Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Na látod, pont mikor szóltam nekik, hogy hiába a képes értékelés, nincs pont, jött az a válasz, hogy 5USD alatti termékre nem adunk pontot, maximum csak 5öt.
De a kapott 5 pontokat sem a termék értékelésre adták, hanem az order review-ra, azaz hogy rendben, időben, sértetlenül, gyorsan megjött a csomag (ezek közül nem mind aláhuzandó egyszerre) product review-ra semmi.
De akkor írok nekik megint, csak most nem az általános részhez, hanem specifikusan egy adott rendelésszámra.
-
Beni2360
félisten
Na én is kibontottam igen az a fránya átalakító zörgött benne.
Most szinkronizálom a telcsin levő appokkal, tényleg szuperül fut a rendszer.
Nálam egy 9" ifive x2 vált 2/ 16 Gb amin 4.4.2 rendszer fut de nagyon nyögvelősen.
1"-al kisebb de pont jó.
Elsőnem kompatibilis az OTP Smart bankkal. Itt is mókolni kell, mint egy rootolt gépnél, vagy rotoolt? De ott engedte a telepítést csak a reget nem.
Jó vásárt csináltunk 122 $ volt. -
dugesz77
őstag
Én egy kicsit drágábban vettem . 129,9$ volt flash-ben de így viszont lehetett pontozni. Eu Express-el együtt 122$-ban állt meg nekem. De nem sajnálom,bőven megérte még ennyiért is.
Egy Huawei MediaPad T1 8.0 LTE váltott nálam ami nem egy mai csirke hát ahoz képest ez űrsebesség(szerencsétlen Ipad 3-am meg már szinte használhatatlanul belassult, pedig milyen patent volt az is amikor kijött)
-
Cxgrav
aktív tag
2017-10-04 03:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-10-04 00:34 Parcel is handled
2017-10-03 07:46 Departure to country of destination
2017-09-22 13:00 Arrival at export hub
2017-09-21 10:02 Item is ready for transport
2017-09-21 09:02 Item is announced / bpost received the informationNekem még mindig semmi sehol
-
spileraaa
senior tag
nekem kevesebb eloszto van irva
en Erdelybe varom a csomagot innen vajon tovabb kuldik meg Bukarestbe vagy innen Budapestrol hozzak ki?
es mindig telefonalnak elotte? mert en meg sms-t se kaptam sokan irtak hogy kapnak smst amikor angliaba er vagy valami hasonlo
hetvegen is szalitanak vagy csak hetkoznap? -
Beni2360
félisten
Akkor a enyém is a tietekkel jön? Mikorra lesz itt?
16.11.2017 12:16 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba
Ez egy nagyon korai Jézuska lesz.------------------------
spileraaa - hétvégén nincs szállítás. Neked a többi csomaggal fogják Romániába szállítani és onnan kapod meg egy futártól. Egyenként az nem volna gazdaságos a szállítás. -
vandor01
senior tag
nekem is most jott meg a cucc!!
November 5-en rendelve:Date Time DPD parcel centre Parcel status
16.11.2017 13:55 Mechelen (BE) Delivered.
16.11.2017 07:44 Mechelen (BE) Out for delivery.
16.11.2017 05:41 Mechelen (BE) At parcel delivery centre.
14.11.2017 19:39 Middlesex (GB) In transit.
09.11.2017 22:39 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD. -
Sterilzona
senior tag
Köszike
Behúztam a másodikat még.
Nem is értem, hogy hogy még nem rabolták le a kuponokat.
Napokba megjött az első ilyen tollam, valóban, minőségi toll. Aki esetleg kételkedik benne, annak nyugodt szívvel ajánlom. Egy érdekesség van vele, az a tinta, kicsit másmilyen, szokni kell. -
bul07
nagyúr
Nálam most az Ali viszi a prímet
Az utolsó 10vásárlásomért fizettem 2.78$, és ebből az összegből kettő volt nagyobb 0.69 és 0.58, a maradék 1.5$ volt a többi 8 tétel
4kábel, egy telefon tartó figura ajándékba, matrica, műanyag tasi telefonnak fürdőbe, és Tigris tapasz 2x8lap, és két üveg fólia iPhone 6S-reMost beindult a kupon vásárlás nagyon, de még ennek ellenére is majd 5000pontom van az alin
Tényleg ha tudtok Xiaomi Mijia tollra még kupont akkor írjátok be nyugodtan
Eddig kettő jött meg a négyből de kellene még mert nem mindenkinek tudok ajándékozni akinek akarok -
-
Berakod kosárba ami érdekel, és frissíted az oldalt este 6-kor.
Amikor átvált az ár, nyomás fizetni.
De pp-n nézd meg mit ír árnak, mert lehet már az eredeti lesz.
Sajnos 10-20db lesz csak.spidersoft: Még én sem, kuponnal semmire se megyek.
PainKiller13: Ha jól számoltam, igen.
6 órával vannak előrébb. -
Exelsior24
aktív tag
-
Exelsior24
aktív tag
Szerintem ennyi idő alatt már meg kellett volna érkeznie bőven, ami nekem volt ilyen rendelésem hogy kb 30 nap alatt nem érkezett meg az utána se jött meg hiába vártam bármeddig. Ahogy írtad úgy szerintem jó, első körben jelezd a GB felé, aztán ha nem akarják visszaadni a teljes összeget, akkor Paypal full refund.
-
petipetya
nagyúr
Nem, még processing státuszban van. Amíg nem nyúlnak hozzá, direkt így hagyom, mert 3.98 USD-s áron sehol sem kapnám meg.
Fehér valóban van? Mert már azon is elgondolkodtam, ha minden kötél szakad. Azt 3.52 USD-s áron tudom elhozni, szállítási költséggel együtt. Közben rápróbáltam, már mindegy hogy fehér vagy fekete jön-e, csak jöjjön.
-
-
hpsafl
tag
Nekem is tegnap adták fel az okosórát (ticket nélkül), pedig febr. 26-án rendeltem,és én is belga postával kapom. Ha bármi gond van, akkor írj privátban, és megpróbálok segíteni.
Akkuval kapcsolatban:
Érdekes, hogy pont a svéd posta sz@rakszik, mert az előző ilyen akku tiltás után pont, hogy ők voltak az elsők között, akik akkut szállítottak. -
kmarci25
veterán
We are very sorry, for all your inconvenience. Can you please send us a photo?
Nekem ez a mondatuk lett a kedvencem. Több, mint egy hónapja nyitott ticket, kb. egy tucat üzenetváltással, már visszapostázott készülékkel, ami meg is érkezett hozzájuk, de ők nem találják. Ezek után nyitottam PP dispute-ot, és ezt a mondatot sikerült leírniuk...
-
hevizms
addikt
Valószínű az én esetemet olvastad a postázós topikban.
Azért a drágább dolgoknál normális trackszámot adnak.
Ezeket a kamukat inkább pár dolláros apróságoknál.
Nekem is 1 dolláros tétel volt az ebayen.
De nem tudom a paypal hogy intézi ezeket,mert én az ebay védelmét használtam.
Abból is látszott hogy kamu hogy a trackking utolsó bejegyzése az volt hogy magyarországba érkezett,de csak ennyi.
Nov 04-én rendeltem,a tracking szerint nov 17-én megérkezett az országba én meg a valóságban megkaptam most január 7-én.
Azért azt én sem hinném hogy nov 17-től jan 7-ig itt dekkolt valahol magyarországon
Ebből látszik hogy kamu.
Viszont az ebay elfogadta a tracking alapján hogy az eladó feladta(ami végülis igaz,de nem a tracking szerint) -
hevizms
addikt
Sajnos van esély rá.
Illetve azt nem tudom hogy a paypal hogy reagálja le,de pld az ebay védelem pont egy ilyen tracking miatt adott igazat az eladónak az én esetemben.
Nem a gearbest volt,de a lényeget érted.Mondjuk egyébként megkaptam a küldeményt,de ettől függetlenül a kérdésedre a válasz az hogy igen,elképzelhető hogy az eladónak adnak igazat
-
kirkri
addikt
Nálam megérkezett a termék, csak probléma volt vele. Nem volt használhatatlan, így gondoltam 5-10 dollár kárpótlást kapok. Aztán első szóra azt írták, hogy küldenek cserét ingyen és megtarthatom a problémás készüléket. (50 USD)
Ezután eltűntek 15 napra, majd két nappal ezelőtt újra jelentkeztek, hogy akkor küldenék a cserét, de zárjam a PP case-t. Itt tartunk most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest