimire feltölt a nyíl addigra ki tudom célozni a gyengepontot és mivel Sharpshooter-t (R5) használok íjnak így adja a plusz sebzést. Számomra pont megfelelő, mondjuk fps játékokon nevelkedtem szóval nem meglepő ha nem a kardosokat preferálom. Csak azt sajnálom hogy nem tudok messzebbről csipázni mint mondjuk egy Oblivion/Skyrim-ben mert a játék nem engedi.giran~
-
jonnyjoker01
veterán
Nem muszáj hogy egymást kövessék a napok, egyszer majd megkapod.
Nálam ami kettő hiányzott a róka etetősön kívül. Bejártam én is a teljes mapet de a minimap nem mutatta őket, hátha neked is pont ezek hiányoznak.
link - egyik egy kis szigeten volt luxorious ládában, kellett egy agate a jég feltöréséhez ami a felette lévő szirten van.
link - ez pedig olyan helyen volt ami körül nem sok minden van sziklát kivéve, a közelben még volt egy precious chest amit pár fatui védett, elég eldugott helyen van.
Üdv. Johnny
-
csuzda
aktív tag
Köszönöm szépen!
Most körbeszaladtam a pályán, de még mindig hiányzik 2 crimson agate... Egyik ahogy mondtátok a rókás, másik meg rejtély. A rókáknál 5 egymás követő nap kell lerakni vagy nem muszáj egymás utáni napokon? Nehogy a 4. napnál elfelejtsem és újra keljen kezdeni az 5 napos sorozatot
-
F34R
nagyúr
Nekem Lisa-nal csak az nem tetszik, hogy nem nagyon sebez a normal tamadas, A lampas az nagyon jo, foleg pyro elementel. Ambernel meg a shot ami lassu mire tuzesse valik.. addigra siman megcsak egy ellenfel, dodge-nal meg elveszi a celkeresztet. Szoval most Bennet-el tolom akit tegnapelott huztam ki.
-
Urzu_7
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Nekem is átlag 3 perc egy menet, a már őskövület csapat összeállításommal. Nem tudom, nekem ez beválik, de lehet ideje lenne kipróbálni valami újat. Jelenleg feldobom Zhongli-val pajzsot, így nem kell heal, utána Xiangling maci, majd Fischl-el Oz és nyilazom. Mona helyére ide inkább Traveler van benn, mivel neki lehet berakni a kardot.
Viszont már gőzerővel készülök Hu Tao érkezésére. Ő lesz a tüzesem, és talán main dps is, Fischl-t pedig másodlagosra fokozom, talán. Tudom még van másfél hónap kb. érkezéséig, de addig már nem is akarom event bannert használni. Jelenleg 54 wish van utolsó 5 csillagos óta, így nem kockáztatotok.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #2661 üzenetére
Nekem van Bennett, mondjuk sokat nem erek vele Ez a Cyro nekem vallalhatlan. De mivel nincs mas kuldi most, szenvedek meg egy sort.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Urzu_7
aktív tag
Engem az első kör rendesen megszívatott, mondom ez egy sima Cryo Regisvine, aztán megláttam a buborékot és hogy még mielőtt kigyomlálhatnám azt le kell szedni róla... Legközelebb azt hiszem inkább várok és megnézek egy videót.
Aztán persze ment a troll csapat Fischl, Amber, Noelle, Lisa szereplésével (Fischl helyett Barbara szokott lenni de nem akartam hogy megfázzon a kincsem). A leggyorsabb köröm 2:48 volt, átlagban meg 3 perc. [kép]
A megszerzett könyveket meg persze Amber-nek nyomtam [kép]giran~
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #2661 üzenetére
Én is főként Tartaglia-val csapom, két körből megvan.
A simán próbálgattam ha 1 pyro + 1 Bennett ulti + Barbara buffos könyvel+ Tartaglia-val egy körből megvolt, amíg ujraéledt mindenkinek az ultiját feltöltöttem, aztán kezdődött előlről.
Mivel ezt folyamatosan lehet ölni itt ezzel nemszarakszom, 2.5-3 perc alatt megvan, de ezt csak újévben fogom kipucolni valószínű. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah az eventnek az utolsó része nem volt rossz.
Mondjuk igazán kitalálhattak volna ide egy új ellenfelet, de ennyi baj legyen.
A 300seces kihívást mindenképp egyedül akartam csinálni, így először egyedül mentem neki, de mivel kapásból sikerült 2 perc alatt lenyomni, így a második körben belenéztem a COOP-ba!
Először bererültem egy olyan csapatba hogy Diluc, Diluc, Klee, és Kequing...gondolhatjátok...a dmg-vel nem igen volt probléma
Velük le is ment vagy 4-5 kör pillanatok alatt, de utána oszlott a banda. Ezután olyan partit találtam ahol 2 Qiqi meg egy Tartaglia volt, ott gyakorlatilag én öltem a 80%át a bossnak, de az tuti hogy a HP-mat telibesz*rhattam, még a nagy viharba se mentem a burok alá, csak ütöttem a bosst mint a gép
Velük is lement vagy 2-3 kör, aztán ez a banda is oszlott..
Ezután bementem vagy 2 partyba, ahol volt DIona, Tartaglia, meg minden ami szem szájnak ingere, de ilyen 4-5 perc volt egy kör, így hagytam a francba, és a maradék 10-12 kört lenyomtam inkább soloba. Átlag 1,5-2 perc volt egy karika nekem, de még így is 2szer gyorsabb volt mint bármelyik partyba szóval nem bántam...
Láttam facen akik 35-40 sec körül letolták...hát...okéééé
Lehet Benettet be kéne rakni Diluc mellé...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sirandrish #2658 üzenetére
10es fa meg 3.. A rókaetetést tegnap kezdtem, szóval akkor hiányzik egy azaz 1 darab...kafa
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #2654 üzenetére
Nem tudom hogy hiányzik-e nekem, mert én vagy kétszer körbementem a pályán úgy rendesen, és addig nem akarok videózni, míg az se biztos hogy hiányzik
Bár szinte biztos hogy nincs meg mind.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2656 üzenetére
Nah megnézem akkor nekem mennyi van, ha az a max
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #2652 üzenetére
Nekem megvan az összes. 10-es fa +5 db. A rókák etetése a barlangban kellemes meglepetés volt ma, adott egy crimsonos precious ládát, az volt a hiányzó darab nekem.
Közben kihúztam Albedot, 60 as szintűként random artifactokkal is király, alig várom hogy kihozhassam 80-90-re. Kaptam ugye 2 sima wisht is a fejlesztésért, esett egy Skyward Blade pityn kívül Jó lesz bennettnek, albedo meg megkapja az új kardot.
Üdv. Johnny
-
csuzda
aktív tag
válasz Sordoran #2654 üzenetére
Szerintem megmarad, mert ha a 12. szinthez is 10 darab kell, akkor nekem a 19 darabhoz kell 4 új crimson wish.
Most péntek az első. Jövő hét hétfő, péntek a 2. és 3.
Január 11.-én lehet meg nekem, az event pedig ha jól számolom csak jövőhét kedd (január 5.) hajnalig tart. -
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #2652 üzenetére
Én tegnap egy videót nézve szedegette őket, de valahol kihagytam egyet, mert csak 78 lett meg. Összesen 79 van, illetve van egy titkos 80., de azon dolgozni kell még. Ráadásul mivel még csak most lett meg a fa lvl8, így 1x +5 eddig.
Amúgy ez is el fog tűnni event végével, vagy itt nem probléma ha nem lesz meg lvl12 végére?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
csuzda
aktív tag
Az szép Nekem 100%-os volt a terület és ezt én se találtam meg. Csináltam róla videót, hogy megcsinálom, de sajnos az eleje lemaradt, hogy mutatom a térképen a 100%-ot. Ezután meg ott a romok közelében találtam még egy ládát
Egyébként ahova megérkeztél, ott volt az öbölben, a félsziget (dél-kelet) irányában egy jég, aminek széttöréséhez piros kő kell (Scarlet kvarc). Hol találni közelben piros követ, mert egyszerűen nem találok...
#2652 Sirandrish
10. szint és 1 darab van pluszba. Talán 1-2-3 még van valahol, nem jártam újra körbe a pályát. Crimson Wish küldit talán kétszer csináltam eddig. 23.-án volt frissítés, 25.-e pénteken majd utána hétfőn termett újra, így elméletileg ennyi az összeszedhető max.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ebbe már én is belefutottam hegymászás közben :D
Amugy ki hogy all a Crimson Agatekkal? Hanyas a fa, es hany Agata van pluszba?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Urzu_7
aktív tag
Találtam egy ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=sWgW0peWo90
Ettől nem messze a levegőben pedig van egy Crimson Agate ha érdekel valakit.giran~
-
KaitouP
nagyúr
Saját meme, friss ropogós: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2647 üzenetére
Köszi az infót...ránézek
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #2646 üzenetére
De azalatt az 5-10 mp alatt bőven osztja a sebzést, és nem egy karakter lesz healelve hanem az összes.
Ha nem a sebzésével akarsz gyógyítani akkor szerintem a Maiden Beloved-re fekügyél rá, vagy az Exile + Scholar-ra (meg energyrechrge-ra), mert a Q-ja alapból rárakja a jelet az enemyre amivel ugye mindenki magát gyógyítja. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2645 üzenetére
5-10mp az millió idő
Nyilván nem kezdek neki kiszedni a full arti settet mikor az még a mainemnek sincs meg, de Barbara szintjét azért szeretném elérni vele (kb megvan), hogy nyugodt szívvel betegyem a partybaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #2638 üzenetére
Teljesen szedettvetett, egy exile szettem van(2db), ez is csak véletlenül, nem néztem a szettbónuszokat.
Engem nem nagyon izgat hogy az E-je mennyit gyógyít alkalmanként mert 99%ban beváltom csapkodok vele egy 5-10 mp-et és mindenki egészséges.
Majd ha lesz rá időm(és resinem ) akkor persze neki is rendberakom a szettjét, de a DPS-ek meg suportok jelenleg fontosabbak mert Qiqi így is hozzá az elvárhatót. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sirandrish #2642 üzenetére
3200>>3420 lett, 70ről 80ra húzással...
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem 4K-ig minden erőfeszítés nélkül fel lehet vinni. Kis talentezés, meg mittomén 9-12 körülig felhúzott articcal már közel lenne...mondjuk 80on.
De ma meglesz nekem 80as, megmondom majd mennyit változott a healjeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #2640 üzenetére
Az elég jó, nekem 1800
Mondjuk nullás gladiátor szett van rajta meg egy 173 ATK plume of death... Nem éppen a mainem de ha ennyit healel az lesz. Mondjuk nem nagyon sérülök Noelle miatt szóval-giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
És máson mennyit healel. Én most összedobáltam neki egy "geart", de artik nullások, meg a talentek is még csak 3-4 között vannak, így 3200 körül healel "dotonként"..
Ami elég jó ha azt veszem alapúl hogy még csak 70es, és a gearje sem az igazi..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #2637 üzenetére
Simán hozza amit kell és még csak 70-es https://youtu.be/6ip6kgjh_fk
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2636 üzenetére
Artifactból mi ment rá, ha nem a Maiden?
-
Sirandrish
Topikgazda
És úgy mennyit healel. Végül is az lenne a lényeg hogy Barbi szintjét hozza
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #2633 üzenetére
Nálam Qiqi full DPS mivel a healje ATK-val nő. Egyetlen kardom van ami most 80-as az az Iron Sting 449 ATK-val. Ezelőtt Fillet Blade (R5) volt de most 'pörgettem' egy The Flute nevű valamit ami erősen ATK szóval az lesz az övé.
Felvettem egy pár embert innen barátnak ne ijedjetek meg tőle: Nipa / 705954361
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
Qiqinek milyen fegyvert kellene haszlnom? Az új az jó lehet neki?
Sajna egyik "ajánlott" sincs meg, de ahogy néztem azok substatja Energy Recharge, és annak is az..
EZért filózom rajta..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #2630 üzenetére
Küldtem barát meghívót. Játékon belül írj rám (csuzda) és akkor belépek a másikkal és azt szedsz össze amit szeretnél
Ha másnak kell ilyen segítség szóljon Lehet csinálok 1-2 kis felhasználót -
Sirandrish
Topikgazda
Találtam egy videót, amiben olyan 8-10 perc alatt összeszed a srác vagy 40et..azt lenyomtam.
Ha neked ott vannak, és beengedsz, azt a runt lenyomnám nálad isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #2625 üzenetére
"80 ma nemigen lesz"
Rakd be Qiqi-t a csapatodba két anemo és Razor vagy Kaeye mellé. Egyél egy Zhongyuan Chop Suey-t vagy Sticky Honey Roast-ot és szaladj körbe Liyue hegyvidékein 2 anemoval gyorsabban szaladsz, Razer és Kaeye csökkenti a stami használódást és Qiqi mutatja a csak Liyue-ben meglelhető dolgokat Ha végeztél írj rám, van egy kis felhasználóm ahol megismételheted
-
Urzu_7
aktív tag
Szóval tényleg volt valami hiba a mátrixban [kép]
Zhongli kap egy nagyobb adag buffot
Ennek örülök mert elég gyengus most szegénykém, használni sem tudom alacsony szinten míg Qiqi meg Klee alacsony szinten is simán levert 80-as ellenfeleket.giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #2626 üzenetére
Nekem EXPm lenne még rá, de ebből a gazból nincs elég
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #2625 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyit lehet egy körrel szedni, de meglepően sok van. Nem is igazán keresgéltem még, csak random teleportálgatok a nagyobb sziklásabb helyekre és általában lóg 2-3 db egy sziklán. Repkedek össze-vissza aztán ha messziről meglátok egyet már megyek is érte. Nyilván célzottak keresve gyorsabb, de kifogytam a kártyákból, úgyhogy ráérősen csinálom.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #2624 üzenetére
Megyek is megvenni
80 ma nemigen leszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #2623 üzenetére
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Bubu_Pharmacy#Location
itt azt írja 3 naponta frissül az árukészletük. Szóval sajnos nem napi.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2621 üzenetére
Mi, hol merre meddig? Minden kell!
Ebből is látszik mennyire számítottam arra hogy valaha megkapom...[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2621 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy napi, de én szorgoskodok. Mostanában többször futottam ki a mora-ból is, úgyhogy inkább nem vásárolgatok fölösleges dolgokat, mert ha az elfogy az kellemetlen, mert szinte mindenhez kell.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kill_switch #2619 üzenetére
Esetleg ha valaki nem tudna róla plusz tipp, hogy Bubu's Pharmacyben is vehető 5 violetgrass (nem tudom mennyi idő a rését talán daily).
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #2619 üzenetére
Az nekem is megvan, 80as szinten, én is azt adom neki, és hja..kezdem szedni azt a szart
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #2618 üzenetére
Kezdd el a violet grass-szeket szedegetni, napok óta én is miatta mászom a falakat azokért a szarokért. Meg persze jeges virág ölés ezerrel. Pár napja húztam ki én is, rögtön a kezébe is nyomtam az új kardot amit a kiegészítő adott, mert az gyakorlatilag ingyen lesz fejlesztve.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Volt 2x10 wishre primom, és elég közel volt a pity a normal banneren. Qiqi-t nagyon akarom már ezer éve, gondoltam rámegyek.
Az elsőbe kaptam egy Xinyan-t, a második viszont bejött...
Nem tudom mi kell neki, de az tuti hogy pár Fragile Resint eldurrantok, hogy legalább 80ra felrántsamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2614 üzenetére
50k
Gratulálok -
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2613 üzenetére
Köszi az infókat...lesz mit gyakorolni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2612 üzenetére
Pont ezaz...ilyet a kedcvenceimre se kapok
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2613 üzenetére
Ja igen ezt lehagytam pedig elég fontos, ulti előtt jade screent érdemes lerakni és átmenni rajta a plusz geo sebzésért. Ulti után plusz pár gemet még kilő magából és reseteli a jade screen CD-t.
Egyébként nekem ma esett végre egy geo% archaic petra crit substatokkal, most már igazán b@szó lett, 60% crit chance és 147% crit dmg jött így össze rajta. Közben esett nekem még egy ningguang és C5 lett, megkaptam a +3 jade screen szintet és sikerült az 50k crit achievementet is megcsinálni így.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #2610 üzenetére
Amit jonnyjoker01 is írt, támadás közben nyomd valamelyik (nem muszáj előre) mozgásirányt hogy növeld a támadási sebességet, ez fontos, jelentős a különbség.
A jadescreen, nem csak pajzs, elég jól sebez is h rádobod enemyre, illetve a Q előtt mindig rakjad le mert plussz sebzést okoz.
Utolsó passzív talentje azthiszem hogy 12% GEO DMG BUFF-ot is ad ha átmész rajta.Az első constellation szerintem sokat dob rajta, a sima támadás is AOE lesz, ezáltal pajzs mögött is sebez.
Ha jobb nincs energy rechargera is építheted, Q-ja alapból is elég gyorsan tölt, ha ezt még tudod fokozni kiss túlzással az is folyamatosan használható.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #2609 üzenetére
Egyelőre én még nem érzem benne az átütő erőt hogy Main DPS legyen, pedig ő már 80as, a fegyvere is 70es, szóval azért van már benne anyag..
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #2608 üzenetére
Ez de jó lenne nekem. Második csapatomban ő lesz szerintem a dps-em, bár az első sincs még rendbe szedve rendesen.
Most nekiálltam kicsit rendbe szedni a tagokat, Fischl meglett lvl70, így nála már belassultak a dolgok, de addig is többieket is feltápolom közelébe. Childe még nem elérhető heti bossok közül, így most a fősztorit folytatom. Egész délutánom a játékban töltöttem, szerencse hogy a cp2077 nem tud bevonzani annyira a bugjaival.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2605 üzenetére
-
Urzu_7
aktív tag
Én még co-op szűz vagyok így lassan AR51 felé de azért majd valamikor az achievementeket meg kéne szereznem azért a pár primorzsáért...
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2605 üzenetére
Ha azt mondom hogy 2 is van belőle? Nekem pont nem kéne ugye, mert Ningguang is csak egy sokadik kari...
Nah de akkor az ATK kell, az a lényegEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #2603 üzenetére
Mázlista, nekem nincs meg a skyward atlas Egyértelmű hogy abba fektess akkor, ne a solar pearlbe.
HP fontos?! Dehogy a legszarabb amit kaphatsz ning-hez Bocsi nem volt elég egyértelmű az a rész, nem tudom fejből az artifact típusok neveit Most rákerestem a pontos elnevezésekre, sorrendben írtam hogy ugye HP virág, ATK toll az adott, utána ATK% sands, geo% goblet és crit/critdmg circlet.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
Akkor ha gondoljatok n00b szemelyemet megtisztelhetitek jelenletetekkel. Elore szolok, hogy ne legyen eges
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2602 üzenetére
Solar Pearl is van, de Skyward Atlas is, szóval gondolom akkor azt kellene erőltetni.
HP ennyire fontos neki?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #2580 üzenetére
Legjobb 4 csillagos fegyver neki a Solar Pearl (battlepass fegyver), kraftolhatók közül az új Catalyst a legjobb neki (10-es szintű fa kell hozzá hogy megkapd a receptet), ha esetleg megvan a Skyward Atlas, az a legjobb 5* catalyst neki.
Artifactok közül a leghatékonyabb 2 gladiator + 2 archaic petra. Fő statoknak úgy kell kinéznie, hogy HP | ATK | ATK% | Geo DMG% | Crit rate/Crit DMG%. Utóbbit az alapján válaszd hogy az 1:2 arányhoz tarts (pl 50% crit - 100% crit dmg).
Substatokból az ideális 4: crit dmg, crit rate, atk%, energy recharge. Legjobban a crit fejlesztésére van szükség, utána az ATK-ra utána az energy recharge-ra.
A legfontosabb játék beli tipp hogy normál attack közben mozogj előre, úgy gyorsabb lesz az atk speed.
Charged Attack elég nyögvenyelős, néha be tud ragadni de van rá egy jó technika, mégpedig duplaklikk charged attack előtt - tehát igazából tripla klikk de az utolsót nyomva tartod. Így konzisztensen fog csinálni 1 normál + 1 charged attackot. Ha olyan szituációban vagy hogy nem fontos a stamina, akkor ezzel a technikával tudod spamelni a charged attackot iszonyatos sebzésért, viszont meg fogja enni a staminát ha kicsit messzebb állsz az ellenségtől (nem ér célba a normál attack a charged attack előtt, olyan gyors, és ugye csak akkor "ingyenes" a charged attack ha van star jade körülötted).
Még egy hasznos infó, hogy a jade screen, charged attack, star jades és a burst úgy működik mint egy Claymore fegyver, tud staggerelni.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #2599 üzenetére
Neked is nagyon szívesen segítek, ha kell, csak szólj bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest