Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz #75128832 #3229 üzenetére
Nem Unitys lelkes fejlesztő és a "hivatásos" idézőjel nélkül. Adok szívesen 1-2 referenciát. És nem vagyok szánalmas ironizáló, nem floppyzok mivel én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani.
"Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd?": Nem megérezném, hanem éreztem is, de egyébként köszi én tapasztalatból mondom amit mondok, míg Te...
kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te.: Igen, de afelett "véletlenül" elsiklik a figyelmed, hogy cserltettem, mert az első darabnál annyira rossz volt, hogy egy játékban már elmászott a kurzor és a másodiknál is fennáll a probléma. Afelett is elsiklik a figyleem, hogy többet is teszteltem. Sőt arról sem teszel említést, hogy írtam: keress csak rá a doilogra... Érdekes szelektív felfogóképességed van. Mint mondtam: fanatikus, vak, egyáltalán hozzá nem értő emberke. Vakon hisz valamit és ha szembesítik azzal, hgoy téved inkább nem vesz tudomást róla és nem néz utána, becsukja a szemét. A legrosszabb fajta.
"de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük...": mivel az egyik negatív, a másik pozitív irányú értéket ad le.
Ha pl. a jobb oldali elmozdulásának értéke (-)16384 és megnyomod a bal oldalit szintén (+)16384-es értékben, akkor a végeredmény nulla lesz. Mintha egyiket sem nyomtad volna le. Hogy megértsd: nem tudsz egyszerre fékezni és gázpedált nyomni. Illetve tudsz, mert tudod nyomni mindkettőt, csak szoftverben nem tudod megállapítani, hogy most egyszerre van nyomva a fék és a gáz. Ennek megfelelő szimulációt sem lehet készíteni XBox gamepad esetén.
Igazán tudhatnád (ezt is ), ha már tudod miről beszélsz, de csak sorban mondod az ostobaságokat vakon, fanatizálva. Sebaj, ismét a totális hozzá nem értésedet bizonyítottad. Már azzal is, hogy a TS szerinted egy random márka. LOL )[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest