Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jappán
tag
Hali! Miért van az, hogy hiába vagyok bejelentkezve a web eventbe, azt írja, hogy nincs karakterem a szerveren? Eddig minden jó volt. Kijelentkezek és vissza, akkor is ugyan az a probléma.
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
F34R
nagyúr
Meg egy Leak valoszinu 1.5 bossai. Eula Ascendjenek boss-a, a Cryo kocka, az Abyss uj pacakjai stb.. [link]
-
F34R
nagyúr
Eula + a vegen Yanfei. [link] elso mehet dps-nek a masodik meg cukisag pyro supportnak.
-
F34R
nagyúr
Egyebkent... valami hydro karakter + jeges.. es add ra folyamatosan pl a hydro attackot... akkor be fogja adni. nalam ugy nezett ki, barbara + kaeye megfagyaszt majd barbaraval adtam neki. de mukodott kaeya normal attackjaval is. Videoban lattam, nincs mit veszteni alapon kiprobaltam es mukodik.
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4992 üzenetére
tudod hogy lett meg? szerintem ez igy faszsag..... barbara + kaeya konstans fagyasztas es ha megy az attack akkor csinal egy shockwavet ami 40k-t sebez.. most ez mi a turo?
-
jonnyjoker01
veterán
Csak charged attack fekteti ki őket. Egy picikét fölé kell célozni, kicsit szar a hitbox. Ha egyszer meglövöd, akkor a másodiknak muszáj betalálnia, különben felrakja a sárga karikát aztán nem tudod leállítani (csak asszem hátulról). Menni fog az, hiszek benned
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4972 üzenetére
nem fog menni nekem nem fekszenek le ugy mint nalad... mikor meg fent van a sarga karika a szemen akkor nem ervenyes a weak point. nagyon felbasz.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4987 üzenetére
Amit korábban írtam, (utolsó bekezdés), még most is megállja a helyét..
Ezt az eventet a B héten csináltákEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4983 üzenetére
Ha van Ganyu mellé egy Mona support, akkor simán le tudod hozni, viszont anélkül esélytelen.
Egyébként meg ha nem lenne időkorlát, nem szenvednél hónapokat az artifact farmolással, és nem adnád el a vesédet.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
Én Diluccal lesoloztam a francba
Amennyire a fejlesztők nem bonyolítják túl...úgy én seEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
Akkor kettefejelem a monitort mar megint ezek a kics pocsok vanna benne?
#4984 body007
Nem, csak a challanegbol lepett ki a buff meg tart 10 masodpercig.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Na jó ez az új challenge rendesen felcsesz. Ez már a DPS check legalja. Tuti nem fogom tudni megcsinálni egy karakterrel sem solo-ban.
Most nézzétek meg a sebzésemet, elég tápos a csapat, aztán mégis csak 26 másodpercem maradt a végén. Talán Ganyuval még megpróbálom de nem fűzök hozzá sok reményt.
Semmi kihívás csak kevés idő alatt ölj meg trash mobokat
Szerk.: Azt megjegyezném, hogy Bennett ultija 9-re van húzva és 5 csillagos fegyver van neki, tehát az ATK buffja elég brutális. Nélküle valószínűleg nem is tudtam volna megcsinálni időre
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz body007 #4981 üzenetére
nem teljesen.. Ambernek a bow-ja(Elegy for the End) add ha ellovi az elemental skilljet 20% ATK-t, Klee Thrilling Tales of Dragon Slayer-e tovabbi 24%-t, Bennet support ultija + 20% tehat izmos 64% + t jelent Tartaglia-n aki az egyik legnagyobb DPS-t tudja ultival. + ugye Skward Harp R5 ad + 40% Crit DMG-t.. vadallat ez a csako amugy is.
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4979 üzenetére
nekem meg az hogy meglegyen
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4972 üzenetére
nah erre nem is gondoltam... ha leul addig uthetem.
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #4974 üzenetére
Te keresed a kihívást, átlag mobilos játékos (casual) nem ilyen. És mivel belőlük több van, így rájuk figyel nagyon a mihoyo. Bár én nem tudom elképzelni, hogy valaki mobilon játsza kizárólagos jelleggel. PC + mobil érthető, de csak mobilon azért merész.
Hamarosan amúgy jön a PS5 verzió, kíváncsi vagyok rá lesz-e látványos különbség. PS4 verzió jobban fut PS5-ön, de grafika azonos elvileg. Videó alapján viszont nem láttam nagy különbséget a beharangozó videónál.Ma még megnézem én is Rosaria-t ha a talenteket húzom rajta. Tegnap soványnak éreztem, de talentek lehet sokkal többet dobnak majd sebzésén.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sordoran #4973 üzenetére
Persze figyelni kell a mobiljátékosokra, de megemlíteném hogy mobilon csináltam meg az összes hitless challenget
Ja szerk.
El is felejtettem írni, 21 húzást csináltam, így vagyok most a 75. húzásnál. Kaptam két Rosariát meg egy barbarát Tetszik nagyon a csajszi, nagyon jók az animációi és lvl50-ként lvl4 talentekkel majdnem annyit sebez mint a majdnem kimaxolt Keqingem
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #4971 üzenetére
Én is bíztam benne, de elég harmat gyenge lett. Hypostatic Symphony-nál azért le voltam még maradva, Hu Tao érkezése után vált erőssé a csapatom, így azzal nem is foglalkoztam mélyebben. Ezzel foglalkoznék, de minek. A tegnapi egy vicc volt, fél perc alatt levertem azt az egy ellenfelet és kész.
Ebbe a játékba felesleges a dps check, hiszen nagyon sok a casual, és nem szabad elrontani az ő élményüket kiadói álláspont szerint. Aki komolyabban játszik, az nem százalékokkal, hanem szorzókkal (többszörösen) erősebb lehet. Nekik pedig nincs kihívás. Mechanikában lehetne erősíteni, de megint a casual tesz keresztbe, PC-konzol-mobil szentháromságban mindenhol más lehet a kihívás, főleg mobilon. Szóval maradna a taktikás harc, de itt megint a casual, azok a játékosok akik nem akarnak gondolkozni, de a jutalom kell. A fene vigye el a casual-okat.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
Hát ez ilyen, szimpla DPS check Lődd ki a szemét az egyiknek Fisch-el, a másikat csalogasd a lekapcsolthoz, majd lődd ki a másik szemét is, aztán csoportosítva sebezz. Itt van én hogy csináltam meg, ezzel a 4 karakterrel te többet tudsz sebezni szerintem mint az én Ganyum egyedül.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Nem, én állítottam fel magamnak ezt a kihívást, mivel nagyon vártam ezt az eventet és közben meg sem közelíti a Hypostatic Symphony-t nehézségben, kihívásban. Nagyon csalódott voltam de aztán letojtam, felesleges búslakodni rajta, inkább direkt nehezebbé tettem magamnak Bár ez sem volt a többségben annyira nehéz ahogy írtam, sajnálom hogy mihoyonál inkább a DPS checkre állnak rá mint a mechanikai beli kihívásra
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Azt kifelejted, hogy a physical elemental damage % növeli a Crescent Pike bónuszát és minden más dmg modifier működik vele (pl. -phys resistance), míg a Dragonspine-nál nem. Ezért olyan jó fegyver a CP, mivel kalkuláció után (amit te is itt számolgattál most) kerül rá a többi bónusz, dobva a sebésén jelentősen.
A Dragonsoine csak egy nagyon rosszul megtervezett fegyver. A rengeteg phys damage bónusz és az alacsony base atk nem egy jó kombináció, a passzív mechanikájá pedig tré, mert könnyen mellé megy. CP a legjobb 4 csillagos spear a physical buildes karaktereknek. Rosariának nem tudom hogy BiS-e, a talentje miatt, de ez nem változtat a tényen hogy a dragonspine spear-re nem szabad prototype-ot pazarolni (crit rateje 15%-át az egész csapatra rá tudja rakni, szóval valószínűleg main DPS-ként legjobb neki a CP, supportként kritet kell stackelni rá szerintem).
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4964 üzenetére
Nem Barbaráztam eddig, de utána néztem gyorsan. Azt előre leszögezném, hogy Barbara healer, de nem a legjobb. Lehet a közeljövőben, de lehet csak majd sokára dob neked a játék jobbat. Ha csak nem szeretsz bele, hogy állandó tagja lesz csapatodnak, akkor ne invesztálj bele olyan sokat (korábban írtuk, hogy lvl50-60-ig húzható bármilyen kari amit használsz, mert ezután kezd el igazán drágulni a fejlesztés). Fegyver és artifact karakterek között cserélhető, így ezeket esetleg másokon is tudod majd használni.
Röviden, Barbara healer, és HP kell neki ehhez. Ha sok a HP, többet healel, és jobban bírja ütéseket is amíg kinn van a porondon. Fegyvernek a Prototype Amber lényegében számára készült: HP-t ad, és Q után energy regenerációt, valamint a csapattagoknak HP-t tölt vissza. Ez ugye craftolható, szóval elérhető fegyver. Ha nem ez, akkor a Thrilling Tales of Dragon Slayers, ami 3* fegyver. Szintén HP-t ad, valamint ATK-t (ha jól írják, akkor annak akire váltasz Barbara után).
Artifactból a Maiden Beloved lényegében minden healernek jó, ezzel nem nyúlsz mellé. Ha az nincs, akkor az Instructor set jó még supportként. Statokban pedig Sands HP%, Goblet HP% és Circlet Healing Bonus %. Substatoknak pedig HP%, HP, Energy Recharge és Elemental Mastery.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
Kedves a rendszer. Két Fiscl után egy Barbara.
Miért csak 76 Wish a Soft Pity?Azért persze kellő bizalommal elkezdtem ütni a Cryo virágot.
-
Urzu_7
aktív tag
Most kicsit örülök is meg nem is. Örülök mert esett Childe így végre van másik hydro karakterem de nem örülök hogy lenyúlta a 100%-ot a következő pitytől. Rosariaval meg megvan az összes 4*-os karakter.
A mai aréna kicsit túl könnyűre sikeredett szerintem.
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah nekem is kiesett Rosaria az első 10esbe, szóval faszasag :)
Meg 1x10et nyitok, hátha jön meg egy, de ha Barbi jön az se baj :)Nah a kovibe jött egy Barbara...ennyit a bannerrol..megvan minden ami kell :)
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zyrksh
lelkes újonc
válasz jonnyjoker01 #4928 üzenetére
Oh, ezt jó tudni. Akkor eddig teljesen tévúton jártam.
Bár azért elég fura, hogy egyszer csak ugrik a droprate. -
Sordoran
addikt
Van hasonlóság, de nem több mint benne és Hu Tao-ban. Polearm szúr, szúr, döf, suhint. Xiangling inkább support, a maci és a Q-ja miatt is. Rosaria viszont main dps is lehet bizonyos szituációkban. (bár ő is inkább support)
wandor0930: A fő cél az volt, hogy legyen értelme cyro-m, most vele van (remélem). Ha kiesik Eula, akkor Rosaria marad support, ha nem esik ki, akkor viszont Rosaria marad Ayaka-ig (tehát még pár hónapig) a cyro dps-em, amennyiben szükséges. Bár itt a dps azért nem szigorúan main dps-nek vehető. Hu Tao-hoz természetesen (illetve sok más karakterhez) nem ér fel, nem is kell komolyan venni. Mindössze nagyon látványos volt a különbség. Fischl is sokkal szenvedősebben hat már, pedig régebben ő volt a main dps-em. De most, elbújik a sarokban. Hu Tao-val lazán verem auto attack-al 5-6k-t, előre charge-olással 20-25k, ulti pedig 120k+.
Roland861010: Legalább lesz egy jó healered csapatban. Amíg fejlődsz azért sokat fog segíteni, illetve domain-ekben is. Nem kell folyton kaját zabálni, vagy tornyokhoz menni feltöltődni.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Roland861010
addikt
Jól beadta 2* Barbarát egymás után... még a végén fel kell tuningolni.
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sordoran #4959 üzenetére
Taohoz ne hasonlítsd, olyan sosem lesz.
De suportnak jó lehet mellé, ha ledobod a Qját akkor folyamatos melt sebzésed lesz vele.F34R
Hát nemtudom én őt utáltam Rosalia viszont tetszik, bár sokat nem toltam vele.
Xianglingnek egyedül a Q-ját szerettem, a macimax aranyos denem igazán használható. Rozinak mindkét skillje jónak tűnik így elsőre.De hát ízlések és pofonak, van bőven kari amiből lehet választani
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #4958 üzenetére
Jó, de megint csomó primogemem van felgyűlve amit örömmel költenék, de ha elsőre kiesik ami kell akkor azért nem vagyok már bátor. Mármint nincs meg Childe, nem olyan rossz, és csak 50% hogy ő esik következő 5*-nak, de nah. Még pörgetek rá párat, de Eula kéne majd inkább.
Felhúztam gyorsan 79-re (80-ra felesleges mivel nincs jelenleg ascendhez valóm meg még), kezébe toltam a PJWS, minden féle össze-vissza crites artifactot amivel van 65% crit, ugyanennyi crit dmg, 1.3k ap és semmi talent. Hát, mit ne mondjak, érződik hogy szedett vetett. Tesztelgettem, de amit fél percen át ütök vele, azt Hu Tao egy ütéssel leszedi. Dolgozni kell még vele, hogy valid dps legyen, bár support lesz inkább. De legalább újra van kivel foglalkoznom.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sordoran #4957 üzenetére
Már megint mákos vagy
Nekem bejövős a csajszi, 80ig mentem vele meg talenteket sem húztam még és artifact is szedett-vetett, de tetszik.
C2 jó lenne belőle, de nemtudom pontosan hogy állok és Childe nem annyira kéne, szóval várok egy-két napot hogy bekerüljenek a historyba (60-70 közt vagyok asszem). -
Sordoran
addikt
Rákészültem erre a bannerre, erre megint keresztbe tesz a játék. Első 10-esből két Rosaria. Mondjuk még egy harmadik lehet kéne, na meg beeshetne 1-2 Fischl is. Szóval próbálgatom a hölgyet egy ideig, aztán meglátom áldozok-e még rá, végül is Hu Tao óta nem húztam banneren semmit, tehát tiszta lappal indulva 10-nél járok csak.
-
F34R
nagyúr
Stalsiver pl jo Razornak, de csak max neki. ettol fuggetlenul nekem jobb hijjan Chonginel van.
#4951 Roland861010
Csak nem ra akarsz huzni?#4946 jonnyjoker01
tegnapira van tipped? extreme-n kellene meg kb 10 masodperc es lemenne az ot ruin guard. viszont buffal megyen csak valamennyire. Ahhoz kepest a mai lement ugyanezen szinten buff nelkul.
zhongli + bennett support + fischl + jean. ha nem porognenek talan meg is lett volna. -
csuzda
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #4946 üzenetére
Sebzés nélkül? Lemaradtam valamiről? Az valami achievement?
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4951 üzenetére
De, azthiszem 7től lesz.
-
Roland861010
addikt
Helló,
Nem ma kellene az új bannereknek jönnie? -
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #4949 üzenetére
Akkor úgy modósítanám, hogy a Dragonspine Spear csak Rosáriának jó.
Rosaria
Base ATK
Dragonspine Spear: 694
Crescent Pike: 805ATK (Artifact ATK%+Physical+Crit, no substat)
Dragonspine Spear: 694*1,466 + 311 = 1.328
Crescent Pike: 805*1,466 + 311 = 1.493Raw phisical Damage (lvl8 attack talent 1st hit)
Dragonspine Spear: 1.328*1+(0,69+0,583) *0.8967 = 2.706
Crescent Pike: 1.493*1+(0,345+0,583) *0.8967 = 2.581+Weapon Passive (R1)
Dragonspine Spear: 2.706 + 6.037/10s (+603,7DPS)
Crescent Pike: 2.581*1,2 = 3.097;+Weapon Passive (R5)
Dragonspine Spear: 2.706 + 10.866/10s(+1.086,6DPS)
Crescent Pike: 2.581*1,4 = 3.613Összességében szerintem közel azonos, az átlag DPS, a különbség, hogy míg a Crescent Pike egyenletesen sebez, addig a Dragonspine Spear 10 másodpercenként ad egy nagyobb löketet.
Ha benne lesz a Damage Calculator-ban akkor majd kicsik többet tudunk.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz Roland861010 #4944 üzenetére
Alap esetben a heti Boss-ok, mint pl Süsü, vagy Akela dobhatják. Hogy milyen eséllyel, nem tudom, de nálam a fél éves farmolás statisztikai valószínűsége kb 10%.
Ezen kívül még ha minden igaz hetet tudsz fixen szerezni.
Adventure rank-ért egy már kész Prototype kardot.
Souvenir shop-okból összesen 4-et (egyet-egyet minden fajtából)
A Guide Book - majd ad egy könyvet
Dragon Spine-ban lévő fa pedig egy lándzsát.
Aztán, hogy kinek van kinek nincs itt jóféle fegyver az változó.
PlClaymore
Prototype Archaic jó a legtöbb Claymor használó karakternek.
A Whitebind, csak Noelle-nek.
Starsilver jelenleg senkinek, majd egy később jövő karakternek, Eulának lehet jó.
Sword
Prototype Rancour azoknak a kard használóknak jó akik nem rendelkeznek elemental infusion-al, illetve physikal-ra építenéd őket. Jó lehet pl Traveller-nek, vagy Kaeya-nak
De nem jó pl Keqing vagy Benett számára.
Iron Sting azoknak lehet jó, akiknél inkább az elemental reakcióra építenél. Pl Anemo Traveler.
Spear
Prototype Starglitter, azoknak a lándzsásoknak, akik supportnak jók pl Xianling.
Cerscent Pike, azoknak akiket Physival-ra építenél, Xiao-nak, és Hu Tao-nak nem jó.
Dragonspine Spear Rosariának lesz jó.
Catalyst
Protoype Amber, csak Barbarának jó.
Mappa Mare, leginkább Lisának jó.
Frostbearer. Majd ha lesz Cryo Mage, akkor neki. -
jonnyjoker01
veterán
Na letudtam eddig az összes challenge-et sebzés nélkül. Egyértelműen az első volt a legnehezebb, mert az archerek újra spawnolnak és csak Ganyu taunttal sikerült összecsoportosítani őket és figyelni rá hogy ne öljem meg őket, hogy ne kelljen két irányból várni a repülő nyílvesszőket. Másodikhoz is kellett egy pár próbálkozás, mert közelharcban mentem, Ganyuval ez is könnyű lett volna. Az összes többi viszont iszonyatosan egyszerű volt, pár próbálkozás alatt megvoltak. A 4-5.ik inkább DPS check volt mintsem olyan hogy oda kellett alaposan figyelni. Az első volt a legélvezetesebb eddig.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4944 üzenetére
Anyagot hozzá heti bossok adnak, de nem mindig esik. Szóval ha oda jutsz (feloldod sztoriban), leütöd őket minden héten és reménykedsz. Minden fegyvert típusnak külön van, és azokból 2-2 fajta craftolható.
-
Shiro
senior tag
Újabb Web Event
Zhongli áldása hulljon reátok.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Nekem mindig is support+shield volt Zhongli, de gondolom rossz guide-ot néztem mikor a mostani polearmját lecraftoltam. (bevallom, megfordult anno fejemben hogy dps-t csinálok belőle, ahogy Mona-val is, de egyikben se hiszek annyira)
Kicsit variálni kell őket de amúgy rendben leszek én. Nálam Jean-nek van The Flute, míg Bennett megkapta a Favonius Sword-ot (azt hiszem, vagy lehet Festering Desire van nála).Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz scyllafren #4938 üzenetére
meg a crit dmg-es sharpshooter bow.
-
F34R
nagyúr
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #4934 üzenetére
Eddig ezekkel még jól jártam. Igaz Mona-nak a BP fegyvert adtam, de közben neki craftolós jobb supportként (amihez most esett eddig először prototype), míg Zhongli-nak craftolósat adtam, neki pedig a BP-s jobb supportként. Nem tökéletesek, de a legjobbak között vannak ezek, és mivel fizetem a BP-t így legalább egy forrás pipa. Hu Tao különös fajta, így neki rámozdultam és szerencsére meglett 5* is, de ez más karakterrel nem eljátszható. Ide kellett a szerencse. Mondjuk az vicces, hogy neki egy 3* fegyver még ami jó, én pedig azokat gondolkodás nélkül töröm be, szóval megszívtam volna ha nincs meg ez.
De eddig minden karakternek tudtam adni olyan fegyvert ami guide-ok alapján passzol nekik, legfeljebb a refine sovány, de ne legyünk telhetetlenek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #4934 üzenetére
Igen csak az a baj hogy ha a fegyver adna mondjuk 50% critDMG-et, de az nincs meg onnantól már borul az egész.
F34R
Nem csak erre az esetre gondolok hanem úgy általában.
Egyébként meg ugye az hogy sok esik belőle még nem garancia arra hogy jó is esik -
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #4933 üzenetére
teljesen igaz.. de pl pont berserker ajanlanak ami kb egy elite enemybol is eshet.... mondjuk ezek nem 5* ak. vicces latni hogy a nagy whaleknek sincs meg a tokeletes.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #4933 üzenetére
Az artifactok engem különösebben nem érdekelnek ebből a szempontból, mert előbb utóbb össze lehet rakni egy fasza buildet (inkább utóbb, de nyugtat a gondolat hogy egyszer majd esik valami jó). Ami zavar azok a fegyverek. Leírnak 8 fegyvert hogy ezek jók a karakterhez amiből 7 az gacha fegyver, 3 közülük 5 csillagos, aztán rájössz egyik sincs meg. Az egyetlen kraftolhatót ami a lista alján van erejét illetően meg nem tudod lekraftolni mert nincs prototype
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
Na igen sokkal egyszerűbb, ha a kari bónusza crit% vagy critDMG, könnyebb elindulni úgy ha legalább az egyikből már van neki.
Én mondjuk ezekben az "ez kell neki meg az kell neki" leírásokban pont azért nem hiszek amiről lentebb beszéltek, hiába kell neki ha nem esik és onnantól borul az egész. Iránymutatásnak jó lehet, de nagyon ráfeszülni nem érdemes.
Meg kell nézni mit tudsz neki adni és azokból kihozni a legideálisabbat, mert eddigi tapasztalataim alapján a tökéleteset azt kb. lehetetlen.
-
Sordoran
addikt
Nekem inkább a crit rate az ami kevesebb van. Tegnap nekiálltam kijelölni a 4* artifactokat amiket meg akarok tartani, hogy tudjam betörni válogatás nélkül a többit, de nem jutott messzire. Ezek között is több crit dmg volt mint crit rate, és nekem utóbbi kényesebb inkább. Most elégedett vagyok, hogy legalább Hu Tao-val már 50% fölött vagyok, elég vadállat már a dps-em vele.
Viszont most néztem, hogy support Rosaria-nak rengeteg crit kell. Ideje lesz utána néznem a hölgynek alaposabban.Jah, közben a hétvégén electro artifactokat farmoltam, hát siralmas eredménnyel, egy értelmes darab se esett. Még félig jó se, szóval Fischl nem szerencsés. (pedig csak 2-es set bonus kellene neki)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
En az utobbi egy honapban kb osszeszedtem kozel annyit... abbol a Viridescent adott egy crit dmg-set meg a maiden egy crit dmg-t. a tobbi halovany... pedig eleg sok resint elbasztam ra. meg crit rates is tobb pottyant. viszont ha abbol a domanibol nem esik akkor adjal ra masik crit dmgeset.
-
jonnyjoker01
veterán
Whale watcherrel megegyeznek az adatok (ami játékosok húzásaiból van össze rakva, nem szimulált). A soft pity 76-nál üt be, azon ment a vita egy darabig hogy lineárisan nagyobb az esély, vagy változik, ingadozik úgy hogy kijöjjön a konszolidált 1.6%. De aztán összevetették a szimulációt whale watcherrel és helyesnek ítélték a feltételezést miszerint lineáris ~33% esély van minden egyes húzásnál 76-89 között.
Ez csak annyi hogy ez a táblázat nem azt mutatja mint amit az eredeti reddit poszt író feltételezett/rosszul fordított.
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
Ha már RNG.
Az okés, hogy ,még végtelen resin esetén is emberöltőkbe telne egy "tökéletes" Artifact Set kikarmolása, de már ketdek kételkedni abban, hogy a Blizzard Strayeren belül létezik Crit Damage-t adó 5⭐-os korona. (Bár Heath of Depth-ből sem esett még)
A Dragon Spine Domain-ből van jelenleg 54. darab 5⭐-os Artifactom (Kb 60-70 lehet ha beleszámolom azokat amiket beolvasztottam, illetve ebből a közelmúltban sikerült 38-at farmolni. Egyrészt, hogy majd legyen valami Rosáriának, illetve hogy Genyónak legyen egy koronája. A 4⭐-os helyett.
S egyébként összességében 5 darab CritDamage-el bíró koronám van. A legalább 400 db eddig kifarmolt 5⭐-os artifactból.
A legviccesebb, hogy bár mindenki a Prototype-okra mondja, hogy nem esnek de nálam annak az esélye jelenleg 10% felett van, vagyis 10x nagyobb eséllyel dobott a játék, mint CritDamage koronát.
Van egy olyan érzésem, hogy bár a teljes játékos bázist nézve mindenre megvan egy fix esély,
az egyes játékosokon belül random átpakolta az RNG-ket egyik helyről a másikra. -
Zyrksh
lelkes újonc
válasz jonnyjoker01 #4920 üzenetére
Itt a lényeg, hogy ez a táblázat pusztán egy szimuláció adatai, amit direkt oly módon hozott létre egy játékos, hogy feltételezze a különböző húzásonkénti esési arányokat. Hivatalos módszertan nem publikus.
Soft pity biztosan van, különben, ha végig 0.6% lenne, akkor:
1-(1-0.006)^89=0.4147~41,47% esély lenne hogy essen a 90. húzás előtt. De nagyon ritka, hogy eddig eljut bárki is.Az 5⭐-ra megadott konszolidált (kumulatív) valószínűség 1,600%
4⭐ pedig 13,000%
Táblázat erre épülve próbálja szimulálni az esélyeket. Ami vagy így működik, vagy nem. (valószínűleg nem) -
Sordoran
addikt
Nyugtasson (?) a tudat, nekem ma eset az első catalyst prototype mióta játszom/ütöm bossokat. Már csak annyi a probléma, hogy refine-olva lesz ütős Mona-nak, szóval még kellene kb. 4 darab.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mit számít? Lósz*r esély van 5 csillagosra és annyi. 0,4 vagy 0,6 kb tökmindegy, mikor átlag 65-75 húzásonkét ad egyet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
a lenyegen nem valtoztat picsafust a pity.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sordoran #4917 üzenetére
link - itt találtam az infót röviddel a játék megjelenése után. Viszont!
Most jobban utána néztem és aki írta a reddit posztot nem értette/fordította le helyesen az eredeti kínai teszteket. Ez nem a húzások esélyei hanem hogy hány százaléka az összes szimulációnak húzott 5*-ost az adott számú húzásnál. Azért csökken a 0,6%, mert aki már húzott 5*-ost, az kikerül a populációból, tehát kevesebb egyed megy tovább a szimulációban.
link - itt van ennek a kifejtése matematikai számításokkal alátámasztva.
Szóval tévedtem és hamis információ tudatában voltam hónapokig
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #4918 üzenetére
Különben hogy partyzhatnának ERRE???
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #4915 üzenetére
Ezt hol írják? Ilyet én még nem olvastam sehol, és nem is tudom miért lenne értelme. Egy forrást adhatnál.
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #4915 üzenetére
ebbol megint rant lesz. mi a kurva picsaert nem dob tobb prototypeot... vagy miert nem lehet tobbet venni? nekem a 4* fegyo is eleg lenne, csak tydnek megfelelot kraftolni.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #4913 üzenetére
gyere.
-
Sirandrish
Topikgazda
Valakihez beugorhatnék a 4 ley line-ra? Már olyasvalakihoz, aki még nem csinálta meg őket ma...
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4911 üzenetére
Amelyik platformon regisztráltál ott fogsz tudni csak vásárolni, szóval fölösleges nézegetni.
Telefonon jellemzően azért drágáb mert ott rak rá hasznot az apple/google is. -
Roland861010
addikt
Helló,
Figyeltétek már hogy telefonon sokkal drágábbak a gemek a shopban mint pc-n?
Van olyan csomag ahol közel 6ezer Ft eltérés van.
Nem mindegy azért hogy 15ezer vagy 21. -
Urzu_7
aktív tag
Szóval a mai arénában lenne valami "erős lökéshullám" ami akkor történik ha fagyott ellenséget ütsz. Majd ha valaki látja csinálhatna róla egy képet vagy videót mert én esküszöm akárhogy próbáltam előcsalogatni nem sikerült.
Szóval inkább szétcsapkodtam Noelle-el őket mert az gyorsabb volt
giran~
-
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #4904 üzenetére
A fegyver banner eltér a karakter bannertől két részben:
- Itt 80 wish a fix, tehát hamarabb kapsz 5*-t
- Itt nincs 50-50 majd 100%. Két kiemelt fegyver van, ezek közül az egyik kiesésének esélye 75%, tehát fejenként 37,5%, és ez nem változik. Tehát ha nem kiemelt esik, akkor sincs garancia rá, hogy következő az lesz.
Éppen ezért jóval neccesebb húzni. Ha mindkettő fegyver jó akkor igen, de ha csak egyik kell, az kockázatos.Szerencsére kövi bannerből Rosaria mellett Fischl is jöhet, szóval szívesen pörgetek rá. Ha kiesne Childe (bár nulláról indulok) se lenne probléma amúgy, de majd Eula banneren fogok 5*-ig menni. Az pedig 50-50% lesz. Utána epdig Ayaka még nagyon messze van, jobban aggódom mi fog közben még jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz wandor0930 #4907 üzenetére
Razor megvágta, igaz meglestem,hogy is kellene. De elég egyszerű így már.
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4906 üzenetére
Na megy ez
Sárkit annyira nem bírom, nemtetszik az a hülye irányítás, annyit meg nem kell ütni hogy megszokjam -
Sirandrish
Topikgazda
-
törölt tag
válasz Sordoran #4862 üzenetére
Sordoran: Hasonló érzéseim vannak a fegyveres bannerekkel. Még anno a "Wolf's Gravestone/Lost Prayer to the Scared Winds" bannerben próbáltam kinyitni az előbbit, amiből végül az utóbbi lett. Utólag nem bánom, mert Ningguang-nak tökéletes, de amannak jobban örültem volna.
A legutóbbi "Wolf's Gravestone/Staff of Homa" bannerből meg egyik sem esett (mivel a legutóbbi 5*-os az kiemelt volt, így ez várható volt, de "hátha" alapon sodortam a tenyerem a Homára), helyettük jött haza Xiao fegyvere (Primordial Jade Winged-Spear). Ami szintén nem rossz, csak nem erre hajtottam.
"Most kell Rosaria, Eula, és Ayaka is."
Telhetetlen, mint én[ Szerkesztve ]
-
Zyrksh
lelkes újonc
válasz Sirandrish #4902 üzenetére
Nos, 2× egymás után essen, arra 0,006*0,006=0,000036 vagyis 0,0036% esélyed van.
10-esen belül:
(1-(1-0,006)^5)*(1-(1-0,006)^5)=0,0008786572658 vagyis 0,088%1/0,0008786572658=1138,1
vagyis kb 1138 húzásonként eshet dupla[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Pont ugyanúgy eshet 2 ugyanolyan minden bannerből mint két különböző.
Bár nem tudom mennyire releváns erről beszélni, vajon hány millió 10es nyitásra jut egy dupla 5 csillagos?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zyrksh
lelkes újonc
válasz Sirandrish #4892 üzenetére
Nekem esett már 10-es húzáson belül 2 db 5⭐ bár az még alap banneren. Viszont ha limitálból lett volna, akkor jobban örülnék 2 külön karakternek, mint egy C1-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest